Съдът: Цветанов е виновен, 4 г. затвор

Софийският градски съд призна бившия министър Цветан Цветанов за виновен и го осъди на 4 г. затвор ефективно. Той видя натиск върху съда и "поръчана присъда".

Обратно в новината

Коментари - Съдът: Цветанов е виновен, 4 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинските престъпници и крадци са на свобода, а намериха за какво да се хванат за Цветанов. Тия комунисти мислят, че народа е тъп и глупав, нямат страх от никого. Цетанов, все пак се благодари , че е ефективна присъда "лишаване от свобода", защото комунистите можеха да те обесят, така, както са обесили Никола Петков навремето - след 1944г.

Само да ви подсетя: В деня на присъдата се изля порой над София- може би заради огромната несправедливост извършена в този ден. И като дойдат "комунистите" на власт се почват порои и бедствия задължително.

Браво бе, ти обясни и библейския потоп с комунистите

ГЕРБ се връща.

при герб по добре ли бяха младите? бойко ги караше да станат овчари и да сеят картофи.тока вдигаше горивото се вдигаше през ден, съкращения и оня пъдпъдък дето го скриха се изгаври с една постна пица.никога няма да гласувам повече за герб не че другите са стока но от две злини по малката.

Бойко подаде оставка и сега си супер. Построиха ти Белене, пътища, смъкнаха ти данъците, Дават ти Велигденски добавки( то взети на заем, ама ще ги върнем някой ден...с лихвите). Цъфтиш и връзваш. Блазе ти! Никога повече ГЕРБ !

Виц на деня:"След като чул присъдата на Цветанов-Бoрисов го поздравил с Show must go on,на Queen!".

Прочети новините в час ПИК:Съпругата на съдията произнесъл присъдата е зам.посланик в Берлин.Изпратена е преди 4 години от БСП.Живее там в служебен апартамент с 2-та си сина.Преди няколко дни и е обещано продължаване на мандата,за още 4 години. Как да не скалъпиш обвинение,при толкова благини.

Ти си комунист по душа, почна роднините да разследваш. Виж си в рода кои са били членове на БКП и ги заличи от семейните албуми.

съд до дупка и затвор, също така и за тогавашният му премиер, който винаги започва с АЗ, няма време..

Няма такъв поръчков и долнопробен "Съд" в нормалния свят. Конкурира ни само Северна Корея! За всички нормални хора е ясно, че този фарс е съшит с бели конци! Но скоро палачинката ще се обърне!

Защо,боже,в България няма група, аналогична на групата МЕЧ от едноименния руски филм... Жалко,много жалко !

Не случайно съдебната ни система е най критикувана в докладите на Европейската Комисия , тя също е институцията ползваща се с най ниското доверие сред обществото, а сега с този си акт съда показва че НЕ Е независим от изпълнителната власт! Това човек няма как да не си го помисли, след като в навечерието на вота на недоверие внесен от опозицията към правителството се предявява този акт!!! Това е политическа поръчка за голямо съжаление с участието на съда! Няма как да се докаже ... , това е все едно всички знаем че корупцията е превзела обществото ни , но съдиите искат доказателства! То си има органи по служба който трябва да търсят , намират и разследват! Няма само журналистите да се занимават с тези неща!

С този акт на съда Цветанов го канонизираха! Вече е сигурно че на предстоящите предсрочни избори разгрома ще е пълен за КБ и всички който подкрепят този кабинет!

Да се радва тоя Тъпир, че аз бих му дал 40 години! И Боклука, за да намали присъдата, ще изпее другия Боклук Боко и така като се почне... може пък и да се оправим!

Като те гледам.. вече са те оправили теб отвсякъде. Най вече отзад. И се позабърши, че си пенясал от яд.

Това е блага вест.

Ако, както разбирам от малкото казано, всичко се върти около една детска пързалка от 200 лева. При толкова крупни престъпления Цветанов отказва да разреши подслушване, цената на което ще надвиши многократно цената на пластмасовата пързалка. И сега - престъплението е там, че той няма право да откаже подслушване. А го е отказал шест пъти .Следователно съдът го осъжда за всеки отказ пи 16 месеца ефективен затвор. Общо 64 месеца или 4 години. АБСУРД НЯКАКЪВ. ЦВЕТАНОВ Е ЧОВЕКЪТ ПРЕКЪРШИЛ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ. ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖАВА? ТРЯБВА ЛИ ДА ВКАРВАМЕ ДОСТОЙНИТЕ СИ ХОРА В ЗАТВОРА ЗА ВСЕКА ЗАПЕТАЙКА В ЗАКОНА?

Ти, зрител на какво си?! Не си в залата на закритото дело, откъде знаеш дали става дума за някаква си пързалка само, а?! Четири години са малко за престъплението, което е извършил Цветанов - за това именно престъпление: шест пъти да откаже съдийско разрешение за подслушване със СРС!!!

Зрителю, стига рони крокодилски сълзи. Който каквото си е надробил, да си го сърба!

айде цецо, белезниците и директно към централния софийски затвор, дано да си за дълго !!

На Стависки, за каране в нетрезво състояние и убийство на човек и осакатяване на друг, получи 3 години условно, а тук, за отказване на подслушване - 4 ефективно. Съдията доста се е престарал !

В единия от ДВАТА РАЗЛИЧНИ СЛУЧАЯ явно има подценяване, а сега може би надценяване на вредите. Защо обаче ги сравняваш? И 3 месеца условно е достатъчно, за да се каже, че Цветанов си е превишил правата

На цепнатите от зор гащи на цецо, остава отзад да застане местан, та да го подготви за големия полет към ЦСЗ.

след като има произнесена присъда, с основание може да се говори открито, че ЦЦ е ПРЕСТЪПНИК! До сега беше невинен! Ако вкарат още няколко, които заслужават, в затвора, ще станем нормална държава! Политикът ако не от друго, ще има страх от затвора!

На цвъки с вирнатия нос дойде часа за равносметка. Постъпил в герб, буквално бос, а тръгва с 10-те апартамента. Ееее, цвъки, няма вече рекет, бой над бизнеса и над твои неудобни и бойко се оттегли като "свой", защото ти прекрачи всички норми! Не че повече от теб е той, престъпността вий двамата деляхте и ето, че Съдът за него е герой, защото те откъсна лекичко от него. А ти ще търсиш бойкова подкрепа и милиони пак да заплати за да потули поредната престъпност, но този път не ще те той спаси. За него ти си бита карта, а Съдът е лястовица бяла, а ти чрез Ханс си мислиш, че ще го надхитриш. За нас е Видов ден, във който престъпността си, в ЦСЗ ще заплатиш. Ех, цецо, цецо, свърши твойто време и тиквата от теб се отърва, сега остава герб да се разтури, защото взривта в скачените/цц-бб/ съдове последно изгърмя.

Абе защо този мошеник и крадец не е още в затвора?Защото е дясната ръка на големия мафиот Бойко Борисов-повечето българи така го разбираме.И защо толкова се страхува, та си избра адвокат чак от чужбина?!

Да подкрепим Станишко, гробокопача на столетницата! Вие се чудите защо рие земята, но той си знае.

Над входа на Съдебната палата многоуважаемия прокурор Цаца и опнал червен лозунг : "Кипи безсмислен труд". Утре ще осъдят ЦЦ на 8 год. ефективно защото разрешил подслушване с автомобили, които не могат да подслушват /нямат компютърна програма/. Май Цацата, Станишев и подчинените им съдии са големи фенове на ЦЦ - ще го направят невинна жертва на корумпираната съдебна система на България и още по-корумпираните ДПС/БСП.

Тиганче Ново тъничко тиганче, прокурорско калпазанче, къкри тихо и цвърчи, пържи данъчни лъжи. Готви ни апартаменти!... Купени със алименти, от тъщата за децата. Мирна сал да е раята... Продавача- як кумец. В далавера първенец. Край Несебър дюни рие, сякаш кинтите да скрие.

значи прокуратурата иска 3 години. а съда дава 4 ЕФЕКТИВНО. комуняги сте вийййййй

Не случайно съдебната ни система е най критикувана в докладите на Европейската Комисия , тя също е институцията ползваща се с най ниското доверие сред обществото, а сега с този си акт съда показва че НЕ Е независим от изпълнителната власт! Това човек няма как да не си го помисли, след като в навечерието на вота на недоверие внесен от опозицията към правителството се предявява този акт!!! Това е политическа поръчка за голямо съжаление с участието на съда!

МНОГО сигнали за купуване на гласове има навсякъде, дори тука намирам , а дали прокуратурата се е сезирала вече!? Има филми , жалби и какво ли не!

Браво, нека го осъдят. След като той и хората му нямаха здрави т..ки да осъдят навремето великите енергетици и хидроинженери, чиято попара още дълго ще сърбаме!

Някой много независим съдия издал тази присъда, в петък я завел в канцеларията, прави си сметката -в понеделник печелим изборите, вторник се радваме, сряда излизат окончателните резултати, в четвъртък чета моята присъда - аз съм върхът. Щипалото пита какво стана? Вместо политически връх, стана съдебен резил!!!

Закъсняха малко с новия "Костинброд 2". Изборите ги изпревариха, и резултатите...

Този адвокат от снимката защо се радва толкова? :)

от комунягите няма - не говоря за редовите комунисти почти всички за да получат панелка, да си я бият в главата сега. А Добрев - син, сега много злобен и активен каза,че купил самолетния билет за Брюксел на Щастливец 15. Та той беше отдавна хванат на границата с 500,000 тогава нерегистрирани марки? А, давност минала!

То ко стана сега, Р.Овч на свобода, Масларова на свобода, а Цъкито вътре - ами ГЕРБ сами се прецакаха, що решиха, че на дърти комунисти може да се вярва :)

Споко ще минат още 10години докато мине през всички съдилища да обжалва и в краен случай си има президент от герб ще го помилва за заслуги към престъп.... пардон родината хаха.

Ни най-малко не съм за Цветанов. Но ме е яд на съдята. Цветанов да бранил законността. А това не се ли отнася най-вече за магистратите. Толкова много противозаконни деяния от най-висшите, че вече ги забравих. Но не - при тях било законно, но неморално. А не трябва ли да пазят и морала или той не се отнася за тях. А какво стана с деянията на Станишев, който заплаши сигурността на държавата. Стана ТОЧКА.

ако потвърдят присъдата ще призная съда, тоя новоизпечен политик физкултурник с апартаментите ми идва в повече не че е само тои но поне да поведе крачка и другите крадци политици да имат малко страх от панделата

А къде остаха тия не с 6 а с повече от 60 апартамента, хотели, вили, самолети, яхти и сметки извън РБ?

Това не може да бъде истина - милиционер да е осъден! Ние в България ли живеем или в демокрация?

не го вярвайте,съда пак ще го оправдае,това е блъф,никой не е осъден и няма да бъде с подкупните съдии,осъжда се само кокошкар.... за нищо,уж работи съда

Цецко хубаво ли е сега. Как раздаваше присъди по телевиязията. Арести по убеждение или по усмотрение за тебе нямаше разлика. Надявам се бай Ставри да е благосклонен към теб. Честит ти нов 4 годишен мандат - за разлика от министерския ти пост, този повече ти подхожда.

наи хубавия ден за българската демокрация ще бъде когато агентите на дс бъдат оповестени публично за да видите че те управляват огромни бизнес групировки и в съшност цялата държава.не разузнавачите които са си вършили работата а хората които са клеветили комшиите си,колегите си дори семеиствата си за някакви облаги-постове ,апартаменти,луканка без опашка,учене на запад.сега изглежда нищо едно ходене до европа но едно време си беше невъзможно.sega otivash do bila ama edno vreme

Айде сега дълбокоуважавания съд да приложи същата политика и към Р.Ов4., Станишев, Костов за ЕРП-тата.. и ред други карикатури от целия преход. Цветанов спрямо тея смешници е буболе4ка. Не забравяйте истинските виновници за днешната мизерия в Родината.

Амин.

Я, ето коя ще бъде Снежанка на Новогодишните празненства в СЦЗ!!!

каза съдия антони гетов.спомнете си за конфликтите между антони гетов и цветанов. между впрочем осъдихте очевидни престъпници като разните братя маргини и галеви,христо ковачки за доказани 20 000 000лв ощетил държавата,министър на отбраната николаи цонев с подкуп в ръцете - нищо - нямало доказателства.да не говорим за убииците на свобода. обаче цветанов е друго нещо.тои е противник на бсп и дпс и ги тормози-остави ги близо 3 години и половина без власт и пари което е страшно престъпление.

колко глупави червени тролчета пишат тук! Само да има кой да им се връзва! Няма нищо стойностно в драсканиците им! САМО СПАМЯТ!

Еееех доживяхме .... имаме си съд! Днес е "Най-хубавият ден за българската демокрация"...... Днеска Цецо, утре Боци .... нека има радост за народа! Кyраж, цецко, дано в затвора попаднеш на хора! Дано са нежни с теб!

Колко ти платиха за това което пишеш?

Най хубавия ден ще е когато идеш при Свети Петър да ти покаже пътя към пъкъла!

Просташко и нечовешко е да пожелаваш смърт някому! Ами ако има Бог ?!!!!!!!!!!!!

Е вече е сигурно влизаме в Шенген .... съда ни свърши работата!!!

И като се събудиш кракът ти в трифазния контакт!

Eeee край, вече се нареди до Трактора, Сумиста, Баретата ..... там където му е мястото!!!! Сега е време да издаде и кой му е нареждал ..... и главата на мафията да се окошари!!!!

пред Ганка , сложи никога непознаващата нито веднъж червената баба Ганка, че да те разберат и най простите талибани от кои си!!!

Рожденната дата на българската мафия е 09.09.1944 От тогава до днес мафията, коята се раздели на кланове бсп, дпс, атака, гергьовден, ббц и други бригади като сик, вис, дс, мвр, спартак, тим и т.н. кръстниците като луканов, гоце, доган, местан, сидеров, бареков, костов и други такива боклуци, системно избиват, ограбват, изселват, унищожават интелигенцията в България. Скоро ще останете само вие прости путлеристи мафиоти и кого ще ограбвате и тероризирате тогава!

''Историята на БКП е като биография на сериен убиец изпълнена е с престъпления срещу България и българския народ''. Това каза проф. д.ист.н. Светлозар Елдъров от Института по балканистика с Център по тракология към Българската академия на науките, по повод стенограмата от разговорите на Тодор Живков и Кръсте Цървенковски от май 1967 г. По думите му, ''БКП проявява своите разрушителни наклонности спрямо българските национални интереси още в тесняческата си младост'' НЕ СИ ПРАВ, ОТ ТОГАВА ЗАПОЧВА ЗЛАТНИЯ ИМ ПОЛОВИН ВЕК!

БОКО и ГЕРБ ?

е това! Реанимиране на една политика, която иска да се задържи на власт с черен ПР! Не че тоя другар не заслужава да е в ЦСЗ! Но по подобно смехотворно обвинение....??!! Цирк България в действие! (Да ме извинят цирковите артисти, нямам нищо против техния не лек труд!)

То от началото на прехода до сега , какви ОЧЕВАДНИ доказателства имаше за престъпления а виновни - НЕ, а сега за Цветанов се хванали, там където нищо няма!

И както кратко е писал някой "..." по долу - "С този прозрачен съд, Шенген през крив макарон ще го гледаме! Бих добавил само че е и с много ниско доверие и сред народа!

Това не е някакъв прецедент. Тук червените дебили не помнят или са по-млади дебилчета, но по време на милиционеро социализъма се влизаше в концлагер за един виц.

Ти виц ли си?

ти червено дебилче ли си?