ЦРУ е стигнало до Осама бин Ладен по следите на куриер

ЦРУ е стигнало до убежището на Осама бин Ладен по следите на обикновен куриер, предаде ДПА, като се позова на американски служители, пожелали анонимност.

Обратно в новината

Коментари - ЦРУ е стигнало до Осама бин Ладен по следите на куриер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА КАК СЕ ПЛАНИРА ТАКАВА ОПЕРАЦИЯ....

СМЕХУРКОВЦИ!

ЦРУ е стигнало до Осама бин Ладен по следите на КУР...иер...и сега задраво държи КУРиера ;)))

Сериалът "Осама Бин Ладен" завърши след 10 сезона. Освен по някакви кратки филмчета и някакви записи уж с негови речи, този човек не съществуваше по друг начин. Живя и умря чрез медиите!

На едно място пише, че са "загубили хеликоптер и са се оттеглили с друг". Такаам - само си представям гледакатаааа - темна темница на двора на Осама. Стражите се разхождат около барбекюто в стил Доган, а отгоре им летят безшумно два хеликоптера. Единият се изтърсва на двора шумно, а другият каца върху първия и прибира пътниците му безшумно. Стражите се чудят на акъла на американците, ама и ония тарикааатии - пътьом светнали Осамката!! И - якооо, копеуе -цяла Америка се кефи!

Ама тоя хеликоптер, дето бил втори, взел на борда си трупа за генетичната експертиза, всичките тюленчета от първия хеликоптер (поне десет парчета по 120 кг всеки!), другите трупове на родата (3-4) и с целия товар прелетял от източния град Аботабат към Афган,най-близката база е на още няколкостотин км, значи общо към 1500 км - кво е тва за един хеликоптер, който току-що е долетял на същото разстояние ... Те нали си имат слънчеви батерии - зареждат се в полет, няма проблеми ... А като долетели, светкавично изфабрикували генетичната експертиза (тя в Лондон става за седмица, но в амер.бази - само с поглед!), след което хеликоптерът прелетял до най-близкото море (или океан, там някъде), където хвърлили трупа според ислямския закон.Нищо, че ислямистите не са и чували за такива обичаи, но кой ти гледа ... ох, като спра да се смея, ще ви разправям нататък!

"И - якооо, копеуе -цяла Америка се кефи!" - лелее, ти си един съвременен Достоевски бе пич! Направо ти се 'възхищавам' на багажа в чугунената ти комуно-кратуна!

ау колко тужен ден за комуноидно-болшевишките идиоти, балканските маимуно-конспиратори и всички останали човешки отрепки (терористи, фанатици, преступници от всиякакув род и ранг)! маи днес триябвало да си направите "ден на гнева", а, избурзахте малко :-)?! сега тела взехте да турсите (и тяло ще видите, ама пак нияма да искате да повиярвате ...), конспирации да развивате, змии и гущери да булвате ... но това е положението! хаиде будете силни в омразата и злобата, ако можете де, защото иначе сте смешни и ялки червеи ... и все по-ялки ставате! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на нашите момчета!!!!! Отивам да празнувам!!!

Това е коментар на читател от сайта на BBC: "Току-що се свързах с някой, който живее в района около къщата. Тя ми каза че са чули падането на хеликоптера през нощта, но са го помислили за земетресение. Тя потвърди, че къщата е била празна преди това. Къщата се намира на известно разстояние от квартала и е на показ през цялото време, като досега не е било забелязано никакво движение там, а внезапно се оказва къщата на Осама. Къде са останките - в морето според АМЕРИКА."

И аз чета в момента по други сайтове, намерих и града в който се случва "случката", нагледах се и на снимки оттам и т.н. Най-големи веселяци са тия от Ню Йорк Таймс: "Не искат гроб, за да не стане място за поклонение на екстремисти Тялото на Осама бин Ладен е било преместено в Афганистан, след което е било хвърлено в морето." Значи - разхождали са тялото на Осама до Афганистан - няколко хиляди километра, а после - изхвърлили тялото му в морето. Задачка за с цел ограмотяване на гербери (извинявам се, но по-надолу се оказа, че всички които не се радват на смъртта на Осама са комунета и от Позитано!): С колко морета и океана граничи Афганистан?

А в двора на къщата имало ли е барбекю?

Като прочетох коментарите до тук, разбрах какво нещастно , комплексирано, завистливо и злобно племе живее на Балканите! Тези коментари, да не дава Господ, ако ги публикуват в някой голям вестник, какво ли ще си помисли светът за нас?! Просто не ми се вярва!

на раменете си щеше да те е срам да показваш, че си малоумен. Хората с достойнство и мозък могат сами да отличават истината от лъжата. На тях хич не им пука дали някой жалък зомбиран пигмей ще ги укорява, че не са по неговите кастрирани мерки. Ние ще се смеем и гордеем, защото има защо, а ти се скрий в някоя дупка и не ни се пречкай като отпадък.

Да живей американският ПР! Обаче какво чета преди малко в JapanTimes? След десет годни стражари и апаши, хамериканците направили на Обама морско погребение още на другия ден, щото, нали, да почетат мюсюлманските обичаи, а според тях, трябва да бъде погребан до 24 часа. Пък понеже едва ли някоя страна ще поиска останките му на своя територия, го пуснали в морето да се облажат акулите. Е, и малко за ДНК-експертизата взели, да не каже някой нещо. То това и братя Грим не могат да го измислят.

Какво направихте бре янки? Та не взехте ли поука, от убийството ви на Че Гевара? Нали видяхте, че, Че го превърнахте в емблема на борбата на бедните народи срещу богатите. И сега какво, всеки фундаметалис, а те са поне десетки милиони и от14-16 лапетии - живи бомби ще носят кога скрито,кога открито но винаги с хърс лика на Осама. Така, както и сега увеличаваща се мизерията пренуждава нашите христянчета-лапета /а не само те/ от Мексико, до Аржентина и от Европа до Владивосток да носят все още баретата на Че. Е те сега вече безодговорните алчняци ще предизвикат война на цивилизациите. Бог да ни е на помощ срещу милиард и кусур мюсулмани, за които Обама ще се превърнете в знаме и символ на борбата срещу гръко-римската-европейската ценностната система!

научи се да пишеш, неграмотен !!

.... ех, само това ли видя? А защо 3 х 777 ? Защо ли ???

А грамотният 777 знае ли, че изречение се започва с главна буква?

И какво от това? Един ще падне, друг ще го смени и толкоз... Просто и логично! Американците и десните европейците( които подържат политиката на американците в Афганистан) много добре, че талибаните и съпротивата срещу чуждите "мисии" в Афганистан отдавна са се превърнали в националноосвободително движение и до сега човечеството не помни пример, при който някой да е успял да победи народ в неговия стремеж съм СВОБОДА!

ти пък от коя нафталинова червена дупка изпълзя бе, спамер!

Най-търсения човек уж, без нито една снимка на тялото. Чакали 8 месеца да атакуват, след като е известно, че обикновено и при най-малкото подозрение бомбардират цял квартал с цивилни жители и накрая изхвърлят тялото в морето, защото решили да спазват ислямския обичай. Това господа не е смешна история, това е абсурдно-сюрреалистична комедия от некадърен режисьор. Но се радвам, че стават все по-смешни и отчаяни в лъжите. Краят им идва.

Прочетете каква иформация се появи няколко седмици по-рано и поразмислете над нея! link

Не давай линк, а дай думи за търсене в гуглето.

тука като гледам в тоз позитановски оф клуб какви разбирачи има-дървени философи които и от икономика, и от политика, и т конспиративни теории разбират-чак на цру дават акъл как да деистват,ама защо така били направили ама иначе трябвало-ми става смешно и трагично, но наи-вече ясно защо бг е на това окаяно дередже.......

Абре, маймунарник, на вас шапавите герберасти все нещо ви е криво, а? Каквото и да каже човек и не ви е по мнението - плюююй яко! Не стига това, ами и обяснявате дереджето на България с това, че някой мисли различно и не лапа мухи като вас! А, недай боже, пък някой да рече нещо напреко за Ленторезния Вратльо - цеелите се оплюнчвате! Я, сиктир вашата рода гърбава! Марш в Америка, родината на демокрацията!

Макя ти, продажническа! Цункай Обамчо по кардана от мен!

Евала това не трябваше да го побликувате на ЦРУ му били необходими десет години докато се сетят да поръчат пица на Осама и да проследят доставчика

"НАТО уби син и 3 внуци на Кадафи". "Какво тук значи някаква си личност! Разстрел, и след разстрела - червеи. Това е толкоз просто и логично."

??? не видях нещо нередно в това което се е случило... Един боклук на тоя свят по-малко..

колото и да се пеняват , мижитурките проамерикански , ЦЕЛИЯТ СВЯТ СЕ НАДИШГА СРЕЩУ ТЯХ ..... НИКОЙ НЕ ГИ ПОДКРЕПЯ , ДОРИ И В ЗАПАДНА ЕВРОПА , ТАКА ,ЧЕ ДОЛУ ЯНКИТЕ . ДЕМОДЕ СА ....

10 правописни грещки!

10 правописни грещки! Ливадо, пише се ГРЕШКИ-анадъм?

Бил Гладен човека, та по младежа, дето му носел KFC стигнали до него! Но все пак имало издънка - куриерът спукал гума на велосипеда и асистентката му (арабелка - двойна агентка на ЦРУ) надула корема. Та за малко международен скандал да стане, казвам ви!

Абе според мен трябва да изпратят нашия риж приятел Хорейшио да разнищи случая дали аджеба това е Осама бин Ладен и кой от всичките спец. части е дръпнал спусъка ...... Това са пълни глупости това е измислен персонаж за да могат САЩ да завладеят световния петрол и да диктуват цените му.

Брей, не престава да учудва света българският "гений"!!! Били го убили клетия господин Ладен без съд и присъда. Тцъ-тцъ-тцъ, язък! Колко неща имал да каже! Ми горкият Садам Хюсеин, като го съдиха, какво каза аджеба по същество???

Брех! Анализаторчето, ама нали войските на НАТО седят в Афганистан с цел да заловят Осама, а? И сега - какво ще стане - ще се изтеглят ли от Афганистан?

Чакай, чакай, защо да се изтеглят? Има още петролче за смукане. Я гледай как след няколко месеца ще се появи нов "терорист" и как американците веднага ще кажат как трябва да останат. Още са жадни за петрола, няма да се махнат докато не го изсмукат всичкия.

Кой пък те е излъгал теб, че са в Афганистан за да залавят бин Ладен?

Супер! Остава сега и Hollywood да направят филм по "случая"... Проблемът на хамериканците е, че всяко материално презадоволено и духовно бедно общество рано или късно се изражда ментално (като римското, наприомер), след което следва неизбежният му упадък.

А, при нас е обратно - първо се израждаме от немотия и простотия, а после започваме да се прехласваме по прекрасните американци...

Именно!

А ние кво сме? Духовно богати ли? хахахаха

аидеее, контрадезинформаторите веднага се активираха и разсконспирираха дистанционно поредната империалистическа партенка:)) ..не бил тои, не било там, не е го имало даже изобщо, а че и не било правилно да го убиват еи така човечеца - трябвало да го хванат за ръка и да го осъдят условно:))

Абре, яко ти бият лагерите и бая ти хлопат дъските! Тези, които се надсмиват на уникааааалните глупости, които разпространиха американците - може би от Сирещник ги организират, а?

е нашето село БГ. Всички разбираме от всичко, на всички ум раздаваме, включително и на ЦРУ. А въобще не се усещаме, че искаме да раздаваме това, което най го нямаме. А иначе злоба имаме в излишък, но никой не ни я искат, че ще заприлича на нас - 7.3 мил. умноьовци.

Старшинка, нещо те стягат чепиците или? Сериозно - много ли си впчеатлен от тази новина за Осама? Яд ли те е, че е живеел в имение за милиони и в лукс, но без прозорци?? Не ти ли е тъпо, че не не протегнахме ръка на братския американски народ като не им предложихме да го закопат по витошките поляни на Цецо? Па те го хвърлили в морето, тюх да му се не види!

браво на американците.доказаха ,че са професионалисти още веднъж-думнаха го бързо, точно, прецизно, без нито една американска жертва..........ако това бяха руски части, не ми се мисли какво щеше да стане.....300-400 цивилни жертви наи-малко........щеше да е мърляшка работа по руски както винаги........

Ти наистина си толкова глупав или повече? Това е все едно някой да ми каже, че Дядо Мраз е починал или някой да се похвали, че е опнал истинската Снежанка. Откъде си сигурен, че Осама не е бил убит още преди 10-тина години и само му развяват името, когато трябва да нападнат някого? И - как може такъв долнопробен измислен сюжет за евтин екшън изобщо да те впечатли??? Ти помниш ли руснаците колко пъти "убиваха" Джохар Дудаев, м? Осама му е за първи път засега, поне официално...

Да, много бързо. 10 години им отне на тия лешояди, ако наистина сега е убит. "...без нито една американска жертва..." - Ти нали осъзнаваш че за да няма никакви жертви, значи тайничко са се промъкнали, което значи че не им стиска директно да го нападнат, а в гръб да го наръгат - по подлия начин. Щото руснаците може да са с "мърляшка работа" ама не са ПОДЛИ лешояди като американюгите. Американците го използват тоя шанс да им изсмукат всичкия петрол, щото вече пресушиха собствения си и сега крадат от арабските държави защото им е най-лесно. На герба си американюгите защо имат орел? Ми щото орела е хищник, и то подъл. Чака плячката до отслабне и някой друг да му свърши работата, и в последния момент скача и си я взима. Американците са същите.

Ами така се прави - още Сун Дзъ или както там се произнася това, е казал "Избягвай врага когато е силен и го удари когато е слаб!".

Бе, ти не си добре. Честно. Полиран до блясък мозък.

този сценарии е много долнопробен. имам чувстото, че четях сценария за новия филм на Силвестър "Рамбо N-та серия". да бяха дали малко парици на Спилбърг да им измисли по-правдоподобен сюжет. явно кризата и в ЦРУ се отразява, че нямат пари да платят на някой по-добър. малко са будалите, които вярват, че Бин Ладен изобщо съществува. преди години го бяха хванали, но видиш ли не бил той, а някой друг. сега го убили, но го пуснали да плава по Дунав, че обичая така повелява. естествено никой не го е видял освен тях. еееххх, сега разбирам от кого се учат нашите политици та ни лъжат как ще ни оправят. изобщо защо ни занимавате с глупости по цял ден?

"...сега разбирам от кого се учат нашите политици та ни лъжат как ще ни оправят." Хич даже не ни лъжат. Така ще ни ОПРАВЯТ, че няма да се освестим. Ще ни оправят по-добре и от Бин Ладен, стой и гледай!

Излъчената от пакистанските телевизии подправена снимка на окървавено и подпухнало лице, за която се твърди, че е на убития лидер на "Ал Кайда" Осама бин Ладен, беше разпространена днес от многобройни телевизии по целия свят и от интернет сайтове, преди да бъде изтеглена. АФП предостави снимката на компютърен специалист, който доказа, че тя е подправена, като към снимка на Бин Ладен е добавена брада и долната част на лицето му, взети от стара негова снимка. "Брадата е размазана, ясно се вижда, че това е монтаж", заяви Младен Антонов, главен редактор на фотоотдела на АФП. Агенцията отначало не излъчи въпросната снимка, а по-късно я разпространи с обяснението, че е подправена, и с уточнението за обстоятелствата около фалшифицирането. Американската телевизия MNSBC уточни, че двама високопоставени служители от САЩ са предупредили NBCNews, че снимката е подправена. "Нито един американски или пакистански официален източник не е потвърдил нейната автентичност", добави телевизията на сайта си. До този момент не е публикувана официална снимка на Бин Ладен. Пакистанските телевизии първи разпространиха снимка, за която твърдяха, че е на Осама бин Ладен, и тя беше препредадена от Би Би Си и Си Ен Ен, които обаче бързо спряха излъчването й. /БГНЕС /

Снимката няма значение.Важното е,че този шейтан го пратиха да държи брадата на аллаха.

Старшинка, чети бе, баце - не бързай да си слагаш тази снимка на стената: "Агенция Франс прес проверила снимката със специален софтуер, с който било доказано, че става дума за монтаж, използващ брадата и долната част от лицето от по-ранна фотография на Бин Ладен. Брадата на изображението е мътна, ясно се вижда, че това е монтаж, заяви главният редактор на фотографския отдел на АФП Младен Антонов. Първоначално френската агенция не разпространила снимката, но после го направила, като уточнила, че става въпрос за монтаж и огласила обстоятелствата на фалшификацията."

Иконата на злото наречена Осама Бен Ладен изигра своята роля,и както се прави в добрите филми бе застрелян,но не арестуван,защото доста знаеше.Все пак е бил основният играч на ЦРУ във войната срещу СССР през 80-те в Афганистан.По някаква обаче причина разстрела му съвпада с революциите на арабските страни....каква е причината тепърва ще се показва,но едно е сигурно,че ако са искали да го хванат за 10 години с този ресурс,с който разполагат службите - 100% е щяло да се случи.

Тези се хвалят как са убили човек без Съд и присъда - т.е. невинен човек, без доказана вина. Ненормален свят!

Сложи си черна лентичка!

Важното е, че тоя главорез го бапстисаха и се свърши. И трябва да са благодарни, че срещу тях е цивилизацията и не избиват цялато му рода с него. Ще е добре и веднага щом някой се провъзгласи за наследник, до месец да го последва същото и толкова ще им е на организацията

Ти си роден за ислямистки анализатор! Такава компетентност съчетана с конска увереност... Руме, Желева - ти ли си ма?

Брей, че умници сме имали в тази нашата държава наречена България!!! Всеки разбира от всичко. И каквато и информация да им поднесат, на нищо вяра не хващат, освен че вярват в "световната конспирация" и продължават да си пият ракията и да си похапват салатата в селската кръчма. Абе, "шпионски сателит" ли си не те знам, ама не четеш ли че сградите в имението нямали почти никакви прозорци??? Пък и колко вестници има по света, смяташ ли че има достатъчно агенти да ги прочетат??? Хайде, наздраве и недей да се косиш. Чукай на дърво да не ти се случи на тебе да станеш жертва, лично аз се радвам че го утрепаха тоя дявол!!!

Оуу, пенционирания милиционер - и тука ли се изходи? Ми те затова се пишат такива новини - за баламурници като тебе. Какво се притесняваш, че някои хора мислят? Абре, старшинка, ама тебе какво днес те избива само на салатка и ракийка? Загорела ти е нещо мишата душица или? Па седни, резни си краставичка, доматче, влей една 50 градусова и се радвай заедно с американците как уж утрепали някакъв измислен тип!

А тогава - откъде са рабрали, че ония живеят в лукс и охолство???

Алоу, "някой"! В интернет, масмедите има кой да чете. Провежда се една операция "ЕШАЛОН", а за конспирации защо ли трябва да дискутираме? В България да си престъпник е почтено, да си човечен е престъпление.

А пък пощенската кутия пред вратата било два пъти по - ръждясала от тази на съседите и на разузнаването им отнело около два месеца да разчетат коя от жените на Ладен се е абонирала за "Neckermann"

Утре ще покажат и пратката, която носил обикновения куриер. На нея се мъдри надпис: "За Осама Бин Ладен, Исламабад, леко улево, втори етаж"

Еййййй, пак някои са опитва да ни лаже !!! Този разказ няма да мине и в детска градина. Та Цецо да бяха питали щеше да им каже как с едно хеликоптерче с НАП-аджии Осамаджиите в шише щяха да пикаят. Вместо с джепане щяха да ходят с касови апарати през рамо, ама те простички през един 8 метров дувар да не могат да видят как Осама си шета по джапанки. НЕЩАСТНИЦИ

Абе приятел, те навремето, когато бях млад, ни излъгаха, че са кацали на Луната, та за някакъв Осама няма да налъжат.

не знам за какво са лъгали американците точно, ограниченото ти червено мозъче защо си мисли,че не са стъпвали на луната (след като има и снимки и всичко), ама руснаците яко излъгаха,че първия космонавт е Гагарин :)

ЦРУ е стигнало до убежището на Осама бин Ладен по следите на обикновен куриер от DHL, който редовно носел до имението пратки на негово име.

Тъй, тъй, тъй - най-търсеният терорист на света, капо ди тути капи, терористо ди тути кванти, на пратките му по DHL името му било изписано точно и правилно на английски, да не би да обърка някой куриер и да не знае в коя по-отдалечена къща да ги занесе ... Ох, ще умра от смях днес, колкото с новините, толкова и с коментарите, дори повече! И за моретата край Афган е направо убийствено, наистина - те се плискат, но в главите на тюлените, генералите, полковниците и всичките други - хиляди бойци на "тихия фронт", героите на нашето време и на световната конспирация ... Ох, голям майтап с тоя Осама днес цял ден, адски вдъхновяващо! Но американците с промитите мозъци май наистина вземат целия цирк насериозно, представяте ли си, че съдбите на цялото човечество зависят от такива откачалки?! Не е истина направо ...

Винаги съм си мислел, че Осама е измислен герой, който мнооого отдавна е изчезнал по един или друг начин и тази "новина" ме кара да мисля, че съм прав. Осама беше просто едно добро оправдание за всички войни на САЩ.

Тия съвсем ни взеха за канарчета!!! Август 2010 - намерили къде живее Осама и чакали ОСЕМ месеца за да са сигурни че там е той!!! Пакистанските власти - не можеше да проверят кой е в къщата или??? И как най-накрая се разбра, че Осама е там? Може би са го видели една сутрин как се протяга на терасата по бели гащи?

Абсолютно си прав !!!

Ами, чакали са заради такива като теб, които после ще ги обвинят, че са избързали.

Ти пък си от тия дето вярват на СИЕНЕН и в непогрешимата и високо хуманна американска истина. Ма не всички са "надарени" с толкова плосък мозък. Да ти е честито!

Не съм съгласна с убийството на Бин Ладен.Трябваше дабъде заловен и съден.

Да, бе... Три пъти по-голяма от другите, без прозорци, изгарят си боклука. Т.е. правят всичко наопаки. Тия съвсем не са знаели как ка се крият, т.е. да се сливат с околността. И са живеели по начин, който всеки да се пита - "А бе кой живее там?" С една дума - Ела, вълчо, открий ме... Егати отвличащият маньовър...

"Виж ми окото, корабчета плават ли?" От космосът могат да четат вестник в ръцете на читател, намиращ се някъде на земята. Защо ли ще им е било нужно толкова време на агентите, а?!

Аааа, не си прав - те са искали да бъдат 100% сигурни! И са се пробвали всячески да се доберат до някой косъм от брадата на Осама да направят ДНК тест. И си представям как някой звъни на външната порта на имението, Осама отваря малко прозорче, а отвън се протяга нечия ръка, и му оскубва брадата! Те това е трябвало да се сети Обама, че е било постановка и да бяга!