Цветанов и Пеевски се разминаха за срещите си

Мога да гарантирам, че никога, по никакъв повод не съм оказвал натиск на когото и да било. Така Цветан Цветанов отговори на обвиненията на Делян Пеевски.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов и Пеевски се разминаха за срещите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя трябва да си вземе една по голяма туба вазелинче, ще му трябва дълго време там , където го очакват с нетърпение да му разширят резбата!

Преди да носиш от дева кладенеца вода, за да обясняваш каква си девица, спомни си какви ги вършеше. А днешните ти са същите.

Как може един индивид, изживявал се над всякакви закони, да е все още някакъв фактор в политическия живот в държавата ни.

Може, може и още как! Ще видиш! Та, Цветан Цветанов е човек на вожда ген.Бойко Борисов - негова дясна ръка! Никой нищо му не може! А, може като стане по-тегаво, да си отиде в САЩ!

Как може един обвиняем по няколко дела в прав текст да напада и главен прокурор, и зам. главен прокурор и който се сетите, без да носи последствия за това!

Какъв идиот трябва да си, да се явяваш по телевизиите и да разказваш колко невинен си при положение, че всичко излиза едно по едно наяве! А глупавите му обяснения още повече доказват това!

Лъжата, манипулацията са станали втора природа на много хора.

В България е изключително трудно да осъдиш някого за клевета, затова и всеки си говори каквото си иска.

В политиката е така - едно мислиш, друго говориш, а правиш ... още по-друго .

Кой е по-голям лъжец от двамата? За първи път ли им се случва да лъжат?

Колко пъти го питаха какво са обсъждали с Пеевски и Цацаров, но отговор не даде!

На какво се гради това самочувствие? Дава интервю пред 10-ки хиляди и нагло увърта и лъже? За какво се има този цървул?

Значи, по времето на управлението на ГЕРБ,нашето момчее можгело да ходи спокойно при Цветанов,нещо са си шушукали ,договаряли.Така лесно ли и кой можеше ,вкачеството си на какъвда влезе при Вице премиера.Значи са били бая големи дружки

ами това е истината, другото е прах в очите на простолюдието ...

ЦвъЦвъ лъже и това се вижда от километри.

Стига с тоя Пеевски. Вече си противоречите. Първо питате кой го предложи - ок да кажем Доган го предложи и кво? Второ твърдите, че Пеевски управлява всички - значи сам се е предложил на тези, които управлява. Стига вече с тия глупости, ставате смешни, вие, които ги твърдите и още по-смешни и жалки, вие, които им кълвете на фалшивата стръв.

Разбира се, няма никакво значение кой кого довел, кой кого заварил. Защо Пеевски е бил при Цветанов, това е интересно.

Бяс ме хваща, като му видя мутрата на този престъпник! Не помни, не знае, не е чул, не е видял...винаги лъже! Типичен закоравял престъпник е този!

Опря ножът до кокала и веднага получи амнезия Цецко. Още по-сериозно трябва да бъде натискан от прокуратурата и съда, до дупка! Заедно с Бойко причиниха непоправими вреди на държавата и народа!

Пропускаш мършата Цвъки, който има и пари, и власт, а в добавка и много простотия.

двете дебели свини - пееио и цацо управляват бг - единят с пари, много пари а другят с власт, много власт. мафята в бг си има дурява. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колко ли близк трябва да си с хората в една стая, за да обсъждате назначения, политически чадъри и прочие? Очевидно е имало такава среща, без значение е кой е заварен и кой с кого е дошъл. Трябва да са си били доста близки и тримата, за да се водят подобни разговори без притеснение. И тримата са компрометирани...

Нека тъстът му да каже кое е вярното - все пак човекът е успял да го подпомогне да купи 6 недвижимости.

Та като отвори дума за имотите на ЦЦ, защо не попиташ Пеевски откъде са неговите имоти, вестници и пари-или пак мама всичкоь ама всичко е осигурила на тлъстия си шопар!Ах вие, скапани комундета..........

Пунктове за събиране на подписи за Референдум в гр. София: - бул. Братя Бъкстон 30, пред магазин Фантастико - кръстовището на бул. Цар Борис III и бул. Никола Петков - площад Радой Ралин - ул. Никола Габровски 20 - пазар "Красно село" - ъгъла на бул. Прага и бул. Ген. Михаил Д. Скобелев - бул. Арсеналски 2, пред Сити Център София - бул. Евлоги и Христо Георгиеви 34, Софийска гимназия по строителство архитектура и геодезия "Христо Ботев" - метростанция "Джеймс Баучер" - ж.к. Младост 1, бул. Александър Малинов, до Сити Пойнт Център - бул. Витоша и бул. Патриарх Евтимий - подлез на бул. България и бул. Гоце Делчев - на ъгъла на ул. 8-ми декември и зала Христо Ботев - метростанция Сердика - бул. Ал. Стамболиски 101, пред Търговския център "Mall of Sofia" - ж.к. Дружба-1, срещу 36 ОДЗ - ж.к. Дружба-2, спирка 0160, бл. 206 (спирката на магазин "Кауфланд") - район Искър, ж.к. Дружба 2, до бл. 251 - район Искър, ж.к. Дружба 1, бл. 2 - ул. Панайот Волов 7А - ж.к. Сухата река, вход на пазар "Герена" - кръстовище Лъвов мост - бул. Цариградско шосе, на спирката пред хотел Плиска - ул. "Слатинска река" 60 - бул. Шипченски проход 17-19 - площад Славейков - подлеза на бул.Цар Освободител, Софийски университет Свети Кримент Охридски - кв. Ботунец - 2, трафопост до бл. 9 - с. Долни Богров, пазар - гр. Банкя, вход парк "Кестените" - метростанция "Бели Дунав" - метростанция Обеля - бул. "Сливница", спирка Оряхово - метростанция Вардар - парк Света Троица - ъгъла на бул. "Възскресение" и бул. "Вардар" - метростанция "Люлин" - бул. "Захари Стоянов", вход Кооперативен пазар - метростанция "Надежда" - метростанция "Хан Кубрат" - Северен парк - кв. Кумарица, ул. "Хаджи Димитър" 26 - бул. "Монтевидео", до блок 523

Факт е, че един от двамата лъже. Факт е, че и двамата са лъгали в предишни изказвания по различни теми. Да застанат очи в очи и да се разбере кой лъже по тази тема. Това обикаляне по телевизии и обяснения колко черен е единият и колко честен другият е смехотворно.

Те се обичат!

Опа, Цецо можел да гарантира! Не така, брато, да видим как се кълнеш в децата си! Нали си почетен ром, дръж се подобаващо!

Ни чул ни видял . Не го канете по медиите нищо ново няма да каже . Научил си е урока да отрича всичко и да се прави на невинен. Добре са го научили адвокатите му да повтаря едно и също че е невинен. Това се казва Гьонсурат Наглец с отвратителна отблъскваща физиономия.

Очаквам да чуя и версията на Цацаров. Досега и двамата свидетели се оказаха силно компроментирани, да се чуди човек на кого да вярва по-малко.

Още преди месеци,Цацаров каза за въпросната среща,че е бил поканен от Цветанов и когато отишъл заварил Пеевски там.

Преди да носиш от девет кладенеца вода, за да обясняваш каква си девица, спомни си какви ги вършеше.

Колко много лъжи...от един малък идиот...

страда от затворническа деменция, помни тоя всичко помни ,как тогава помни че пПеевски е командвал прокуратурата

За всички е ясно кой управлява Б-я в момента. Няма какво да си губим времето с четене на опресняващ материал. Всеки народ си заслужава съдбата. Само си задайте въпроса защо Б-я е най-зле от всички бивши соц. държави. Народа тъне в мизерия и пак гласува за палачите си. Терминал 2 е спасението.

Става дума за ген.Бойко Борисов от неформална позиция, както той си обича - по мафиотски!

Докога ще ни занимават с далаверите на сержант Цецко-Трътката (от ВИФ)? Каква, обществено-значима фигура е един бивш, калпав Вътрешен Министър?

Цветанов нарочно крие истини, които знае и които е длъжен да каже на обществото но Цецо предпочита или да лъже, или да ги премълчи.

още не влязъл в затвора, гражданина Цоко се разболя от обичайната за престъпниците вурисна "амнезия"...

Кристина Флашкова ще изкара флашка с разговорите и тогава ще видите какво става. Изчакайте малко - още монтират МР3-ката.

джурналята записват политиците нема такава дрЪджава

Г-н Цветанов, защо г-н Пеевски беше в кабинета Ви?

Слухтял е мизерника.

цацаров го доведе

тоя мръсник дето разиграва цялата държава отдавна трябваше да лъска наровете в някоя пандела това че цацаров се бави е единствено против него и ще навреди на имиджа му на главен прокурор

цацаров му повдига поръчани обвинения, които падат в съда,защо досега не е повдигнал обвинение на пеевски въпреки че доказателствата за нарушенията му в държавния фонд отлежават в прокуратурата.ЦАЦАРОВ Е ЗАВИСИМ ОТ ПЕЕВСКИ

За кой мръсник става въпрос защото те са много. Статията е споменава само няколко от тях.

ако не видя поне един път Цветанов или Борисов по НОВА се разтройвам. И понеже в останалото време там госитуват други лица от ГЕРБ наистина се чувствам като до преди една година- всеки ден борисов, всеки ден ГЕРБ. Браво Нова. Дръж крака на педала.

мисля че най- добре ще бъде разследването на думите на Пеевски и Цветанов за чадъри и чадърчета да го разследва в Нова Кулезич. нали знаете тя обича за захапва с новите си зъби.

ще захапе тя ...

чудя се защо Пеевски не отиде да даде въпросното интервюв НОВа или некоя друга телевизия (без ТВ7), а го дава в неговите си вестници???

Любимци ни са ще ги гледаме!..на теб за станишев и местан ли ти домъчня?

ЕМИ ТИ СИ ГЛЕДАЙ ТВ7 НА ПЕЕВСКИ,НИЕ НЕ Я ГЛЕДАМЕ ЗАЩОТО САМО ГНУС СЕ ЛЕЕ ОТ ЕФИРА И

ЕДИНСТВЕН ЦВЕТАНОВ Е ОТКЛИКНАЛ НА ПОКАНАТА ДА ГОВОРИ В НОВА ТВ,ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРАВ СА ОТКАЗАЛИ,ТРУДНО ИМ Е В ЕФИР ДА ГОВОРЯТ ЛЪЖИ ИЛИ НЕ СА ИМ НАПИСАЛИ ОПОРНИТЕ СЪЧИНЕНИЯ.БРАВО НА ЦВЕТАНОВ

Разбирам,че само Цвъки може да лъже от екрана.Като му е жълт задника,защо държи да го покаже на всички

Цецо много се е ошлайфал, лъжеше по Нова без да му мигне окото. Ама по едно време се изнерви, задаваха му грешните въпроси.

ако НОВА тв. иска да докаже че Пеевски не казва истината, а Цветанов нека направи разследване. Защо Ножва ли? Защото тя дава основно дума на Борисови ГЕРБ които не минава седмица за гостуват там. А разследването ще докаже дали Пеевски е направил чадър върху Киро Японеца и Йоско от Сливен, дали Аса Петрова расте и кога, дали атиките с/у Борисолав Сарафов са организирани, и дали въпреки следствието с/у Румяна Ченалова тя става прокурор в делото Октоподите! Всичко може да излезе на яве и истината да се докаже. Има следи. Нова тв. ще го направи ли, а някой друг измежду журналята ще го направа ли?

ясно, че пеевски, чиято физиономи протестиращите носеха досущ като прасе, ще се опита да окаля и Цветанов, и всички други, които не са като него и с него

милият ни Цветанов. Каква жертва. такъв един хрисим, обичан.. пък така да го петнят. Честен физкултурник.

Да бе да, наверно корабния механик ти се вижда по-честен!

Хайде бе цецко, какво се ушумоляваш, Бай Ставри те чака с ГОЛЯМо нетърпение и него да по лъжеш ..

' Цветанов е завършил Националната спортна академия и право в УНСС. Специализирал е "Противодействие на глобалния тероризъм и на незаконния трафик" в Генералната дирекция на полицията в Мадрид. Той е изкарал и курс по мениджмънт в Международната академия за кадри на закононалагащи органи в САЩ. Цветанов е специализирал в Сикрет сървис във Вашингтон. Завършил е курсове на ФБР, Департамента за вътрешна сигурност на САЩ и Международната академия по правоохраняване. Носител на много награди от Франция, Испания, САЩ и Швеция. ' Цветанов многократно е получавал хвалби, награди и грамоти от ФБР, ДЕА, Сикрет сървиз, Европол . Разбираемо е защо Доган , Д. Пеевски и др. лица от мафията се страхуват от Цветанов !?

Как няма да има награди от чужди служби КАТО Е ЗАЩИТАВАЛ И ВНЕДРЯВАЛ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ В СТРАНАТА ЗА РАЗРАСТВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТА ТУК.

А корабния механик какво друго е завършил освен във Варна?

Абе човек- ти със всичкия ли си ? Какво завършено право в УНСС ? Хората учат по 5 години, а той за месеци е завършил курс по право. Това не му дава право да практикува тази професия. Знаеш ли - сещам се да ти дам нагледен пример. Аз съм офицер от резерва (завършил съм висше образование във военно училище). Когато бях офицер имаше хора със средно образование, които бяха на по-високи длъжности по причина , че са завършили военна академия- тези офицери пак си бяха със средно образование, защото академията е квалификационен курс. Та и с ЦЦ е такова положението- има курсове но не и завършено облазование като правист.(пък то и му личи)

Може ли малко по подробна разбивка по дати. В смисъл от ... до -- еди къде си..... и тогава да направим разбор. И ако може познанието на езици /испански и английски/ да се придружи със съответния сертификат. Да не се окаже след това калинката Цветанов

А аз мога да гарантирам,че никога,по никакъв начин не съм оказвал натиск спрямо Червената шапчица или баба й. На кой ги разправяш,бе Цоко?И твоите съпартийци го казаха в прав текст-ти си машата за репресии на ГЕРБ.

Формата на главата на Цветанов може и да не я коментираме, тя едва ли издава празнотата в нея. Познаваме други вождове от същата клика с много по-естетски глави,но вътре само Карл Май и няколко индианеца.

Канадецът от еврейски произход Янк Бари търси пусти села в Северозапада, за да настани сирийски семейства, които искат да се установят в България. Първоначалният проект на богаташа, който е известен с филантропската си дейност по целия свят, е да осигури подслон на десетина имигрантски семейства. В следващите дни екипът му ще оглежда села в Монтанско. Идеята е за чужденци, получили статут, да се купят къщи, земя, която да обработват, и животни, за които да се грижат. Ако проектът е успешен, той ще се разрасне. А ВИЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ!!!