Цветанов: Атентаторът е бил в България от 4 до 7 дни

По атентата в Бургас се работи в координация с ФБР, израелските служби Мосад, Европол и Интерпол, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов. МВР разпространи кадри с предполагаемия атентатор на летището.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Атентаторът е бил в България от 4 до 7 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

балгария няма нито истинска полиция, нито армия, нито разузнавателни служби. има корумпирани дебили, стари дс агенти, милиционери и партиини апарат чици сас затластели задници и мозаци, които се угояват на тези служби. преди 22 години, когато балгария се управляваше от москва имаше някакав ред, защото нашите камуняки се страхуваха от кремалските си господари. след като през 1989 година се отвори кутията на пандора всеки го е удари през просото. балгарските даржавни служби приличат на децка градина, кадето вдетинени старци си играят на даржавни служители. Izmet.

"Внушението" атентатът не е насочен срещу БГ. е абсурдно!Убит е българин!На БГ територия.Достатътъчен повод за въвеждане на военно положение!Полицейски час.Проверки на рискови религиозни общности.Арести на лица със съмнително алиби и неясни цели на посещение в БГ.ВСИЧКО ДА БЪДЕ ХВЪРЛЕНО В СИТОТО.КАКВОТО ОСТАНЕ ДА СЕ РЕШАВА.Ще изплуват много неща!Това беше работа за военния министър и армията.Нормален лидер да вярва на секретни служби! Няма такъв глупак!Справка историята и то истинската!

ами на мен този автобус ми прилича като всичките други които се запалват постоянно из България всеки месец а досега никой не е казал че е имало атентати или този е по специален

Много яко! Натискам на "Виж 3 снимки" с идеята, че ще огледам атентатора, а то какво? Атентатор, ама и Ал Бънди. Оставаше да има и 4-та снимка, на която двамата да са заедно...

Политическият наблюдател и коментатор на пресата в България - преподавателят по физкултура и собственик на 6 апартамента Цветан Цветанов, се проявява не като отговорен за сигурността на държавата, не като организатор на службите, не като заместник премиер на държава от ЕС, а като истерчна фуста. Наму дай да се оправдава с Тройната коалици,, със земетресенията, с марсианците, но не и своята некомпетентност, плод на пропуснати школски години. Цялата им тайфа в ГЕРБ са бивши двойкаджии, повтарячи и квартални хулиганчета, които след преврата на 11 ноември решиха да си направят лесен живот от кражби и айдуклък на държавно равнище за сметка на народа си. И ето ви резултатът - войната е тук. При вашите деца. Виновни са не тези безлични тъпи чиновничета от милицията, а вие - които си ги избрахте и които с някакво идиотско упорство не си го признавате. Вместо това псувате левите, американския посланник, Европа, псувате демокрацията, реда, законите. Вие, лумпените на ГЕРБ, сте за пребиване. И пак ще си повторите номера. Но този път ще плащате и вие!

имам идея .обявявме воина на израел и я губим и ставаме един от кибуците им , ако не друго , то поне ще сме доволни от доходите на глава от населението , много по от европа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам защо .. но този атентатор ми прилича на Деян Неделчев ...

Какво ти прилича... Че то направо си е брат близнак! А къде е всъщност Деян Неделчев???

Атентатът за пореден път показа какво говедо имаме за вътрешен министър! Зает във войната с лекари и съдии не му остава време да се занимава с терористи, въпреки предупрежденията. Това можеше и да не се случи, ако този индивид си стоеше край барбекюто в годечкото село, вместо да замърсява телевизионния ефир с тъпашкото си излъчване и потресаваща некомпетентност!

Това е планирано нападение, планирано да се случи в България, в Бургас. Терористите са събирали информация за действията на туристите, разбрали са, че няма мерки за сигурност там, не са били уплашени от българските служби за сигурност. Те са били много убедени - и за съжаление се оказаха прави - че ще успеят да изпълнят това нападение на българска земя. Моята препоръка е, вместо да се замитат нещата под килима, да се признае, че е имало грешка на силите за сигурност и разузнаването и да се опитат да я поправят в бъдеще. Най-лесното нещо да се каже Беше случайно, не беше Иран те казаха, че не са. Какво очаквате да кажат да, направихме го на българска земя, направихме фалшив американски паспорт Хизбула, разбира се, също ще отрекат, това е хибридна терористична организация, която е активна в политическата сфера и терористичната сфера в едно и също време. Разбира се, че ще отрече всяко нападение на територия на трета страна.

Едно време в Германия имаше "заиграване" с еврейски спортисти, участници в олимпиадата провеждана там. Сега се подготвяме за откриване олимпиадата в Лондон. Времето ще покаже защо бе избран точно Бургас? Защо се запали Витоша? Защо "докладът" остава неглижиран?... И защо това всичкото става в рамките на три седмици?

Кой ги прави тея атентати бе да му е-а мамицата? цЕЦО, само ми го покажи и глей кво става. Ше го прибия тоа пустиняк.

Самолет с жертвами теракта приземлился в Израиле 19.07 16:47 link Военно-транспортный самолет "Геркулес" с израильтянами, пострадавшими в результате теракта в Бургасе (Болгария) приземлился в четверг днем, 19 июля, в израильском международном аэропорту им. Бен-Гуриона. Военный самолет доставил в Израиль 33 раненых, а также медиков ЦАХАЛа, которые участвовали в ликвидации последствий теракта и эвакуации пострадавших. Состояние одного из раненых медики оценивают как крайне тяжелое, однако он находится в сознании. Еще 12 человек можно перевозить только в положении "лежа". Состояние остальных пострадавших медики оценивают от среднего до легкого.

След атентатите на 11.09.2001 в Ню Йорк и Ленгли всички тайни служби на САЩ (ФБР, ЦРУ, федералните специални служби и пр.) бяха публично оплюти от ВСИЧКИ амереканци - от редовите до конгресмените, безнеса и пр. Всички бяха единодушни, че "компетентните" органи са проспали всички възможни индикации сочещи към подготвян колосален атентат!! Само НИЕ (разбирай ЦЦ, МВР, ДАНС, БОП, фасул и пр. тиквеници от всички служби, които ние храним) излизаме с мнение, че се е действало адекватно, много е трудно да се открие атентатор-камикадзе, действащ на своя глава и пр. простотии. Службите НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ, НЕ СА ИМАЛИ ВЪОБЩЕ ИДЕЯ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ЗА КОЯТО ИМ ПЛАЩАМЕ (независимо кога са ги предупреждавали други служби, че България НЕ МОЖЕ, НЯМА и НИКОГА НЯМА ДА ПРЕСТАНЕ ДА Е ОБЕКТ НА НАПАДЕНИЕ НА СВЕТОВНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ). Те, членовете на въпросните служби от всички нива са гледали само време да мине, самун да загине и нищо да не се прави - от генерала до редника!! Ако е да затрият някой торент много ги бива, ама да създадат някакъв, па макар и най-лошия ред по вземането на багажа от конвеера на летището (ако има такъв), до предаването му на шофьора на автобуса и контрол на това, дали предалият багажа се качва в автобуса??!! Не че този, който си е сложил главата в торбата, тези мерки ще го затруднят или ще го откажат от намерението му, НО ... ЦЦ, службите и всички грижещи се за нашето безгрижие трябва да си посипят главите с пепел, да бъдат глобени по едно брутно месечно възнаграждение и средствата да бъдат разпределени между екипите на бърза, спешна, неотложна и пр. ПОМОЩ съобразно сложността и количеството на осъществената от тях дейност!! Ако е вярно това, че въпросния атентатор е лежал в Гуатанамо, къде са спали хората, на които ние им плащаме да се информират аз този "турист"???

Стига с това плакнене надушите тук по форумите, само защото не можете по друг начин да заявите за себе си... поставете си първо на мястото на Цветанов и след това го дъвчете и предъвквайте! Вижте какво става по света и кака реагират хората. България все още е рай в сравнение с несигурността, която царува на други места. Поинтересувайте се какво става в Щатите - престъпност и пр. Обезпокои-телното е, че и нас ни вкараха в глобалната игра, а целта е да ни използват... без никаква гаранция, че от това ще спечелим нещо. Ето , това е за притеснение и за размисъл. А нашите политици, колкото и да са зависими (неизбежно е), все пак трябва да бъдат по-големи артисти (вж. гърците) и да се опитат да извличат и ползи от това, което ни външни сили ни натрапват.

щом така яростно атакуват политиката на правителствот, значи е добро. не е случаино, че става в туристическия сезони на морето. искат да ни смакнат още по надолу. мирише ми на комунисти- те са по атентатите.

Днес като гледах горящия автобус по новините ми стана ясно, че от този огън няма как да оцелеят толкова много хора с леки наранявания. На мен специално ми се видяха три взрива и не видях изкачащи хора през прозорците на автобуса, което означава че всички са били навън все още и властите нещо ни стягат в инфото, че терориста се е качил последен. От този страховит пожар няма нито един обгорен. Властите не ни казват , че някой си е метнал багажа в багажното и от разстояние е взривил. За това има само 5 загинали на място и шофьорът българин, защото винаги шофьорите редят багажа в багажника. Загледайте се в кадрите и ще проумеете истината. Този на снимката ни представя модно ревю за наивници.

НЕВЕРОЯТНО СИ ПРАВ. АЗ СЪЩО БЯХ УЧУДЕН ОТ ПОКАЗАНИТЕ СНИМКИ НА "РАНЕНИТЕ" ПРИ АТЕНТАТА. Едната жена имаше превръзка на киткага, а другата размахваше нещо като бинт на ръката си. ВПЕЧАТЛЯВАЩОТО БЕШЕ, ЧЕ БЯХА ТОЛКОВА ЧИСТИ СЯКАШ СА ИЗЛЕЗЛИ ТОКУ ЩО ОТ БАНЯТА , А НЕ ОТ ОБГОРЯЛ ОТ ЕКСПЛОЗИЯТА АВТОБУС. Няма показан нито един тежко ранен. СЛУЖБИТЕ НИ ПРОЖЕКТИРАТ ФИЛМ В КОЙТО ИСТИНАТА НЕ Е ТОВА КОЕТО НИ СЕ ВНУШАВА

Ама много си прав

Ама много си прав.Това е така горелия автобус го дават между два автобуса,ка хората ще бягат от горещия автобус като са заклещени от други два и ще останат със леки наранявания.

Напълно подкрепям горните озадачени коментари. Как от този зловещо изтърбушен автобус въобще е оцелял някой, а ранените са с такива леки травми, ако пътниците са били вътре в автобуса?! Мисля, че нещо ни баламосват. Какво стана с двете бременни жени?! Пълен инфо-хаос! Разбира се, ужасно се радвам, че има толкова малко загинали /бог да ги прости/ и тежко пострадали!

И на мен тази мисъл ми се въртеше през цялото време.

Трябваше да се взриви до тръбата на Топлофикация, и да я закрият тая Топлофикация ... или до централата на БСП...

Я си вземи един студен душ и иди да си пиеш ракията! Прост си, като галош.

Цветанов: Атентаторът е бил в България от 4 до 7 дни-да не би да е гостувал на Пипона в някой от 5-те апартамената

Що ли ми се струва , че всички тези изявления на МВР шефа са пак някакви приумици и мечти. Защо мисля така /ами просто натрупах опит в опитите си да го разбера този физ"културник"/: - даден материал за ДНК експертиза; - човека е бил 3 до 7 дни в страната; - пита хората за сведения за него; - бил с американска книжка. Някой ще ми свърже ли по някакъв начин тези твърдения? Звучат като твърденията за 103 ракети, за които вече никоя медия нищо не пише. Досега съм си въобразявал, че Цв. Цветанов има само една гънка в мозъка си - между двете полукълба, но вече съм сигурен , че този уникат в главата си има само едно кълбо/и колко ли са гънките се питам/

Лицето камикадзе е самия Цвинокио който взривява кариерата си с убийствената си тъпотия!

+++ 100 :)

А как беше малкото име на шофьора? Ама никой не споменава за подобна версия, нали?

предполагаемият само-и-убиец савсем не прилича на арабин, по скоро на балгарски тулуп. интересно след като му имат снимката защо не могат да го индентифицират? всички даржави имат дата баиз за всички граждани и распознавателни комутерни програми. може би само нащте тапунгери нямат такива вазможности, защото са откраднали парите за това.

Не само прилича на толуп, но наистина изглежда, че прави модно ревю пред камерите. все си мислех, че ни приемат като глупави, но чак до такава степен можем да "броим"......

добар повод да се намардат по платно в балгария да си организират геи парадите по успешно, а и да викат голите от украина да беснеят по улиците. но господ гледа.

ДобЪр повод да си покажеш третокласното образование, научи се как се пише бе, простак.

хаха тва ако е атентаторът аз трябва да съм талибан...баси и шегата

коментира Цветанов. Според него "на летището лицето камикадзе по никакъв начин не се е отличавало от всички останали", бил е с бермуди и раница на гърба. -Майко мила. Какво ли очаква този гений- камикадзето да е с тюрбан и да е препасан с чифте пищови. И като как се е разхождал насам- натам с някакво количество взрив. И до момента не е определено и се мълчи за основен факт- от какъв вид е взривното вещество.

то този и другия и който и да е ако носи и гранотомет на рамо и цял патрондаш от бомби пак на никой не би му направило впечатление в България

Къде е главният секретар на МВР, какво правят там министрите, къде е шефът на антитероризма, на ГДБОП, кой прокурор и как води разследването. Къде сте бе? Що се отнася до предполагаемия терорист, чудя се какви шенгенски критерии сме покрили, щом няма едно куче (от любимите на Бойко Борисов), което да обикаля за наркотици и взривни вещества, както е навсякъде по света?

Става ясно защо декларираната 100%-на готовност за приемането ни в Шенгенското пространство не води до присъединяване, а до съзерцаване на мечтания обект през оптическото устройство крив макарон. Това не може да бъде променено дори от поредното посещение на мястото на събитието на обръгналата вече от участия при бедствия, аварии и национални трагедии пътуваща театрална трупа от висши държавници. Не е ли време вместо за самохвалство, за поемане на политическа отговорност и оставки?

не е стигнала боята за боядисването на външната тоалетна на капитан андреево митница,и паднаха 3 плочки от мивката на началника.

Проф. Людмил Георгиев: Всеки, който се е сближил твърде с американците, винаги е страдал, от всичко, включително и от тях самите! Янките първо хванаха Мутрата за гушата, после го направиха Премиер! А днес, на рождения ден на Апостола, първо Европейската комисия на удари здрави шамари, второ атентата!!! Нещо да кажете? В руските медии пише директно: Бяхте предупредени! Кой да чуе? Идиотите в българския Боково-цветанов ДАНС? Дето единственото, което ги интересува да дялкат от амфетите. Кой да чуе? Борисов с виртуалните си магистрали и лентичките? Цветанов с особената форма на главата, дето изобщо никога не знае къде точно се намират мозъчните му клетки? Или ще каже и сега, че Трактора е поръчал атентата? Звучи злокобно да го кажа, но Господ пак се намеси. Защото никога няма нищо случайно. И този народ, ако и този път не се освести, значи си го заслужаваме да ни погребат всичките двама нагли типове, които докараха държавата ни до дъното на позора. Веселина Томова

Поне има къде безплатно да си пишете тъпотийте...специалисти по тероризъм и политика...хихихи

Искренно да ви кажа това не е атентатора. Всичко е нагласено.

Много хубава и ясна снимка! Този на снимката мяза на Ли Харви Осуалд...

до цоментар "9898" наричасч американзите диви,нали. поразходи се по всяко едно кяцхе на подното бг,за да видисч какви унази е хародила бялгарска маика унасчка-сас по два пряста чела и счкембета от прекалена ъпотреба на арянка,сагорка и т.н. влес в някои молл са да бядесч "кълтърно"обслъжен от насченските момичета,пардон ,консълтантки. а бе тои новя тато го каза ,тва ние матряла сацега.аиде че ми истина "гросданката" нема такава дарява !!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Научи се първо да пишеш на кирилица, а след това плюй народа си. А не е лошо и да се погледнеш в огледалото...

Най-лошото е, че това не биваше да става в България! Кой е виновен сега?

Чудя се дали автобусът е бил изправен и дали наистина е гръмнала бомба. National Geographic da отиват на място веднага и да снимат какво се разследва. Този на снимката жив ли е или мъртъв? Както винаги Цв приказва много, сипва много информация и накрая нищо. Затова ни критикуват от ЕК- защото Цв приказва много, а виновни няма.

израелските туристи са били предупредени, че може да има атентат. защо не са взели мерки?

Косата може и да е перука. Така объркването ще бъде още по голямо.

трябва да дадат 1-2 заплати повече, това им е проблемът! Все пак е криза! ;)

Чета много коментари и мога само да Ви кажа,че Вие пишете глупости,защото нямате информация.От МВР са пуснали ПУБЛИЧНО само тези кадри,които са от камерите на летището от дата 2012-07-18 от 17:09:16 до 17:09:30 (+ една секунда ) Знам го,защото днес,към 11 ми ги пратиха на е-мейл заедно с още 5 снимки,които ги няма в публичното пространство.Няма да е добра идея да ги кача някъде или да ги изпратя на редактора,но скоро ще ги има качени(предполагам) и ще се обедите.По данни на фалшивата книжка е роден 1987г. , но дали е така наистина....Името на човека е френско,само това ще Ви кажа ;) Мога Ви кажа,че и адреса от книжката е на "Belle of Baton Rouge Casino" ;)

А бе кат го гледам на камерите , ич няма намерение да се самовзривява човека. ;) Дълга коса, очила, шапка .... на кой "камикадзе "би му пукало кой ще го гледа на камерата след като се е възкачил на небето, а? Тоя няма никакво намерение да мре...по-скоро е прецакан от неговите хора, които са взривили бомбата дистанционно и по-рано от уговореното. Deja vu!!! "Камикадзе" е най-малкото неуместно в случая. ;) Ако това човече искаше да се самоубие барабар с цял автобус евреи...просто качвайки се щеше да изчака всички да са вътре и тогава да натисне взривателя...изобщо ясно е че нещо не е като ни се предствя... Въпроса е..ЗАЩО?! ;)

Mrany

Получавам дежа-ву като чета този коментар. Моите съмнения са абсолютно същите. НЕ всичко е така както изглежда според мен. Играят си на театър, ама със жертви. А обикновените граждани са публиката. Жалко за загиналите хора. Те не са били виновни с нищо на никого. Мир на душата им в отвъдното!

А бате.. ти колко си неграмотен!!!

ей, бастун, много си им се навел...и се научи да пишеш правилно...чалгаджийски примат...!

Па той прилича на Дейвит Ковърдейл бе!

Всички до един тук сте всезнайковци,и за това тая държава е на това дередже!!!

е па и ти не пропусна да се отличиш като най-умен ;)

Боко нали казваще, че сме амуджи с арабчетата, що дюнери отвориха, няма страшно-помните ли.А като гледам това летище Бургас-като твора на ТКЗС-то в Банки след демокрацията- като разграден двор.Камикадзето се разхожда наптед назад с раниза с експлозиви.Това охрана, фейсконтрок, скенери, полиция, кеф.Цял камион с експлозиви може да вкараш, че да свърши тази българска агония, а великия физбездарник ще дава пространни интервюта.

ако бяха вкарали цял камион сас взрив ? мислите ли , че от бургаското летище щеше да остане само един спомен , да не говорим за мирните граждани на република балгария и по-точно кв. сарафово ? да се радваме , че това е само едма бомбичка , която не отнесе и един автобус. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей, това чудо ГЕРБ няма край. Хората си умряха или ги смазаха с този взрив, а този ЦЦ вече с версия, като не само не знае кой е този и дали е той, но бил от еди кога си тук... Това е безсмислието и безвластието на тази власт- некомпетентни, прости ченгета, които просто трябва да изсипят нещо за да има с какво да се занимават хората, а дали е вярно, е ще видим. И накрая нищо, както със съдебната система.

ами освен да ви дадем на вас влатта , че да оправите всичко.

Кои сме ние и кой си ти? Явно си от тази група, която цитирах........ченгета, а!!!

Абе не мога да разбера защо някой трябва да се взриви заради янки и еврей,а не заради кубинец,виатнамец македонец ,сърбин или друга нация.Този прилича на див американец.Явно западния стандарт нахлува с всички сили и при нас.Ще трябва да се избягват местата където има еврей и янки.Не носят нищо добро.

Един евреЙ, или много евреИ

един евреин, двама (трима и т.н.) евреи - аман от неграмотници - почти не се среща пост, в който да няма поне 2 грешки - при това елементарни, ама инак всички сте много компетентни!

Не си прав. Същият ден в Сирия имаше атентат при който загина генералитета на Сирийската армия. Разликата в двата случая е тази, че в Сирия той е дело на революционери, а в България е дело на терористи

.....в Сирия е дело на метежници - марионетки на чужди държави, а в България е на борци за свобода!!!! Намали пуканките и колата - пречат ти да мислиш!

Ха-ха-ха! Революционери?

нима не разбираш ? ако си срещу уса и израел то ти срещу целия свят . в евреите са парите , а кадето са парите там и силата, щатите се раководят от седем семеиства , но забележете, евреи , така , че сами си направете заклученията . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой чувал ли е, дали през последните 24 часа в БГ имало главен секретар на МВР и Председател на ДАНС?! Тия хора на почивка ли са или в чужбина?

Да бе къде се скриха тези мишоци?

Ама дайте да се разберем - защо са тези главни секретари, говорители и пр.? Нали има министри, които да се упражняват като телевизионни звезди. Дори това недоразумение Добрев не пропусна случая да изръси една камара глупости... "Тежката артилерия" - също. Точно тя ли трябваше да дава информация в новините на БНТ за състоянието на пострадалите?... Пълна скръб!

така е като сме най силната икономически държава в европейски съюз.завиждат ни и ще ни спретват атентати.браво на бойко и дянката, да са ниживи и здрави и ние вечно да сме такива простаци ,че да гласуваме за тях.

Брат нали знаеш колко е дълбока пропастта м/у Изрел и Иран ? Мислиш ли че която и да е от двете страни няма да използва и най малка възможност да нападне другата ?

Гнусен, жалък народ сме! По това, което чета надолу, друго не мога да кажа! Сведете глави и замълчете поне веднъж! Сложна трагична ситуация, за която много и от най-големите световни сили, трудно се справят!

Точно Браво

не правим - седим с наведени глави и мълчим вече векове наред!Други предложения?

И ти си част от този народ! Жалко! Да замълчим и сведем глави в знак на примирие(напикахме се и насрахме, но поне ни е топло, трябва да мислим положително)! На това сме най-добри!

Добре бе хора защо поне веднъж не се обединим.Защо трябва само да плюем и маскарим?Ако тази операция е проведена от страна на оперативни агенти на Iranian Revolutionary Guards Quds Force, то правителството ни трябва да прекрати незабавно дипломатическите си взаимоотношения с Иран и да настоява за активиране на Член 5 на договора на НАТО, според който другите страни-членки на съюза са длъжни да се включат в защитата и ответния отговор при нападение срещу член на НАТО.Дали е случайно пристигането на 4 Натовски кораба в Варна днес?

НАТО да си активира члена, че май нещо му е чурук!!!

И като си толкоз войствен дано те мобилизират и изпратят в Иран да се биеш срещу тероризма. Много е удобно пред компютъра да скачаш срещу друга държава пък пушечното месо да е американско.

че някои ги кара да нападат , или те се страхуватот сянката си . по-скороро американския и израелския военнопромишлен комплекс се чуди каде да си лансира оражията , за тях човешкия живот се изразява в долари печалба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде стига с тоя член 5 бе ФЕС!!! Явно като не мина номера с разузнавателния самолет (заснет от спътник че е нарушил границата и е свален над чужда територия), сега си търсите (а може би и режисирате) други мотиви за нападение над неудобни страни!!! Правилно казва един колега по-горе - още няма следствие, а присъдите се произнасят: Иран та Иран?!? А те иранците си го казват в прав текст: Какъв им е интересът от убийствата на туристи?! Нима туристи им ликвидираха ядрените физици? Нима туристи им организираха кибир-атаката срещу ядрената им програма?! Но пък едни други губят доста пари именно от туристи ... и то именно от израелските туристи, които напуснаха турските курорти поради заплахата от репресии от страна на официалните държавни цигански власти на Турция след като израелцити избиха няколко турски екстремисти, които не се подчиниха да отклонят курса на флотилията, насочен към нарушаването на израелската морска граница!!! При всички положения Иранско нападение е далеч по-малко вероятно отколкото организирано от ЦРУ в комбина с Мосад с намерение за ответен удар след набеждаване (без доказателство) на Иран (или пък на Сирия)! Далеч по-малко вероятно е от организирано от турска екстремистка организация, облякла се като родните мутри със законен бизнес ... в туризма, и губеща от отливът на израелските туристи от там! Далеч по-малко вероятна е например от отмъщаващи от старият либийски режим, от старият иракски режим, от старият афгански режим - и при трите режима нашите родни политици-подлоги обслужваха чужди агресорски интереси, а един тиквеник лансира тезата за защитата ни от дунерджийниците на всеки ъгъл?!? Просто красота! Чудно ми е само защо толкова се забавиха тези атентати на родна земя с такава продажна измет в управлението ни!? А, забравих - Нетаняху пък такава простотия е изср*л за нападението над еврейският дом в Аржентина, че сигурно му се смеят и гущерите в Сахара!!! В Аржентина моля ти се (точно пък в Аржентина?!?!) ги били гърмяли Хизбула?!?! И защо им е да ходи чак в Аржентина Хизбула, като там си има достатъчно нацисти от наследниците на Третия райх и само да им звъннат от Хизбула един телефон с молба за атентат и месните СС-овци ще ги гръмнат напълно безплатно!!!

от каде си сигурен , че именно иран стои зад атентата , ами ако е уса, какво правим тогава ? но да не забравяме , че докладите са винаги в ощарб за страни , които искат да са независими от интересите на уса *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Службите ни нямали информация...Ами те службите ни се занимават с подслушване на зле настроените към герб. В последно време по света са предотвратени няколко атентата срещу израелци - само тук великото цветаново МВР, което е изпълнило 100% реформата си не успя!

В лондон, Мадрид и Москва също не успяха. Не че това трябва да ни успокоява, но да не се заблуждаваме, че предотвратяването на подобни атентати е фасулска работа.

В Лондон, Мадрид и Москва, атентатите не бяха срещу израелски граждани

Като гледам това момче изобщо не прилича да е от арабски произход, а и някак си не ми прилича и на терорист.Дали изобщо версията, че това е атентаторът самоубиец е вярна.Това може и да е турист който се е надявал безплатно да отиде до Сл.Бряг, а бомбата да е била на друго място.Фалшивата му шофьорска книжка изобщо не може да е доказателство за вината му.

Мите, на Терористите не им пише на челата че са такива, нито е гаранция че ако е Арабин е терорист. Всичко е възможно

Мите, целта на атентаторите е точно тази - да се слеят с тълпата и да останат анонимни и незабелязани. Ако се набиваха на очи, самоубийствената им мисия щеше да бъде силно затруднена.

Правилно ... с изключение на едно - иранците не са араби!!! По-скоро онези двете чернилки в ляво по-може да ми ги лансират за терористи отколкото този!

Искам да се разгранича от всички драскачи тук,а и не само тук,които изпалзват един толкова брутален атентат за политически и лични цели.Искам да им кажа ,че те са позор за България,за нашият народ и може да се сравнят по извратеност само с крайните левичари,които са способни да вдигат във въздуха църкви,да убиват невинни хора,да раздават оценки и правосъдие с извратеното си комунистическо подсъзнание.Гледам на тях като обикновенни престъпници,които са способни на същото,при определени обстоятелства.

Брайвик ти кога успя да научиш български бе човек

Че то твоите цели са си чисто политически, байно, няма какво да се разграничаваш от драскачите!