Цветанов: Тъст ми ще доказва откъде има парите

От април 2009 година съм подложен на един системен обстрел от жълтата преса и политици, които не знам с каква репутация им се дава доверие на говоренето. Всичко се прави спекулативно.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Тъст ми ще доказва откъде има парите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селско е да ни управляват селяни.Цвък и Б.Б са абсолютни селяндури.

Цецо, гледай си дъщеричките и лови бандитите/но поглеждай и по-нагоре/. Хората разбират всичко и добре знаят кой кой и какъв е в тази държава.Знаят кой например е псевдопрезидентът Гоце и кой правораздава. Това добре си личи от рейтингите и резултатите от изборите. А от мръсната комунистическа помия, с която те заливат разни Яневци, Кутевци и т.н....само можеш да спечелиш подкрепата на още по- вече българи.

Най-много от всичко се радвам , че рейтинга на ГЕРБ пада!! А тоя путьо дето топи тъст си не може хлебарка да улови а камо ли бандити!!

ГЕРБ приеха закона"Попова". По този закон Кушлев трябваше да конфискува имотите на Цецо, да запорира сметките, до доказване на истината. Според същия закон сега трябва да се конфискуват имотите и сметките на тъстовете. Или този антидемократичен закон е приет, за да се притискат неудобни или хора незначителни, но с апетитни имоти. Потърпевши по него ще бъдат хора, на които анонимници и несретници завиждат. Ако това творение на Попова беше в полза на държават и срещу корупцията, Цветанов и тъстовете му трябваше да са първите, които да попаднат под ударите му.

Никой нищо нее занесъл в крематориума жалкото е че седем милиона умират от глад а десет хиляди умират от преяждане ,

Моля изобщо да не подценявате циганите, защото са толкова добре материално, че можете само да им завиждате на изобретателността да се възползват от положението и всяка ситуация, така че те ниокога не са били бедна прослойка и в много отношения ни превъзхождат материално, без значение как изглежда от страни...

Абсурдно и безотговрно! Държавата ни се тресе от скандали, инфлацията галопира, престъпноста се увеличава, бежанци ще заприиждат на тълпи в опосканати държава. А правителстово ни нехае за всичко това! Господа управляващи, оставете поне за известно време проблемите на засегнатото си его и се захванете за неотложните мерки за спасяване на държавата! Ако нямате ресурс и воля за това, моля-идете си!

господин министар председател като сте на този пост даназите не са лично нещо,а всеки които е политик сега и има нещо да крие не трябва да продалзава да стои на поста си а да си ходи . не забравяие ал цапон са го вкарали в затвора за укрити данази *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Операция"супер наглите" с главно действащо лице Цветанов! Как не го е срам да вкарва в игричките си родителите на жена му ! Докога Борисов ще го закриля?

А ти откъде знаеш кой,кого и в какво е вкарал, преди още да им е завършила проверката от НАП?Да не се казваш Патрашкова?

Как тъщата и тъста ще доказват доходи с по една пенсия. Каквото и да доказват, няма как да отговорят. Да ги разкарват-стари хора. Дали наистина са престъпници като не могат да докажат доходите си. Ние вече 30 години с работа и заплати и образование не можем да спестим почти нищо. От къде пенсионерите натрупаха 150-200 000 лева. Проблемът е, че ще започнат да излизат факти като този за милион проект към Софийска община когато Цветанов там работеше и не се знае за какво са използвани европейси или други пари. Тогава пак ли тъщата и тъста ще търсим, да отговарят. Видимо е, че хора държат в примка свързана с много пари г-н Цветанов. Когато са организирали и спонсорирали ГЕРБ, когато е работил в Софийска община, имало е хаос и много пари някой давал, друг присвоявал, трети сега лъжица по лъжица ще изнася фактите. Това е една тежка и неморална сага и не не трябваше да замесвате старите хора. Моята версия е-невинни и преданни за дъщеря си възрастни хора са те, подведени от някой-кой-очевидно е. ЖЕСТОКОСТ Е ТОВА- жалко е. Жалко за ГЕРБ, за нас гласувалите и повярвали и за настоящето ни преминаващо в непрекъснати ежедневни скандални разкрития с мимикрии и лъжи.

Доста лъжат в този форум и ти си от тях. Откраднати и незаконно присвоени пари трябва да се търсят на друго място.Например Масларова 12 млн лв от ,,строителство" на социални домове, Кирил Добрев и пикаещия Румен - от контрабанди и фалирали банки и т.н.......Много са и ще им дойде времето. А жестокостта към възрасните хора е от такива като теб, които не знаят за какво става дума и все съжаляват на чужд гръб.

Не се връзвай, на хората им е платено и си вършат работата.В тая криза всеки оцелява както може.. Иначе и на последния малоумник е ясно кой разпродаде за жълти стотинки заводи,земи и гори,кой затвори АЕЦ, кой извърши невиждана досега грабителска приватизация и кого всъщност трябва да разследва НАП.Защото става въпрос не за няколко хиляди лева, а за милиарди.Но докато се шуми за хилядарките на Цветанов милиардерите ще са спокойни.Те и затова си плащат...

аз сам неутрален ама изглежда мача бг - цветанов заварши при резултат мноого на нула за цветанката. останалото е чесане на езиците демек за хора без работа :)

Прав си дедо попе, само че мача е между Цветанов и бг от една страна и политическата мафия от друга

Цветанов борец с политическата мафия??? А кой финансира Герб?

КАЗУС за Цветан Цветанов , минисър: Да приемем, че както Вие предлагате , се направи пълна проверка на имотното и финансовото състояние на г-н Президента и неговото семейство /аз съм твърдо за!/. И да приемем, че се окаже , че през последните пет години семейството му е закупило два апартамента в Лозенец, магазин на Витошка и два апартамента в Слънчев бряг. И пак да примемем, че г-н Президента е получавал преводи от майка си от пощенския клон в с. Сирищник през два - три масеца по 10-12 хиляди евро. И така се посъбират към 400-500 хил. лв. Майката на г-н Президента дава следното обяснение. "Както е известно всеки родител иска да помогне на своите свидни рожби. Ние също като другите. Само, че ние, за разлика от тъста на г-н Цветанов пестим не от 1964 а от 1953 год. Освен това, пак за разлика от тъста на г-н Цветанов, не сме купували апартамент на ул. Сан Стефано. И освен това, когато един път си копах нивата в землището на нашето китно село Сирищник, намерих казан със жълтици, които , както после разбрах стрували около милион и половина долара. Ама един мошеник от плевенско ми ги изкупи за 250 хил. лв. Ето с тези парици помогнах на моето мило детенце и на внучетата да купят и те някое и друго апартаментче, та да не се скитат немили недраги" Въпрос към Първия полицай на Републиката: Г-н Цветанов , звучи ли ви правдоподобно?

Мани го тоя крадец бе. Сега са на власт - нищо не могат им направят. Кога се завърти колелото след някоя и друга година па пак комунетата дойдат - ще му скъсат шортите. сега той им ги къса ;)

Бих казал като всеки гербераст: По-добре Цецо сега да краде, отколкото Гоце пак! Хмм, бе ще се кандидатирам аз за член на тая партийка, ама да видим дали ще я има след 6-7 месеца...

Цеци и тъщата баба Цецка2 :) Нека има веее - на дете по 2 апартамента! Тъст и тъща цял живот стискали мангизите в сумати сметки и кога Цвъц отишъл У общината решили да го зарадват купувайки му кво ли не ;) Тия надминаха по IQ и Лъчо Мозъка :)

Уважаеми управляващи, защо гледате в чуждата "паница" - на тоз доходите, на онзи доходите и разходите! Всички сте в кюпа и играете под звуците на една музика, само дето не виждате как мизерства българския народ. Господин Цветанов - вашият тъст е работил толкова години, ама не министър - нали?!? И моите родители са работили толкова години - обикновенни работници и нямат апартамент на центъра на София и толкова банкови сметки?!????!!!!!! Не ни правете на глупави! И децата от "Малкия коментар" на БТВ - ще ви кажат от къде са тези пари. :))))

Ako беше само Цветанов корумпиран - да му туриш пепел...Проблема е цялата система - полиция, съдебна, общини, кметства. Това е ген, които се модифицира от времето на партизанщината - идеята е използвайки положението си да вземеш материални блага, за които не си положил труд, минава през национализация, конфискация, кражби на коли , недвижими имоти, рекет и т.н.... Особено полицията е пряк наследник на партизанския ген, тях наред с официалните предмети, неофициално ги обучават как с едната ръка да държат пистолета, а с другата да взимат парите. Проблема е огроомен... това е цялата власт и не без подкрепата на западни кръгове. Комунизма възкръсна под формата на върколак. България е загубена ЗАВИНАГИ.

До 2006 не били купували нищо. Как да купят кати ти си бил НИКОЙ.. ама след 2006.. ааа...

За всеки интелигентен човек е ясно, че Цветанов е честен човек. Ясно е, че тези които поддържат ДПС ще си повтарят и ще се възмущават сега с цел да го махнат и да отслабят правителството. Заклетите комунисти по същият начин. Но едно е сигурно на този етап в следващите 10 години ако ГЕРБ не са на власт лошо се пише на всички ни.

Ако в следващите 10 години ГЕРБ не са на власт лошо се пише на всички Ви!!! Точно така, лошо се пише на мутреско-челгаджийски електорат, но не и на нормалните хора. Ще трябва да се приберете по дупките от които изпълязхте! Марш при мама и при тати на село!

и аз искам първанов да разследват...

аз искам теб да радзследват:))))))))) Не си декларираш мангизите от постовете:))))))))))))))))))

Аааа, не така другарю...Човека поне е влязъл с името си.Май ти си анонимното платено дописниче..

И какво излиза според теб Калитко,нашите по- добре да крадат,отколкото вашите! Не Г-н Калитко,маже и да са крадили предишните,ама поне не са се били в гърдите ,че са честни,като твоите любими вождове.Единия си обърса г..за с родителите на съпругата си, а другия си пере парите през Сибанк и ходи да урежда сделките на Цветелинка и неговите за възобновяемите енергийни мощности в Япония на наши разноски. Мерите с два аршина- но и двата Ви не са верни!

Ами то и хиляди обвиняеми, вкл. Вальо "Топлото" трябва да минат метър с тъстовете си...:)

Консултантът Цвъцко оневини и Доган с това даване на консултации.

Политиците ни през последните години до един са се държали като нагли копелета, но Цветан Цветанов ги сложи всички в джоба си, то бива наглост, но като неговата не бива. Как двама души, понастоящем пенсионери ще спестя толкова пари, това е невъзможно, защото на два пъти в България хиперинфлация изяждаше спестяванията на хората - през 1991 и през 1997 г. Тия двама пенсионери какво - пари в Швейцарски банки ли са държали, та са ги запазили досега. Няма такава гнусна подигравка с балгарна като тази. А като чета коментарите и виждам, че има хора, които се опитват да оправдая Цветанов започвам да си мисля, че си заслужаваме съдбата като народ, ако бяхме нормална държава той отдавна трябваше да подаде оставка, а вместо това се оправдава, че имало други дето били крали повече от него - гнусссс!!!

Моля обърнете внимание на заглавието. Не "тъст ми ще доказва ......", а "тъстЪТ ми!!!!!!!!!! Кога ще научите българси език?? Стига с тези селски изрази!

Ние така си говоримЕ.

а бе за тебе хляп и млеко нема ли? :)

Цветанов не се праи всички знаем, че лъжеш!

Само простите индивиди говорят от името на всички :(

Стига сте го яли човека бре! Той даже борч има да връща горкия! От къде да занае че парите дето му ги дал тъста са недекларирани? Че то всеки ако си декларира парите в тая държава къде ще му излезе края? Аз предлагам да се гласува закон: Който е на власт да може да се пооблажва малко, та да има файда дето се занимава с оправянето на държавата!

Ий за такъв зет съм си мечтала винаги, ама не сручи мойта щерка...

.. и сега щеше да чакаш разследване от НАП..

БАТЕ БОЙКО-С ТЕБ СМЕЕЕ!!!!!!!!!!!!

тя статията за Цветанов бре:)))))))))))

ДА СИ ВИКА НА ВОЛЯ.......

.. с теб сМЕЕЕ.. МЕЕЕ

По времето на соц`а имаше един много хубав виц. За по-младите: Като се конкурирали руската "Чайка" и един американски автомобил на едно изложение, като изчерпали аргулентите си в полза на руската кола, руснаците казали: А вие що биете негрите? Та и Ц.Ц.: Първанов и другите политици що не си докажат доходите...Ех, Българио, не можеш да случиш на политици и това си е...

Да, ама все пак американците спряха да си бият негрите..Тъй че лошо няма нека да ги видим данъчните проверки на всички политици.Сигурен съм, че ще бъдат много интересно четиво.

Гледах Цветанов по БТВ, толкова го е шубе, че напълно си е изпуснал нервите. Дано си извади изводите сам за себе си, а именно, че като много приказваш за тоя и оня, същите вадят скелетите от твоя гардероб.

Драги Бръмм,време е за сън.

кое от казаното не е истина:) Май не оичаш истината:)

Тъщата , Тъщата , да го * на Тъщата Музика : Тодор Колев с оркестър Факултето Аранжимент : Бъфи Текст : Народен Изпълнява : Цвъци

ЕВРОВИЗИЯ ,С ТАЗИ ОВЧА МИСЪЛ..........

твоето козе продължение....:)

Беквокал Весо Маринов!!!

и защо трябва ние ЛАЕЩИТЕ ДАРЕШАВАМЕНиЩОТО.КОЙТО ИМА БРАДА -СИ КУПУВА САМОБРЪСНАЧКА..........

Комуняги-що мълчите за хонорара на Доган от 4 милиона!!

по-скоро борисов мъчи за доган. ние народа му дадохме пълната власт да търси отговорност на всеки мошеник, но се оказа, че нито той нито Цветанов имат морала и чистата съвест да го направят. Защо ни питаш на нас за Доган, питай Борисов защо нищо смислено не успя да направи по въпроса с цялата власт, коятп му е в ръцете. Нещо повече скоро ще гивидиш Доган и Борисов в коалиция на предстоящите избори за президент.

4 милиона ли станаха:) Там нямаше ли дело?! А защо не кажеш за 3-те млрд. от контрабанда:) И защо Боко не ги търси:) А на Пашата ревизия ще има ли?

windowsntasd@

Айде сега, Пашата... Скоро ще поискате Цветелина и Вальо Златев да проверяват...

Пърчоне, ама поне ГЕРБ са случили с електорат, м? Нека ТЕ да крадат, а не комунистите! Гениално, а?

в това се състой новият морал:))

Ами да дайте да им видим доходите на големите моралисти Гоце,Запалката,Яне,Костов,Доган,Комбайната или Трактора или както там беше.На Патрондашкова на Дачков също тези публикаций трябва да са добре платени.На тия от НАП дето са се ровили дето не им е работа да им отворят банковите сметки.

а кой ще им ги проверява имотите на тия? Цветанов!? Къде му е чистат съвест и морала за такива проверки? ГЕРБ излъгаха последните надежди на всички, които гласувахме на последните избори за тях

хайде де! Още повече, че и НАП вече си е герберски! Да напомнам ли изказването на Стефанов по БТВ, когато в прав текст заяви, че се е обадил на Боко и Цецо да пита дали е вярно:) Ама и да излизнат истинските данни за Цвъцко,ей:) А служителите на НАП не ги наказвайте! Защо наказвате хора, които са казали истината! Това ли е "новият" морал на ГЕРБ:)

СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ПО ЦВЕТАНОВ! КАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО, КОМУНИСТИТЕ ПО-МАЛКО ЛИ КРАДОХА, А? ВСЕКИ КОЙТО Е НА ВЛАСТ КРАДЕ, Е СЕГА Е НАШ РЕД. НАЛИ НАШИТЕ ДЕЦА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗУЧАТ ЗА ДА МОГАТ СЛЕД ВРЕМЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. ПО-ДОБРЕ ДА КРАДАТ ЛИЧНОСТИ КАТО БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТНА ЦВЕТАНОВ ОТ КОЛКОТО СЕРГЕЙ И ДРУГИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРЕПКИ. ЗАПОМНЕТЕ ДА ЛАЕТЕ И ДА НЕ ЛАЕТЕ СЛЕДВАЩИТЕ ПОНЕ 100 ГОДИНИ ГЕРБ ЩЕ Е НА ВЛАСТ, А ОТ ВАС КОМУНИСТИ НЯМА ДА ИМА И СПОМЕН, ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ МРАЗИ БСП.

Тоя ме разби тотално!!! Калитко,време е да публикуваш списъка с тия,които могат да крадат и срещу когото не трябва да викаме!! За да сме наясно...

И какво излиза според теб Калитко,нашите по- добре да крадат,отколкото вашите! Не Г-н Калитко,маже и да са крадили предишните,ама поне не са се били в гърдите ,че са честни,като твоите любими вождове.Единия си обърса г..за с родителите на съпругата си, а другия си пере парите през Сибанк и ходи да урежда сделките на Цветелинка и неговите за възобновяемите енергийни мощности в Япония на наши разноски. Мерите с два аршина- но и двата Ви не са верни!

Пърчоне - не се излагай! Не са само 150-те К, а мало више! Смея да твърдя, че заплатата ми е добра, не съм се и сецнал, никога и не завиждам на кой колко изкарва, но на мене ще ми трябват 75 месеца БЕЗ да харча нищо за да спестя тези пари:)) Моля, не ми давай сега съвети да започна на още едно място работа, че да мога да изкарвам два пъти повече, а най-вечЕ -НЕ МЕ СЪВЕТВАЙ, АКО ИСКАМ ДА ИМАМ ТАКИВА (КАТО НА ЦЦ) ПАРИ - ДА СТАНА ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ!!

Дядо Васил явно е пълнил сметки от ....закуските на някой друг.

ДА СЕ ПРОВЕРЯТ доходите и на: 1.Георги Първанов 2.Кирил Добрев 3.Румен петков 4.Румен Овчаров 5.Корнелия Нинова 6.Яне Янев 7.Азер Меликов 8.Лидия Щулева 9.Милен и Георги Велчеви 10.Ремзи Осман 11.Юнал Тасим 12.ВСИЧКИ КМЕТОВЕ НА ОБЩИНИ И ВСИЧКИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТИ.

ДА СЕ ПРОВЕРЯТ доходите и на: Бойко Борисов Цветелина Бориславова -най богатата жена в БГ Лъчо Мозъка Румяна Желева Искра Фидосова Емо Димитров Валентин Златев (Лукоил)

СЪГЛАСЕН. ХАЙДЕ ДА НАПРАВИМ ОБЩ СПИСЪК И ГО ПРАТИМ В КОМИСИЯТА ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА

МНОГО ТИ Е МАЛЪК СПИСЪКА....И НЕ ТАКА.ОТ 1990 Г.НАСАМ, ВСИЧКИ ,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПРОВЕРКА.. И ТОГАВА :ЯЛ ЛИ СИ ЛУК.......

проблемът, драги натегачо, е че ние хората искахме да дойде някой честен, който да има морала и чистата съвест да потърси отговорност на тия в списъка ти. Сега разбрахме най-накрая защо няма да има нито едно наказание за кражба на държавни пари чрез "консултации" и организиране на "обществени поръчки" и всякакви от този род измами, прилагани активно от цветанов по пътя на неговото забогатяване.

По-скоро проблема е, че някои са имали свръхочаквания за нещо, което е невъзможно по принцип.Как от това тресавище и блато от алчност,измами,корупция,невежество и престъпност в което за 20 години се превърна държавата ни ще излезе някой чист и неопетнен човек?Цяло щастие е, че имаме тези в момента, защото има къде-къде по-катастрофални варианти...

виждаме доходите на Бойко Борисов да искаш да се проверят! Или тях ще ги проверяваме като свърши мандата:)

ЗАЩО НАРОДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЪРПИ ТОЗИ НАГЪЛ И БЕЗСРАМЕН ТИП, ВКОПЧИЛ СЕ КАТО БЕЗУМЕЦ ВЪВ ВЛАСТТА? ЗАЩО И БОЙКО БОРИСОВ ТЪРПИ ОБСТОЯТЕЛСТВОТО, ЦЕЛИЯТ ВЛАСТОВИ АПАРАТ ДА Е ВКЛЮЧЕН В ЗАЩИТА И ОНЕВИНЯВАНЕ НА ЕДИН ТОЛКОВА АРОГАНТЕН, ЦИНИЧНО ПРОСТ, НЕВЕЖ И САМОЗАБРАВИЛ СЕ НИСКОЧЕЛ ДРЪВНИК, ВКАРАН ВЪВ ВЛАСТТА И СЪСИПВАЩ НЕ САМО ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА, НО КОЕТО Е ПО-СТРАШНО, СЪЗДАТЕЛ И ПОДДРЪЖНИК НА МРАКОБЕСИЕ И ГЕСТАПОВЩИНА ОТ НАЙ-ГНУСЕН ВИД? КЪДЕ Е ПАРТИЙНАТА СЪВЕСТ, АКО Я ИМА, НА ГЕРБ? ТОЗИ ПАРАЗИТ ЩЕ УНИЩОЖИ НЕ САМО СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ, НО И КОЕТО Е НАЙ-ЛОШО, ПРОЯЖДА ОБЩЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРИМЕРА И "МОРАЛА" ЗА СОБСТВЕНОТО МУ СЕМЕЙСТВО. ПОСТОЯННО СЕ ОТПРАВЯТ ПОСЛАНИЯ ДО БОЙКО БОРИСОВ, ЧАС ПО-СКОРО ДА ЕЛЕМИНИРА ТОЗИ ЛОШ ПРИМЕР ОТ ВЛАСТТА, НО ЗАЩО ЛИ НИКОЙ НЕ БИВА ЧУТ? ПОЖЕЛАВАМ НА ЦВЕТАНОВ ЗДРАВЕ В СЕМЕЙСТВОТО МУ, НО ДАНО ЦЕЛИЯТ СРАМ И ПОЗОР ОТ ДЕЯНИЯТА МУ ДА ТЕГНАТ КАТО КЛЕЙМО НЕ САМО НАД НАЙ-СКЪПИТЕ МУ БЛИЗКИ, А И НАД ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД ИМЕТО МУ ДА Е СИНОНИМ НА БЕЗЧЕСТИЕ И ПОЗОР В ПОЛИТИКАТА.

А ти защо не нададе този вой С ГЛАВНИ БУКВИ, когато всеки ден имаше убийства и отвличания и наркобандите се стреляха по улиците?Защо сега?Не ти ли миришат чорапите, а?

Сега да не би стана някаква промяна - всички хванати на акции са пуснати. Та какво точно свършено?

Да не се е свършило с убийствата! Пък аз мислех, че само миналата седмица убиха, мир на праха им, 3-ма души във Врачанско, в Търговищко, в Шуменско! Е! Значи вече сме сигурна държава!

Това с гърмежите , разстрелите и бомбите през ден си е патент на БОКО, не се прави на улав !

И що говориш за убийствата, отвличанията и стрелбите на наркобандите в минало време, а?!? Че те си продължават с пълна сила и в момента, само че услужливите към правителството медии не го отразяват това - щом не е в плюс за рейтинга на Цвъ Цвъ, новината не се включва в рубриките!!! Поразровете се малко из РПУ-тата ако имате достъп за да разберете как нарко-схватки и стребли на други тъмни личности биват завеждани като битови инциденти?!?! И не на последно място ГЪРБАВ ЦЪРВУЛ ТАКЪВ - защо вий гърбави тъпанарчета вкупом повтаряте едно и също в стил "защо сега искаш тези да не са престъпници, а за предишните не си искал?"?!?! Не че храня и най-малки симпатии към предишните - комуняги, циганяги и царски крадци, ама нали за това гласувахме за работодателите ти гърбави - за да са различни от т.нар. "ПРЕДИШНИ", а кво се оказа - не само че не са различни, но са и още по-безочливи и НАГЛИ!!! Айде да не отварям дума и за това колко пък са по-неграмотни, че работата отече!!! Мразя комунягите, ама СегГЕЙ беше прав - ЦИРК ГЕРБ - НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОЗОР НА СТРАНАТА НИ!!!

"ЕДИН ТОЛКОВА АРОГАНТЕН, ЦИНИЧНО ПРОСТ, НЕВЕЖ И САМОЗАБРАВИЛ СЕ НИСКОЧЕЛ ДРЪВНИК, ВКАРАН ВЪВ ВЛАСТТА И СЪСИПВАЩ НЕ САМО ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА, НО КОЕТО Е ПО-СТРАШНО, СЪЗДАТЕЛ И ПОДДРЪЖНИК НА МРАКОБЕСИЕ И ГЕСТАПОВЩИНА ОТ НАЙ-ГНУСЕН ВИД" За Цвъцко ли приказваш .. или за Бат Бойко.. то и на двамата им приляга това описание... и не само..

Към "пенсионер': Заради такива заблудени овце като теб сме на това дереже...малко ти е да живееш в мизерия/ако е върно/ явно че с гъзолизенето и наведената главица не заслужаваш друго...заспала овцаНо аз искам истината за всички...Явно че и Ц.Цветанов не е спал през тези твои 20-години, щом като прост вифаджия може да си докарва с консултации" такива високи доходи!!

добре де овце мои!!! да си представим че утре правителството си отива.и?!?!?! след това?!?!? вапроса е кои ахмет доган?!?!?! костов?!?!?! станишев?!?!?! царя?!?!?! яне шизофреника?!?!?! сидеров?!?!?!?! петров?!?!?!?! благодаря...измежду всичките тези предпочитам боико.нищо не разбира,не може да говори но поне се мачи нещо да правя,разлаива комунягите и не краде толкова,колкото гореспоменатите. виждам тук как всички се плюнчат но никои не дава алтернатива.аиде да чуем малко предложеня

ще гласуваме и ще видим:)

Всички тези са по-умни от милиционер-социалиста.По-некадърен от него е само Цветанов.

Защо ни трябва цар, министър или Бойко? Нека си изберем 2-3 високо квалифицирани секретарки и те всяка сутрин да звънят до Брюксел и световната банка. От там ще ни казват кои цени да вдигнем, кого да подкрепим, къде да пратим войници. Хем по-малко пари, хем не можем да се оплакваме като сега. А, забравих да звъним до USA.

да ама е по лесно да се храчиш отколкото да мислиш.остави ги,булгарина сивото му вещество стига само до оплакването но щом трябва нещо да се направи се прави на разсеян.иска работа,но когато я има гледа как да крашне.иска ново правителство,но когато го има започва да плъуе по навик.иска наказаня и арести но след всеки арест казва че всичко е пр и полицеиско насиля. на бвлгарина няма угодя.все е недоволен и все гледа да наклеца ближня си. сполаи ти народе.вместо да оставиш тея от герб да си варшат работата малко или много ти гледаш да ги потопиш обратно в казана. докато не вземем да гледаме малко по далече от ракииката и шопската салата ще сме все на сащя хал

Не знам кой е овцата, но ще ти отговоря, че след като има над 300 партии в България, все има кой и стига с това кой друг, ще ги сменяме докато дойде този, който ще краде умерено, защото съм сигурен, че няма да дойде такъв, който няма да краде. Искам да е човек наистина с морал и със знания. Аз съм си направил избора и той е мой, за това няма нужда да го споделям, но пак казвам има над 300 партии и все някоя трябва да отговори на твоите критерии, или поне да се доблежи. Това, че няма кой го измисли ББ, за да се страхуват овцете като теб от избори и той да си прави каквото иска, е аз не съм съгласен, не искам да живея в мутренска държава(бат' Бойко е виден представител на мутрите от едно време), не искам политиците ни да ме правят на будала, не искам децата ми да израстнат в мизерия и страх. Искам нормална държава, а ти

ами аз като гледам до сегашните правителства това маи наи малко краде и наи много прави.добре че постави началото,следващото се надявам да е по добро.и на мен не ми харесва боико на пораид липса на алтернатива в момента трябва да си доизкара мандата.докато нямаме друга алтернатива ще гласувам за него защото в момента това е наи-доброто което се предлага.когато излезе нещо по-добро гласувам за него.аз не сам от стадото и гласувам за този,които предлага наи-доброто а не по навик като червените бабички или турците и циганите. не са цвете но даи да ги оставим да си изкарат мандата,на изборите да видим дали няма да има по добра алтернатива,но з амомента да ги оставим да работят

всяко селско магаре ще управлява по-добре! Просто сега не се управлява:) Пък гледам и за пастир се цаниш! Нема лошо! Герберите само за пастири стават на овце и то..:)

и за палтото се плаща данък 20% ДДС

Не зная от кое село си, бай Кольо, но за твое сведение на ул. "Сан Стефано" в София панелки няма! Среден апартамент в този квартал струва поне половин милион!

Такава наглост и гонсуратлък са безгранични. Един посредствен вифаджия, номенклатурчик, лъже мами и краде. Къде е държавата? Малко справедливост и честност. Но това е ГЕРБ.

Поне не се изказвайте по форумите.От всякъде си личите и изглеждате по един и същ начин - като големия син задник на Ал. Йорданов. Само, че вашия е червен. Всъщност по-голяма наглост, посредственост и гьонсуратлък от бесепарските няма и не може да има.Особено пък на пишещите тук - е безгранична.

Иво Инджев само загатна за мезонета на Първанов и беше уволнен

Нямаше документи а само фантазии. Заради непроверени приказки беше освободен а не за "достойно" разкритие.

Дрън-дрън.Това си е номера на гадният профанизиран агент Гоце

Прав сте, защото ако имаше нещо вярно Цецо вече да е оревал ортълъка

Дон Пърчоне! Веднъж да съм съгласен с Вас и да ми се иска да Ви стисна ръката! Само да отбележа - тези проверки на останалите - Гоце, Боце, СерГей, Доган, Моган - няма да изкарат НИЩО, което не им е описано в декларациите и за което не са платили данъци! Те са стари тарикати и грабители, абсолютно запознати със законите, че те са ги и писали! И - стигаме до такива охлюви, мекотели и гьон-сурати, които изпълзяха от нищото (по-скоро бяха отритнатите навремето от БКП и БСП!) и започнаха да ГРАБЯТ като невидели! Е - САМО ТЯХ МОЖЕШ ДА ХВАНЕШ В ИЗДЪНКА В МОМЕНТА! Просто, защото още не са нахитрели! Съгласен - да подхванат веднага Гоце, заедно с него НЕ Борисов, а Фидосова. Ти знаеш ли как се купува половин град? Е, нека тя да обясни!

Цинично и неуважително отношение, ама жена му е голяма бяла птица, че търпи да се гаври с родителите и. С три деца, ама ако го натири, ще го прибира любовницата или приятеля му Веско Горчивото вино, щото ще му вземе апартаментчетата