Съдът засекрети третото дело срещу Цветанов

СГС даде ход на делото срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за незаконното подслушване, но го засекрети, защото материалите по него са държавна тайна.

Обратно в новината

Коментари - Съдът засекрети третото дело срещу Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя не е ли в затвора вече?

.... Съдът български,който съди Цветанов--- отдавна е лишен от доверие от ЕС---това е изцяло запазена комунистическа съдебна система---Станишев подслушва разговор на Борисов с министър---съдят Цветанов! Защо бе? Станишев губи цяла папка секретни правителствени документи ---и нищо -НЕВИНЕН! Цветанов не разрешил подслушване на някой си следовател-виновен!! После Цветанов разрешил подслушване на някакъв престъпник--пак Цветанов виновен!?? Цветанов върнал заплатата на неправилно уволнен служител - Цветанов виновен?? Станишев,Манолова и медийната бухалка Бареков предумишлено---целенасочено---в полза на БСП---разколебават -- смущават избирателите на ГЕРБ--- в деня за размисъл -- като нарушават закона чл.162,ал1-- в деня за размисъл--- това е гавра с Конституцията!!! И--все едно,че нищо не се случило ---преценяват от ВСС и КС и Прокуратурата-- и НЕ КАСИРАТ ИЗБОРИ 2013Г??? Така, от нарушаването на закона се облагодетелстват БСП и ДПС и за 1г. управление -- България е на последно место по бедност в ЕС??? В предизборна кампания --- някои харчат милиони -никой не пита --от къде са!!?? Поръчкова система! Съдят Цветанов---защо???

Kато ги пишеш вярваш ли си?Hе е изпълнил съдебно решение,,а не на някойо си "следовaтел",даже не си запознат,да речем!A за нерегламентирано подслушване факти бол,не се занасяй,за по точно,не си съчиняваи,моля!

това са методите на действие на червената хунта но като я свалим от власт тази червена хунта, ние ще вкараме червените гадове в затворите, където им е мястото!

Пот истривалката на съд ебна зала се про цеди "Секретната" новина, Че те само си записвали, в едно "Оръфано" тефтерче, кой на коя колко предлага! Даже преставили запис, как ББ, "СЕКРЕТНО", кани в бунгалото си една проскубана, изрусена Плевенска кокошка- комониска ? Тя се казва, тя... се каз...вааа... бааа...бба... Цецц... кааа !!

ЗАЩОТО, КАКТО ВСИЧКО ДРУГО В АБСУРДИСТАН И ТУК ВСИЧКО Е НАОБРАТНО-ПРЕСТЪПНИКА СЪДИ ПОЛИЦАЯ!!!!

ЗАЩОТО, КАКТО ВСИЧКО ДРУГО В АБСУРДИСТАН И ТУК ВСИЧКО Е НАОБРАТНО! СърГей продал седем СЕКРЕТНИ документа на МАФИЯТА (на ква цена?) - явно се е откупил от правосъдието! Ако някой има друго обяснение?

Шегуващ ли се!Тези уж секретни документи излязоха по страниците на вестниците,пуснати от Алексей Петров и бяха абсолютни небивалици!

АБСОЛЮТНО ДОСТОВЕРНО МИ ИЗГЛЕЖДА, С ОГЛЕД НА ДНЕШНАТА СИТУАЦИЯ, ДА СЪДЯТ ЦЕЦО ПО СМЕХОТВОРНИ ОБВИНЕНИЯ, ВСЕ ЕДНО СА ДЕТСКАТА ГРАДИНА, А СЕРгеяЯ И СЪУЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ БЕЗБРОЙНИТЕ ДАЛАВЕРИ-НЕ!!! САМО АТЕНТАТА В КОСТШНБРОД СТРУВА НА НАРОДА 13000 000 000 ЛЕВА ЗА ГОДИНА И ОПРОПАСТЕНИ ИЗБОРИ ЗА20 000 000!!!

Айде пак дрън-дрън,един куп народ подслушвали незаконно,нищо не било,смешник!А в Костинброд бюлетините 350 000 бройки ,ей така произведени,щото собственика не знае какво да си прави парите,та решил да поизхаби малко!

няма секрети, и никога не е имало. Бати секретите на Цецо и Боби, смях на кутийки.

защо като вече има осъдителна присъда тоя хубавецвсе още му се дава гласност и получава заплатка като народен представител и на всичко отгоре дава оценки на тоз или онзи - ей това се казва вече правова държава осъдените на свобода а тези които не са следени подслушвани и прочие

jingiby

Истината в правораздаването ще дойде когато започнат да арестуват не само бивши, но и настоящи министри. Иначе на умряло куче всеки може да извади нож. Не, че този министър конкретно, си вършеше работата съвестно.Трябва да му конфискуват имотите и да го съдят за укрити данъци, поне...

мъ Цецо умрало куче ли е според теб?????

На некакъф смок- мишелоф! И неговата работа е такава, във тайна, секретна, и мръсна, да го ожалиш ! И по-по-най високо платена: с некой лев от змията-тъщата, за 3г. 6 ап. прави, егати !

МИСЛЯ, ЧЕ ПЪРВИЯ РЕВАНШ НА БОЙКО ЩЕ Е В "ПРАВО"-РАЗДАВАТЕЛНАТА СИСТЕМА, НЯМА БЪЛГАРИН ДА ВЯРВА,НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ НАРОДЕН СЪД!!!

Само че има една подборност. Трябва да има абсолютно мнозинство, да свика ВНС, да има отново абсолютно мнозинство и да промени Конституцията. Мисията е невъзможна, защото ГЕРБ няма да има дори и просто мнозинство в следващото НС. Едва ли някой ще иска да се омърси с коалиция с ГЕРБ. Е, ДПС може- все пак те искат власт и пари.

НЕ СИ ЛИ ВИДЯЛ, ЧЕ БОЙКО ВИНАГИ ИЗЛИЗА ПОБЕДИТЕЛ???РАЗБИРАМ, ЧЕ НЕ ГО ХАРЕСВАШ, НО СЪС СИГУРНОСТ ИЗПОЛЗВАШ ТОВА, КОЕТО ТОЙ ИЗГРАДИ ЗА ВСИЧКИ ХОРА, ДАНО НЕ СИ НЕБЛАГОДАРНИК, ЗАЩОТО СВИНИТЕ ЗА ГОДИНА УНИЩОЖИХА АВТОРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ И В ЕВРОПА И В ЦЕЛИЯ СВЯТ, ПИТАЙ МЕРКЕЛ, ПУТИН И ОБАМА ЗАЩО,НЕ СА ВИДЯЛИ И ЕДИН ОТ ЦЪРВУЛИТЕ-ЛЪЖЕМИНИСТРИ????ТЕ НЕ БИХА ТЕ ИЗЛЪГА ЛИ, БЕЗ ОПОРНИ ТОЧКИ МОЛЯ!!!!

Голяма си куко!Че Борисов ходи у САЩ в една фондация на държавни разноски и както каза Джеймс Пардю просто разиграва политически театър за овцете!Какво са унищожили това правителство,ами прочети 1553 км главни и второстепенни пътища за една година,много са си добре даже,на Борисов му е тясно и разиграва,не че го интересува държавата и хората,най малко,а да вземе властта и да се забавлява,да точи и да смачка държавата втори път,ако се допусне!

Реванш (фр. revanche възмездие, отплата, отмъщение) Да разбирам ли, че Боко се стреми към това? Някак си не е достойно за някого, наричащ себе си "политик"!?

ВСЕКИ ЗНАЕ, ЧЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ, ДОКАЗАНО Е И НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ.БСП Е В КОАЛИЦИЯ С ЦИГАНИ, ДОГАН, ЛЪЖЕПАТРИОТИ И ВСЯКАКВИ КЕБАПЧИИ!!! ХАХАХАХА

Всеки знае, че интелигенцията се присмива на ББ. И че въобще не иска да я припознават чрез ГЕРБ. Как беше : "Аз съм прост, вие сте прости и затова се разбираме!"

ми да щото Боко е много интелегенен )))

КОЛКО СТЕ ПРОСТИ ЛИЧИ ПО ТОВА, ЧЕ БСП СТАВА БУТИКОВА ПАРТИЯ, А БОЙКО Е ПО-СИЛЕН ОТ ВСЯКОГА, АМА ДРУГО СИ Е ДА ГО КАРАШ ПО ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, НИЩО ЧЕ ВЪРВИШ КЪМ БУТИКОВА ПАРТИЯ ОТ 20-30 ЧЛЕНА........

ако е верно че боко е много силен - лошо, пак ше има засилване на подслушванията, пожари, и др.

МОЛЯ, МАЛКО РАЗНООБРАЗИЕ, ТУКА СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ОПОРНИ ТОЧКИ, БЕЗ ГРАМ СОБСТВЕНА ФАНТАЗИЯ, НЕДЕЙ ТАКА

ДОКТОР НА НАУКИТЕ.НО НЕ Е ТОЛКОВА ВЪЗВИШЕНО, КАТО ДА СИ СЕРгей

Сергей Станишев си е много добре,а титлата д-р на пожарникаря е от комунистическо,а той е анти,следователно и титлата е анти!

Че Герб са света вода ненапита и невинни като ангелчета - това всеки го знае. Даже от време навреме над НЕГОВАТА глава ми се привижда ореол... И този клип в Тубата, където показват местен водач (по-точно - действащ заместник кмет) на Герб как обещава на циганите в Столипиново да не им се прекъсва тока и да им се узаконят копторите - разбира се, е долна инсинуация. Клиповете от махалата в Берковица 850 гласа за Герб от 770 гласували - също... Да продължавам ли?

А ТИ НА СТРАНАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ , ЛИ СИ, НА СЕР ГЕЯ БАЩА МУ И НА ДРУГИТЕ, КОЛКО ХОРА УТРЕПАХА В ЛАГЕРИТЕ, ВЕРНО Е ПАРИТЕ И ДЪРЖАВАТА, БАРАБАР СЪС НАРОДНИЯ СЪД, ДЕТО Е НАРОЧИЛ ЦЕЦО СЕГА И БАНКИТЕИ МЕДИИ, ВСИЧКО Е ТЯХНО, ЗАКУПЕНО С НАШИТЕ ПАРИ,НО НЕ ВСИЧКИ СЕ ПРОДАВАМЕ ЗА ПАРИ И СЛУЖБА!!!

Мале-е-е,айде пак 1944г.,след 70г. къде търсиш живи за осъждане!И къде е записано че Димитър Станишев е участвал в народния съд,приказваш си ,ей така да си плямпаш!

И съд няма в тази държава,тези мръсници са окупирали всички правни институции!С две думи,мафията си има държава!Явно са нужни килъри,че да сложат в ред нещата!То вече се не трае гадните вонещици да ни командват и унижават!

абе мен още ме подслушват, явно Организацията работи

тряаа да питам Цецо как става номера да те осъдят без да влизаш в затвора, и като ми каже как се прави обирам една банка и викам адвоката на Цецо

добре де някой като е осъден ефективно не трябва ли да е в затвора???

Аз

Бойко каза, че трябва. Единствената истина, която е излизала от устата му. Ама нещо мълчи кат' гъз... или без "кат'"...

Абе кукундрел , имаш ли понятие че това е на първа инстанция? Сега ще има обжалвания и т.н. !

Аз

Бойко ИЗРИЧНО каза, че осъдените на първа инстанция трябва да лежат в ареста.

не съм проверявал станцията, писача май е забравил да напише, ти обаче знаеш - откъде?

Този ако не го показват ще бъде по-добре..Как има наглостта да се показва и по телевизия и навсякъде, вместо да е в затвора той ни се усмихва от тук и там по екраните..

Споко,Цецооо!! Поддържай усмивката,аз "Тупам топката ",в парламента и след 5 октомври,...вадим Греблото!! Публично и официално ,чрез медиите им го казах: "Реваншизъм до дупка!" Ще им лъснем петълите и на тези!! Не знаят какъв "Кур-капан",ще им сложим!!

Кой и къде е Саркузи и кой и къде е Цецо Ухото/тъщин/? Президент Саркузи бе задържан за 24 часа ,а наш Цецо маа маркови гащи из парламента и страната.Несъизмерими са грешките на Саркузи с далаверите на Цецо Ухото и Бойко Будата.Никога Цвъки и Бойко за престъпленията, които извършиха няма да бъдат осъдени.Запомнете това.

Точно това щях да напиша и аз но Ти ме изпревари.Браво

Този катил, нито ще влезе в затвора, нито нещо друго ще му направят....Така е у нас, а старата баба с марихуаната да лежи в затвора, ха-ха-ха. Всичко в тъпата ни държава е някакъв абсурд.

а бе тоя защо не е в затвора а неговият патрон-бока тиквата преди 3 години каза че с присъди от съда в панделата трябва да ходят за да не бягат като брятя Галеви

Само за сведение съпругата на съдията произнесъл с треперещ глас присъдата на Цветанов е назначена в посолството,в Берлин,със заповед от 01.01.2015 г.Тя работеше в посолството и живее в Берлин с двете си деца.БСП отричаше,че я е назначило.Днес по БТВ показаха заповед,съгласно която ,същото БСП и продължава мандата със заповед след 6 месеца.Такова чудо може да става само при управлението на най-престъпната групировка БКП=БСП,ДПС.Подиграват се с целия български народ.ПРЕСТЪПНИЦИ!Ще дойде и вашето време,нищо че се смятате за недосегаеми!!

Не Ви ли се струва ,че колкото по-малко се употребяват понятията-"държавна и фирмена тайна",толкова е по-добре за самата ДЪРЖАВА?!

Има присъда 4 г. затвор, а е на свобода - това само в България може! Този е толкова нагъл, че когато й да го тикнеш в затвора все е късно! Присъдата да влезе в действие! Какво чакате?

Аз Б.Б още не съм му направил кабинет в затвора.

НАПРАВИ МУ, СИЛНО СЕ СЪМЯВАМ ДА СИ НАПРАВИЛ И ПЕСЪЧИНКА, ОТ ТОВА, КОЕТО ТОЙ ПОСТРОИ ЗА 3 ГОДИНИ.

big_uncle@dir.bg

Бря, колко си отворен! Я да ми изброиш тези строителни постижения на Бойкота, че нещо ми се губят? Но - ако обичаш - само неща, които са ЗАПОЧНАТИ И ЗАВЪРШЕНИ от него - а не от предишните! Разбира се, за личното му участие с кирката не си и помислям...

На тоя докога ще ни натрапват тъпата му физиономия???

Много важно,че е засекретено. Изхода от делото се знае.

кое е държавна тайна- незаконното подслушване???

И все още има хора, които вярват на ББ и ЦЦ, а ИФ къде се потопи??

''ЗАСЕКРАТИ''???? ЩЕ ЛЪСНЕ ЦЯЛАТА СЪД.СИСТЕМА ,БАРАБАР С ДЪРЖ.ИНСТИТУЦИИ.... Затова и ВСИЧКИ ДОКЛАДИ НА ЕК ,от ЕС за България започват ВИНАГИ СЪС: 1/СЛБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖ.ИНСТИТУЦИИ ,НА ВСИЧКИ НИВА.....

ПОСНЕДЕ ЧОУЕКА Е НЕВИЕНЕН!

една врата две врати толкова ли е сложно

градски врата, пътни врата, входни врата, черковни врата, райски врата Траянови врата, Железни врата. отворени уста, големи уста, широки уста, пълни уста

Имам само един простичък въпрос: След като кетчърите са използувани по предназначение и законно, защо шефа на службата за подслушване си напусна личното тържество за 50- годишния юбилей и отиде в гаража на службата да унищожи записите и покрай тях скъпоструващата машина, за купуването на която са дадени НАШИ пари? Всички обяснения от типа на Костинбродските бюлетини, дето уж не били отпечатани, за да се използуват са смешни и жалки. И както прокуратурата се прави на шушумига заради Костинброд, като не подвежда главния секретар на МС за разхищение на бюджетни средства за надпечатване на 350000 бюлетини (което реално може да направи), така и сега ще се направи, че не се сеща, че УМИШЛЕНО повредената СПЕЦИАЛИЗИРАНА техника струва много, много пари на "лошия мат'рял" и който я е повредил трябва да носи съдебна отговорност за тази работа (ако не се докаже истинската причина за повредата). Да припомням ли Ал Капоне за какво е бил осъден?

Подслушването датира ,от 1-вата световна война ,....и продължава . Всички връзки на послушването и разузнаването минаваха ,и сега минават ,през СУЛТАН-ДОГАН . НЕ СЕ ЛИ ЗНАЕ?

Че аз си мисля, че минават през хамериканското посолство!

....дела срещу Цецо са плод на любовта между Станиш гей и Доган бей и тяхното отроче Цацар плебей!

Може ли Сергей Станишев, който се разследва за изгубени или дадени на някого секретни документи да бъде издигнат за еврокомисар?

Как ти звучи? Президентът Обама изгуби 7 секретни документа и съдът го осъди на $1000 глоба. (Такъв бил законът)

СерГей и Обама - нямат място за сравнение...

Господа червени драскачи. Коригирайте си опорните точки. прокурата била на ГЕРБ и щели да го оправдаят. Съдът съди, прокуратурата обвинява.

Като няма риба ,...и Цветанов става за десен...

Някой се подиграва с нас.............

Представете си какво би станало, ако шизофреника Борисов със синдром на хюбриса се върне на власт с този фелдфебел. Прочетете за човекоядеца диктатор на Уганда Амин Дада.

ИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И това не бях чел. Борисов човекоядец. Браво. Право в сърпа и чука.

щом и шизофрениците се включиха към опорните точки

В нормалните страни в такъв случай като този незабавно се премахва човека /ако е човек/ или той си подава оставката.Нахалство ли е , простотия ли е се питам вече толкова дълго време. Стига стари омърсени моцуни.Дайте свежи хора с интелигентни поне физиономий,нови лица,млади и чисти политици.

в коя нормална страна съдят хора като Цветанов защото се е борил срещу грабителите на народа !? тъпо си като за Гинес

Борил се, колко да се е борил...Контрабанда на цигари - яката работа, на всяка крачка роми ти ги предлагаха. И сега ги има, но в пъти по-малко. За шесте апартамента така и адекватно обяснение за доходите нямаше.................Не ми се изброява, безсмислено е . ЦЦ е като сълза...........

big_uncle@dir.bg

Да? А в коя нормална страна ефективно осъден депутат все още е в парламента? И коя нормална страна ще си изберат за силов (вътрешен) министър физкултурник? А де?

ЗАЩО ТУКВУН ГО ОСТАВИ ТОЯ ЖИВ????

ооо Цвъки

Хайде Цецко- хавлия, сапун, налъми, СЦЗ

И ВАЗЕЛИН и вазелииин!

И Тиквата, Тиквата!

всички знаем, че е престъпник, но ще си имаме проблеми с хамериканското, турското и израелското посолства, ако го осъдиш!

Писнаха ми тия с мишите физиономии. Семейство порови, а покажете поне една катеричка бе. Стига с тия съсели и мишоци.

Нищо няма да стане с това дело, къде си видял министър осъден в България? Прокурора е избран от ГЕРБ, какво може да очакваме ! Ето така ще се усмихва св. Цецо и ще си живее спокойно и с парички! Бареков обеща всички мутри от Герб в затвора но, замина за Брюксел и не му се връща вече стана шеф на комисията по енергетика ще си получава комисионни от ГАЗПРОМ и ще си клати краката! Като Надето ненска ,Ковачев и много други евродепутати!!!

Цветанов трябва да влезе в затвора,но както се вижда пак ще го оправдаят,защото прокуратурата е от тяхните.

както се вижда много си тъпичко за да ти е ясно кое трябвало..

При този прокурор и тази съдебна система от калинки и ментета ,Цецо Ушето няма да влезе само ще покаже копчетата на ФБР и съдебната система пада по очи!

Крадливата съселка, маминият грухтеевски, сарайският хидроинженер и още цяла банда доказани боклуци докараха до просия цял народ, а пуделчето им цаци гони катерушки... скапани отрепки, нищожества гнусни !!!