Коментари - Цветанов набеди Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров за обвинението | Днес.dir.bg

Цветанов набеди Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров за обвинението

Зам.-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов заяви, че Делян Пеевски, Волен Сидеров, Лютви Местан и Сергей Станишев стоят зад обвинението срещу него и дават указания на прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов набеди Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров за обвинението | Днес.dir.bg

Коментари

ГЕРТ са бесни заради това, че АТАКА им измъкна кокала под носа и сега всячески се стремят да хвърлят интриги и нападки срещу националистите, но е факт, че е безуспешно!

г-н Цветанов, не забравайте че все пак живеете в България,страната на АБСУРДИТЕ.

О ГОРКИТЕ МЪЧЕНИЦИ-ГЕРБЕРИ!!!ВСИЧКИ СТЕ МАФИОЗИ!!! И СЕГА РАЗИГРАВАТЕ РАЗНИ ТЕАТРАЛНИ ПОСТАНОВКИ!!! ЗАЩО, КАТО СТЕ ЧИСТИ ТОЛКОВА МНОГО СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ ТОЗИ ПЕЕВСКИ???В НАЧАЛОТО НА МАНДАТА ВИ ТОЙ НАЛИ ВСЕ ВИ ХВАЛЕШЕ!!! И ВИЕ ГЕРБ ПРОДАДОХТЕ НА МАЙКА МУ ИРЕНА КРЪСТЕВА СГРАДАТА НА ИПК РОДИНА???!!! КАКВО СЕ ОПИТВАТЕ ДА СЕ ИЗКАРВАТЕ МЪЧЕНИЦИ???ВСИЧКИ СТЕ КРАДЛИВИ , КОНИСОНЕРСКИ, ДДС, АКЦИЗНИ МАФИОЗИ!!!

Какво значи това,че Волен Сидеров казва на прокуратурата какво да прави??? Аз ако отида на улицата и видя, че на дете му крадат колелото и извикам полицая отсреща за да спре виновника лош ли ще бъда? Не се ли изисква доблест и морал като видиш, че нещо не е наред в собствената ти държава и знаеш кой е виновника да искаш той да бъде наказан?А това, че казвал Волен какво да прави прокуратурата...Всички знаем как работеше прокуратурата по времето на Герб. С такава скорост, че докато те арестуват ти вече си Южна Африка или в Дубай. Браво на Волен! Именно за него и именно за тази политика гласувах на изборите!

не е вярно, а фесове булгаристански. ДАНС към министър-председателя, като в нормалния свят са полицейски структори, независими политически. И днес миличики "леви" избиратели, социални и 50% негласували председател на ДАНС, е кой милички - тлъстака пеевски, за заслуги за превратчето от 11.12.2013. Честито

Не тъка Цецо!Сега каза голема простотия.Народът не те иска,политиците с по-голем опит от твоя изразяват мнението на хорицата дето няма какво да хапнат за обед.Не си подготвен за такъв дебат.Напротив магистратите паравят всичко възможно да те отърват,за да не срамиш страната ни.Не те искаме такъв.Голем организатор си,но си неподготвен юридически.

ръководеше се не "само от интересите на държавата", а преди всичко от личните - ремоти в Шума, апартаменти и ех...

ТОЧНО СРЕЩУ ТЕЗИ ЧЕТИРИМА "ЮНАКА," ЦВЕТАНОВ ТРЯБВАШЕ ДА ВОДИ БИТКА ДОКАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ ! ЗАЩОТО ТОВА Е ОКТОПОДА КОЙТО ТОРМОЗИ БЪЛГАРИЯ !...

Влезте в сайта на Нова тв и намерета предаването Дикоff.Гледайте интервюто с Осман Октай на 08/06/13 и ще изтръпнете!Препоръчвам го предимно на симпатизанти на Атака.

БОЛИ ЛИ ЦЕЦО, БОЛИ ЛИ?????

Разкажи сега, с какво са те набедили теб?

Изобщо не му пука -погледнете как ехидно се усмихва!

Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров са част от престъпната клика в България! Но иде есен и ще се пее друга песен,ще играе дървото по гърбовете на тея четиримата!

ЦЕЦО КАКТО СИ ВИКАТЕ В ПАРТИЯТА ТОЛКОВА СИ ЗАКЪСНЕЛ СЪС ЗАТВОРА,ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА ОБВИНЯВАШ ТОЗИ И ОНЗИ.ВЛИЗАЙ ЗА 20 ГОДИНИ ЗАЕДНО И С АФЕРАТА ОТ ДАНЪЧНИТЕ ДЕ БЕЗ ТЪЩАТА ТЯ НЕ Е ВИНОВНА ЖЕНАТА.ВЛИЗАЙ ,ЧЕ ОТКАК НЕ СТЕ НА ВЛАСТ Е СКУКА И МАЛКО ЩЕ НИ ПОВЕСЕЛИШ.

Типично по герберски, Крадецът вика дръжте крадеца! Ерата Цветанов е към своя окончателен край и е въпрос на време да топли скамейката в централния! После пак Сидеров им виновен! Боже слез и си събери Герберите! Амин!

От разговора в Банкя освен традиционните простотии се чу ясно , че Боко не познава ръководството на прокуратурата все пита: този кой онзи кой е? Боко не поема никакви конкретни ангажименти към Найденов, както е било и преди това мъглява ангажираност каузата му без съдействие. Явно са бъзикали Найденов ,че уж нещо ще му помогнат и тъй като няма резултат , той се е усетил че на боко и цецо им през оня какво ще става с него и само го пързалят/както се чува на записа -няма никакви конкретни ангажименти за съдействие пред прокуратурата/ и е отишъл при комунягите , които са му обещали реално съдействие по делата /да сте чули за осъдено комунде/. И те са му обещшали закрила срещу компрометиращ запис с Боко преди изборите.

Цветанов май ще последва съдбата на Милко Балев, а Борисов съдбата на Бай Тошо.

ВЕрвай си!

Щом набеждава, значи е виновен.не е очаквал, че съсела ще продължи по-нататък, но тий не знаеше, че съселът беше ОЗЛОБЕН!!!!!!а срещу озлобен съсел от бсп и гладен и несретен народ, комуто ти си окрал насъщния трудно е да се защитиш! АДИОС ЦЕЦО, ИЛИ МАЛКО ТЕАТЪР - РАЗВРЪЗКАТА ЩЕ ВИДИМ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА:)))

Сега кой прокурор информира Борисов как се движат делата срещу Миро Найденов и Цветан Цветанов. Както разбрахме няма нищо незаконно в записа, който е направен в къщата на Борисов в Банкя. Предполагам, че поста на Кокинов е поел някой друг пИдал.

Самият ти убеден ли си, че няма нищо незаконно в разговора им ? Този разговор показа истинското лице на бившите ни управници.

Абсолютно нищо незаконно няма казано в този аудиофайл. Самият аудиофайл , манипулиран или не, е незаконен. Е,вярное, че има провокативни реплики, но те за Миро се оправдани, той или е целенасочен провокатор или тъпо и нахално си търси личните интереси. Никой не може да забрани на никого да се интересува и защитова по делата си. Има провокативни реплики и от прокурора. Неговата ще се разбере по-късно. Във всеки случай, Бойко ясно показва на събеседниците си, че знае или силно предполата, че разговора се записва. И използва случая да нарече този и онзи с имената, които заслужават, както правим всички, когато говорим по пробит телефон.

Предсавяте ли си Цветанов в работата си се е ръководил единствено от интересите на държавата. По-голям виц от тоя не бях чувал.

Той действително си и вярва, че е действал в интересите на държавата, защото ГЕРБ се олицетворяваха с държавата.

Е няма такава държава. Ако вкарат Цветан Цветанов в затвора след като пуснаха Маргина и Галевите се отказвам от България с Държавен Вестник!

Иди по-добре се гръмни.

НЕ СЪДЕТЕ ЗА ЧОВЕКА ПО ФИЗИОНОМИЯТА. ЦЕЦО ИМА ДОСТА НЕДОСТАТЪЦИ. дЪЛЪГ НОС, ГОЛА ГЛАВА,... , НЕПОДХОДЯЩО ОБРАЗОВАНИЕ В ОЧИТЕ НА ПЛЕБСА. иЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ С ИЗИСКАНО ОЧИЛАРЕСТАТА ФИЗИОНОМИЯ НА сергей ДМИТРИЕВИЧ примерно. НО СЪДЕЙКИ пО УСИЛИЯТА НА ПАПЛАЧТА СРЕЩУ НЕГО - НЕ ИМ Е ЛЕКО. ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЦЯЛА ИНДУСТРИЯ ЦЕЦОФОБИЯ СИ Е НАПРАВО ПОСТИЖЕНИЕ ЗА ГИНЕС, НЕ САМО ЗА ЕДНА СП, КОЯТО ЗА ДА Е ЯСНО НА ПО-ТЪПИТЕ СЕ НАРИЧА и "БЪЛГАРСКА". САМО ДЕТО ИЗГЛЕЖДАТ КАТО МРАВКИ ПРЕД НЕГО. ПО-ОПАСЕН ОТ ЦВЪК ПИНОКИО НЯМА. СЕГА ТОЙ СЕ УЧИ. НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ЩЕ ОТГОВОРИ С НАУЧЕНОТО, КОГАТО СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВЛАСТТА, НО ТЕЗИ КОИТО ГО УЧАТ ИЗТРЪПВАТ ПРИ ТАЗИ МИСЪЛ. ВСЕ ПАК СИ МИСЛЯ, ЧЕ БЛАГОРОДСТВОТО МУ Е ГОЛЯМО И ИДЕЯТА ГЕРБ НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛИ ДРЕБНО ОТМЪЩЕНИЕ, ЗА КОЕТО ЕГОТО му СИГУРНО КРЕЩИ.

човек какво сам си направи - цяло село не може!

Като толкова си го харесваш Цветанов, вземи си го у Вас !

Алo, ало Цвъки любовника, престани да импровизираш и манипулираш.Ася те чака в луксозното МВР жилище.Порадвай и се, докато не те е сменила.

АЙДЕ ЧАКАМЕ ТЕ

Не е важно кой зад какво седи, а ти какви си ги дробил, не разбра ли?

НА КРИВА РАКЕТА, КОСМОСА И Е ДАЛЕЧЕ!

МНОГО СКОР ОЩЕ ГО ОНОЖДАТ В ПАНДЕЛАТА

Имаш една лека грешка не СРС разкриха атентаторите а камерите по трасето това са различни неща

Различни? Само неграмотници в агитката от Позитано. Не ми казвай, че не си от Позитано, защото е възможно и това да не си разбрал още.

Цветанов е изпуснал само Светия синод и Мюфтииството!Но предполагам по натам ще ги включи и тях.

Всичко мога да приема ама не и предателството на волен. Всеки друг да беше ама точно националистическата партия да докара на власт турско правителство.Малко прекалено ми идва !

Важното е бандетата да се изритат, пък после квото каже народа

Що да е предателство, щото на любимите ти тикви от ГЕРБ ще им се стъжни ли?

Начина ГЕБР да се завърне във властта е да се разграничи от Борисов и Цветанов ! Само това е начина да се разграничи от мафията.

ТОЗ ПО-ПРОСТ И ОТ ТКВАТА БОКО БЕ

Елитна компаньонка на име Мария е отровила Мишо Бирата, за да бъде симулиран инфаркт. Въпросната Мария и друг път била ползвана за "специални" поръчки от криминални структури, свързани с Цветан Цветанов и ГЕРБ, намекват ченгета. Според спецове убийството на Мишо Бирата не би могло да бъде извършено без логистичната помощ на хотелската управа на Валентин Златев, известен като най-близкия олигарх до Бойко Борисов. Мутренски работи. Типично герберски.

тези са голями боклуци , но от теб по-голям няма и за това в панделата -изнудвач, рекетьор, доносчик близогъзец и какволи още не -в ПАНДЕЛАТА ГАД- ТИ УБИ БОЙКО!

Така БОКО обвиняваше Доган, ама се оказа че лъже.

Какво общо има кой и кога е бил на власт. Тези отвличания, изнудвания и стрелби не са ли проправяне на път към ВЛАСТТА и трупане на средства за това. Не ви ли се струва че много от ситуациите са инсценирани с тази цел, а всички ние само си драскаме по форумите.

ама това си беше чиста работа на гейбърските бандета

Цецко, остави Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров! Само аз мога да ти дам истинска обич! Чакам те!

Цецо, къде остави и Тодор Живков, лека му пръст?

Е, няма как Станишев да не е виновен!

"Цветанов набеди Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров за обвинението". По-скоро беше набеден от Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров за обвинението.

"Джорджо Марко, който в момента вече е пълнолетен е най-младата жертва на отряда за отвличания Наглите, отговори най-после на въпроси на медиите. Момчето беше похитено на 11 януари 2008 г. Тогава14-годишният ученик е нападнат пред дома си в София след като се пробирал от училище. Бандата го пуска след 11 ужасни дена, когато майка му Катрин плаша в брой 200 000 евро." Министър-председател - Сергей Станишев Министър на финансите - Пламен Орешарски

И кой беше на власт тогава - пак Тройната, но напред яха изблъскали проесвропейското си крило с един дядо от Мадрит и 5-6 пишлемето от Лондон. Но всичките до един от червените родове на партокрацията. Е, на Симеон му е друг случая, но той си е от контигента на Държавна сигурност по презумция.

"Дългогодишният вносител на швейцарски часовници Мехмед Чакър първи се е озовал в капана на Наглите. Това разкриха вчера пред Труд запознати с разследването по случая. Турският гражданин, който живеел със семейството си в България, бил пленен на 12 април 2007 г. Секунди след като паркирал колата си на тиха уличка пред дома си в столичния квартал Княжево, той бил нападнат от няколко тежковъоръжени мъже с черни дрехи и маски на главите." Министър-председател - Сергей Станишев Министър на финансите - Пламен Орешарски

Ако Пеевски има възможността да бутне ЦветановТ, задължително трябва да го направи!

:)))))))Или обратното....

Не съм фен на ГЕРБ но имам приятели ,които са.И заради този олигофрен Цветанов се разграничиха.Той и Бойко заради некомпетентност и некъдърност разбиха специалните служби!!!

Цецо топна ли малкия Цецко в малката Ася! Нека Цецо да отговори! И какво прави БГ вътрешния министър 3 седмици в щатите? 3 седмици!

Коментари - Цветанов набеди Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров за обвинението | Днес.dir.bg

Цветанов набеди Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров за обвинението

Зам.-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов заяви, че Делян Пеевски, Волен Сидеров, Лютви Местан и Сергей Станишев стоят зад обвинението срещу него и дават указания на прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов набеди Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров за обвинението | Днес.dir.bg

Коментари

ГЕРТ са бесни заради това, че АТАКА им измъкна кокала под носа и сега всячески се стремят да хвърлят интриги и нападки срещу националистите, но е факт, че е безуспешно!

г-н Цветанов, не забравайте че все пак живеете в България,страната на АБСУРДИТЕ.

О ГОРКИТЕ МЪЧЕНИЦИ-ГЕРБЕРИ!!!ВСИЧКИ СТЕ МАФИОЗИ!!! И СЕГА РАЗИГРАВАТЕ РАЗНИ ТЕАТРАЛНИ ПОСТАНОВКИ!!! ЗАЩО, КАТО СТЕ ЧИСТИ ТОЛКОВА МНОГО СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ ТОЗИ ПЕЕВСКИ???В НАЧАЛОТО НА МАНДАТА ВИ ТОЙ НАЛИ ВСЕ ВИ ХВАЛЕШЕ!!! И ВИЕ ГЕРБ ПРОДАДОХТЕ НА МАЙКА МУ ИРЕНА КРЪСТЕВА СГРАДАТА НА ИПК РОДИНА???!!! КАКВО СЕ ОПИТВАТЕ ДА СЕ ИЗКАРВАТЕ МЪЧЕНИЦИ???ВСИЧКИ СТЕ КРАДЛИВИ , КОНИСОНЕРСКИ, ДДС, АКЦИЗНИ МАФИОЗИ!!!

Какво значи това,че Волен Сидеров казва на прокуратурата какво да прави??? Аз ако отида на улицата и видя, че на дете му крадат колелото и извикам полицая отсреща за да спре виновника лош ли ще бъда? Не се ли изисква доблест и морал като видиш, че нещо не е наред в собствената ти държава и знаеш кой е виновника да искаш той да бъде наказан?А това, че казвал Волен какво да прави прокуратурата...Всички знаем как работеше прокуратурата по времето на Герб. С такава скорост, че докато те арестуват ти вече си Южна Африка или в Дубай. Браво на Волен! Именно за него и именно за тази политика гласувах на изборите!

не е вярно, а фесове булгаристански. ДАНС към министър-председателя, като в нормалния свят са полицейски структори, независими политически. И днес миличики "леви" избиратели, социални и 50% негласували председател на ДАНС, е кой милички - тлъстака пеевски, за заслуги за превратчето от 11.12.2013. Честито

Не тъка Цецо!Сега каза голема простотия.Народът не те иска,политиците с по-голем опит от твоя изразяват мнението на хорицата дето няма какво да хапнат за обед.Не си подготвен за такъв дебат.Напротив магистратите паравят всичко възможно да те отърват,за да не срамиш страната ни.Не те искаме такъв.Голем организатор си,но си неподготвен юридически.

ръководеше се не "само от интересите на държавата", а преди всичко от личните - ремоти в Шума, апартаменти и ех...

ТОЧНО СРЕЩУ ТЕЗИ ЧЕТИРИМА "ЮНАКА," ЦВЕТАНОВ ТРЯБВАШЕ ДА ВОДИ БИТКА ДОКАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ ! ЗАЩОТО ТОВА Е ОКТОПОДА КОЙТО ТОРМОЗИ БЪЛГАРИЯ !...

Влезте в сайта на Нова тв и намерета предаването Дикоff.Гледайте интервюто с Осман Октай на 08/06/13 и ще изтръпнете!Препоръчвам го предимно на симпатизанти на Атака.

БОЛИ ЛИ ЦЕЦО, БОЛИ ЛИ?????

Разкажи сега, с какво са те набедили теб?

Изобщо не му пука -погледнете как ехидно се усмихва!

Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров са част от престъпната клика в България! Но иде есен и ще се пее друга песен,ще играе дървото по гърбовете на тея четиримата!

ЦЕЦО КАКТО СИ ВИКАТЕ В ПАРТИЯТА ТОЛКОВА СИ ЗАКЪСНЕЛ СЪС ЗАТВОРА,ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА ОБВИНЯВАШ ТОЗИ И ОНЗИ.ВЛИЗАЙ ЗА 20 ГОДИНИ ЗАЕДНО И С АФЕРАТА ОТ ДАНЪЧНИТЕ ДЕ БЕЗ ТЪЩАТА ТЯ НЕ Е ВИНОВНА ЖЕНАТА.ВЛИЗАЙ ,ЧЕ ОТКАК НЕ СТЕ НА ВЛАСТ Е СКУКА И МАЛКО ЩЕ НИ ПОВЕСЕЛИШ.

Типично по герберски, Крадецът вика дръжте крадеца! Ерата Цветанов е към своя окончателен край и е въпрос на време да топли скамейката в централния! После пак Сидеров им виновен! Боже слез и си събери Герберите! Амин!

От разговора в Банкя освен традиционните простотии се чу ясно , че Боко не познава ръководството на прокуратурата все пита: този кой онзи кой е? Боко не поема никакви конкретни ангажименти към Найденов, както е било и преди това мъглява ангажираност каузата му без съдействие. Явно са бъзикали Найденов ,че уж нещо ще му помогнат и тъй като няма резултат , той се е усетил че на боко и цецо им през оня какво ще става с него и само го пързалят/както се чува на записа -няма никакви конкретни ангажименти за съдействие пред прокуратурата/ и е отишъл при комунягите , които са му обещали реално съдействие по делата /да сте чули за осъдено комунде/. И те са му обещшали закрила срещу компрометиращ запис с Боко преди изборите.

Цветанов май ще последва съдбата на Милко Балев, а Борисов съдбата на Бай Тошо.

ВЕрвай си!

Щом набеждава, значи е виновен.не е очаквал, че съсела ще продължи по-нататък, но тий не знаеше, че съселът беше ОЗЛОБЕН!!!!!!а срещу озлобен съсел от бсп и гладен и несретен народ, комуто ти си окрал насъщния трудно е да се защитиш! АДИОС ЦЕЦО, ИЛИ МАЛКО ТЕАТЪР - РАЗВРЪЗКАТА ЩЕ ВИДИМ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА:)))

Сега кой прокурор информира Борисов как се движат делата срещу Миро Найденов и Цветан Цветанов. Както разбрахме няма нищо незаконно в записа, който е направен в къщата на Борисов в Банкя. Предполагам, че поста на Кокинов е поел някой друг пИдал.

Самият ти убеден ли си, че няма нищо незаконно в разговора им ? Този разговор показа истинското лице на бившите ни управници.

Абсолютно нищо незаконно няма казано в този аудиофайл. Самият аудиофайл , манипулиран или не, е незаконен. Е,вярное, че има провокативни реплики, но те за Миро се оправдани, той или е целенасочен провокатор или тъпо и нахално си търси личните интереси. Никой не може да забрани на никого да се интересува и защитова по делата си. Има провокативни реплики и от прокурора. Неговата ще се разбере по-късно. Във всеки случай, Бойко ясно показва на събеседниците си, че знае или силно предполата, че разговора се записва. И използва случая да нарече този и онзи с имената, които заслужават, както правим всички, когато говорим по пробит телефон.

Предсавяте ли си Цветанов в работата си се е ръководил единствено от интересите на държавата. По-голям виц от тоя не бях чувал.

Той действително си и вярва, че е действал в интересите на държавата, защото ГЕРБ се олицетворяваха с държавата.

Е няма такава държава. Ако вкарат Цветан Цветанов в затвора след като пуснаха Маргина и Галевите се отказвам от България с Държавен Вестник!

Иди по-добре се гръмни.

НЕ СЪДЕТЕ ЗА ЧОВЕКА ПО ФИЗИОНОМИЯТА. ЦЕЦО ИМА ДОСТА НЕДОСТАТЪЦИ. дЪЛЪГ НОС, ГОЛА ГЛАВА,... , НЕПОДХОДЯЩО ОБРАЗОВАНИЕ В ОЧИТЕ НА ПЛЕБСА. иЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ С ИЗИСКАНО ОЧИЛАРЕСТАТА ФИЗИОНОМИЯ НА сергей ДМИТРИЕВИЧ примерно. НО СЪДЕЙКИ пО УСИЛИЯТА НА ПАПЛАЧТА СРЕЩУ НЕГО - НЕ ИМ Е ЛЕКО. ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЦЯЛА ИНДУСТРИЯ ЦЕЦОФОБИЯ СИ Е НАПРАВО ПОСТИЖЕНИЕ ЗА ГИНЕС, НЕ САМО ЗА ЕДНА СП, КОЯТО ЗА ДА Е ЯСНО НА ПО-ТЪПИТЕ СЕ НАРИЧА и "БЪЛГАРСКА". САМО ДЕТО ИЗГЛЕЖДАТ КАТО МРАВКИ ПРЕД НЕГО. ПО-ОПАСЕН ОТ ЦВЪК ПИНОКИО НЯМА. СЕГА ТОЙ СЕ УЧИ. НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ЩЕ ОТГОВОРИ С НАУЧЕНОТО, КОГАТО СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВЛАСТТА, НО ТЕЗИ КОИТО ГО УЧАТ ИЗТРЪПВАТ ПРИ ТАЗИ МИСЪЛ. ВСЕ ПАК СИ МИСЛЯ, ЧЕ БЛАГОРОДСТВОТО МУ Е ГОЛЯМО И ИДЕЯТА ГЕРБ НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛИ ДРЕБНО ОТМЪЩЕНИЕ, ЗА КОЕТО ЕГОТО му СИГУРНО КРЕЩИ.

човек какво сам си направи - цяло село не може!

Като толкова си го харесваш Цветанов, вземи си го у Вас !

Алo, ало Цвъки любовника, престани да импровизираш и манипулираш.Ася те чака в луксозното МВР жилище.Порадвай и се, докато не те е сменила.

АЙДЕ ЧАКАМЕ ТЕ

Не е важно кой зад какво седи, а ти какви си ги дробил, не разбра ли?

НА КРИВА РАКЕТА, КОСМОСА И Е ДАЛЕЧЕ!

МНОГО СКОР ОЩЕ ГО ОНОЖДАТ В ПАНДЕЛАТА

Имаш една лека грешка не СРС разкриха атентаторите а камерите по трасето това са различни неща

Различни? Само неграмотници в агитката от Позитано. Не ми казвай, че не си от Позитано, защото е възможно и това да не си разбрал още.

Цветанов е изпуснал само Светия синод и Мюфтииството!Но предполагам по натам ще ги включи и тях.

Всичко мога да приема ама не и предателството на волен. Всеки друг да беше ама точно националистическата партия да докара на власт турско правителство.Малко прекалено ми идва !

Важното е бандетата да се изритат, пък после квото каже народа

Що да е предателство, щото на любимите ти тикви от ГЕРБ ще им се стъжни ли?

Начина ГЕБР да се завърне във властта е да се разграничи от Борисов и Цветанов ! Само това е начина да се разграничи от мафията.

ТОЗ ПО-ПРОСТ И ОТ ТКВАТА БОКО БЕ

Елитна компаньонка на име Мария е отровила Мишо Бирата, за да бъде симулиран инфаркт. Въпросната Мария и друг път била ползвана за "специални" поръчки от криминални структури, свързани с Цветан Цветанов и ГЕРБ, намекват ченгета. Според спецове убийството на Мишо Бирата не би могло да бъде извършено без логистичната помощ на хотелската управа на Валентин Златев, известен като най-близкия олигарх до Бойко Борисов. Мутренски работи. Типично герберски.

тези са голями боклуци , но от теб по-голям няма и за това в панделата -изнудвач, рекетьор, доносчик близогъзец и какволи още не -в ПАНДЕЛАТА ГАД- ТИ УБИ БОЙКО!

Така БОКО обвиняваше Доган, ама се оказа че лъже.

Какво общо има кой и кога е бил на власт. Тези отвличания, изнудвания и стрелби не са ли проправяне на път към ВЛАСТТА и трупане на средства за това. Не ви ли се струва че много от ситуациите са инсценирани с тази цел, а всички ние само си драскаме по форумите.

ама това си беше чиста работа на гейбърските бандета

Цецко, остави Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров! Само аз мога да ти дам истинска обич! Чакам те!

Цецо, къде остави и Тодор Живков, лека му пръст?

Е, няма как Станишев да не е виновен!

"Цветанов набеди Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров за обвинението". По-скоро беше набеден от Пеевски, Станишев, Местан и Сидеров за обвинението.

"Джорджо Марко, който в момента вече е пълнолетен е най-младата жертва на отряда за отвличания Наглите, отговори най-после на въпроси на медиите. Момчето беше похитено на 11 януари 2008 г. Тогава14-годишният ученик е нападнат пред дома си в София след като се пробирал от училище. Бандата го пуска след 11 ужасни дена, когато майка му Катрин плаша в брой 200 000 евро." Министър-председател - Сергей Станишев Министър на финансите - Пламен Орешарски

И кой беше на власт тогава - пак Тройната, но напред яха изблъскали проесвропейското си крило с един дядо от Мадрит и 5-6 пишлемето от Лондон. Но всичките до един от червените родове на партокрацията. Е, на Симеон му е друг случая, но той си е от контигента на Държавна сигурност по презумция.

"Дългогодишният вносител на швейцарски часовници Мехмед Чакър първи се е озовал в капана на Наглите. Това разкриха вчера пред Труд запознати с разследването по случая. Турският гражданин, който живеел със семейството си в България, бил пленен на 12 април 2007 г. Секунди след като паркирал колата си на тиха уличка пред дома си в столичния квартал Княжево, той бил нападнат от няколко тежковъоръжени мъже с черни дрехи и маски на главите." Министър-председател - Сергей Станишев Министър на финансите - Пламен Орешарски

Ако Пеевски има възможността да бутне ЦветановТ, задължително трябва да го направи!

:)))))))Или обратното....

Не съм фен на ГЕРБ но имам приятели ,които са.И заради този олигофрен Цветанов се разграничиха.Той и Бойко заради некомпетентност и некъдърност разбиха специалните служби!!!

Цецо топна ли малкия Цецко в малката Ася! Нека Цецо да отговори! И какво прави БГ вътрешния министър 3 седмици в щатите? 3 седмици!