Цветанов се оплака от обиден SMS от Бареков

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е получил SMS от изпълнителния директор на TV7 с текст: „Г-н престъпник, не си трийте ръцете с мен. С неуважение: Николай Бареков”. Това съобщи самият Цветанов, а по-късно и Бареков потвърди.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов се оплака от обиден SMS от Бареков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я вземете с бареков по една кофа лайна и като мъже, чисто по герберски се разберете някъде навън.

Petyo

В българския език незнайно как е проникнало английското "longer" което означава "по-дълъг" или "дългуч". На български се произнася"лунгур" и се асоциира с висок и глупав човек. Не случайно в библията е писано: "Господ когото недолюбва - направил го е дълъг и прозт". Като гледам г-н Бареков се убеждавам колко мъдра книга е Библията...

Тъй като виждаме, че доста разбираш от библията.... Напомни ми къде точно го пише, много ще ви замоля! Надявам се и "проЗт" да ми го покажете също.

Защо има минуси на едно разумно изказване? Странно!

Бареков изпълнява поръчките на собственика на телевизията,какво толкова се чудите.Всеки един от вас върши същото там където работи.Длъжни сте да изпълнявате иначе сте аут.Този дебелият собственик на толкова много медии откъде има пари?Това питайте.Нали не вярвате ,че много е работил или е някакъв компютърен гений.Според мен много е вероятно да пере пари на тройната коалиция.

нов продукт -- бареков вече на пазара

абе дудуков да са го наело от пропаганда и агитация на бсп !?!? може би жълтата мая го е наела дудуков барабар с целата медиа на онова дебело прасе. как доган търпи прасе ?!?!?!?

лош избор на отдел Пропаганда и Агитация на бсп. уруспията мая слабо се е подготвила

rado_7_6@

дудука и той смелчага като сайдероглу - с гръб от червената мафия. По-забавно е кви есемеси праща на червените си господари - сигурно нещо от сорта "Ваше Милосърдно Високопреосвещенство Сестра Избегалева, разрешете на коленопреклонно покорния Ваш жалък роб-дудук да доложи, че с Костинброд превратихме успешно".

Още ли е живо това животно Бареков нали щеще да умира .Трябваше да е умрял до сега . Голям страх , но уви .Как може такъв двуличник , като другото мекере Слави да им се позволява телевизионно време

Ползваш и хвърляш. Що е то? барек?

Чудя се колко и какви стратегически интереси трябва да са ти настъпали за да обърнеш така палачинката.Този е по- болен от Волен.В тази телевизия няма ли един журналист с различно мнение от неговото?Та те са по-зле от БНТ преди 89г.Абсолютна цензура-строй се,преброй се.И тъпите им обиколки по мегданите само да разлайват кучетата.Ама и прост народ дал господ за аудитория.

Абе, Бареков!И ти като Слави като ви засегнат егото и мразите доживот! А ако ви се и плати, още по-добре!

БАРЕКОВ НАИСТИНА СЕ ОКАЗА КАПУТ ЗА РАЗОЧАРОВАНИЕ НА ВСИЧКИ НИ!ЖАЛКО Е, КОГАТО ТАЛАНТЛИВ МЛАД ЖУРНАЛИСТ СТАВА ЖЕРТВА НА ДЕМОНИТЕ СИ И СЕ ПОСТАВЯ В СЛУЖБА НА ЗЛОТО!

не трябва да се обижда на комунисти4еското мекере дудука Бареков,който е затънал във фекалии

Кой го е еня за турското мекере Бареков?? Да ходи да търкаля аспиринчета по Бунарджика!! Келеш!!

ТV7 вече не е това, което беше. Бареков сякаш стана двойник на Дачков! И двамата започнаха с добър старт, но и двамата се провалиха. Защото се продадоха! Предвиждам скоропостижен крах на кариерата на "чистия" Бареков.

не може да си владее нервите. като знае, че цялата държава дестабилизира сега ще нарича хората престъпници. ама ти си престъпника бареков. (маика му била сащата -непочтенна жена.)

Така е цвинокио - много като тебе вече плакаха!! Добре, че аз не ти знам номера да ти пратя една благословия до 9-то коляно!!

Безработен съм и сега търся координати на ГЕРБ или по-точно на някой от ГЕРБ който набира хората дето пишат по форумите и мятат лайна и яйца по Дудуков.Чух че плащали по 300 лева за хвърляне на кора с яйца.Бих писал и хвърлял яйца и лайна само и само да има пари за хляб.Моля Ви помогнете ми!!

Обърни се към БСП там раздавали пари за писане във форумите .Координатите им са на страницата им в интернет

Няма да му стигат, БСП дават само по 25 лева на ден, в БУРГАС де, за другаде не знам, ама аз си ги взех два пъти и пак си пиша каквото си искам. За това трети път не ми се обадиха

Не случайно на Бареков прякора му е "дудука" или по-ясно казано свирка, а най-точно "политическа свирка " , която като я надуеш издава много грозни и фалшиви звуци и най-вече осмърдява политическото пространство.

Аз също искам да добавя за репортаж на тв7 когато даваха за изборите в Благоевград и репортерката се изцепи в ефира , коментирам ,,тази секция се охранява от полицаите които отърваха присъдите по делото Чората,, и искам да добавя че тези полицаи са уважавани в целия град и не са осъждани докато Чората го знаеше целия град що за човек е. Сега си правете изводите за телевизията .

Навън в реалността не съм чул досега човек да харесва Боко и Цвъко/Главан и Завей/. А тук явно са платили на неколцина да пишат по форумити коооооооолко много ги обичат

Дали Цветанов е престъпник или не ще има думата съда. Но моята дума е: "г-н Бареков, вие сте изключително прост човек с продажна и дребна душица".

А като коткаше ББ и ЦЦ беше добър,нали.............

По-нагъл и по-голям тъпанар от цвъко не съм виждал. Това е върха на нахалството и наглостта, когато нещо е черно да казваш, че е бяло.

НЕ СИ ЛИ СЕ ВИЖДАЛ В ОГЛЕДАЛО?

Само не разбрах Барека в Монтана с лайната на Фидоска ли са го замерили? Щото ако е така това си е опит за убийство.

Цецо тъпанара, май забрави когато публично по телевизията определяше другите хора като престъпници и бандити.... Така е физкултурнико, каквото сееш това ще жънеш

Още в механото в Пловдив Барека миришеше и гледам 22 години по-късно нищо не се е променило ... ама проблема е, че точно такива като него биват харесвани щото са научени само да плюят а така се чувстваме защитени някак си :)

Замерили Бареков с лайна,лайната се чувстват омърсени.

дкми

цецо тъпото няма ли да го арестуват вече?

Цацарката чака бюреков да му даде знак.

Гледам, цоко движи със смартфон, колко ли е тежко на умния телефон да служи на такъв глупав господар?

БАРЕКОВ НАВРЕМЕТО ПЕЕШЕ ЧАЛГ, РАДКА ПИРАТКА. ТОЗИ НЯМА НИЩО В НЕГО ТАКА НАЛЕЧЕНИ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТТИ. ЗАВЪРШИЛ Е ПЛАТЕНО ОБУЧЕНИЕ- ЖУРНАЛИСТИКА И ОСВЕН,ЧЕ Е ПОСРЕДСТВЕН Е БЕЗ ВСЯКАКВО ВЪЗПИТАНЕУ. БУТА СЕ НАВСЯКЪДЕ НО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА.

десетина платени драскачи.

Какво стана с Мишо Бирата и семейството му, как така се случват тия истории малко неудобен и от разболял се че умрял! - не е смешно - има си причина ама каква ли!

отиде при ахмед емин. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Неведоми са пътищата господни. е дойде и герберовото време.

Цветанов да не се оплаква - като беше на власт и без доказателства наричаше хората престъпници, всеки убит биваше определян като "криминално проявен" за да не му търсим отговорност защо не разследва. На тези дето го защитавате това недоразумение ВИ пожелавам да ви спретнат донос, прокурор да ви вземе на мушка и да видите каква унизителна процедура ви чака със снемане на отпечатъци, снимки и прочее без да сте извършили престъпление и БЕЗ ДА ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА срещу вас и въпреки, че в съда делото пада в регистрите на МВР се водите криминално проявен.

Един баща рекъл за синът си: -Моят син е толкова глупав че и Президент да му предложат ще вземе да стане! -- Та Цвъцко Цвъцков, си е нямал такъв баща който да му каже , "" Абре момче, нямаш акъл и ум министър да ставаш, партия да управляваш, народ да ръководиш, то цвъцко и президент на сащ да му предложат ще стане та стой та гледай- "" Нямам нищо против партията на ГЕРБ - даже съм симпатизант , но може ли да се натискаш като не ставаш, айде пробвал си , ама не става , за тая работа си требва АКЪЛ. А ти цвъцко сам доказа че го нямаш!

ама си прост Цветанов, бареков преди малко си призна че той е пратил СМС, намираш си адвокат и съответно го съдиш, ти си народен представител, длъжностно лице, ако някой те нарече престъпник и ти извадиш чисто съдебно досие към момента на обидата, това си е затвор за Бареков....

По-скоро символична глоба.

И какво като го осъди на 100лв глоба? Нито Баречето ще обеднее , нито Цвъки ще забогатее. Само ще остане факта , че Бареков е боклук слуга на Цветан Василев, а Цветанов е просто боклук престъпник.

бареков още ли не е освидетелстван? не е наред човека, за саяление е. а се намираи и хора да го защитават. срам за булгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не съм почитател на г-нБорисов и г-н Цветанов, но това което се извършва през последните дни показва само старите похвата на интернационала!Личностно обругаване, демонизиране и за финал-Народен съд! В кой век живеем?

Като е изпратил SMS с обиди, Цветанов да го осъди и толкова. Дудука се взе напоследък много на сериозно,ама ден до пладне.Не може един журналист,пък ако ще и да е Бареков да си позволява такива обръщения.Жалко за него ,ако не може да проумее,че го използват да лае като малко кутре.Утре ще се променят управляващите и ще му бият шута в "четирибуквието".

Този боклук като не му гледат продажната телевизия взе да праща смс-и

Господин Цветанов, народа ви даде цялата власт да обърнете статуквото и престъпниците и бандитите да са в затвора и малки и големи вие дойдохте с тезата и обещанията , че ще го направите, НО НИ ИЗЛЪГАХТЕ И СЕГА С ПРАВО ви НАРИЧАТ ПРЕСТЪПНИК , ЗАЩОТО ТОВА Е ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ХОРА КОИТО СА ИЗМАМИЛИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!

Цветанов се оплака от обиден : - а пък Иванчо ми взе камиончетооо

ти сас всичкя ли си? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Божке , Божкее !Колко си глупав бре Цецко , ами и аз това виках :Тоя престъпник ще си найде майстора някогиш!!!

Защо не се оплаче,че неговия съдия Димчо Луков, по шуменското дело,чиито жена и син назначи на хубави длъжности за благодарност, вече шест месеца не може да си напише мотивите !

Обиден се бил оплакал. Звучи като все едно е първокласник.

Палачинката рано или късно ще се обърне, по-скоро рано. Новата тройна няма да изкара дълго, ще видите! Интересно ми е каква ли песен ще запее тогава Дудука?Много ми е интересно!

Прав си за палачинката. Но Герб няма да дойдат на власт след падането на правителството. Така че, поясни, какво имаш предвид под "тогава"?

"Тогава", ГЕРБ, харесвани от някои хора, нехаресвани от други хора, ще се върнат на власт. Очевидно не си съгласен с мен - кажи ми тогава кой ще дойде на власт след предстоящата, поредна болшевишка съсипия?!?

А бе, Цвъцик, когато Бареков ви целуваше дирниците и по цял ден се лееха благовония от ТВ7, та всички я бяха прекръстили на ГЕРБЕР 7 ТВ къде беше ти да се оплакваш от боклука Бареков - тогава не го ли знаеше що за продажно леке е? Като Борисов му кумуваше не го ли знаеше какъв е и кой е? Ма когато Бареков се продаваше на теб ти беше ОК, сега като целува дирника на Пеевски и ДПС вече говориш за безпринципност, ма иначе самия ти си много честен, принципен и морален мъж. А ако случайно нещо нагазиш - взел си го на заем от тъщата.