Цветанов: Съдът е в услуга на престъпниците

Съдебната система е в услуга на организираната престъпност, заяви във Варна министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Съдът е в услуга на престъпниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубаво беше че се забавлявах ме добре до сега полиция престъпници престъпници полиция но трябва да се провери от прокурата имотното състояние на министър цветанов защо ако прокоратурата докаже че неговото имотно състояние е добито по честен път ще продължиме да му вярваме и ще го подкрепя ме в борбата срещу престъпниците но ако е обратно жалко за халосните патронии тоя път отидоха на вятъра до къде лудите се на лудуват ---- властоимащите се намурсуват

Около агент Гоце заемащ поста президент-Георги Пръванов веднага след 5 юли 2009 година се създава таен кръг наречен Гоце. Той обвъзрва олигарсите натрупали капитали по времето на тройната коалиция,ченгетата от ДС милионери и медийни шефове, комунисти и капиталисти. Лицата в кръга Гоце: Георги Първанов - ДС (1-во и 6-то у-ие на ДС) Георги Гергов-комунист, олигарх,ДС Румен Петков-"бивш" комунист,сега-социалист(ДС) бивш вътрешен министър Георги Гергов-"бивш'комунист,ченге от ДС ,олигарх Радосвет Радев-"бивш" комунист,ченге от ДС, медиен олигарх Кънчо Стойчев&Айндрей Райчев-свързани с комунистичската паритя! Олигарси! Слави Трифонов-"бивш"комсомолски деятел и комунист,тясно свързан с Гергов и Румен Петков! Каква е схемата:)? Кънчо Стойчев и Андрей Райчев определят рейтингите чрез измислена пийпълметрия! Напрактика те разпределят порциите от властта! Слави Трифонов чрез регистрирана офшорна компания в щата делауер пере парите на мафията и ги прехвърля в други офшорни компании контролирани от въпросните две лица и Красимир Гергов! Освен това Трифонов се използва и за удари върху основния конкурент Борисов! Румен Петков е връзката с мафията. Младен Михалев-маждо и Васил Божков-черепа! На практика БТВ и БНТ се управлява от кръга Гоце:) Уляна Пръмова е от комунистическата партия и избрана от Гоце! Както и ПРО ТВ която вече е закупила БТВ! Трите теливизии вече са част от кръга Гоце!

Най-накрая след 20 мъчителни години един честен мъж се изправи и каза истината за тази държава! Сега въпросът е - как да променим този факт! Може би трябва нова конституция и пряко участие на хората във властта.

Съдебната система не само е в услуга на организраната престъпност, тя е наднала на колене пред нея... Докога?!! Докога прогнилата и корумпирана съдебна система ще тъпче на едно място и няма да се реформира??? Докога ще й позволяваме да се гаври с обикновения човек???

Чета коментарите и в повечето виждам еднаи съща линия - тази на агента Гоце и Азер Меликов. ЦЦ бил учил за даскал по физическо. ОК! Някои и за толкова не са учили (справка ДПС-то), А да си завършил АОНСУ не е кой знае колко класно образование. И Румен Петков беше даскал, пардон беше учил за даскал, той като даскал не е работил никога - цал живот е бил партиен апаратчик. Добре нека изключим ЦЦ от играта - не е компетентен, физкултурник и т.н. Какво излиза, обаче? Това, което казава ЦЦ го казват почти 1:1 и експерти от ЕС, от САЩ, от Интерпол, от Европол. И те ли са физкултурници? И те ли нищо не разбират. Не разбират нищо и германските и френските съдии, може би. За американския съд не говорим - след като по телевизията показаха как за по-малко от 5 мин осъдиха някакъв бандюга на 25 години затвор - с тях въобще няма какво да се сравняваме. излиза че само българският съд е прав. Там са най-умните и най-способните юристи от цял свят. Нищо че не могат да осъдят и най-очевидните бандити. И в очите на обикновения гражданин са най-обикновени корумпирани некадърници. Страшно нещо е номенклатурата. Без значение от цвета. Известно е че една част от магистратите са номенклатура на БСП, а друга на СДС. Една част са реализирани по времето на бай Тошо комсомолци, другата - нереализирани. и затова надъхани да се показват клко са велики. Особено когато статута на тази магистратура и нейната несменяемост са закрепени със закон нещата стават наистина страшни. И не знам колко пъти трябва да ни го повторят това от Брюксел, за да го тазберат родните магистрати. И не знам дали не беше все пак по-добре тда ни одрусат с предпазна клауза. А не да се налага в Париж и Берлин да се провеждат паралелни процеси срещу български престъпници, за да накарат българския съд да свърши и той някаква полезна работа.

Ех ама ти си можел да виждаш и линии??? когато твоите любимци не ги подкрепят вадиш "врага" от нафталина и пригласяш по приказки на ББ и ЦЦ га не се чувстват самотни

Аз пък гледах по телевизията как за по-малко от 3 мин по време на Сталин са осъждали хиляди хора без доказателства, само въз основа на анонимни доноси! Бравос! Но защо даваш за пример Щатите. Нима не знаеш ,че в доклада на ФБР за американския Конгрес се твърди, че в момента организираната престъпност там е по-опасна от всякога?

ИСТИНА,ИСТИНА,КОЛКО ГОЛЯМА ИСТИНА.Аз смятам,че много типове са духовни идиоти,Корнезов е против,антимафия,изумително,значи е за мафията,български депутат! Този надут пуяк говори за недопустимост,значи истината е забранена? Цветанов е велик БЪЛГАРИН,ще остане завинаги,като най смелия и истински човек! Без него бихме били,жалки и безпомощни,пред овластени ХИЕНИ и ненаситни алчни твари.

Нали вече обясниха безпристрастните критерии за отпадане на визовия режим -да има по-малко от 3% отказани -следователно проблемът е предоставен за решаване от страна на всеки един от цялото общество и тези кандидатстващи за визи -да знаят кога ,как,защо кандидатстват и имат ли възможност да отговарят на изискванията ,защото никой никъде не иска мошеници ,които ще крадат,убиват и мамят защото са гладни вместо да учат и работят и да внасят своя дял от общите разходи в държавата като живеят и работят- данъци и осигуровки,с други думи не се искат свободни да вилнеят престъпници ..И следователно не само съдиите и съдебната система ,а и всеки индивид от обществото трябва да различава правилно от неправилно или кое е престъпление,учи се в задължителното образование принципно и конкретно,например,че нямаш право да бъркаш в чужда чанта или портмоне "защото си гладен",но има правилни алтернативи да печелиш и работиш да не си гладен ,а тук още не ги знаят тези неща /например се дискутираше дали "да се легализира проституцията",и едва ли не ,че това е "занаят" ,както най-вече мислят в местата с конфликти,където 70% са негграмотни,а оставалите отдавна знаят, че това явление е престъпност,организирана престъпност /щом има жертви и престъпни последици, и не отговаря на определението за работа и труд -в развитите държави има критерии и определения,които са стъпили на здрава основа,доказано и неоспоримо от хилядолетия /...Та когато и съдът не стъпва на тази основа не е ли задължение на тези посланици да информират и да се намесят както е по международното право,за да няма престъпно бездействие към престъпни деяния и последиците,които са широки,кратко- и дългосрочно

ТАКА Е! НЯМА ШАНС ЗА ЧЕСТНИЯ ЧОВЕК! ДАЙ БОЖЕ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ББ, ЦВЕТАНОВ И ДРУГИТЕ МЪЖЕ НА БЪЛГАРСКАТА КАУЗА!

Нялкои хора си мислят, че 45 годинини полицейщина на тази държава не и стигат! Аман от глупаци чегета! Я се огледайте... в коя друга нормална държава / не говоря за Китай, Северна Корея или Нигерия / по света арестуват хора, защото някой си казал, че чул от някой, че този човек май рекетирал някой, а този някой 20 години си траел и нищо на никой не казвал? Държат го в ареста и ... търсят ли търтсят доказателства, които естествено не ги намират а после ... съдът им бил виновен ! Пълни глупаци... дано по-скоро се ометат от властта !

80 тома материали и да ти кажат, че няма доказателсва е гавра уважаеми граждани.Нека някой се опита да събере 80 тома за да види колко труд е това.В БГ Съдебна система винаги липсват доказателства.Предлагам Европейски съд да заработи в България.

Голямо седене на чужди маси е ставало за да се напълнят 80 тома с клюки...В съда искат ДОКАЗАТЕЛСТВА а не "рибарски вицове"

Да, дааа, съда е виновен, не че ние сме некадърни.... абе то на нас все некй требе да ни е виновен, както на кривия ......

Питам се аз имотите на съдии и прокурори по малко ли басейни имат от митничарските? Снимки от въздуха правят ли им се или снимат фотографите тенденциозно? всички са един дол дренки ниски заплати-високи палати

Добре е, че между личните му борби, Цветанов направи и мъничко срещу престъпността... Но това мъничко бледнее в голяма и мръсна лична война с лични мотиви и озлобление, с използване на уж нашата с вас държава...

Браво,най-после нещо по -свежо.Почнаха се.Нямаше убийства,отвличания....скука.

А аз се чудих как се придобиват ЩЕСТ апартамента в София

които моге да се спасава от боиковци, цецковци и алексеевци. на запад - и работете честно и здраво

бах мааму вие се уляхте вече от коментари :)))

Българският съд е едно голямо вмирисано говно!

Когато искаш да унищожиш едно общество, направи така че законите да не действат и народът да загуби вяра в справедливостта. П.С. Защо хората от съдебната с-ма оставят впечатлението, че законите (и тяхното спазване) са последното нещо, което ги интересува?!

Задаваш риторични въпроси. Върни филмчето назад и го изгледай отново и си отбележи какви хора бяха във властта през тези 20 год. И тогава няма да се чудиш защо нямаме армия, защо президентът хвали турските сериали, защо Ф.Димитров свърши онова, което свърши, защо... и пр. и пр. и т.н.

Ами и аз да взема отношение!!!Така да се каже!!!В държавата ни става нещо страшно!!!Защо,защо така ,Господа Управляващи???Ние Ви гласувахме Доверие,А Вие защо не го уважихте-нашето ДОВЕРИE????Този цирк,който ни се предлага повече от 20 години-трябва да спре!!!!Недейте да се копирате едни други и все същото да ни предлагате!!!Относно съдебната ни система-има много още какво да се желае!!!Все пак Ние сме Вашите избиратели-не се ли притесняваге,че утре можем да бъдем пасивни,защото най-вече така сте пожелали!!!!

разсъждавате напълно логично и цивилизовано, но за голямо съжаление сте малцинство.. ако беше обратното, българия нямаше да е такава сега каквато е.. със здраве

Eh,tezi hora beee...Cvetanov i Boiko si vartqt igrite,i vse im e vinoven nqkoi.Ako zavisi ot tqh dvamata,6te napravqt taka 4e vsi4ki koito im pre4at da sa vatre,toest vseki edin balgarski grajdanin za da moje samo te da lapat pari4ki i nikoi da ne im se mesii...Nepobedimi be. A,naroda umira OT GLAD !!! A,te uj opravqt darjavata...no vaprosa e kam kakvo ??? mai kam po lo6o i po lo6o....

Хубаво е човек да бъде идеалист - още повече в Б-я, защото тя има нужда от такива хора, но не трябва вярата в нещо да преминава в наивност и заблуда. Недоволството от сегашното управление лесно може да намери изход при следващите избори. Но това , което става в Съдебната с-ма (от много-ооооо време), няма може би прецедент в Европа. Много е трудно да се признае този факт от честните хора в с-мата, но така стоят нещата (за съжаление).Като се започне от законите, които се приемат (формално от НС) и които са в ущърб на тези, които трябва да защитават, та се стигне до начина на прилагането на закона и поведението на магистрати и чиновници от Съд. с-ма, което създава прецеденти, превръщащо тези магистрати в клиенти на същата тази с-ма.

Чюдя се,как докарахме нещата до там в тази държава?Как така избрахме за президент,човек агент на службите,как избрахме премиер,човек който е имал съдружие с хора от престъпния свят?Как така хората които трябва да бдят за спазването на закона облагодетелстват свои деца и близки нарушавайки и заобикаляйки закона?Как допуснахме да бъде ликвидирана армията та сега няма кой да удари по масата и да сложи нещата на мястото им? И като сме я докарали до там какво още чакаме и до кага ще търпим да ни залъгват с приказки, как ще живеем добре някога когато излезем от кризата,някога когато преборим престъпноста,някога когато....? Не е ли време да излезем на улицата и да ги изринем всички.

Прав е моя Цецко

Цветанов разчиства Лични сметки с А.Петров и затова Не-до-пус-тимо атакува независимият съд.Ц е Свършен като публична личност.

Този е нагъл до безкрайност.Да ходи някъде да работи като учител по физическо.Нещастник.

Проядена от корупция съдебна система!!! Бастионът на съдебната мафия: Софийски градски съд!? И колко са нагли, не ги е срам - да излизат с декларации за невинност, да се подиграват с НАРОДА, когато вземат подкуп от ... 50 000 евро, от свои - за да стане един юрист съдия в Софийски градски съд!? СРАМ И ПОЗОР, другари съдии и до кога ще се гаврите с НАРОДА!?

Цветанов, ние сме с теб - гражданите които не желаят да бъдат ограбвани от БСП и ДПС и техните номенклатурни структури. Нищо не остава скрито покрито, надявам се някой ден да си извоюваме правото да прилагаме закон както се е редно. Само така - браво.

Когато искаш да унищожиш едно общество, направи така че законите да не действат и народът да загуби вяра в справедливостта. П.С. Защо хората от съдебната с-ма оставят впечатлението, че законите (и тяхното спазване) са последното нещо, което ги интересува?!

Може ли нормален човек да вярва на този човек,когато хули съда а вожда му се е поставил в услуга на америка ,което е равносилно на тероризъм.Издигна паметник на убийците на софиянци.Оставя се да го поучават публично и да правят българите за смях,ама нали са му гурота ,целува им ръка и благодари ,а ние му ръкопляскаме.Вече почвам да мразя руснаците ,че са ни освободили от турците.Защото ако не бяха щяхме да имаме авторитетни управници,които не лягат на всеки и харесват руските инвестиции,петролопроводи и атомни централи.

Като си помисля,че същия този съд изкара Стефан Софиянски чист като кристал не се изненадвам и за това решение.Елена Костова също беше "майка Тереза" с парите на олигарсите.Много примери -жалко за денонощния труд на полиция и прокуратура.Както и да ги заливат с помия сред тях има хора с качества отдадени на работата си.

Когато искаш да унищожиш едно общество, направи така че законите да не действат и народът да загуби вяра в справедливостта. П.С. Защо хората от съдебната с-ма оставят впечатлението, че законите (и тяхното спазване) са последното нещо, което ги интересува?!

Когато искаш да унищожиш едно общество, направи така че законите да не действат и народът да загуби вяра в справедливостта. П.С. Защо хората от съдебната с-ма оставят впечатлението, че законите (и тяхното спазване) са последното нещо, което ги интересува?!

"Съдебната система е в услуга на организираната престъпност, заяви във Варна министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов." Абе фискултурнико, ти искаш да е в услуга на тебе ли бе. Съдебната система трябва да е в услуга на СПРАВЕДЛИВОСТТА, а това не си ти - ЦЦ или ББ. А в името на спаведливостта да питам как с заплата на чиновник - кадровик в МВР събра пари за 6 апартамента в София /по собствената та данъчна декларация/. Колегите ти не протестират ли че са им ниски заплатите и едвам свързват двата края?

Съдът е в услуга на престъпниците,а Цветанов е сред тях.

Za6to sadiite sa korumpirani?Vsi4ki sa nazna4eni ot partiqta-spetzializirala se da krade:BSP i ot PREZIDENTA!A v koruptziqta tezi dve instantzii sa institutziq po vaprosite na li4noto obogatqvane!Vijte Stani6ev!Toi tolkova se uqde,4e zaprili4a na bolno prase!A"lovetza na eleni",bix dobavil :i drugi za6titeni vidove,e s gu6a kato pelikan!Te sa otvratitelni!Pri takiva "u4iteli",kakvi da sa sadiite?!

Най-трагичното в тази държава е, че и МВР и съда са невероятно зле. Докато в МВР има някакъв все пак европейски контрол, то при съда няма - никакъв.Здравеопазване,МВР, Съд - зле, по-зле, най-зле. Съд. система имитира работа!

Само не разбирам кой ще пусне водата да се измие голямата мръсотия в държавата на всички нива.

Абе защо все съдии взимат решение, в България няма ли съдебни заседатели?

Хубаво е човек да бъде идеалист - още повече в Б-я, защото тя има нужда от такива хора, но не трябва вярата в нещо да преминава в наивност и заблуда. Недоволството от сегашното управление лесно може да намери изход при следващите избори. Но това , което става в Съдебната с-ма (от много-ооооо време), няма може би прецедент в Европа. Много е трудно да се признае този факт от честните хора в с-мата, но така стоят нещата (за съжаление).Като се започне от законите, които се приемат (формално от НС) и които са в ущърб на тези, които трябва да защитават, та се стигне до начина на прилагането на закона и поведението на магистрати и чиновници от Съд. с-ма, което създава прецеденти, превръщащо тези магистрати в клиенти на същата тази с-ма.

Нито Цветанов,нито Борисов,които принадлежат и произлизат от същите среди на силовите групировки са се канели да хванат или осъдят някой! Истината е,че няма и не са събрани годни доказателства от ведомството на Цветанов и тук съдът няма вина.Още повече,че в момента и особено по това дело е наблюдаван от вън и никой в ЕС няма различно мнение от това на съда. Всичко се прави за да се прикрият истинските виновници за катастрофата до която ни докараха ББ и Цветанов.Ако въпросните лица имаха някакво достойнство ,веднага биха си подали оставките и поради факта,че нито едно от дадените предизборни обещания не е изпълнено!

Че е прогнила съдебната система е вярно,но Цецо лъжата не е човека който трябва да я критикува.Как си плаща заема от 250000 лева и лицея на дъщерите си макар и с министерска заплата?Има ли прокурори и журналисти които да се разровят? Май няма.

Дай малко по-сериозно с изявленията Досега кой дърпаше конците на Тройната коалиция? Да не би Вуйна от Мало Бучино?!

Не знам кой им е дърпал конците, но сегашните така са се надупили към САЩ, че и влакова композиция може да им мине през задниците.

Ти пък какво правиш в България?...