Цветанов: Нинова спекулира, че съм бойкотирал КСНС

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов отхвърли категорично обвиненията на лидера на БСП Корнелия Нинова, че е бойкотирал заседанието на КСНС.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Нинова спекулира, че съм бойкотирал КСНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цвинокио, стига номера от селски вечеринки! Този номер го играхте в по-предния парламент, когато не бяхте на власт и по всякакъв начин саботирахте работата на НС.

"Цветанов: Нинова спекулира, че съм БОЙКОтирал КСНС" ... Не е права Нинова! Цветанов не е БОЙКОтирал КСНС. Цветанов е САБОТИРАЛ КСНС.

Преди Съвета всички гербери декларираха в един глас, че ще присъстват. Сега Цвък Цвък пита кой им е ср.л в гащите.

Цирк ГЕРБ с главни клоуни Боце и Цеце. Единия на важна среща касаеща проблематика от преди седмици , не твърдя че не е важна , но за хората от ''Емко'' и за принципа , а другата за националната сигурност , а другият се сетил , че го сърби гъза да ходи някъде си , което почувствал в последния момент.

Докъде я докарахме---тъп дакал по физическо---да е доминантен фактор на КСНС!?:))))))) ..на бай генчо пиянската чекия!;))))))

Путинското мекере фатмака скоро го чака наказателния взвод за държавна измяна към евроатлантизма и България ,насред многострадална европейска Полша се разциври срещу заслужените санкции срещу империята на злото!

Бегай се пери бе копеле , да ти се не ебе майката.

Sm3hurk0

ох.. колко яко го нахрани... +++++

... отсъстваха или трябваше да напуснат преди края заради други ангажименти.Да разбираме ли, като по-важни от държавните???

КАТО БОРИСОВ Е ТРЪГНАЛ ДА ОПРАВИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОСТОТИИ ДА ГО НАЗНАЧАТ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПОСЛАНИК, НА НАС НИ Е НУЖЕН ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТОЙ ОТ НАС СЕ ИЗДЪРЖА, ЧЕ И ПАРТИЯТА МУ, ЗАПЛАТАТА НИЕ МУ Я ДАВАМЕ ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ, А НЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ, КОИТО ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ, ЧЕ МИЗЕРУВАМЕ!

Трай , така ЕС-то по-бързо ще даде фира.

Цецо , след тази твоя теза носът ти порасна ли поне с 5 сантиметра?

Sm3hurk0

той да не е Пинокио ?! :))))

ТОВА НЕ СА УПРАВЛЯВАЩИ, А ГАМЕНИ! ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕТО "ЛИЦЕ В ЛИЦЕ" ПО БТВ, СЪБЕСЕДНИК БЕШЕ МАНУШЕВ, БИВШ КАНДИДАТ ОТ ОП ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ. ОТ НЕГО РАЗБРАХ, ЧЕ ТОЙ Е ПРЕДСТАВЛЯВАЛ СИДЕРОВ, КАРАКАЧАНОВ СЪЩО НЕ Е БИЛ НА КСНС, ЗАЩОТО Е БИЛ ПО ЛИЧНИ ПРИЧИНИ ИЗВЪН СТРАНАТА, БОРИСОВ Е ОТИШЪЛ С 1.30 МИН. ЗАКЪСНЕНИЕ, СЛЕД КОЕТО СИ Е ТРЪГНАЛ С ЦВЕТАНОВ, ГОРАНОВ И Т.Н., ПРИ КОЕТОТО СЕ Е ЗАГУБИЛ КВОРУМА. КОЙ КАК ИСКА ДА СИ ГО ТЪЛКУВА, НО ЗА МЕН КАТО ЧОВЕК ТОВА ПРИЛИЧА НА ПОВЕДЕНИЕ НА ГАМЕНИ, НЕ НА ПОВЕДЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИ. СЪЖАЛЯВАМ, НО ТОВА АКО НЕ Е БОЙКОТ, ТО КАКВО Е - ВОЙНА. ГЕРБ СЕ ДЪРЖАТ С ПРЕЗИДЕНТА, КАТО ПРИ КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ, НЕ ВЛИЗАХА В НС ЗА ДА НЯМА КВОРУМ, ЗА ДА НЯМА ЗАСЕДАНИЯ. ДНЕС НАПРАВИХА СЪЩОТО. ХАК, НЕКА НИ Е! БРАВО, МУТРИ-ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА!

Чий ще го държи Цветанов в Брюксел? Борисов и той е там за инструктаж.Затова трябва да се намалят субсидиите на 1 лв.

КАТО ЗНАЕТЕ ЧЕ СТЕ ЗАЕТИ ЗАЩО НЕ ПРЕДУПРЕДИХТЕ ДА СЕ ОТЛОЖИ ЗА ДРУГА ДАТА - ЦВЕТАНОВ КАКТО ВИНАГИ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН - ВСИЧКО БЕШЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО ЧЕ ПРАВИХТЕ НОМЕР НА ПРЕЗИДЕНТА САМО ЧЕ ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ОТИВАТЕ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА А НЕ ПРИ ГЕНЕРАЛА ОТ... ВРЕМЕ Е ДА СВИКНЕТЕ ДА УВАЖАВАТЕ ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ

че да е питал тоя хасковски каун, те да му се били обадили, че кой е той че да му се обаждат...някаква формална фигура, и без власт и за парлама..

ГЕРБЕРСКО ЛАЙНО СИ!

Кух рапон,някой трябва да му затвори плювалника с ритник. С удоволствие ще се възползвам,ако ми се отдаде шанс.Еее,преди това ,ще си лъсна кубинките,за да не го обидя.

Докато инфантилни ни политици не могат да си "поделят играчките", турски "бизнесмени" с престъпни наклонности като Юсеиров изкупуват на едро плодородния чернозем на Добруджа с активната помощ на НАП. Е, ако това не е национално предателство не знам кое би било..... Ако нашите дебилни политици продължават да се боричкат словестно нищоправейки, скоро ще осъмнем с някой каталунски проблем в североизточна България. Вече и децата ни се чудят защо народът търпи това национално политическо малодушие.

Я па ти , ама верно ли бе? Не мога да повярвам , ама напусна преждевременно , нали и този свой ангажимент не го разбра в залата. Нали можеше да се координира датата съобразно ангажиментите , а не да се проваля заседанието.

България е в пълен провал .С войната на Борисов срещу Радев страната ни не печели ,а губи.Разбирасе на Цецо корумпирания с апартаментите и др.благинки не му пука.Хората чуват и виждат калинките Деси поетеса,Караянчева и небеизвестният политически дебил Антон Тодоров ,които Бойко и Цецо са пуснали да плюят и крещят ,като насрани.Този политически цирк на Бойко и Шайката му,на Симеонов,Каракачанов и Сидераки не вещае нищо добро за България.ии

Толкова са му плоски номерата на Цветанов, че ако застелят с тях пред Народното събрание, хората ще се хлъзгат и падат.

Не, бе Цецо, ще повярваме, че си поканен от Интерпол, само ако си се предал...

това показва че президента на РБ е формална длъжност/ който и да е/ той не е в течение на движението на министрите/ тъй като това не му е работа/ грешката на президента е че той не е съгласувал това съвещание с министрите,тъй като той не им е шеф-министрите не са длъжни да му казват за къде пътуват. изобщо циркови простотии,да сте чули президента на германия да провежда съвещания-не защото не му е работа

Той тая сутрин ли ги покани на съвет? До сега бяха по курортите, вече идва време за почивка.

Цецо голям мушморок си и ретроградна личност.

цецо крадецо отново плаче че е невинен !!!!!!!!!6 апартамента има и все от наследство а ?????абе с този идиот докога дира ще ни занимава

Цезар, не следиш пазара и се дъниш като помак пред НДК. Цветанов от доста време е с 5 апартамента. Като тръгнаъ цените още нагоре ще продаде и друг.

Върни апаратаментите на тъщата , Цецо! Тя горката е кътала пари цял живот, ти и ги отмъкна, младо момче офицерче-физкултурниче. А за какво са ти шест-седем апартамента? Един ти е достатъчен, а другите ще ти ги отнеме Народния съд, та ще те е яд.

Цецоуу стига си пърдял глупости че много замириса.

а неговият немалък екип - той да обслужва Деса ли е. Не можаха ли де разберат овреме кога могат да се съберат всики на съвещание.

Тоя па никога не е виновен, чист е като бебешко д...