Радев за Цветанов: Да свиква, че ще има срещи и без него

Цветан Цветанов трябва да свиква с мисълта, че български политици могат да се срещат свободно и в негово отсъствие, заяви президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев за Цветанов: Да свиква, че ще има срещи и без него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ц.Ц.-Цецо Крадеци да е благодарен , че не е в затвора. ГЕРБ - гадове за единно разграбване на България.

Цецо физкултурника по-добре да бяга за здраве и да не се бута при Президента. Не е ли разбрал, че на срещите с президента могат да присъстват само умни хора.

Щом Президентът на България се самоизолира - добре, това е негово право. То пък и той няма кой знае какви функции, та ако иска да расте в собствените си очи (и тези на симпатизантите от Б С П) - добре, прави го.

Много изненадваща позиция на Цветанов ! Откъде-накъде ще присъства на всички срещи !? И то на президента !?

Що за махленски език на държавен глава? Къде са му съветниците и ПР ?Държавата да не е селски събор, че да си мерят инатите и егото ? Ужасно е такова ниво на държавници и на хората около тях. Конституция на Република България - първо да я спазват, после да ги обучат на подобаващи обноски и отношение.

А защо Цветанов е решил че трябва да присъства на всички срещи той кани ли някого като си правеше срещи и купуваше седемте апартамента и още кой знае какви имоти е заграбил този наглец

Браво, дрогарю! Точно така - Президентът не е виновен, виновен е този, който няма отношение към действията на президента1 Ба си и логиката тъпунгерска...!

Радев и Цецо на снимка !!! Два кауна , кой от кой по прост....

Смятате ли добра идеята,Р.Радев да сформира партия и впоследствие да оглави правителство?Да,де,да.Той си е действащ президент.Имам предвид след това.Вдъхва ми доверие този човек.А пък и служебното правителство се държа много кораво!Изхвърли например 4-5 турски агенти.За това на Бойко не 3,33 мандата няма да са му достатъчни да събере смелост...Та,мислите ли,че Радев като премиер ще бъде по-подходящ?Пишете,споделете мнения,моля.

Този селянин от Шума ,Годечко на много сериозно се взе.Какво си въобразява?тОЙ ЛИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ с кого ще се среща президента и кой ще присъства на срещата!Пази боже тъпо да получи голяма партийна власт

и двете кукли.

как държат топките на цецо... и има ли ги. кат некваженка са обеснява.

ха-ха. Президентшата била сто каратова жена. Голяма кранта е - в пряк и преносен смисъл. Радева - първа тя на вид е красавица - стройна и красива. Жалко ,че го е ритнала - ама то трудно се живее с арогантен простак.

я аресвам. карам такси но нея ще я возя безплатно. само да ми махне с ръка. неин съм.

МОЙ СИ !!!

как се живее с такъв простак като теб... па после оглеждай чужди семейства

нагъл простак. Верно, че селянията не показва мястото където си роден, но все пак има влияние и като се съчетае състоянието на духа, с арогантност и простащина - това е разглежданият случай.

РАДЕВ СЕ ПОДИГРАВА С ГЕРБЕРИАТА. НАЙЛ ЦВЪК ЦВЪК Е АГЕНТ НА НАРКОМАНИТЕ, ЗА ТУЙ СЕ ВРЕ НАВСЯКЪДЕ.

Президентството е квартира на руските тайни служби а пък ГЕРБ назначава агент на ДС - КГБ за командващ на сухопътните войски.

Цветанов -всяка жаба трябва да си знае гьола.

простак и селяк. Никога не съм мислил, че ще предпочитам Първанов пред него. Ами съпругата му - научна работничка, през цялото време работила в БАН - мирно и тихо без апломб, а генерал Деси - пиярка - пази Боже сляпо да прогледа.

Върху Цвъки се изака.а. Нищо човека може да носи на резил.

п-Резидентчето на Решетников няма да изкара мандата си - не само е тъп, но и нагъл.... Милиционерите ще му видят сметката ;)

И жегата ще продължи така до средата на януари!

Точно копие на думите на Цветанов:"Бяхме при кмета и обсъждахме теми, които са от интерес за общината и жителите на Свищов. Кметът каза, че след това ще продължим разговора заедно с президента." Къде е тук поканата от президенството, а къде е поканата от кметството? Забележете какво казва Цветанов - КМЕТЪТ КАЗА, ЧЕ ... С изключение на ГЕРБЕРАСТИТЕ всеки друг разумен човек ще разбере от думите на самия Цветанов че покана не е имало нито от президентството, нито от кметството.В същото време и по настоящем в публичното пространство няма изявление на кмета на Свищов, че е отправил покана към Цветанов а президента не се е съобразил с този факт. ГЕРБЕРЮГИТЕ са бесни щото президента тотално отсвирва политическата плява от зърното.

На тази възраст военните ги пенсионират, а ние тоя за президент го избрахме!

А защо военния БОКО-ТИКВОНИИ-СЛЪНЦЕНОСНИИ е още в политиката, та нали и той е генерал па макар и пожарникар.

ако трябва пак ще го изберем

БЪЛГАРЧЕТО

Най-добре е да си го осиновиш, като две капки лай$на, пардон вода сте си.Еднакво кухи и еднакво тъпички.

Како Десо, Президентът не е мухъл, защото е млад и хубав мъж. Съпругата му е сто каратова жена и дама. Но.... ти май нещо си стара мома, злобна и с мухълче на някое място, или вече си мъж с аларма от простатата. Давай го по- злобно ако можеш, това не достатъчно за отличен по злоба, лошотия и простотия!!!

Aбe, umen49, ти имаш ли представа какви знания и какви качества трябва да има един мъж за да е летец какъвто беше Радев. Що за самочувствие е това да хулиш на култура, на способности един човек със свръхспособности като Радев. Той не спал по "паркинзите" като Плевнята, ами е бил свръх летец и е летял над твоята празна тиква. Имаме един път умен, способен, представителен Президент, но нали сме комплексари, трябва да го смъкнем надолу , за да ни е по- удобен. да ама той пак лети по- нависоко от пълзящите влечуги като теб.

По прост човек от президента Радев в България е само жена му, т. н. президентша...!!!!!! Конкуренти са им всички от партията мафия БСП, начело с лъжливата и крадлива КУРнелия... Всичките вкупом, червен комунистически дженк, заради който държавата ни повече от 28 години вече не може да се оправи...

Нагъл ,по-нагъл , най-нагъл.Плаче за импийчмънт.

Той пък Плевнелиев-умен,умен направо върхът нали!!! Браво на РАДЕВ през ден два сере на Цецко в устата!!!!!!!!!!!!!!!

Е, то не може всички да са умни като теб, с коефициент на интелигентност 49.

Има само четири възможни извинения, за да пишеш тия глупости. 1. скучаеш и си безработен 2. от жегата се чувстваш зле 3. завиждаш, защото си никой 4. жена ти те е натирила А, забравих! 5. всичките четири горе изброени, взети заедно

Единственото решение на проблема е насилствено изгонване на циганите от България - ДА ГИ НАПРАВИМ БЕЖАНЦИ В ЕВРОПА И ДА ХОДЯТ В ГЕРМАНИЯ, ИСПАНИЯ, ПОЛША И АНГЛИЯ ДА СИ ГИ ДУНДУРКАТ КОЛКОТО ИСКАТ ПРАВОЗАЩИТНИЦИТЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ ПЕДЕРАСИ И ЛЕСБИЙКИ...!!!!!! Това е безпросветна циганска пасмина, генетично лъжлива, крадлива и ... еблива, с цел оцеляването си... И РЕШЕНИЕТО НАЙ МЕКОТО Е ТОВА - ВЪН ЦИГАНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ...!!!!!! Има и друго решение, но то е много Хитлеристко - все пак живеем в 21 век... ТОВА Е ИСТИНАТА БЪЛГАРИИИИИИИ...!!!!!!

Човече, в грешната статия си. Дори и това, което си написал, не струва пукната пара. В днешно време не можеш да натириш граждани от една държава да ходят насила в друга.

Помните ли защо старците трябва да ходят на кални бани?

Българин съм и се гордея с Президента.Един умен,възпитан ,ерудиран човек,който с достоенството си ще защищава българските интересии ще бъде уважаван и по света. Вън мутрите от Държавата.

Колко забавно, българино хахахахах

На този мухъл -президента не му отива да говори по този начин .Ц.Цветанов е председател на парламентарна група-какъвто и да е.Явно съветниците на така наречения "президент" го съветват лошо.Аз не съм гласувала за него и ми е неприятно,че взема страна.

Цветан Цветанов в напъните си да свали рейтинга на президента само става все по-смешен и по-смешен. Както Цецка Цачева на изборите за президент. Тези хора явно нито се усещат, нито имат мярка. Сами се самоунищожават!

Абе тоя пипон още преди доста време трябваше да свиква със срещите на някой отряд, ама....

Президент Гаф отново се разходи из стъкларския магазин!

Е ЧЕ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ,СМЕНИЛИ РЕЗБАТА

Фъпрос с повишена трудност: Слагаме на кантар Румен Радев и Бойко Борисов /Цветанов не го броя - той няма собствено тегло/,Ха сега познайте,кой ще натежи повече? Наградата е: локум на клечка.

КАРУЦАРА НА ОБО -ВЦЕТАНОВ СЕ ЕЖИ НА ЛЕТЕЦ ИЗТРЕБИТЕЛ,МНОООГО СМЕШНО ,ПРАВА БЕШЕ НИНОВА КАТО ИМ КАЗА ЧЕ В ГЕРБ ИМА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ ОТ БСП.

Вцепеняващ страх тресе ГЕРБ! Рейтинга на Румен Радев расте,на Бойко Борисов пада.Все по ясна става позицията на президента за борба с корупцията,а това вече стряска и на сън ГЕРБ. Радев е само в началото на пет годишния си мандат и каква смрад ще се разкрива тепърва,предсто да видим.

Леле, леле, ушатата еднодневка се помисли за голям политик :) Овча главо слънчасала, колко време мислиш че ще си политик, а? Ако не си идеш след година, заради ежедневните простотии, които твориш, ще си идеш след някоя друга година и ще ревеш като убодено мече, когато чугунените глави си избършат поосрания задник с теб. А Деса Шафрантеса ще е лее горки сълзи и ще пише тъжни постове във Фейса от родното ти село. Пази Боже сляпо да прогледа! Щастливеца го е написал точно за теб, дрОгарю!

КОЛКО Е ВЗЕЛ ръдеф за грипените? някой знае ли? ще стигнат ли за един хотел като на Първанов....

Тоя лумпен "цветанов" не може да подреди едно изречение като хората, турил се и той да дава съвети. Той е много ниска топка за президента. Егати и държавата, щом като такива като "цецо" са в управлението й.

Гледам го сутринта по османската телевизия с арменски "водещ" пак лобира за своите американски господари и 100годишните им летящи кочини Ф-16.Ако сме заделили 1,5 млрд,а кочините струват 0,5 млрд,то остатъка е предназначен за кражба.

в Свищов е бил за организация на тържествата за 3 март догодина, когато руската подлога си е поканила руския покровител да му бъде патрон. Обещал е на кмета всякакъв възможен ресурс. Естествено е да не кани своите идеологически опоненти, но не е естествено президент да се занимава с това.

Ах колко е остроумен , с фатмашкото си мислене засенчи селската пръчка

Колко си приличат. Плитки хора са и Цветанов и Радев. Жалко, че и двамата се водят "фактори" ... в нещо. Тъпо беше Цветанов да се заяжда с Радев. Ако беше маааалко по-умен - нямаше да се обажда, а Радев сам щеше да се натресе във фатмашкото си поведение.

Радев ме кефи!! Добре, че се отървахме от охлюва плювналията!

И мен Радев ме кефи. Фуражката си му стои на главата като забита с пирон.

Сивият крадинал на ГРОБ - Цвъ-Цвъ, много се е разшетал напоследък. Ясно е, че той е човекът, който получава и изпълнява поръчките на чуждите разузнавания и лобита, обаче много взе да си верва нещо. Каква е разликата между СДС на Костов и Герб на Цвъ-Цвъ? Каква е разликата между Костов и Борисов? Все същите еничари, все същите лобита. Циганина внасяше всичкият скраб на турция - автобуси, машини, стоки, Цвъ-Цвъ лобира за потрошени, турски самолети, вместо чисто нови, шведски. Президентът, понеже вече се показа като истински българин и достоен за поста, им пречи много на далаверите. Сега еничарите си играят на комисии-протакане-комисии-протакане, докато успеят да "усвоят" и тия пари. Много ми паднаха в очите, така наречените Патриоти (при положение, че и за тях съм гласувал). Поеха ролята на трето колело и изтривалка на ГРОБ. Мислят си, че могат да прокарат и някаква тяхна политика, ако си траят за далаверите на мутрите и еничарите около тиквата. Той вече ги изигра, а накрая ще операт и пешкира вместо него, само ги вкарва в интриги срещу президента. Вместо да го бяха свалили до сега за доброто на държавата, след като се видя, че нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено. Милиарди заеми - "усвоени", мутрата пищи, че пак няма пари и няма от къде да краде. Белене и самолетът му изяли закуската.

Фуражката изпростява все повече !

Летвщата ушанка Радефф се пари на мъж... само дето не е предложил да излязат навън да се разберат като мъже. Залагам 50 кинта че Цецо щеше са му набие канчето.

Благоволете да ни обясните, какво сте написал, великолепний! Пари се на мъж. къде го забелязахте този велик факт? А лично да ви попитам ... Вие как се ПАРИТЕ НА МЪЖ?

Отличителна черта на гербаджиите е неясният, но свадлив изказ, гарниран с "правопис".

лицето радев е поредния некадарник които бсп пробута на балгарите спомнете си предишните им изобретения виденов станишев гоце миков а сега курнелия и радев

Спомням си Филип Димитров и Петър Стоянов зъбльото.

Голям залък се опитва да лапне пенсионирания летец. гарантирано ще се задави.

Каквото и да казват червените фенове на РР, нито един президент до сега не е разделял нацията толкова усърдно и успешно, както ударения с катапулта бивш генерал. Дали това не е и задачата поставена му от Решетников и Путкин?

Хаха,с две думи ви прати пипоня в девета глуха и сега газ пикаете,хахаха

Асенчо, душко! Имахме вече един президент, който беше ненадминат и в разделянето на великата ни нация, и в скодоумията, с които възторжено и безгранично ни обливаше. Този президент с нежност наричаме Чехлю.

Чехлю е сегашния тъпако.Плевнелиев беше умерен и не разделяше нацията. Радев го командват Решетников ,Нинова , А-спекто , Деса , червените олигарси и кой ли не още.