Цветанов: България е по-силна в стратегически план

През последните години България се очерта като регионален лидер в борбата срещу тежката организирана престъпност и стратегически партньор на Съединените щати. Това заяви от Вашингтон вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, в навечерието на работна среща в Белия дом между българския премиер Бойко Борисов и американския президент Барак Обама.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: България е по-силна в стратегически план | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един бивш милиционерски чиновник от Първо управление на ДС на комунистите днес раздава право и се опитва да става диктатор -лайнян, крадлив, тъп и крадлив с нигавите 6 рушветчииски апартамента, подарени му от мафията. Този тъп физкултурник се опитва да стои над академици, професори, над общетвото със своя ограничен селски ум, с манталитет на чукундур и с вонята на милиционерски чизми. В тандем с един евреин и с един пожарникар заедно разсипват държавата, тласкат я към масови безредици и ни готвмят кървава баня. Това ли очакваме ние за нашите деца?!

Стига евтини популизми!!! Къде е прагматизма??? Какво ни грее, че още по-добре защитаваме американските интереси??? Нашите интереси защитени ли са??? Едва ли. Къде са инвеститорите и работните места създадени вследствие на тая лоялност??? Къде са ни новите пазари??? Каналите за дрога и хора прекъснати ли са??? Не ми се вярва. Засега само сме нарязали едни сравнително добри ракети, похарчили сме милиони за военна техника и далечни мисии и имаме един /засега?/ терористичен акт на наша територия!!!

Добре ще е да се обсъди и колко е числения състав на МВР и още с какви привилегии живеят ,без да работят.Това се отнася и за съдебната система.Куче влачи,диря няма

Нещо не ми стана ясно какъв е този "стратегически" план и какви са успехите срещу организираната престъпност, след като няма нито един осъден. О, да има, братя Галеви, ама те нещо им избЕгаха...

Изборите ни са в кърпа вързани-Цветанов пред Обама. Оставаме в Кабул и където ни извикате!Нашите войници и спецслужби са винаги с САЩ.Две седмици в Сащ-рекорд по Гинес.Какаво научи и какво ни чака.Когаще има отчет пред НС и народа ! И какъв е смисъла да ходи Бойко при Обама ,след като Цветанов му е каза всичко за терак.Съгласуваният вече текс ще бъде прочетен за света,без коментарии.Ясно като бял хляб и бой по-главата.Двете мищлета си знаят урока. Вива Америка и Булгар.

... БУЛГАР... БУЛГАР.... и яко тупане по космЯсалите гърди... :) :) :)

Този неук физкултурник вифаджия, комунистическо отроче говори за стратегия. Срам.

На всички е ясно - той от такива думи като "стратегически" не разбира. Но ясно е и, че с Бойко пак нещо са сгафили и затова го държат 20 дни като заложник и Бойко отиде да го откупи. Е, и на него ще му дърпат ушите.....

Никак не е нормално вицепремиер да седи толкова дълго на официално посещение. Съмненията и слуховете ще витаят и с право - това мирише на нещо много повече от българско развалено.

Много лошо мирише отдалеч. За смях на света.

За толкова дни престой в САЩ (няма министър на вътрешните работи в света, който да стои в която и да е държава толкова дълго) тези купешки думи можеше да ги научи дори на английски камо ли на български. А ние ще видим дали това е била истинската му мисия в този престой. Тези мутри са толкова умни, че сами ще си кажат каква е истинската причина за посещението.

Глупости на търкалета...

???!!!

Нормално е да се откаже на България.Тук скоро само цигани ще има.Ние сме си прост народ с предатели.Това историята го показва с примери...

много приказки, малко садаржание. прилича на тезис на цк на бкп и на "некои стратегически саображения" на. др. тодар живков..

Много грозен този! Носа му е като брадва. Нелицеприятен, покрай неговата физиономия намразвам и ГЕРБ.

Не съм съгласен с вас госпожице, носа му прилича по-скоро на ПОЯЛНИК ;)

смях през сълзи :))))))

Щом намразваш ГРОБ покрай физиономията на цвъко, направи си сметка колко акъл имаш в главата! И колко акъл е имало в главата на онези, дали право на глас на жени и цигани!

На съвещание в София пред членовете на ЦК на БКП и Политбюро Брежнев изрича следното съкрално изречение: "Другари, Вие поставихте социализма на колене." 9 години по-късно СССР "легна по гръб". Сега "Главата на Октопода" - Боко и Цоко, ще докладва в най-новата Метрополия, че са "оправили" Демокрацията, само дето "Темида" все още им се е "опънала". Ако бяха изчакали във Вшингто до 21 декември ... щеше да има демократично избран легитимен Конституционен съд и Главен прокурор.

Във вътрешнополитически план,като сателит на САЩ,ББ ще обсъди стратегия и тактика за елиминиране на политически субекти преди изборите догодина.Не е случаен взрива в СДС,не е случайно,че вървят соц.проучвания и анкети с въпрос:"Трябва ли Доган да се оттегли от политиката тъй като е бил агент на ДС?"декларацията на турския посланик защо ДПС вече не представлява интерес за Турция,тръгнаха анализи дали трябва всички агенти на ДС,включително и в НПО(неправителствени организации) веднъж завинаги да бъдат огласени,скандалът с Марковска и предстоящ доклад на ЕК за съдебната ни система...Освен това зачестиха атаките срещу Меглена Кунева(проект на американците и бг олигархията).От много страни вече се чуват викове за смяна на системата и рестарт на реформите.Кой знае,може пък ББ,съзнавайки,че за да спечели отново изборите трябва да намери отговорите на фундаментални въпроси за статуквото и системата,да направи завой в политиката ,за да разчисти пътя за създаване на двуполюсен модел-ГЕРБ и БСП и да получи подкрепа при отърсване от зависимости -октоподът е навсякъде и той и ГЕРБ и да иска да разгради някои неща,не може ,защото всички са част от системата...но обрат ще има със сигурност.

Един перфектен анализ, с изведена аргументирана прогностика. Браво ! ... Но Днес Е 2012та. И Промените са Наистина-Драстични. - Дано и у Нас ! (да Станат Такива)

да Герб ще разгради .Борисов е бил съдружник на Октопода и Мутра нищо не моге да разгради .има само пушилка

Анализът не отчита един интересен фактор. Този фактор се нарича велик парад на планетите. По време на неговото случване се говори, че от някъде ще се насочи особен сноп от енергия към цялата Земя. За това ще докладва на Обама Бойко Борисов. На 30-ти септември "Роженските мечки" засякоха такова пилотно нещо, само към България насочено. БАН веднага им спря парите необходими за нормална работа до края на годината. "Бистришките тигри" се хвърлиха в отчаяна "контраатака" за да се избегнат усложнения. Обаче "Копчетата" с CIA на ръкавелите на Цветан Цветанов изиграха лоша шега и него сега го разпитват непрекъснато. Дано завалията издържи до момента, в който Бойко Борисов ще го смени.

Абсолютно правилно.Още преди два месеца до мен достигна информация,че правителствата са получили послание за обрат на политиките си с основна цел -след 21 декември светът да тръгне в посока оцеляване и добруване на човечеството,намаляване на глада,болестите и смърт на човечеството,грижа за планетата.Вчера,в интервщна Кристалина Георгиева при Кеворкян чух нейна мисъл именно в този смисъл.Поразителното е това,че от устата и излезе словоред,1:1 автентичен с аргументите на посланията.Лидери,които не са се съобразили с посланията за промяна на систематаа ,по която съществува в момента човечеството са обречени ,те и народите им,на изключително драматични и негативни последствия.Предстои НАСА да разсекрети истини за ключовата роля,която ние българите като древна цивилизация ще имаме при преминаване на човечеството в Новата епоха-на мир и благоденствие.Разбира се,не сме толкова наивни и заблудени да очакваме от сега нататък развоя на собствената ни съдба да е в ръцете преимуществено на външни сили."Господ помага,но в кошара не вкарва".Все още се мълчи по много въпроси,проблемът с новите енергии се интерпретира по начин атрактивен за широката публика,на моменти дори шокиращ.Идеята за края на света,например.Очаквайте в близко бъдеще новини за нови технологии(до месец),които Иран ще подари на човечеството съвсем безвъзмездно.Всичко,което се случва в момента е резултат от новите енергии,към които трябва да се адаптираме.

Анализът ми отчита именно това,но все още не му е дошло времето да се говори с тези аргументи.Хората не са пригодени да боравят с този инструментариум-енергии,планети,космически разум и т.н.За да бъде разбираемо за всички,нужно е да се търсят аргументи от настоящите реалности и нагласи.Невежеството в това отношение е факт.Ние сме подвластни на много материалистични догми,което ни пречи да улавяме вибрации от по-висше ниво"Око да види,ръка да пипне"Ако разговаряме на различни езици,за да се схване една идея,една от двете страни трябва да проговори на езика на другата

Не обрат, а по-скоро продължаване на плана за България - изгонване на младото и трудоспособно население като икономическа емиграция и свободно разполагане с територията ни. Въпроса е за какво са намислили да я използват и каква ще е съдбата на обреченото на глад застаряващо население.

Не знам доколко наблюдавате тенденциите,но се усеща една много плаха тенденция за завръщане на емиграцията у нас.Заострете си вниманието,че процентът на положителни новини,за извършено добро се увеличава по медиите(едва доловимо,но е факт).Фактът,че БНТ излъчи филма "Планът Ран Ът" говори,че има зачатъци на едно по-смело поведение за назоваване на нещата,които до скоро бяха табу.Дори и отношението към проф.Вучков по телевизията,досега иронично,саркастично започна да се променяСега,за да се върнат българите у дома е нужно едно единствено нещо-да се подкрепи дребния и средния бизнес за да могат сънародниците ни да има за какво да се хванат у дома.Познавам проблема и от двете му страни-аз съм емигрант,завърнал се у дома.Просто е нужно всички да наблюдаваме нещата малко по-внимателно и да долавяме и най-малките индикации за промяна на тенденциите.Дори и да не се състои,факт е,че в България се заговори за референдуми.Тема,почти забранена у нас до скоро.Нужно е да повярваме,че процесите си вървят,трябва да приемем,че има логика във вселената,закони за баланс..Или сме част от нея или тя се самоочиства с нещата,които пречат на баланса и хармонията.Количествените натрупвания на отрицателна енергия вече са в такъв размер,че се налагат качествени изменения.Трябваше да мине половин век от живота ми за да се убедя с гърба си,че този философски закон действа с пълна сила на всички нива.Българите постепенно ще се завърнат у дома,ще тръгнем напред,но трябва да изгладуваме и измизеруваме онова,което ни е дадено за да разберем,че не можем един без друг.Индивидуализмът ни много скоро ще бъде прекършен.Колкото по-рано осъзнаем това,толкова по-добре за нас.

В България организираната престъпност си е на ниво.Хаоса е само в правителството.

То хубаво ама Уорлик каза че края на 2009 година е бил момента в който сме могли да си поискаме отмяна на визите и съответно Щатите са щели да погледнат благосклонно на молбата ни... В момента казват че визи ще има защото е нарастнал броя на отказаните визи или с други думи напоследък държавния департамент на САЩ отново гледа с подозрение на българите а щом се отнасят с подозрение към гражданите на една държава какво ли е отношението им към самата държава ама истинското а не това дето го разправят на медиите.

Аха!Увеличили са се отказите за издаване на американска виза .На Румен Шадравана вече за петнадесети път му отказват.

А верно бе... само дето ако помниш Цветанов се изрепчи по БТВ че на такъв престъпник като Шадравана не трябва да му се разрешава да ходи в чужбина и даже имал информация че ще му вземат американската виза и о чудо след седмица наистина прекратиха американската виза на РП въпреки че вече няколко пъти същия тип се беше разкарвал из Америката с редовно издадена виза от американското посолство у нас. А и ония броят на колко хора са отказали виза а не колко пъти са отказвали виза та пак стигаме до това че те не вярват на все повече български граждани което пък е показателно за отношението им към нас в настоящия момент.

Хей, Българ(к)и !, че 'наште' едно говорят - друго правят - то Всички-Ние го Знаем (Ето - идете сами Вижте в Архива на Клубът от днес .) - Ама Това не може да трае до след края на света, нали ?! ----------------- С риск да ме изкарате и .... (не-знам-какъв-си вече) - позволете да Изкажа едно простичко Пожелание : - Дано утре Видим едно Наистина-Начало за Всички-Нас !

не тяхната. Знаят го много добре Господарите на света и затова е паниката. Учените са предупредили политиците за планетарни промени, които няма как да се скрият дори от гоите. На пример, земетресението поразило остров Бали, е предизвикало промяна в ъгъла на оста на въртене на Земята спрямо плоскостта на орбитата й. Цяла Япония след земетресението се премести с 4 метра по GPS-a. Да не говорим за Вълната на Шуман или интензитета на магнитно силовото поле. Най-притеснителната информация за НЕхората е, че вече холографските им образи все по-често ще се оказват извън контрол, т. е. МАСКИТЕ ПАДАТ.

Истината, от която треперят всички престъпници, комунисти и врагове на България, е че ГЕРБ безвъзвратно възроди и издига до недостижими върхове нашата изстрадала родина!

Прав си. Върховна и недостижима простотия.

Свали си 3d очилата пий една вода и след това си пръсни мозъка....

Само сляп, глух и ням или платен малоумник може да напише подобна подигравка с българската действителност след толкова калинки, безплодни акции на цвък-цвък, кражби на огромни суми от ..путати от мнозинството, здравеопазване докарано до пълна мизерия и където разровиш, смърди и горчи като отрова!

Човече, да не си бил на някой от конгресите на БКП и все още да не си се отърсил от впечатленията си? Този патос и словоред са присъщи на ортодоксалните комунисти и го забелязвам у някои ГЕРБери. Каквото и да говори вашия Вожд чл.1 на Конституцията все още е ръководен за вас.

А бе Цветанов, това как го измисли ? Всеки ще ти каже, че в стойка ПАРТЕР няма стратегия. Просто си наведен, нагъзен и в неизгодна позиция.

А стига с това "изглежда" ! Изглежда ,че престъпността е ликвидирана.Изглежда че спецслужбите не изпълняват политически поръчки.Изглежда че чуждите служби много Ви се доверят.Изглежда имате спестовна тъща.Изглежда че продължавате да ни третирате като наивници. На чукчите дето са чукчи даже им писна вече !

АБЕ, КЪДЕ Е БАТКО? МАЙ ОТИДЕ В ОРАЛНИЯ КАБИНЕТ. ПОТУПАХА ЛИ ГО ПО РАМОТО?!?

жалка, празна кратуна, която е смешна - Цвъко, на твое място всеки мъж над 45 години с висше образование би бил по-успешен министър.

и на физкултурниците им нек'ви дават дипломи МАСОВ СПОРТ, ЗДРАВ НАРОД!

Шестак и лъжец-пълен профан.Господ да ни е на помощ и да ни отърве от тази пълна простотия.

"България се очерта като регионален лидер в борбата срещу тежката организирана престъпност"

Българи, какво става в тази държава? Докога с комунистически чалъми ще ни баламосват управляващи и жалки журналисти....21 Век сме...тези комунистически динозаври трябваше отдавна да са в небитието.

Frendship for ever! Вечна дружба!

Новата залъгалка и управленски гърч- незнам как е с "тежката" за Цветанов, но тази която е останала жива съсипва Българина. А, освен това, резултат от страшната борба и демонстрациите ни в международен план е случаят в Бургас. А иначе, дипломатическите любезности, най- често са си празни и нямащи нищо общо с реалностите приказки.

Този Цветанов е пълен идиот!

ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН, БИХ ДОБАВИЛ

Да повторя, щото да не потретвам...

Не е Цвъко,а ние дето го избрахме.Така ни се пада.Прост народ,стабилни управляващи!

"Цветанов: Ние можем допълнително да наградим колективната сигурност на ЕС със стратегическо пратньорство със САЩ" ДАВАЙ ИМ ПЪРЖОЛКИТЕ, ВЕДНАГА!