Коментари - Задържан е убиецът от Костенец Атанас Стоянов | Днес.dir.bg

Задържан е убиецът от Костенец Атанас Стоянов

Задържан е убиецът от Костенец. Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Задържан е убиецът от Костенец Атанас Стоянов | Днес.dir.bg

Коментари

какво само се хвалят от полицията и министъра,нали това им е работата

Ако не го хванат-защо не го хващат-като го хванат тъпи ченгета,не знам кои ръководел акцията и тем подобни.Абе вие дечурлига в час ли сте.Само недоволни,критици и изключително вещи във всяко едно отношемие.Лесно е да драскаш от комппа,но деиствителността е различна......

а така - аз ти казвам каде е ,,бомбата'' - ти иди я обезвреди , славата идва при мен , естествено ти нали си сапiyор и това ти е работата , на кои му пука за теб ?

Да, различна е .............

Нямам какво да кажа освен, че в държавата ни тъпата полиция прави всичко, за да си прави P.R.кампании и нищо друго- унижават и тормозят малките и дребни хорица като ги представят за най-грозните престъпници и зверове за държавата, а всъщност се оказва, че те - тъпите полицаи и управляващите ги нямат и за цел да въдворят ред в държавата- целта им е да се изкарат голеи герои като мачкат малките и дребните и то без никакъв срам да говорят глупости. Изобщо не вярвам и на думичка от това което пишат, защото зная колко е първобитна работата и системата на полицията, а като прибавим и този идиотски политически фанатизъм от ГЕРБ- става ужасна комбинация- нещо противно и смрадливо. За най-голямо мое съжаление установих, че в мом,ента в българия е в сила::Виновен, до доказване на противното!" и това нещо важи за всеки един от нас. Ако някой си мисли, че е невярно това което говоря- или не се е сблъскал с тъпата полицейщина скоро или е част от управлението на страната. Ако не се осъзнаем какво се върши в момента- всички ще си изпатим рано или късно. Преди не вярваш на съда/ обвинявах тях за пропуските/, но след събитията напоследък съм все по-сигурен , че това е единствената трезво мислеща част от брънката- иначе тежко ни на всики0 няма по-лошо нещо от тъпата полицейщина и то ръководена от такива бездарници.

Този ли е ръководел мащабната акция?????Браво на жената че е съобщила на тъпите полицай в "акцията" !!!!

..след продължителни и трудни оперативно издирвателни мероприятия на органите на реда ръководени лично от министъра на вътрешните работи в трудни(близки до военновременни условия)наи накрая убиецът беше задържан

"...убиецът беше задържан" А може да е станало така "...убиецът се предаде"

Спомнете си ДАНИЕЛА ! 1997! уби в положение на неизбежна самоотбрана 120 кг каратист , шеф на ареста на първо и им стигнаха силиците на другарите от полицията да я `самоубият`в ловешката психиатрия една седмица преди да излезе.

В какъв смисъл "Извършителят е задържан благодарение на бързите действия на полицията"? Нали са го задържали благодарение на жената на убиеца? Или може би полицията я е прибрала и бързо я е принудила да издаде мъжа си?

г-н министър, докога ще има законно притежавано оръжие у пенсионери? Защото са били заслужили бивши ченгета или добри военни навремето и затова им се е раздало законно? А приемете закон, с който да изземете всичкото законно раздадено оръжие на служители вече в пенсионна възраст.

Не става! Ще намалее работата на МВР и ще се увеличи на медиците. С кирка и лопата по-трудно се убива, а и виждаш на какво дередже е медицинската реформа. По-добре е да се стрелят!

При положение че има такива психари като теб,е нормално да се раздаде оръжие на всеки .

Абсолютно подкрепям! Всички нещастия стават точно с такива оръжия! И аз съм на мнение, че оръжие трябва да имат само действащи служители!

ми ко ме занервиш ще гръмна с незаконно притежавания по леко ли ще ти е

Да разберат защо е застрелян този предприемач. Може пък да стане ясно защо се е психирал човека.

Е, ако трябва да сме коректни почти всички задържания в последно време са благодарение на информация, а не че МВР са големи детективи.

Бреее проклети хора в този форум - недоволни от всичко.Не дай си боже да убият член на семействата ви - дали от психясъл или нормален.Тогава да видим полиция ли ще търсите или трньора на националния.Защо все злоба и злорадство.Абе вий нямате ли сърца, нямате ли близки или сте хора с комплекси които тук си ги избивате.Кажете едно благодаря веднъж на тези които все пак работят - не висят по форумите да си чешат крастата.

естествено че ще работят,аз също работя и ми удържат данъци ,с които плащат техните заплати,само че аз работата си я върша а на тях все някой им помага ,щото повечето са бездарници

Браво, тъпи ченгета! Това ли е гарантираната анонимност на свидетелите ви? И аз съм подавал сигнал за нередност, уж щях да остана анонимен... после тоя, срещу когото подадох сигнала ми каза, че е чел преписката. От сега нататък никога и по никакъв повод няма да свидетелствам, или да ви подам сигнал за каквото и да е.

xaxaxaxa

Мишок,министър,пъчи се пред камерите вместо районния шеф на полицията ,че огромното му министерство заловило престъпник.А дума не обелва за откъде Борисови са милиардери.Циркаджии!!

Айде да не почвам! То не е срам, е е резил не е самовлюбена пуешка глупост! Само се сещам как Цецо Физкултурата звънеше от Рим на журналистите да обяснява как са хванали особено опасната къртица от министерството на културата! И какво - единият в Рим си сложи името до това на Кирил и Методи, а другият - и там не спи пияници лови! Циркаджии не, ами... То не беше счупеното стъкло на джипа на някъв ветиринар, то.... Мъъъъъъъкааааааааа!

малкия маргин го издирвате от началото на януари - това ли са "своевременните, бързи и ефективни действия от страна на полицията"??? цветанчо, не ми отговаряй - знам че не можеш....

По тая логика всеки вагабонтин все на образа на Левски ще го докарате.

преди малко пишеше, че полицията е била принудена да залови извършителя на престъплението, за да не бъде извършен акта от гражданско сдружение с идеална цел. Малко след това - се оказа, че органа на Цецо е извършил едва ли не ... и си е свършил работата, дори и по превенцията??? "О времена, о нрави!". за съжаление е написано преди хилядилетия, но и днес не е по-различно

хахахахаха тапанари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бреии браво,браво.а кога ще заловите истинските убиици криминално проявените не тея от битовите скандали????????????????

тия думбази сума ти време се чесаха отзад и добер че поп Кръстю пак ги оправи ...срам е тоя физкултурник за цялата нация... ако беше въоръжена група сигурно щаха да плачат в Брюксел за помощ от НАТО...смешници

по времето на миков ти беше по-добре нали ганьо?

браво,цветков,браво !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Физиономията на даскала по физическо отново цъфна по екраните, а утре ще е по първите страници на вестниците. Какъв грандиозен успех на неговото ведомство! Голяма работа, че близките на заподозряния са посочили, къде се крие. Вазтното е да се изтъпаниш по медиите и да се изцепиш как светкавично е протекла брилянтната операция.

Своевременни,бързи и ефективни действия???? Алоооо Цветанов кога беше това и ако небяха близките му какво ли щяхте да направите след като това го квалифицирате така

мдаа,големи сте герои,мвр-то.хванахте един човечец със разнебитена психика,който по-скоро е за лечение,а не за затвор.както и да е,не го оправдавам,убиец е!ами кога ще хванете,тези,които откраднаха милиарди от българския народ?!?те са на свобода!!!!!!!!!!

Заловен е благодарение на "съдействието на роднини"...Нямам думи. Винаги сме си били поп Кръстьовци като нация. Винаги.

Що за глупости!!!!!!! Какви попове, какви кръстьовци! Естествено, че и роднините му ще съдействат! Първо, това е един психясал убиец, въоръжен, на свобода. Ако не съдействати гръмне още някого, все едно и те са виновни! Второ, при други обстоятелства може да се стигне до престрелка с полицията и самият той да загине. Така че браво на роднините, правилно са постъпили, най-добре е било да го хванат там, където се крие, по начин безопасен и за полицията, и за самия убиец.

умно мислене -браво.всички искат екшан на живо , но далеч от тях...по тв само .

Доказа се, че отец Кръстьо Никофоров не е предал Левски. Най-малкото, не е имал информация за местоположението му. Залавянето на В. Левски по всяка вероятност е било случайно - не е имало предателство. А ти нали знаеш, че клеветата е грях? Уважаеми редактори, не може ли да коригирате малко заглавието на новината си? Съпругата е съдействала на полицията заради извършено престъпление - това не я прави предателка на съпруга си. Едва ли лесно е взела това решение, а ако не беше го взела, тогава щяхте да я обвините в съучастничество. Благодаря за разбирането.

Не е задържан убиецът, а заподозрян за убийството! Не се научихте, че има презумция за невинност, еййййй!

ти май забрави какво е казал на жена си? мда, невинен ще да е , ахахаха - тъп си като галош :)

един човек е невинен (заподозрян) докато съда не се произнесе за неговата вина. Това какво е казал нищо не значи. Вината трябва да се докаже с факти и доказателства. Спокойно може да поема вината на друг със самопризнания. Съдът е инстанцията, която определя дали някой е виновен , до този момент той е само заподозрян.

Абсолютно подкрепям! Само съда казва дали някой е престъпник!

Коментари - Задържан е убиецът от Костенец Атанас Стоянов | Днес.dir.bg

Задържан е убиецът от Костенец Атанас Стоянов

Задържан е убиецът от Костенец. Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Задържан е убиецът от Костенец Атанас Стоянов | Днес.dir.bg

Коментари

какво само се хвалят от полицията и министъра,нали това им е работата

Ако не го хванат-защо не го хващат-като го хванат тъпи ченгета,не знам кои ръководел акцията и тем подобни.Абе вие дечурлига в час ли сте.Само недоволни,критици и изключително вещи във всяко едно отношемие.Лесно е да драскаш от комппа,но деиствителността е различна......

а така - аз ти казвам каде е ,,бомбата'' - ти иди я обезвреди , славата идва при мен , естествено ти нали си сапiyор и това ти е работата , на кои му пука за теб ?

Да, различна е .............

Нямам какво да кажа освен, че в държавата ни тъпата полиция прави всичко, за да си прави P.R.кампании и нищо друго- унижават и тормозят малките и дребни хорица като ги представят за най-грозните престъпници и зверове за държавата, а всъщност се оказва, че те - тъпите полицаи и управляващите ги нямат и за цел да въдворят ред в държавата- целта им е да се изкарат голеи герои като мачкат малките и дребните и то без никакъв срам да говорят глупости. Изобщо не вярвам и на думичка от това което пишат, защото зная колко е първобитна работата и системата на полицията, а като прибавим и този идиотски политически фанатизъм от ГЕРБ- става ужасна комбинация- нещо противно и смрадливо. За най-голямо мое съжаление установих, че в мом,ента в българия е в сила::Виновен, до доказване на противното!" и това нещо важи за всеки един от нас. Ако някой си мисли, че е невярно това което говоря- или не се е сблъскал с тъпата полицейщина скоро или е част от управлението на страната. Ако не се осъзнаем какво се върши в момента- всички ще си изпатим рано или късно. Преди не вярваш на съда/ обвинявах тях за пропуските/, но след събитията напоследък съм все по-сигурен , че това е единствената трезво мислеща част от брънката- иначе тежко ни на всики0 няма по-лошо нещо от тъпата полицейщина и то ръководена от такива бездарници.

Този ли е ръководел мащабната акция?????Браво на жената че е съобщила на тъпите полицай в "акцията" !!!!

..след продължителни и трудни оперативно издирвателни мероприятия на органите на реда ръководени лично от министъра на вътрешните работи в трудни(близки до военновременни условия)наи накрая убиецът беше задържан

"...убиецът беше задържан" А може да е станало така "...убиецът се предаде"

Спомнете си ДАНИЕЛА ! 1997! уби в положение на неизбежна самоотбрана 120 кг каратист , шеф на ареста на първо и им стигнаха силиците на другарите от полицията да я `самоубият`в ловешката психиатрия една седмица преди да излезе.

В какъв смисъл "Извършителят е задържан благодарение на бързите действия на полицията"? Нали са го задържали благодарение на жената на убиеца? Или може би полицията я е прибрала и бързо я е принудила да издаде мъжа си?

г-н министър, докога ще има законно притежавано оръжие у пенсионери? Защото са били заслужили бивши ченгета или добри военни навремето и затова им се е раздало законно? А приемете закон, с който да изземете всичкото законно раздадено оръжие на служители вече в пенсионна възраст.

Не става! Ще намалее работата на МВР и ще се увеличи на медиците. С кирка и лопата по-трудно се убива, а и виждаш на какво дередже е медицинската реформа. По-добре е да се стрелят!

При положение че има такива психари като теб,е нормално да се раздаде оръжие на всеки .

Абсолютно подкрепям! Всички нещастия стават точно с такива оръжия! И аз съм на мнение, че оръжие трябва да имат само действащи служители!

ми ко ме занервиш ще гръмна с незаконно притежавания по леко ли ще ти е

Да разберат защо е застрелян този предприемач. Може пък да стане ясно защо се е психирал човека.

Е, ако трябва да сме коректни почти всички задържания в последно време са благодарение на информация, а не че МВР са големи детективи.

Бреее проклети хора в този форум - недоволни от всичко.Не дай си боже да убият член на семействата ви - дали от психясъл или нормален.Тогава да видим полиция ли ще търсите или трньора на националния.Защо все злоба и злорадство.Абе вий нямате ли сърца, нямате ли близки или сте хора с комплекси които тук си ги избивате.Кажете едно благодаря веднъж на тези които все пак работят - не висят по форумите да си чешат крастата.

естествено че ще работят,аз също работя и ми удържат данъци ,с които плащат техните заплати,само че аз работата си я върша а на тях все някой им помага ,щото повечето са бездарници

Браво, тъпи ченгета! Това ли е гарантираната анонимност на свидетелите ви? И аз съм подавал сигнал за нередност, уж щях да остана анонимен... после тоя, срещу когото подадох сигнала ми каза, че е чел преписката. От сега нататък никога и по никакъв повод няма да свидетелствам, или да ви подам сигнал за каквото и да е.

xaxaxaxa

Мишок,министър,пъчи се пред камерите вместо районния шеф на полицията ,че огромното му министерство заловило престъпник.А дума не обелва за откъде Борисови са милиардери.Циркаджии!!

Айде да не почвам! То не е срам, е е резил не е самовлюбена пуешка глупост! Само се сещам как Цецо Физкултурата звънеше от Рим на журналистите да обяснява как са хванали особено опасната къртица от министерството на културата! И какво - единият в Рим си сложи името до това на Кирил и Методи, а другият - и там не спи пияници лови! Циркаджии не, ами... То не беше счупеното стъкло на джипа на някъв ветиринар, то.... Мъъъъъъъкааааааааа!

малкия маргин го издирвате от началото на януари - това ли са "своевременните, бързи и ефективни действия от страна на полицията"??? цветанчо, не ми отговаряй - знам че не можеш....

По тая логика всеки вагабонтин все на образа на Левски ще го докарате.

преди малко пишеше, че полицията е била принудена да залови извършителя на престъплението, за да не бъде извършен акта от гражданско сдружение с идеална цел. Малко след това - се оказа, че органа на Цецо е извършил едва ли не ... и си е свършил работата, дори и по превенцията??? "О времена, о нрави!". за съжаление е написано преди хилядилетия, но и днес не е по-различно

хахахахаха тапанари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бреии браво,браво.а кога ще заловите истинските убиици криминално проявените не тея от битовите скандали????????????????

тия думбази сума ти време се чесаха отзад и добер че поп Кръстю пак ги оправи ...срам е тоя физкултурник за цялата нация... ако беше въоръжена група сигурно щаха да плачат в Брюксел за помощ от НАТО...смешници

по времето на миков ти беше по-добре нали ганьо?

браво,цветков,браво !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Физиономията на даскала по физическо отново цъфна по екраните, а утре ще е по първите страници на вестниците. Какъв грандиозен успех на неговото ведомство! Голяма работа, че близките на заподозряния са посочили, къде се крие. Вазтното е да се изтъпаниш по медиите и да се изцепиш как светкавично е протекла брилянтната операция.

Своевременни,бързи и ефективни действия???? Алоооо Цветанов кога беше това и ако небяха близките му какво ли щяхте да направите след като това го квалифицирате така

мдаа,големи сте герои,мвр-то.хванахте един човечец със разнебитена психика,който по-скоро е за лечение,а не за затвор.както и да е,не го оправдавам,убиец е!ами кога ще хванете,тези,които откраднаха милиарди от българския народ?!?те са на свобода!!!!!!!!!!

Заловен е благодарение на "съдействието на роднини"...Нямам думи. Винаги сме си били поп Кръстьовци като нация. Винаги.

Що за глупости!!!!!!! Какви попове, какви кръстьовци! Естествено, че и роднините му ще съдействат! Първо, това е един психясал убиец, въоръжен, на свобода. Ако не съдействати гръмне още някого, все едно и те са виновни! Второ, при други обстоятелства може да се стигне до престрелка с полицията и самият той да загине. Така че браво на роднините, правилно са постъпили, най-добре е било да го хванат там, където се крие, по начин безопасен и за полицията, и за самия убиец.

умно мислене -браво.всички искат екшан на живо , но далеч от тях...по тв само .

Доказа се, че отец Кръстьо Никофоров не е предал Левски. Най-малкото, не е имал информация за местоположението му. Залавянето на В. Левски по всяка вероятност е било случайно - не е имало предателство. А ти нали знаеш, че клеветата е грях? Уважаеми редактори, не може ли да коригирате малко заглавието на новината си? Съпругата е съдействала на полицията заради извършено престъпление - това не я прави предателка на съпруга си. Едва ли лесно е взела това решение, а ако не беше го взела, тогава щяхте да я обвините в съучастничество. Благодаря за разбирането.

Не е задържан убиецът, а заподозрян за убийството! Не се научихте, че има презумция за невинност, еййййй!

ти май забрави какво е казал на жена си? мда, невинен ще да е , ахахаха - тъп си като галош :)

един човек е невинен (заподозрян) докато съда не се произнесе за неговата вина. Това какво е казал нищо не значи. Вината трябва да се докаже с факти и доказателства. Спокойно може да поема вината на друг със самопризнания. Съдът е инстанцията, която определя дали някой е виновен , до този момент той е само заподозрян.

Абсолютно подкрепям! Само съда казва дали някой е престъпник!