Цветанов засега бил кандидатът на ГЕРБ за президент

Премиерът Бойко Борисов заяви в предаването на Дарик радио "Годината", че Цветан Цветанов е най-рейтинговият играч на ГЕРБ и че засега той е кандидатът за президент.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов засега бил кандидатът на ГЕРБ за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немаш ли поне малко доблест, Цицко?

Цецко, страшен си!

три седем нула осем.

Цецко, Цецкоооо..... и ти си маскара!

По-добре Иван Татарчев или Кръстю Пастухов!

ахахах смешник

Тоя пък ако стане президент............

Тази мръсна гад фашистка....

...е то оставаше и ти да си президент...немам думи просто...

което значи, че президентът няма да е от ГЕРБ.

НЯМАМ ПРОТИВ ИЗБОРА НА ЦВЕТАНОВ ЗАЩОТО ТОЙ Е ОЩЕ НЕИЗБРАН И НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН. СМЕШНИ И ЛАЖЛИВИ СА ТЕЗИ ОТ ДАРИК РАДИО ЗАЩОТО ТЕ ТЪРСЯТ ПОЛЕ ЗА НАПОМНЯНЕ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ. ТЕ НЯМАТ 900, А КАМО ЛИ 9000 СЛУШАТЕЛИ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жорка,пак лъжеш...или хич не си наясно.

Те това шкарто от фотото,го избраха с инсинуации.Всите партийни курви са писали по един СМС като партийно поръчение!След половин годин че се навират като поганци у дупка от гладна мачка.

УЖАС!

Де късмет де!А предложете го тоя крадлив чвор,за да бъдете отвяти не само за президент а и за кметове.

Ами то се знаеше , че това си е нагласено . За какво мислите бяха тия псевдополицейски операции с позорни имена , и разбира се без нито един краен резултат- без нито един осъден . Всичко беше прах в очите на народа , всичко беше пиар акции за изкуствено помпане на рейтингите на Цвъцко . Всичко беше едно театро ,един спектакъл и простия и наивен герберски народ се хвана на въдицата като шаранче за Никулден .А цялата работа била да подготвят Цвъцко за президент .Има ли още наивници и лапнишарани . Всичко е по сценарий .

Цветанов е достоен избор за политик на годината и достоен бъдещ кандидат за президент на републиката.Ляв,това,което пишеш въобще не е вярно.Какви пиар акции ти се привиждат,какви сценарии и спектакли,какви шаранчета?Много объркана работа.

ЕЙ, ПЛАТЕНИЮ, Я СТИГА!!!

И на пешо циганина му "приляга" , и на златевчето , и на тимаджийте , и на маргина или пашата , или маджо , или любен гоцевци , или тодор живков - и Боко до него , пардон ...:)) Цветанов се мъчи нещо да прави.. Няма лошо, но МНОГО ще ни станете училите - недоучили в Симеоново и ВИФ- светая светих или тренираните ЧЕНГЕТА.. Още не сме се отървали от ДС- мутрите, искате две ченгета- да са НАЧЕЛО на България !!?? И като гледам мъртвите души от ГЕРБ- в Парламента, още повече се убеждавам, че НЕ трябва да става ..Винаги има нужда от БАЛАНС на ченгетата във властта- с някой НЕ- ченге-по интелигентен тип..или т.наречено ГРАЖДАНСКО ръководство и присъствие :)) МНОГО полцейщина ще стане в държавата..Неграмотна при това и в добавка... Прочитане на целия коментар -посредстеността в Народното събрание ...Няма да стане Боко..Има и Ентелегенция, като НАС, в България и ще се противопоставим, бъди сигурен...))) "Симеоново" не Харвард, Иейл или Кембридж..Не е дори СУ..) Има ТАМ - един американски колеж- гимназисти и ..тичащи около него други "школници" от ..бъдещия "ЕЛИТ" на България..Това искаш да ни убедиш..)) НЕ можеш ...))

Абе чухте ли говорителя на полицията го избрали за политик на годината.

Чета коментариите и виждам че със съвсем малки изключения всички не одобряват кадровата политика на премиера и водевила с номинирането /поне за сега/ на неговия Химлер за бъдещ президент. Ниският авторитет и слаба популярност не могат да бъдат коригирани нито с бутафорна номинация за мъж на годината, нито с поръчкови рейтинги на продажни агенции. Както ние участниците във форума следим преобладаващите мнения, убеден съм че и съответните хора в чуждите посолства четат, слухтят и донасят по канален ред за настроенията и оценките на хората за днешната власт. Ще бъде много интересно да се види какво би публикувала Уикилийкс от тези тайни доклади за новия диктатор и всезнайко.

Ако си вадиш изводи за слаба популярност и нисък авторитет на някого от писанията в този форум ще изпаднеш в поредното глупаво състояние на човек,който пак не е разбрал/а уж чел/,пак не е дочул или съобразил и пак е изненадан.Просто си живееш в друг свят,който някой ти е измислил и настроенията на хората въобще не съответстват на представите ти.В чуждите посолства не е така,там знаят,каквото им трябва.Все пак следи форума по-внимателно.

БОЖЕ, КОЛКО МЪКА И ПРОСТОТИЯ ИМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА. БОРИСОВ ИЛИ СЕ ПОДИГРАВА С БЪЛГАРИТЕ И ДЪРЖАВНОСТТА КАТО ЦЯЛО, ИЛИ КОЕТО Е ОЩЕ ПО-СТРАШНО, КРИТЕРИЯТ МУ ЗА ПОЛИТИК, ИНТЕЛЕКТ, ЧЕСТНОСТ И КОМПЕТЕНТНОСТ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ РЕАЛНОСТТА. ИЛИ ПЪК ИМА И ДРУГО - МЕЧТАТА НА ЕДИН НЕОСЪЩЕСТВЕН СУБЕКТ В МЕЧТАНИТЕ МУ СФЕРИ ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ЧРЕЗ ДРУГ ПРОВАЛЕН В МОРАЛНО И ИНТЕЛЕКТУАЛНО ОТНОШЕНИЕ "ИДЕЕН ДРУГАР". ЦВЕТАНОВ Е ОЛИЦИТВОРЕНИЕ НА ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И НА МОРАЛ, ПОЧТЕННОСТ, ШИРОТА НА МИРОГЛЕД И НАЙ-ВЕЧЕ НА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ИНСТИТУЦИЯ, УСТОИТЕ НА КОЯТО СЕ ГРАДЯТ НА СВЯТОСТТА НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА. НАРОДЕ, ОПОМНИ СЕ И НЕ ДОПУСКАЙ ПОВЕЧЕ АВГИЕВИ ОБОРИ В ДЪРЖАВАТА. НЕ ПРОГЛЕДНАХТЕ ЛИ ЗА ТОВА, КОЕТО НИ ЗАСТИГА? И ВСЕ ПАК НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА.

И ДВЕТЕ

В темата за почистването от снега имаше към 300 коментара, от които към 60 от човек с ник КАЛИТКО. На практика този човек се заяждаше с всеки, който каже каквото и да е. Не видях тогава да имаше изтрити коментари, независимо обидните думи и нарушаване на куп правила. ТА ДА ПОПИТАМ - ТАЯ ЦЕНЗУРА ЩО Е ТАКА ИЗБИРАТЕЛНА?

Цецо има вид на палач. Гледа като палач. Те това ни требе за президент. Он е малко по- умен от Бойко. Он ке стане президент. А след него яс ке сум президент, оти требе да има ред на глупците.

Ше видите, че този ще се издигне повече от Бойко. Колкото и да е невероятно.

Альо, радиото! Альо РадоСветчо! Много се натегаш, ке се скасаш!

На времето Чърчил бил казал: "Вярвам само на статистики, които лично съм фалшифицирал".

Да, интересна е тази реплика.

Сакън, само Цецо не! Не и за президент! Кой ще снима и ще режисира показните акции на МВР?

Недеи бе Цецо молим ти се .Имаме един простак за премиер не искаме и президент такъв .Не ни трябват прости хора смеят ни се в цяла европа с ББ ..........трябва акъл и образование ,чужди езици трябва и да знаеш кога какво да кажеш ...............

на нас нени трябват, но на тия на които свирят по свирката и имдиктуват точно те им трябват за да сринат нацията ни. но те не осъзнават че на каквито и да се правят сега са едни от нас и утре и те ще сърбат същата попара но може и много повече да ги опари. защото сега си вярват прекалено много.

Явно повече от добре ви плащат,след като дежурите там и коментарите ми не виждат бял свят.Това ще ви остане,оскубете комунягите колкото можете защото те власт повече няма да видят и съответно вие заплащане.

на дира има плащат червените,а червените драскачи които грачат във форума да не се "чудят" кой- същият който плаща и на тях.

Лъжец редактор - това го има само при дираджиите. Толкова хора ви оплюха за цензурата, а вие си пишете, че било от едно IP!!! Кухи лейки, обида ли ще е или не по темата за тъпата реплика от редактора ви с кокоши ум?

Много ще бъде интерен избора за президент на България...

Този Боко Тиквата ще излезе по-голям хитрц и от Янко "партизанина".

Не си се подлъгал, аз ако има къде да отида ще емигрирам ама съм на възраст не много за емигриране. Тежко ни и горко на останалите в България.