Цветанов свърза Първанов с ”Килърите” и ”Октопод”

Петър Стоянов-Сумиста е споменавал, че е част от бъдещия политически проект на Георги Първанов, заяви в Лясковец министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов свърза Първанов с ”Килърите” и ”Октопод” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов беше влязъл в ролята на акушерка. Сега се прави на журналист. Работата му май беше друга? Я, да извади две доказателства, че да вкара Първанов в съда! Там е мястото да отговаря на поставените въпроси! Цветанов да извади доказателствата - кой е килър, кой е октопод, кой е лукова глАва! И накрая да каже, Валентин Златев, чия кампания финансира и с кого си пие вискито! Ма, съдът нямал законодателна основа! Ми, какво правят избраниците в парламента две години?

Първанов много обича да задава вапроси на които знае отговорите и е предварително подготвен от агентурата. кога ли ще започне тои да отговаря на вапросите на прокурорите..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гоце , че е мекере е вярно ,но предлагам да помислите върху следния въпрос-кой и какво се прикрива като се прехвърля цялата вина върху него.Явно някой ,който е по-опасен от Гоце е решил да го жертва ,за да може по-незабелязано да ни изиграе поредния номер т.е хвърля Гоце на бунището и се прави на умрял октопод. И така ще ни лъжат отново с подставени лица,подготвяни още по времето на пионката бай Тошо ,докато изсмучат всичко в ненаситната си паст тези сатани.Всичките играчи на политическата сцена в БГ са ниско морална пасмина,която разбира само езика на парите.Но провидение ще има и за тях!

Copy/Pasre&"... Не съм от феновете на Алексей Петров, но си задавам въпроса защо да вярвам на Цветанов след като Бойко Борисов (който много добре познава АП) го окачестви като "съвестен гражданин".. И още нещо. АП е бил съдружник на ББ и Пашата. Имали са общ бизнес. Защо за АП този бизнес се оценява като криминален, а за другите двама не?!"

Ей, клакьорите на Гоце, а починете малко, какво сте се разпенели, няма да ви плати повече или чакате някоя държавна службичка.

Смятам,че до края на другата седмица носът на Цвъцко ще е доста по-дълъг от моя /разбирай на Пинокио/!!!!

Що ги е толкова страх от 'проекта на президента'? Боко настървено пита за него не знам колко пъти. Цвък пък направо изпадна в истерия.

ЦЦ изперкал ли е, или се е много подплашил? Със сигурност е забравил напълно, че е министър на вътрешните работи и абсолютно няма как безнаказано да плещи наляво-надясно. ББ да си го прибира или ще си го приберем ние на 4ти км.

"Третият (на снимката) е там по случайност." - Е, те тук не си прав, както и всички, които мислят, че Б.Б. влезе случайно във властта. Той бе подготвен за нея чрез двата му предишни поста... Това българите сме от умните народи...но за съжаление с голямо перде пред очите, много самонадеяни в мненията си.. отчайваща липса на автокритика и никакво съмнение в собствената правота. (А това последното не е признак за интелигентност)

Цветанов е прав!Та на всички стана ясно ясно,даже и на най-задръстените червени,че Гоце е пълен боклук,много вреден за всички българи.Прост престъпник!

Цветанов е прав!Та на всички стана ясно ясно,даже и на най-задръстените червени,че Гоце е пълен боклук,много вреден за всички българи.Прост престъпник!

смях, смях, циркът на местно и национално ниво продължава с пълна сила. Чакаме отговори на въпросите, отговори за имотите и т.н. Трябва най-после да се разбере, че на народа му писна от подли игрички. 20 години тъпчем на едно и също място. Идват някакви месии, събрали уж знаещи и можещи, а всъщност се въртим в един омагьосан кръг. 20 години едно и също - корупция, убийства, кражби. Господа управляващи, българите искат да вървят напред, да се развиват и живеят спокойно в страната наречена БЪЛГАРИЯ!

Що не вземете да поработите малко, бе? Оставили сте държавата на автопилот и се занимавате само с простотии, интриги и секс. Е, за секса - не е лошо, ама държавата не върви.

Този вампир Гоце, точно на вампир прилича и е навсякъде, дори и във форума има платени писачи! СТРАШНО Е!

Едното Вице - Визуално... Другото пък Аудиално... Всичко май е виртуално, кално, накакално..

Забавно е да гледаш,как интелигентните хора си правят гавра с тия двамата. И с интерес чакаме отговора на Цветанов на тия няколко инзвъредно прости въпроса,достъпни даже и за него! Ама май нечистоплътно ще продължи да се спотайва в храстите и да джавка от там,като пудел - извинявам се на пуделите не исках да ги обидя!

EVALA CECO,SAMO NEMA A SE PLA6I6,ISTINATA 6E IZLEZE..............

Никой не разбира повече от мен как се печелят пари от столичен транспорт!

насраняичкият нещо се пъчи....малииии апартаментов да си оди

Първанов все по-често го спрягат за кръстникът на бг мафията.....

Ченгесарската война продължава. Големи зрелища драги форумци. Дано не е за сметка на хляба. Пожелавам повече хляб и по-малко зрелища за догодина. Аз за да стана банален и да ви отегча ще кажа за сетен път относно българските политици - със стари политработнички нов политбардак не става. 20 години се лутаме - едно поколения ама като си помисля евреите са се скитали 40 години в пустинята докато умре и последния живял в египет като роб. Дано още 20 да не е така у нас. Пустий ЕС много е толерантен. Мислех по-бързо да ни вкара у пътя.

Не съм Дарвин , но като чета някои писания във форума съзирам следната еволюция: Чавдарче- Пионер- Комсомолец- Комунист-БОЙКОВИСТ -следва продължение.....

Има 2 човека - ЦЦ и ББ, в които виждам желание да се излезне от блатото в което сме затънали в последните 20 г, но кат гледам повечето постове по-долу, явно няма да стане. Да се връща Доган, да идва Алексей, да си краде кой как може, да се възобновят убийствата, крупните иамами,отвличанията, точене на ДДС и така... явно такава ни е орисията....

А, бе, некадърници, не се ли срамувате от помията, която сипете върху си!? То не бяха пожарникари, не бяха агенти, предатели, изменници,фалшиви икономисти, феодални старчета, лош генетичен материал, сексуални атлети, мутри, крадливи политици,безочливост, педераси...икакво ли не...Засрамете се,бе,ликвидатори на българската нация,политически импотенти. СРАМ МЕ Е, ЧЕ СЪМ РЪКОВОДЕН ОТ ВАС!!!

Цветан Цветонов го е страх да си признае на светло колко имоти е придобил незаконно.Щото ще му излезнат кирливите ризи на господин неадекватния ни министър.

Цветан Цветанов най големия лъжец в България.Опитва се да си измисля някакви лъжи за да не се говори за неговите имоти.В противен случай на бял свят ще излезнат кирливите ризи на господин министъра.Вече всички знаем ще Герб са партия на лицемерните лъжци.Могат да заблудят само техните фенове които им вярват сляпо и не виждат ще ставаме много по зле от преди.

г-н Цветанов,човек като Вас вече е вързал 6 края-апартамента!!!!

БОГ да пази правителството на Република България сформирано от Бойко Борисов, бъдете живи и здрави. Гоямо Браво за министър Цветанов

Бог да пази България от правителството на Бойко Борисов и други лешояди!

"Уважаеми", поради какви причини не смеете или се сртемите да покажете нещата, такива, каквито не са?! Първо, позовавате се на изявлението на Цветанов, а след това, между другото, споменавате отговора на президента?! Редно е или да ги отделите,или да ги разграничите още в заглавието....или това ви е в противоречие с нареждането "свише"?!!!!!

всички знаеме вече,че цветанов си отива,изглежда само той не го знае

Октопода докара Царя след същата компроматна акция срещу СДС. Тия хора са причината България бавно да изчезва Но щом това ви харесва

Гоце зацикли. Другата седмица очаквайте новия проект - Алексей Петров +Слави Трифонов + Никола Филчев Новата левица

точно така, точно това ще направи цървула първанов които стои зад всички тези престъпници и гъзоблизци като слави пръчката

браво и аз съм на това мнение. този определено зацикли

Не Цветанов, ДС свързва Гоце с Октопода

"(Петров е обвинен, че е рекетирал собственици на такси компании - б.р.) и как лично президентът Първанов е поемал ангажимента да осигури такъв бизнес. Всички ние знаем как функционира този бизнес." - казва Цецко. Абре, аланколу, да си говорим ли и за маршрутките и за столичен градски транспорт? Кой беше кмет, кой сега е кмет...? Ама имаше един от хората на Царю, чиито врата отваряше един още по-друг, който ги взе и...

Бг политиците, вместо да се надцакват пред медийте, да хванат и да свършат някаква работа в полза на българите, та да не сме най-бедните в ЕС.

Смях!Смях!Както каза в неделя Татяна Дончева,управляват ни прости хора.Точка.Всичко е казано.Имената на глупците висят по станите.

Е щом го е казала патицата Дончева , несъмнено ще е истина , то по прости от нея може да са само склерозиралите дъртофелници от БСП

Татяна ли, как е взела думата от Корнелия....

Така ли каза? Страхотно попадение.

ЦЦ показва какъв е смешник и колко е жалък.Разбра се официално,че ББ и ЦЦ са две мутри,които ще се гаврят с българския народ докато продъжаваме да сме малодушни като овце

Затова да се връщат Доган, Царя и Сергей. Пак пуснаха европарите, да заповядат.

Пилците се броят наесен , а за сега драскачите да си сложат лигавничета да не им се намокрят червените връзки щото много са се запенявили та чак има опастност да се задавят.

Те тук червените оскубани пилци са 2-3-ма , ама пишат та се късат като за по 100 , вярват си че още ги има В сайтовете които има регистрация лесно се преброяват , ама там се чустват напълно безполезни и безлични , тъй като лесно се преброяват и виждат колко са мизерни

Първанов отвърна на вътрешния министър с пет въпроса "Президентът на Република България проявява разбиране към силно притесненото положение, в което се намира вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов, очевидно затруднен да отговори на отправените към него въпроси по повод имотното му състояние", се казва съобщение на президентството по повод днешните твърдения на министъра, че политически гръб на Алексей Петров е президентът и както, че арестуваният Петър Стоянов-Сумиста казвал, че е част от президентския проект. "Вместо да даде конкретни и точни отговори, министър Цветанов се опитва да провокира изкуствено конфликт с държавния глава", продължава съобщението. В него президентът призовава министър Цветанов да отговори на следните въпроси, които ще хвърлят светлина върху това кой е "политически гръб на Алексей Петров": 1. Кои политици са имали бизнес отношения с Алексей Петров и кои са техните фирми? 2. Кой, по чие предложение, с какви мотиви и кога привлече Алексей Петров в службите? Кой и защо го назначи в ДАНС? С какви функции и задачи той е бил натоварен? 3. Столичната община имала ли е бизнес отношения със застрахователната компания "Лев Инс" във времето, когато сегашният премиер беше кмет на София, а министър Цветанов - негов заместник по сигурността? 4. Алексей Петров или негови фирми финансирали ли са предизборни кампании на ГЕРБ или на някой от нейните лидери? 5. Президентът настоява да се огласят имената на всички политици, които са водили телефонни разговори с Алексей Петров.

Първанов не е вчерашен. Изобщо.

Софийският градски съд осъди вчера на 3 г. пробация и 100 часа общественополезен труд Христоско Вретенаров. Разследването, проведено под ръководството на прокурор Андрей Андреев, показало, че в периода 2006-2007 г. Вретенаров е подписвал фактури за доставки на големи количества стомана, ламарина и други резервни части на стойност 37 895 лв. Материалите обаче не само не били необходими на общинското дружество, но и изобщо не постъпили в складовете му. Преди 2 г. Христоско Вретенаров бе осъден от СГС на 2 години и половина затвор за това, че е източил 670 242 лв. от Трамкар. Но Софийският апелативен съд промени ефективното му наказание в условно. Това е един прост пример, за един тип, кокошкар, който длъжностно си е присвоил почти милион и му се е разминало. А тези, които крадат стотици милиони, са национални герои и медийни и политически величия. Въпросният Вретенаров беше свързан за кратко със супер Бойко (медийно), но впоследствие всичко се потули. Иначе въпросите на агент Гоце определено заслужават отговор: 1. Кои политици са имали бизнес отношения с Алексей Петров и кои са техните фирми? 2. Кой, по чие предложение, с какви мотиви и кога привлече Алексей Петров в службите? Кой и защо го назначи в ДАНС? С какви функции и задачи той е бил натоварен? 3. Столичната община имала ли е бизнес отношения със застрахователната компания "Лев Инс" във времето, когато сегашният премиер беше кмет на София, а министър Цветанов - негов заместник по сигурността? 4. Алексей Петров или негови фирми финансирали ли са предизборни кампании на ГЕРБ или на някой от нейните лидери? 5. Президентът настоява да се огласят имената на всички политици, които са водили телефонни разговори с Алексей Петров.

Брейййййййй тоз чвек почна да бърка парламент с президент.Ама голям хитрец е Бойко ,за да не го кацат михите много ако е пръснал наоколо.Като на циганската свадба дето до булката слагат една кофа лайна ,че мухите да не кацат по булката.

Добре де , не ти ли писва по цял ден да пишеш глупости , глупашкият ти и просташки стил го има по поне 50 коментара , все във възхвала на доносника ГОЦЕ, и плюене и обиди по Цветанов и Борисов Тази партия толкова ли е обедняла, че плаща на такива лумпенизирани мизерници, като теб за неграмотна пропаганда Ти си срам за партията , на следващите избори и 4% няма да съберете, излагаш всички партийци, засрами се Или най добре отиди и се прегледай на лекар , твоето е лумпенизирана шизофрения , не се лекува , но поне ще ти дадат хапчета да си кротуваш и да не се излагаш

Не знам дали някой от вас миналата сдмица гледа интервюто с вдовицата на прокурора Колев, но жената каза, че октоподът са Алексей, Филчев и Гоце...

Абе за първанов не знам, но знам че алексей и бойко бяха от "отбора по карате", знам, че надежда михайлова беше много близка с алексейчо, знам че костов го назначи, знам че докато беше кмет бойко имаше много работа за Лев инс в общината, знам и че 100% алексейчо си е плащал на герб, за да не го пипат. Явно обаче е спрял и затова са тези арести и атаки. Че алексей е за затвора няма спор. Но да не се окаже, че тези които го обвиняват, са тези ,които го създадоха и използваха !

Има едни ПАСТИ ама много вкусни! Ама Верно! На баджанака брат му е гледал как ги ядат!

Смятам, че европейските партньори на ГЕРБ най-накрая разбраха какво представлява Цветан Цветанов. Не съм от феновете на Алексей Петров, но си задавам въпроса защо да вярвам на Цветанов след като Бойко Борисов (който много добре познава АП) го окачестви като "съвестен гражданин".. И още нещо. АП е бил съдружник на ББ и Пашата. Имали са общ бизнес. Защо за АП този бизнес се оценява като криминален, а за другите двама не?

"Преди години една от големите акционерки на СИБанк претърпя атентат, в който бе взривен джипът й, като бе засегнато лицето й. Наскоро Бойко Борисов обяви, че атентатът е бил насочен към друга кола със същия сребрист цвят, но престъпниците по невнимание я объркали." Такаа. Да познавам ли каква ще е следващата новина, с кого е свързана и т.н.? И ще се окаже, че Гоце е организирал атентатаа... Така че - момчета & момичета, когато по принцип сте затънали в л*йна до шия - не мърдайте много и ако сте си го направили сами - не рИветИ!

Цецо не е седнал да говори в кръчмата с приятели. Не можеш да обвиниш Президента без доказателства в ръце. Време е този човек да понесе последиците от деянията си и изявленията си. Но кой може да го накара в такава безволева държава с такъв слабохарактерен народ. Май сами си заслужихме тиранията. Честито!