Цветанов: Изборът на Пеевски е сделка, искаме нова Конституция

ГЕРБ оцени избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС като политико-икономическа сделка, която е краят на БСП. Цветан Цветанов обяви началото на разговори за нови избори и свикване на Велико Народно събрание за нова Конституция.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Изборът на Пеевски е сделка, искаме нова Конституция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ГЕРБ, БСП И ДПС СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ! Не ги искаме не разбрахте ли!!! ГЕРБ сега ревът, а за 4 години докараха страната до това положение, а сега пак някой им е виновен... СТИГА!

МНОГО СТРАННО! ЗНАЧИ БОЧКО ЦВЪКО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ДОСКОРОШНАТА СИ ДРУЖКА! ЗАЩО ЛИ? А АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ КАТО ЕВРОПЕЕЦ ,ДА ИЗУЧА ДЕЦАТА СИ И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАМ ЗА БЪДЕЩЕТО ! А ТОВА ДАЛИ СТАВА В НАШАТА ДЪРЖАВА! ИСКАМ БЪДЕЩЕ ДОБРО!

изрично подчертавам, че не съм нито за нито против/искам да видя резултати/! задавам само въпроса трябва ли да се изчисти ДАНС такъв какъвто е, и дали някоя "къртица" от службите може да направи това?

ГЕРБ са доста противоречиви - направиха доста добри неща за България, но още повече не успяха по някакви причини - дали е корупция, дали е некадърност, дали са им пречили - не мога да преценя заради очевидната липса на достоверна информация. Но в едно съм 100% сигурна - ИМА В ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТ ТЯХ. Пеевски и Станишев са доказателството.

нагоре, охуеть!

Цветанов няма право да изказва мнение!

То не само тия 2 партии по долу изброени не ги искаме, а всички от това НС, защото са от едно котило всичате са създадени само за да си сменят властта, и да ни промиват мозъците.Но за това си е виновен сам народа, защото все още ги търпим.А и като има избори, си седим в къщи и гледаме след това сеира, за наша сметка.

..се виде ,че сте един дол дренки е тва се виде ланското ми зеле е шанел 5 спрямо вас сите....

Сега вече нещата наистина загрубяха. От ЕС са ни наточили манарчето, а БСП не остави друг избор на ГЕРБ освен уличните протести. Но не само ГЕРБ ще организира хората да излязат срещу БСП и ДПС. Българите, даже и някои сисмпатизанти на БСП са омерзени от политическата проституция на Столетницата. Те си спомнят арогантният начин по който Доган се отнесе с БСП преди 4 години. И омразата им към ББ не е досттъчна за да забравят как ДПС изхвърли БСП като ненужен парцал. Като долна магистрална мурва от турски ТИР. Много е интересно как се чустват т.н. "националисти". Ползата да удариш шамар на някого (ББ) не е особено голяма, ако след това ще те опънат манафите (ДПС). И за кефа на единия шамар да те чаластрят цяла нощ не е особено добра сделка. Сега е само въпрос на време кога ще започнат уличните протести. Дали веднага и постепенно да нарастват, или да се изчака няколко месеца и взривът на народнмото недоволство да помете турчоля и комундета. При второто има сериозен риск от граждански безредици. Защото на хората им писна, а много от тях виждат че тия за които са гласували всъщност разчистват лични сметки и уреждат свои хора.

Върви да се самозапалиш първо, след това ще видим, дали да излезем да те подкрепим, ама нада ли.

И БСП И ГЕРБ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!Не ги искаме не разбрахте ли!!!

За края на БСП слушам много отдавна ,но виж началото на ГЕРБ бе много смущаващо и вероятно ще съвпадне с края му!!!

Е това е големият проблем на българина , че само слуша за този край на БСП и не го приключи веднъж завинаги, както и да разбере че не се ли постави точка на комунизма в главите на хората то ще продъжава и това маргинално съществуване на нацията.

Това да е проблемът!

И аз искъм поне един апартамент,ама никс гелд.Не сме дупедавци от герб.Пускайте качулките и тези ръбове да ги нема.

+++

Бе ще оближеш задника на Пеевски пет-шест пъти, и ще стане. Знаем, че си способен дори на повече!

+++

Само малоумен може да харесва лоеният мех Пеевски. Всъщност харесват го само Евророма, БСП, и Сидерастов.

ГЕРБ е в ПЪТИ по-зле, защото не са истинска партия, а мутренска организация, занимаваща се с международен трафик на наркотици, контрабанда и докараха хората до там да се палят от отчаяние, което дори и предишната Тройна ламя, въпреки старанието си не успя. Но докато мислиш не с главата си, а с други органи, ще продължаваш да имаш розови сънища с Бойко. Наистина този Пеевски е крайно противоречив, но щом искат него явно имат нещо предвид. Може би им е нужна мутра, за да се бори с гербомутрите, не зная? Но това, което виждам е, че най-разтревожени от това назначение са Цвинокио и ББ, което за мен поне е ДОБРА новина

Виждам какви сте ги натворили "мислещите с главата". Само май не е горната, ами долната и не е баш главата, ами малко по-отзад!

Пеевски накара хората да се палят, защото той организира протестите. Организира протестите, защото Борисов им секна престъпната дейност. Така че всички протестиращи са индиректно хора на Пеевски!

Изчакай зимата и ще видиш какво палене ще стане.

Всяка дума на Цветанов - пирон в ковчега на ГЕРБ

Как са апартаментите Цецко? Много поздрави на тъщата!

Къв е тоя Урук Хай на снимката!!!

Внимавай Цецко!!! Съдбата на Дянков е показателна какво се случва с тези, които дърпат надолу имиджа на Вожда ви! А по-голяма тухла от теб няма!

Самата мутра на Цветанов е повод за национални протести...

БСП И ГЕРБ-ГЪРМЯНИ ЗАЙЦИ !!!

От този Вицеплъх лъха на корумпираност и морална нечистоплътност

Телевизионните канали ще се избият кой да излъчва реали-шоуто "Цецко в Пандиза"!!. В кастинга са се включили Пешо Сумиста, Рангел Вазалина и други доброволци. На зрителя ще се предложат и масови екшън сцени без специални ефекти ("натюр", както казват франсетата)! Щяло да има и нощни предавания с щампа "Забранено за лица под 18г."!!!

Грозен си, Урунгел си, ама идвай да те опъвам......

Тиа Атака ако няма да гласуват да си взимат партакешите и вън от парламента! Там са да вършат работа, а не да се крият като мишки!

Относно Атака бяха до тук!А Болен ще се присламчи към някоя друга партия!

НАРОДЕ, НЕДЕЙ ДА СТОИШ И ДА ГЛЕДАШ БЕЗУЧАСТНО!!! Комунисти и цигани са ти обявили война , следва ДА ОТВЪРНЕМ НА УДАРА с кютек!!! НА ПЛОЩАДИТЕ ДОКАТО не ИЗМЕТЕМ ЗАВИНАГИ мръсната сган !

Ако очаквате от хората да ходят да правят митинги за да дойде и да ги яхне пак тиквата от Банкя нещо не сте познали

Хора така както са го подкарали тези мисля,че при първия студ и новите сметки за ток и парно ще замирише на барут,както впрочем се случва всеки път при управлението на вмирисаната столетница.

95% от хората не са гласували за ДПС. За сметка на това получаваме 95% турци в управлянието. При това: - Армията - Новата ДС - Образованието ?!?!?!?!?!?

На този ,няма ли кой да му затвори устата? Не стига че се е омазал с лайна до врата,че е следствен,ами халаството му няма край и акъл взел да раздава!?

Смятам,че Станишката вече може да влезе в учебниците като НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. Бих му извил врата със собствените си ръце.И тук на никого не са виновни турчулята,а Гейо,който с сваля гащите до глезените само и само да управлява в сянка.

Май не само депутатите на БСП са получили СМС да се стягат, ами и писачите! Айде, със здраве, докато ви се ручне кочинката!

sawo

Брей, какво хубаво затишие беше след изборите, но ето че ПР агенциите отново се впуснаха в плюене по форумите и новинарските сайтове :) Все пак искам да им кажа нещо: хора, Българи сте, не продавайте България за жълтите стотинки, които получавате да пишете тези глупости в коментарите.

Младежкото крило на червените отрепки пак вилнее из нета. Петък е вече ,стига продавали България,хайде марш на Позитано 20 за лири и рубли!!!

Има сделка! Преди като бяхте част от сделката не ревахте?

Бандитският ГЕРБ си отива с погром Корабът на опърления Бойко се разпада в пламъци Плъховете напускат кораба и отиват..... при Цацаров !!!

Както е тръгнало, аз мисля за сега да не протестирам, а да дам 100 дни на правителството, за да видя какви още магарии могат да се направят само за 100 дни. Спомнете си 100-те дни на Борисов и критиките към него, че нямаме икономически подем. Сега такова дърво ще гризнем за 100 дни само, че 10 години няма да знаем на кой свят се намираме. Ако знам, че след най-голямто осиране в историята на съвременна България, няма да има и един, който да си даде гласа за анадолкомунистите - бих им дал и цял мандат!

На всички ни е ясно, че Цветанов е омазан до ушите не само в скандалът с бюлетините, незаконните подслушвания и изнасяне на документи от прокуратурата, но и в далеч по-емблематични престъпления като трафик на наркотици, контрабанда и мокри поръчки ! По-важното в случая е дали на прокуратурата и стиска да доведе до край започнатото и най-сетне в България да изчезне чувстото на безнаказаност на мутри в бели якички и ще се създаде усещане за някаква справедливост !

Когато си мислиш, че Бареков в тоалетната произвежда най-вкусните дъвки на света, доста неща се изясняват, докато ги дъвчеш!

Кукловодите си намериха нови кукли ...

Цветанов тотално е хистерясал от страх, злоба и загуба на властта. След всичките престъпления извършени от него и подчинените му, Цвъки Ушето усеща, че справедливостта ще се стовари върху него и ще му се наложи да влезе не само в "режим на обяснение", но може би и в Централния затвор, където вече е разигран на томбола, спечелена от Рангел Вазелина.

На Цецо Конеца му теглиха конеца. Следващата стъпка в кариерата му е ролята на френска прислужница на рецидивистите в Централният Затвор !!! Ех, че ми е гот :)

Сигурно над 100 пъти го пишете това..

+++

Това са му написали, това пише. За повече се иска мозък.

Простичък,ако случайно не си скрито червено копеленце,в което съм убеден -в най-скоро време ще ревеш и за Конецо и за Боко Тиквата ,ама ще е късно ....

Не се дърпайте другари, имайте си вяра на "левия и модерен" ръководител. Той със сигурност ще гледа да ви облекчи - ползването на разни мехлеми помага понякога... може би :) Питайте го.

ЕДИНСТВЕНИЯТ ШАНС НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦАЦАРОВ, КОЙТО ОБРА ОВАЦИИТЕ НА ВСИЧКИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЕ СПРЯГАН ЗА ЧОВЕК НА ЦВЕТАНОВ, Е ДА ПОСЛЕДВА ПРИМЕРА НА ЧЕШКИТЕ СЛУЖБИ. ДА НЯМА НАШ И ЧУЖД. И БИВШ, И НАСТОЯЩ УПРАВЛЯВАЩ, КОЙТО ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПИПНАТ. ПЪРВАТА ЗАДАЧА НА ПЕЕВСКИ ОБАЧЕ Е ДА РАЗЧИСТИ ОСНОВНО ДАНС ОТ ПРОБИТИТЕ, ПРОДАЖНИ СЛУЖИТЕЛИ, КОИТО ОВЛЯДАХА АГЕНЦИЯТА ПО ВРЕМЕТО НА ДРАШКОВ, БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ. ДА ГИ НАРИТА, БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ! И ДА ПРИВЛЕЧЕ ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО БЯХА УВОЛНЕНИ ОТ СЪЩИТЕ АМФЕТАМИНОВИ АМЕРИКАНСКИ ГЕРОИ И ОБЯВЕНИ ЗА БАНДИТИ, САМО ЗАЩОТО СЕ ОПЪЛЧИХА НА ПРОДАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ. АКО ТОВА НАПРАВИ ПЕЕВСКИ, ВЪЗМОЖНО Е СЛЕД РАЗПНИ ГО!, ДА ВИКАМЕ ОСАННА!.

Нали великите Б.Б. и Цв.ЦВ. разбиха Синята коалиция. Нали не искаха Ив. Костов в праламента. Хак им е сега. Жалко, че е на наш гръб. Ама българският народ толкова може да мисли. Ще има още глави да патят. Ами младите да се стягат и в чужбина. Тук оставаме възрастните и циганите. Това е положението. А т.н. интелигенция - нека спи. Водачи му трябват на този народ. Ама къде са.

Не само вие - остават и то най-вече електората на "левите". Е малко трудно ще ви е, но такъв е... сценария... на левите и модерни комунисти!

Кабинетът Борисов ни докара от просешка тояга и нива на отчаяние характерни за африкански нации като Сомалия, а полицейщината е като в Северна Корея!!! Още един мандат и ще отпишем държавата не само финансово и социално, но и чисто физически ! Затова и подкрепям новото правителство. Трябва да им се даде шанс, иначе ни чакат....Самозапалвания от глад, мизерия и отчаяние !!!

от скоро аз също подкрепям новото правителство. Само те могат да ви дадат това което наистина заслужавате. Да живее Ошашарски

ГЕРБ са доста противоречиви - направиха доста добри неща за България, но още повече не успяха по някакви причини - дали е корупция, дали е некадърност, дали са им пречили - не мога да преценя заради очевидната липса на достоверна информация. Но в едно съм 100% сигурна - ИМА В ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТ ТЯХ. Пеевски и Станишев са доказателството.

1chovek

Грешиш - ГЕРБ е в ПЪТИ по-зле, защото не са истинска партия, а мутренска организация, занимаваща се с международен трафик на наркотици, контрабанда и докараха хората до там да се палят от отчаяние, което дори и предишната Тройна ламя, въпреки старанието си не успя. Но докато мислиш не с главата си, а с други органи, ще продължаваш да имаш розови сънища с Бойко. Наистина този Пеевски е крайно противоречив, но щом искат него явно имат нещо предвид. Може би им е нужна мутра, за да се бори с гербомутрите, не зная? Но това, което виждам е, че най-разтревожени от това назначение са Цвинокио и ББ, което за мен поне е ДОБРА новина :)

+++

Този е от добрите мутри значи. Тъпо

Питам се къде е в този момент Главния прокурор. Защото и за слепите е ясно, че има подстрекатели за размирици, за дестабилизиране на държавата. Та герб в лицето на Борисов и Цветанов открито призовават народа за гражданска война, а прокуратурата спи.

Нарича се гражданско общество, драги господине, и всички виждаме, че това е най-големият страх на ДС.

kgb777kgb

Да изгоним турско-циганското правителство, дошло на власт след манипулации, лъщи, заблуди и доказано купуване на гласове, депутати и цели партии! Това правителство има подкрепата на 120 депутати, 100 от които са избрани с турски и цигански гласове (купените за ДПС, а тези "по съвест" масово за БСП). Те сега съответно ще защитават техните интереси за наша сметка. От тук нататък (в знак на "благодарност") всички средства предвидени за инфраструктура ще бъдат пренасочени към циганите под формата на увеличени социални придобивки.... Нека всеки делничен ден привечер, а Събота и Неделя по обяд, да се събираме във всеки град пред общината, а в София пред парламента. С всеки изминал ден да се събираме все повече и повече хора, докато не изгоним тези "родолюбци"!!!

Няма по достоен човек от Пеевски в България. Щом той е най достойният, сматай каква паплач е народа. Стадо офффце които гласува не с главата а с гъза си.

Щом Пеевски е достоен за такъв пост - какви са обикновените Българи?!

Интересно атакистите защо не гласуваха, къде се скриха като кокошки. Ако бяха гласували, този нямаше да е шев на ДАНС Да не са били на турне при избирателите си.

Държат задника на шефа си, защото е станал като самосвал!

Бяха малко заети Пратих ги да измият подлогата ми и им казах да да ме чакат в спалнята по пижами.

Само един умен министър председател имахме досега. Той се държа достойно и отказа на американците да направят палатков лагер у нас и да го напълнят със шиптари, а също и отказа на руснаците самолетите им да прелитат над България. Всички вкупом го оплюха, защото разбраха, че няма да могат да крадат по много. И народа прост вярва ли вярва. Сърбайте попарата на тези глупаци сега. Аз преди две години взех много трудно решение да емигрирам, но вече разбрах, че е било правилно.