Цветанов: Вече има видими резултати от обещаното

Вече има видими резултати от това, което сме обещали преди предсрочните парламентарни избори, каза пред журналисти в Добрич Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Вече има видими резултати от обещаното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,..ама само за вас , гусин Цветанов , нали ? А за народа ? На някой правили му впечатление , че има ПОВИШЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ В БЪЛГАРИЯ ,....А ?

Г-н Цецо Апартаментов с лъжлива пропаганда,манипулации и лъжи обещаното от Бойко Поцелуйков и партията Му Герб не се на практика изпълнява.

Кратуне Цветко- цветане, всеки ден ти пиша ЕсМеСе В тях прелива въсхишение, че имаш ВИФ- образование Твоят Веско, Потното теле.

Че уредихте и правнуците на правнуците си ли?

Да, "резултати" има много:България е на първо място в негативните световни класации за индекс на корупция, жизнен стандарт на населението, смъртност и естествен прираст, замърсеност на градската среда, брой пътно-транспортни произшествия на глава от населението,средна възраст на автомобилния парк, свобода на медиите, среден образователен ценз на населението, приток на чужди инвестиции, независимост и ефективност на съдебната система, данъчната администрация..........В България практически са монополизирани доставките на ел.енергия, газ и вода и липсва пазар и конкуренция и пр. и пр....."успехи" на управляващата върхушка.

Гарантирано от ГРОБ.До 2год всичко ще е в излищък.Жилища,училища,административни сгради,съдилища,пътища,метпо станции,всичко вече няма да е потребно,защото тук на тази територия няма да остане млад и трудоспособен човек.Гледай напред цецо крадецо и се гордей.Затрихте държавата това е резултата от вещото ви крадене наречено "управление"Вяра да няма вече човек на нищо.

Тоя добре ли е?!! Колко трябва да си нагъл, за да манипулираш - явно герберите почват да цапат гащите.

Направо не ми се коментира! Демагогия, наглост, простотия и откровени лъжи - ТОВА получаваме и гледаме всеки ден от тази шайка бандити!

"Цветанов: Вече има видими резултати от обещаното", рекъл ЦвЦв;) О, ЦеЦероне мой, не знам за "видимите резултати", ама Видимите РЕЗИЛИ са налице и са толкова много, че трудно се скриват вече;)

нещо по конкретно

Ако четеш и гледаш едни определени медии, които за жалост са преобладаващи - там са видимите резултати;) Слава на Бога, обаче, Интернет, а и една-две телевизии и толкова вестници, дават и друг поглед - към видимите резили: разни "гейтове", разни "санирания", разни ремонти на основните ремонти, разни изяви на видни гербери - общински и депутатски кадри... На кого ще вярваш си избираш сам;))

Като не броим скандали които са нонстоп аз не виждам какво друго са постигнали ГЕРБ.Скандал след скандал.

След като си поплаках в телевизиите,избърсах крокодилските сълзи,обърнах се с гняв назад и видях обезлюдените села ,празните училища и бъркащите по кофите клошари ,стигнах накрая до извода , че вече имаме ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

Сланинова, Сланинова, Че некои, предимно, дето само чекаме, ставаме все по-зле и по-зле - няма две мнения. Ама и ти - вместо да раздаваш стотинки на хейтъри и тям подобни - да беше инвестирала я в недвижимост, като Цецо Хубавецо, я в нещо друго, което да носи някакъв доход, че и за обществото да остане некоя и друга трохичка, а не само вяра. С други думи: Удачните решения - дори и тези на противниците - следва да се уважават, откриват и най-вече копират. Е не точно сега, защото цените на имотите са скочили до небесата.

Всичко е, на Оная Тиква Хляба, Ножа, и Суджука ЦЦ, евридей му лиже гза Народа му копа картофа

Планират стягане на коланите в бюджета и реализират бюджетен излишък извън контрола на НС. Така герберите си финансират обектите т.е. крадат парите. Анадънму?

Като видя интервю на Цеци Гуменката в 99% от случаите превключвам на друг канал. Тоя пич е 1100% неадекватен всеки път като се напъне да сподели нещо с пресата. Бустаня бавно умира...

За два месеца на власт, Юни и Юли, и един месец във ваканция, Август, постигното се равнява на само няколко големи корупционни сканадала в типичния стил на Цирк Борисов + малко буфосинхронистки номера в международен план..

Обещаното Ми, е много повече от Обещаното Ви .

Видими-летище София заприлича на жпгара Каспичан. Невидими- пак бюджетен излишък. Видими-деца, учители, училища намаляват. Невидими-бюджета за образование расте, скоро ще се разпределя между министерството и останалите 100 училища, и заплатите ще растат с 15% седмично. Видими- безработицата намалява, от емиграция не останаха хора дори за държавната трапеза. Видими зализани партагитатори светлобъдещници. "НЕВИДИМИ", загиваща нация.

"В момента имаме (бюджетен) излишък, който ще отиде за съфинансиране на европейски проекти." А народът трева ли да яде? С какво право изнасяте и прахосвате парите и златото на България? Да не говорим, че и избивате българите!

Не са луди тия, люспи на Партията от дъртата кожата, кирта , пяната изплувала, във водата, на Прехода Не е виновен, Н.ПР. Бойко Тиквата че яде Мек суджук на пенсионера а кучката Му се цупи, на кремвиша И копоя Му, Цвъко, е "Невинен", за извращения, в Мильоцйонерската, и, ПравоПРОдавателната система Най-невинен е дедо Симо дървара че сече като смерч горите на Рила и се омилква, за държавна трапеза Има и други, но, да кажем нещо за Онези, къртици, които подровиха под краката на BG- Демокрацията От БСП това са Калфите и Гоцета, Мама Цецка, Карацвети и Танчета а СДС, с Цялата си тайна агентура И Меринджеи, активно се бутаха да духат на пяната: Безхуяновата, Доньо, с 42-та зъба, и Ел. Пъпката Не остана назат и Канализацията и най-успешно от bTV смърдяха, а Денят ни почваше с Койчо и Койка Вчера чистихме РБ, нямаше Кой да близне на Бойко Ръката, изчистила Банкя, от престъпност, и корупция От там се чува, Някой се провиква ТЪРЧЕТЕ, ТАМО СА МАГИСТРАЛИТЕ! Бягайте! Закъснявате за работата!

Това каза ли го на Рюте и Меркел?Щото като гледам какви шутове ви бият в оядените задници, дълбоко ме съмнява.

Обещаното на русията да нямаме армия, самолети и флот ли бе Цецо.? Обещаното да увековечите мАкедонската нация, писменост, език и църква?

Аз от години се шегувам (ама гроздето взе да става кисело напоследък) че накрая в тая държава ще останат само хрантутници и тарикати. И тогава с кеф ще гледам как КАТаджия спира данъчен и му иска подкуп. А, временно ще има и бум на погребалните услуги. Временно. После да заградят територията и да не пускат други хора тук, защото явно има нещо във водата...

Гладолечението е много полезно. Вервайте ми. Резултатите са на лице, още сме живи на пук на тия мамка им!

Цветанов намеква , че каквото са им обещали фирмите , кой пари , кой суджук , кой вила в Испания или Гърция , вече са започнали да се отчитат!Това го прави щастлив и има намерение да развият постигнатото , защото икономика върви много добре , а годината е урожайна!Даа , доволни са герберските лидери и се облизват за по , по , по ....

В петък получих писмо от НАП в който "доброволно" ме подканят да платя 5% данък дивидент върху касовата ми наличност. Един вид, елате вие да не дойдем ние. Това са ви видимите резултати - при "уж" наличния бюджетен излишък данъчните пълнят паникьосано бюджета. Нормалния човек какъв извод да си направи съпоставяйки двата факта? Че някой нагло ни лъже, например...

Цецо лъжецо !!!

ТОЯ НЕНОРМАЛНИК СЪВСЕМ ИЗПЕРКА!

не ги слушай Цецо, Завиждат ти! Това правят най- добре, и денем и нощем.

Въстановете взетото от здравната каса ! - тогава ще повярвам че има излишък в бюджета. Иначе . . . остава усещанато, че се подготвя поредният "АЙДУКЛЪК"

да не би така, да говорите за ени 2 милиарда зети от Дянков? ако става въпрос за тех - да ви информирам, че имаше срок. Срока изтече още същата фиксална година в която беха взети. и вече нема никво основание тез 2 милиарда да се върнат.....нема и причина. ако има некви нови вземания от здравната, моля дайте инфо. че не съм чул.

Историята е потвърдила факта, че главозамайването винаги преджешства небивалия провал.

Вече има видими резултати за мене, от този Параграф 53, ал. 2 от ПЗР на ЗИДКСО от 2015 г.. Това което се случи на 01.07.2010 година, ЗАМРАЗЯВАНЕТО НА ПЕНСИЯТА МИ, сега се повтори отново на 01.07.2017 година. Аз благодаря на ГРОБ, че мисли за мене как по-скоро да ме заГРОБи. Така нареченото "ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ", ще се случи едва при застъпването на кабинета "Борисов 6". ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБ, АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ ЗАГРОБЕНИ!!!

ЦВЕТАНОВ ИЗГЛЕЖДА СЪНУВА КАТО ГЛАДНАТА КОКОШКА ТРАГЕДИЯТА С УЧИЛИЩЕТО Е ПЪЛНА ТОЙ БЪЛНУВА УСПЕХИ

А нещо да се каже за информацията и за покупателната способност. Ръстът дали е в съпоставими цени??? И в потребителската кошница да не слагат немското пиано. Измамата е елементарна.

Инфлацията

От снимките ми мирише на гадно!!!

На Цветанов ли да вярвам или на очите си?Живея в центъра на голям град.В последните месеци около мен затвориха няколко магазина, ресторант с доставки по домовете,фирми за услуги, които са с дейност между 10 и 20 години, и все на това място.Господин Цветанов, от добър бизнес климат и заможни клиенти ли закриват хората дейността си?Добре поне, че ГЕРБ набляга на магистралите, за да могат хората по-лесно да се изнасят към границата.

Да не мислите, че той вярва, но това му е работата.

Днес разгледах седмичната брошура на кауфланд - някой стоки сега на промоция са с по-високи цени от миналогодишните редовни . Коментар ?

Ако има конкурс за най-противна личност, този ще вземе първите три места!

Сами си ги избрахте сега им сърбайте попарата аз работя във Франция леон оставих си работата да гласувам не за ГРОБ разбира се а вие си ги избрахте ЧЕСТИТИ ДА ВИ СА ТЕ СА ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ

На ЕС им трябват точно такива продажници. Простите са им удобни!!!

"а към края на годината се очаква той/БВП/ да достигне 3.9-4%, каза Цветанов, цитиран от "Фокус". Според икономисти на страната ни й трябват по 4-5 млрд. евро преки чуждестранни инвестиции годишно, за да има ръст на БВП от над 4%. В момента инвестициите са 250 млн. лева - това са видимите резултати - Цецо нещо не се връзват сметките.

Реалните са доста по-малко. Голяма част от тия т.н чужд. инвестиции са препрани пари връщащи се в БГ. Най-старите от тях са от т.н. куфарчета, но има и от по-новите "бизнесмени".

Много е противен! Кой му каза, че е ПОЛИТИК???

видимите резултати бе малоумник? Болшинството от българите тънат в мизерия, а мултиапартаментчика седнал да ми се фука с някакви резултати съществуващи само в празната му тъпоъгълна кратуна.

Колкото са повече видимите резултати толкова повече хора се евакуират от България. Защо ли? Открили са 3000 деца за да ги върнат в училище. Жалко за децата не са успели родителите да ги приберат при себе си но дано успеят и тях да евакуират. България не е място за деца.

Цветанов, видими са други неща - корупцията, модела суджук, драстичното намаляване на чуждите инвестиции и т.н. Все още сме най-бедната и корумпирана държава в Европа, като разликата между нас и Румъния става огромна. Това са фактите.

Цецо, Цецо, ако въпросът е какво да се направи, че да се обърне тази тенденция, то предполагам знаеш отговорите, ама нещо на някой не му отърва: 1. Корупция; 2. Безплатна/полубезплатна енергия, както в Румъния (за България това означава приемане закон за ГЕОТЕРМАЛНАТА енергетика); Ако някой си мръдне пръста по втората точка, то след десетина години ще трябва да се чудим дали да не въведеме визи и за бизнесмени и за европейци.

Пък Цв. Цв. си "купил" фабрика в Копенхаген и заедно с Фльоров си купили по едно ранчо в Канада, авие хвърляйте пачки от балконите.....

Вече имало видими резултати от обещаното... Явно тъстът му е отработил за още апартаменти, пък и може би са останали малко парички за чифт нови гуменки за зетя!

По-добре да намери някакви цървули на зетя - най му подхождат!

Моята заплата не е увеличавана откак гробарите дойдоха на власт, пък тоя ми говори за растежи. Тъпак.

Този луд ли е или на луд дрехите носи

За суджука ли става дума??

Изглежда българите имат сериозни проблеми със зрението?! Само няколко от тях виждат "видимите резултати"!

видими са резултатите ви с цените на стоки и услуги. Е, наистина изпълнихте обещанията си, само за няколко месеца мамалихте покупателната способност на българина с повече от 20%. Поздравления. И както винаги насрахте се , но не се изложихте.

Стига лъга Олигофрен ! Време е да ги изритаме от властта , тези гадове ! Вечно бедни сме , този за изпълнени обещания говори !