Мъж насочи пистолет към кортежа на Цветанов

60-годишен мъж с регистрации в полицията и психодиспансера е задържан за заплахи срещу кортежа на вътрешния министър Цветан Цветанов. Самият министър каза, че не се е притеснил от случилото се.

Обратно в новината

Коментари - Мъж насочи пистолет към кортежа на Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че само го накара да се насере от страх.

Един свестен човек се намери и вие го считате за луд.

Кортеж? Този вътрешен министър да не е цар та да има кортеж? Тия нещастници от герб се самозабравиха. Но народа забавя, но не забравя, тепърва тия гадове ще видят какво е народна любов.

как не го е тряснал, че да се отърве светът веднъж за винаги от него

ЕЙ, ШУМКАР АНОНИМЕН И ЗЛОБЕН, ГОВОРИШ ЗА ЗАКОННО ИЗБРАН БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР. ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА МУ СА ДЕЛЕГИРАНИ ОТ МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ. КАТО НЕ ВИ ПОНАСЯ ДЕМОКРАЦИЯТА, ЗАМИНАВАЙТЕ ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ! АМАН ОТ КОМУНДЕЛИ!

Калитко, успокой се. Точно в Северна Корея ТРЗ би станало вицепремиер...

Спомнете си последното изречение от 'Под игото':"този луд беше единственият,който се осмели да протестира"

да коментирам ,ама неисе..- малко ме е срам от този както са го нарекли- болен човек... - чудя се само какво трябва да стане - за да покажем , че и ние вече сме болни- защото може би над 80процента от народа е отвратен от властта и изпитва същото уважение към нея както този болен човек- и ако може , ще извади не газов пистолет- ами базуки и калашници... може би трябва някакъв по сериозен инцидент- и да се вдигнем всички като по сигнал- и докато не изметем смрадливците от българия и не поставим начало на истинската демокрация да не спираме и не се отказваме ..- да докажем , че и ние сме народ и нация ...... не знам само дали управниците знаят за "топлите народни чувства" към тях, от страна на лошия матрял както ни наричат ...

Левак, само насочил...

Това да не е оня 60 годишен човек, който беше интервюиран от М.Карбовски преди време?

Било е много сложна ситуация.Хвала на момчетата от НСО!

Най-сложното стана като се струпаха три пожарни да мият Гурко след кортежа. Още не мога да си отворя прозорците!?

Retired ти си прокомуняга възпитаник на кубинските соц. служби и възпитаник на Хитлер. Много ти е промита мозъчно-черепната скоростна кутия. Вклучи поне на втора.

RETIRED мрази комунистите, заради баща си. Освен това пратили го в Куба, а не в Либия, сега симпатизира на Борисови - може да пратят децата му в Германия, Франция или в САЩ? Или в Испания!

ЛУДИТЕ И ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ПИСТОЛЕТИТЕ СА И ТУК, В САЙТА. ПОНЕ ЗА МЕН НЕ Е ИЗНЕНАДА, ЧЕ МНОГО ОТ ФЕНОВЕТЕ НА БКП-БСП СА ОТЧАЯНИ ЛУМПЕНИ. ТИЯ ОТРЕПКИ ЩЯХА ДА ПРОЛИВАТ КРЪВ, АКО МОЖЕХА. ВИЖТЕ КАК ОТЧАЯНО ЗАЩИТАВАТ ЛУДИЯ С ПИСТОЛЕТА!... Е, ВРЕМЕНАТА СА ТАКИВА, ЧЕ ИМ ОСТАНА САМО ДА ЛАЯТ ПО ФОРУМИТЕ...

Не го оправдавам, но го разбирам

Честно, пак е тъпо, но сравнително нормално, ако спреш обидите, ще стане още по-добре. Не се шегувам

Да тренират от НСО, че им е слаба подготовката, а мандата изтича! Добре, че Сретрен Йосич не се е напънал да си изпълнява заканите, че сън няма да ги хване бившите им съдружници в амфетамините и хероина.

..:касае се за организиран заговор. има пробив в системата. убиеца е е знаел маршрута на Кортежа , удобно разположен зад кофа за боклук. започват се масови проверки на ВСИЧКИ кофи за боклук. съмнителните кофи за боклук ще бъдат отстранени от ВСИЧКИ възможни Трасета на Кортежа на вътрешния министър зам.председател на герб другаря цветан цветанов

ЧОВЕКА НЕ Е ЛУД, А МУ Е ДОШЛО ДО КОЗИРКАТА. ВСИЧКИ СВЕСТНИ И РАЗЛИЧНИ ГИ ИЗКАРВАТ ЛУДИ, ТАКА НАЙ-ЛЕСНО И БЪРЗО ДА ИЗЧЕЗНАТ.

Който не е с нас /ГЕРБ/ е комунист? Абе що ли не ви таковам таковата и да ви го изсипа в кратуните милиционерски!!!

наи после един луд да покаже на всички дето се имат за нормални как трябва да се деиства срещу тези които обезкарвиха народа ама имаче са парви при краводаряване.

ако имаш деца, нека ти проверяват правописа. Излагаш Марината:)

нормално е да го изкарат луд днес свестните ги смятат за луди а наистина лудите са в парламента и министерския съвет

Ал

Лудия май реагира по-нормално от всички останали уж нормални миши душички

аззз

ех този комунистически електорат вече ви стяга шапката, че доста време не сте на хранилка на народа нали, ама още много ще сте аут да знаете

А, бе въобще не е лид човека ... простому е паднало пердето вече ... !

А Иваело 2 да ли не е в някой родилен дом?

rado_7_6@

Хайде сега типичното ганюфско омаловажаване - тук поне през деня, между осем сутрин и шест вечер без уикендите пише предимно елитът, образованите. Тук таме някой случайно изтърван, неориентиран глупав гербер, но и тези служат - да ни забавляват. Аз наскоро гледах един висок господин, очевидно елитен бриджьор с перфектен костюм да слиза от лъскав немски луноход и си викам - с тези ли ще се мешаш Евламко у интернетя преди свечеряване?!? Никаква шанса!

sav27@

Ти от тях ли си,щото гледам и ти си в сайта с пълна сила

лицето)) не е луд!!!!! похитителят е следял целта си сузнателно.подготвял си е определено място и е знаел че цели сплашване,знаел е че неможе да погуби министура,знаел е че понеже е записан луд,ще го оправдаят. тои трябва да лежи в затвора.

Искам да попитам управниците ни от най-успешното управление. Какво да правим ние безкортежните с регистрираните? Защо последните са сред нас след всички успехи на политическа партия ГЕРБ? Какво да правим ние, които плащаме на НСО да охранява управниците ни?

Нали виждаш какво правим. Влиза някой си боклук в къщата ни, гърмим го да си защитим собственноста, и веднага сме в пандиза. Но ние си търпим и се мъчим. Отврат.

а защо трябва да е луд,може да му е писнало нелепото държание на Цв.Цв. ?

гадните комунисти пак взривяват..

жалко че е бил газов пистолет :)

психично-болната полиция е задържала един обикновен човек за да го тормози

Това е началото на отмъщението на атентаторите от Бургас, за големия напредък в разследването на атентата.

Този лош психопат му е завидял за апартаментите. Ми да подари някой и друг апартамент, че следващия може и да успее.

къв пищол бре тук абазука си требе - да нема празно...

Луд, луд, колко да е луд! Ами то от "успешното" управление през последните 22години и особено последните 3 всички полудяхме...Явно на човечеца съвсем му е писнало..Не ми се мисли какво ще се случи,като на всички нас окончателно ни писне!

дип дип сие нормален ама нейсе...

Следващия може да бъде някой от тези които взривяваха или килър който не пропуска и е неоткриваем. Важното е , че ги почнаха. Ха сега да излезе Борисов и да каже при тройната коалиция колко пъти се е случвало това с Петков и Миков? Аааа?

"60-годишен мъж с регистрации в полицията и психодиспансера е задържан от служители на НСО за заплахи срещу кортежа на вътрешния министър Цветан Цветанов около 10.00 часа." Кор-те-жа!!!!! Колко струва кортежа на този човек? Колко в тази криза?

Притеснително си е да си вътрешен министър в България - хем гледаш да не разсърдиш престъпниците, хем на натиска от ЕС и САЩ трябва да угодиш. Тоя мандат мина някак, организираха се няколко шумни акции без особен резултат, но знае ли човек. Иначе от догодина пак се почва - висши политически корумпирани лица, това свръх богати митничари, магистрати, после битова престъпност, автокрадци, измамници, крадци на земеделска продукция - пак ще слушме как гласуваме ли ще ги смажат. Окзва се смазването не е както го разбираме ние, а в смисъл наливане на масълце за по-добро сработване на престъпните схеми. Цял мандат - само един удар с Трактор и толкова. Вече дори и не говори за източилите банки, за тези със заменките, за приватизаторите, за мутрите ... за хаоса с издаването на новите документи не искам и да се сетя. Да, да - сещаме се и сами, че в МВР се работи, работи, работи, и така докато забравим за какво се работи.

ИСТИНАТА Е , ЧЕ ГЕРБ СЕ ПОДКРЕПЯСАМО ОТ ЗЛАТКИТЕ- ДЕМЕК С УМАЛЕН УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ .... НЕПОЗНАВАМ НИТО ЕДИН ИНТЕЛИГЕНТЕН И ОБРАЗОВАН ЧОВЕК ДАГЛАСУВА ЗАТИЯ НИСКОЧЕЛИ ПРИМАТИ ...ГЕРБ Е СЪСТАВЕН ОТ НАЙ- НИСШЕТО КРИЛО НА БКП- ГНУСНИ ШАПКАРИ , ФУРАШКИ ,НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МУТРИ И МИЛИЦИОНЕРИ ...НО ВЕЧЕ ИМ СЕВИЖДА КРАЯ....

иправ си

+ 10

психоболния е другия бе!

демек - цецо пъпеша ..... плюс 7000000

НЕ Е ПСИХИЧНО БОЛЕН, А ГОЛЯМ ГЕРОЙ И СТИНСКИ БЪЛГАРИН. ЩЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ЛИЧНО ЗА ПСИХИЧНОТО ЗДРАВЕ НА ЧОВЕКА. МНОГО ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ Е ЛЪЖА ДИАГНОЗАТА ,КОЯТО СПОМЕНАВАТ ОТ МВР И ДАНО ДА НЕ Е С ДАТА 09. 2012 Г.

Уааааааауу !!!! Какъв герой! Мноооого ги владее пропагндните трикове българският Гьобелс. Ама много! МВР Пикчърс отдавна не беше пускало нов филм по ТВ екраните.

Ще ми се правят на американци с тези кортежи. Аре да си ходите в америка и стига сте се гаврили с народа. Не ви е мястото тук, нещастници и убийци. Дано следващия извади по голямо от пистолет и да ви изпозастреля в парламента. Кретени Цеко и компания.Марш от тази земя.

На човека поне му стиска, а на вас, мишоци?