ЦРУ разкрило Христо Бисеров

ЦРУ разкрило Христо Бисеров, пише "Стандарт" по източници от МВР.

Обратно в новината

Коментари - ЦРУ разкрило Христо Бисеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой все още вярва, че Христо Бисеров е избран за народен представител за да защитава правата на народа-защитава швейцарските си сметки с пари от далавери. Струва ми се, че него го одобри самият М.Сергеевич по-рано: той само паразити одобрява и обогатява, за жалост.

Всички политици са един дол дренки. Не става дума за пари, става дума за много пари. И сега като се махна един какво стана с другите? Станаха ли по-малко депутатите от партията му? Или тезидето още не са ги натопили от ЦРУ да си живуркат.

ЦРУ е най-голямата тероритична организация в света. в себеси има много клонове... вклучително Ал-кайда

Защо само Бисеров, ами Плевнелиев.

Защо само Бисеров и Плевналиев.Ами Сидеров.Тези пари за били точно за Волен Сидеров,за да подкрепя крадливите Серги и Доги.Вие какво си мислите бе посрани атакаджии,че другите не могат да плюят,като вас ли продажни мекерета.Траншовете са били за Волен Сидеров и измекярската му партийка.

Защото не е необходимо да се обяснява на примати. И, все пак, когато има факт за оповестяване, то той се оповестява. Това, че съседкатата ти е ку.... , означава ли,че и ти си такава, защото живеете в един вход?

Монго интересно, даже става и Без интерсно. Сивият Кардинал "гушнал" някакви си 500 хилки. Това е ТАШАК.Че този само при СДС прибра част от Страната ни за лично ползване. Какво Велико откритие на потомоците на генерал Къстър.

най-сетне се разбра, че тоя помак - Бисеров се сродил с македонските косовари..хаха

Е, хайде сега! Още малко ще изкарат, че и ЦРУ работи за Доган?!? Тия па съвсем се самозабравиха с тоя турски циганин, поел контрол над толкова ключови позиции с комунистическа подкрепа, че сега дори БСП зависят от него. БСП - да, ама ЦРУ?!? А Манго, посмали малко!

Ко стаа сега? Ако не беше ЦРУ, мазната муцуна щеше да седи в на парламентарната трибуна, да си бърка в носа и да се кефи на тъпия народ който го е избрал.

учудено разбирам, е в македония, а вероятно и в сащ не съществува понятие банкова тайна.....другото нещо за което се сещам е че сноудън има още доста какво да говори

евала, аферим ашкоусум: цру пипна булгарски чекист под турско прикритие! при това, организатор на поръчковия от дърпащите конците на хисбулах, бургаски атентат! едра риба хванаха, касичка на гру, затова го укриха немедлено в москва! congratulation!

на ЦРУ, повдигнало част от мъглата около българските политици. Твърде дълга е българската трагедия.

Не бързай да благодаришна ЦРУ,защото снощи казаха ,че не то е съобщило за Бисеров , а англичаните!Но вие глупаците вярвате на първата измишльотина ,която ви подхвърлят медиите!А най-вече ако се отнася за големия брат!

pmotikov@abv.bg

MI6 е наш филиал.

да разследват и Плевнелиев и Борисов, там нещата са хил. пъти по-зле, а и изнасянето на някакви половинчати данни на страницата на институциите, не означава, че няма престъпление.

Към " Искам" : Драги ми Искам, може много да си искаш, но факта е че Бисеров който най-много говореше за морал, закони го заловиха по "бели гащи" в грубо нарушаване на законите и пране на пари както се залавя голям мафиот. Така че ако не си толкова тъп за да разбереш положението направи си труда- Доган получава хонорара за Един Милион като хидроинжинер !!! Бисеров като зам.председател на парламента и зам.председател на ДПС прави преводи за половин милион долара само на един път , а колко други е имало никой не знае. Когато такова нещо се открие за Плевнелиев и Борисов ела ми се обади. Само такива заблудени като теб не виждат че ДПС + БСП е най-голямото раково заболяване на България през последните 24 години.

Драги ми "Искам", Тези неща, дето ги искаш, много ги искат и всички останали от предишната и сегашната тройни коалиции. Ама само с искане не става. Трябват и факти. Много яко ви отряза от хранилките Бойко. Ще има да ревете десетилетия наред.

А БЕ ПИЧ .. Я СЕ УСПОКОЙ С ТИЯ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН ... ТЕ ДРУГАРИТЕ БОРИСОВ И ЦВИНОКИО ЗАВЛЯКОХА МИЛИАРДИ ...- ТОЙ ЗА 500 000 ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЩЕ НИ РАЗПРАВЯ.... ВСИЧКИ СА ЗА ПРОКУРАТУРАТА... БЕЗ РАЗЛИКА ОТ ЦВЯТ И ПОЛИТИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ ... КОФТИ , В ЦЯЛАТА СХЕМА Е , ЧЕ И (ПРО)КУРАТУРАТА Е С РЯХ ...

Eдна седмица отмина. Никой не знае къде е Бисеров. И никой не го търси. БСП и ДПС претупаха оставката му в Парламента, гл. прокурор мълчи като цаца. Разследващи журналисти отдавна няма. 90% от вестниците пишат за ланския сняг. Орешарски обяви, че Бисеров не е свързан с проекта Южен поток ... Моника се появи при Гала и ни разнежи с четирите си деца и голямата си любов към Сергей, който също изчезна. Животът си върви ...

Червената Мафия предлага да изкара Бисеров някакъв самостоятелен крадец, който бил от СДС и пчеличка. Внимавайте какви ги пишете! Опротивялски е същата пчеличка, или по-точно муха. Бисеров е координатор на БЕ СЕ ПЕ - ДЕ ПЕ СЕ Мафията. Затова го скриха. За да няма разкрития. За да може Мафията да продължи да ни яде. Опротивялски е част от същата Мафия. Къде е Бисеров? Къде са разкритията около него? Той не е сам, някакъв престъпник. Той е част от Мафията. Червената Мафия! Ето моментът, когато народът има шанс! Да сринем боклуците! Но ДАНС като част от Мафията предаде народа и докладва на Кръстника. ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!

Очаквано от ДПС

Оставиха най-после Мая и Миков на спокойствие самички :)

Атентатът в Бургас беше организиран по поръчка на бисипе-дупесе. Червените и арабските терористи са стари дружки по линия на ООП - наркотици, оръжие, забранени стоки от време оно. Целта беше да се постави под натиск правителството на ББ. Но има Господ и той е Българин - ЦРУ засича паричните транзакции и разкрива заговора - започват да гърмят бушоните за сега, снайперистите след седмица - две....

Разбирате ли с КОГО си имаме работа ?? Тези типове са мафия , освен , че ни крадат , те ни и излагат пред цял свят !! Зам, председател на Народното събрание !!?? Перач и мафиот !! И българите гласуват и си избират такива !!?? Там , има една "африканска" държава, където тези , начело , си я ОБИРАТ , както си искат !!?? И "народът " си ги избира !! Оставка , копелета, достатъчно ни излагате и КРАДЕТЕ !!!

бе ква оставка бе-разстрел и това е .като чаушеско,като кадафи.

ето каде отиват парите на булгарите - вав джобовете на турските ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хр. Бисеров казваше , че Б.Б. е свързан с Йосич, а истината излезе друга ... Ковачки и Пешо сумиста ги свързват с Йосич . Ковачки е близък до Доган . Д. Пеевски и Н. Бареков изливат тонове помия срещу Цветанов и Ася Петрова, които работеха по ' Килърите ' . Не е ли очевидно, че Д. Пеевски индиректно защитава Пешо сумиста ? Пешо сумиста беше близък и с Маргините, Чолата . Хр. Бисеров е просто един ' бушон ' в цялата схема ... Д. Пеевски свои собствени пари ли управлява или пере и пари на Йосич ? Кирето, дето го хванаха с 215.000 германски марки и 43.000 щатски долара на сръбската граница, не го ли свързваха и него с Йосич ? Пешо сумиста не беше ли млад цоциалист при Кирето ? Кирето не беше ли ортак с Гоце ? А Пешо сумиста не беше ли съветник и на Гоце ? Кои са ортаците на Йосич и Пешо сумиста, за да разберем кои стоят зад поръчковото изливане на помия срещу Цветанов и Ася Петрова, които бяха многократно хвалени и награждавани от ФБР, ДЕА, Сикрет сървиз, Европол ?

"Хр. Бисеров казваше , че Б.Б. е свързан с Йосич, а истината излезе друга ..." И каква била истината? Не било Йосич ами най ми било Пашата и Маджо!

що не кажеш и за гоце със пешо сумиста където му беше съветник или за руменчо пикльото с братя галеви или за съсела с кохингерчо мога да продължавам бе червен цървул оставака

Известно е,че синьото говедо е ковчежникът на доги хиодрото.... Какво са продали говедата за такава крупна сума ?

Чрез тоталния шпионаж САЩ държат под контрол политиците от различни страни, тъй като са в течение за техните далавери. Това става чрез подслушване на телефоните и влизане в компютрите чрез интернет.

Е, лошо ли е?

Да ли е лошо? Кога как! Като притиснат Бойко за да спрат Южен поток и Белене че да пробутат шистовия газ от Украйна и Румъния не е хич на добре! Ама да извадят кирливите ризи на Бисеров.. няма лошо. Сигурно нещо друго целят ама колкото повече лайна излизат на яве толкова по - добре!

Б.Б. може да е всякакъв, ама дори една червена бабичка да изревеше, че не е доволна да правят нещо, и веднага всичко спираха. Сега хората в Телиш в момента дори мръзнат на барикадата, а Станишев си спи в топлото легло и му дреме...

Това е само част, милионна част от това което Бисеров-Цонев с участието на меди доганов са изпрали. Ами парите от митниците по времето на Костов и Елена с фондациите и .Затова Костов-плебеят не искаше Петър Стоянов да стане съдия-защото тежко му и горко.Костов-еба майката на България,тежко ти и горко,бял ден да не видиш,дъщеря ти да го духа.

Дъщерята на Костов не ти е д...ла? Значи си много смотан! Женати ду.. ли ти, или само на други?

Абсолютно си прав. по времето на Костов, на Бисеров му бяха поверени контрабандните канали и пренасянето на куфарчетата с пари от митниците към партийната каса. При Костов унищожаването на България се провеждаше организирано, систематизирано, планомерно и безпощадно.

да подхване и Плевнята и Боко, че ще се почувстват пренебрегнати с толкова офшорки и милиони в тях.

Надуваш червени пропагандни балони, колега. Ама ГЕРБ Ви плаши Вас, той Ви е болката и страха Ваш, а ?

Хубаво е да се въведе смъртната присъда и схемата застрелян при опит за бягство.

На село на Бесеров му викат- Ицо Сноудъна

То всичко, минало през Държавна сигурност, вече е нова порода крадлив робокоп.

от честния патриот и законотворец! Такива като него са хиляди. Така е, като си от ШейСелските острови! Казвах им аз да не идват в София, ама те слушат ли те, пък и на село не е интересно, трябва да се работи, пък и говориш мйеко.

Леее-лиии , ле ле леееее Цт-тц-тц Малее лее ! Да ви диш майко ле моя, какъви янак са я пръкнал бил... Ма малее леииии . Ма той онодал пари. Пари насам, после натам и пак . С години мале много долари прехвърлял и предавал. Пък да знаиш той пък къв важен бил в Парламента, Зам началник ма мале . Той закони прави и той си ги туеря настрани кат нещатата са за него . И тоз да земи да ни поучава от трибената нази дет веке нещем да сме бедни ...ъхъ да видиш кат занарежда на честност за некоромпираност за правов ред. Той ма председателя на парламента и шеф на разни комии си да вземе да крадне, ма майко ма и да тура у джоб пък да ни говори да сме нии честните щото той пример бил. Ма са чудя те пък дал не са сите кат , а А неща да го вервам щот и з веднъж излъгах за едни 2 лева Сиичето Такъв майко да вземеш...не знам майко де отиваме Господи Де ни водиш.

защо цру не разкри -барни мадоф *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега са на ред: 1. Доган 2. Станишев 3. Костов 4. Царя 5. Борисов 6. Мафиянски

Как можах да забравя Първанов?!! Румен Овчаров ..ох, стотици още са!! Как да не сме бедни с толкова глисти?!!

Всички политици на управленски длъжности за периода на прехода трябва да докажат произхода на парите си, и не само за една година, а година след година от 1989 насам и Костовци и Борисовци и Станишевци и Първановци и Догановци и т.н. И да пускат прокуратурата да действа. Уж купихме диска с хакнатата от ЦРУ банкова информация а досега нищо не сме направили. Хората си платиха данъците на тези пари и забравиха.

Ще ми хванете...феса!

няма ли добри снаиперисти в бг?

Тези мръсни американци,виж какво направиха?!Лишиха другаУя ПредседатеУел от дясната му ръка и му остана само-левият крак на Майчето.

Никога и в нито една българска партия, един политик не забогатява самосиндикално. Т.е. без съдействието на своите съпартийци, разположени в различни ключови структури на властта. Тъкмо това е възможността и краткият път към държавните ресурси, а не хипотетични бизнес начинания, донесли смайващо бързи и големи печалби.

Това, което ни каза Лютви Местан днес, е до болка познатото: корупция може и да има, но тя не е в нашите редици. А това си е, априори, посочване на другите. Кои са те, не е трудно да се досетим...

Обяснението на случая от Лютви Местан е такова, че ако човек не познава родната действителност, би си помислил, че ДПС е учредено малко преди изборите през май. Че не е имало самопризнания за обръчите от фирми и за това кой разпределя порциите. Че сараите на Доган са вестникарска измислица, а яхтата на Ахмед двуместно кану край село Енчец, на брега на язовир Кърджали. Даже и да си представим, че Бисеров не е имал нищо общо с образите и изобщо със финансите на партията, не е за вярване, че финансовото благополучие на видния член на ДПС е убягвало толкова време от вниманието на неговите съпартийци. Макар още да не са ясни размерите на сумите, за които е разследван Бисеров, все пак не сме паднали от небето. И би трябвало да сме наясно, че никой не се е затичал да изпира, примерно, десетина или пък двадесет хиляди евро.

Твърдението на Лютви Местан, че не разполага с никаква информация относно евентуалните прегрешения на своя виден съпартиец, звучат като приказка за наивници.

Управляващите дадоха сериозна жертва. Както и да го погледнеш, разследването за данъчни нарушения и пране на пари срещу ексдепутата Христо Бисеров е изцяло в духа на това, за което Брюксел отдавна настоява дела срещу престъпленията по високите етажи на властта. Защото Бисеров не само не е кой да е. Не само беше заместник-председател на Народното събрание. Той несъмнено беше сред първите десетина държавници с най-голямо влияние в политиката на управляващата коалиция

то си беше ясно още отначало че чужда служба е дала сигнал. нашите са некадърници и дупелизци

Иронично, а може би и тъжно е че чуждестранни агенции трябва да залавят нашенските разбойници. Разбира се след това българския съд ще ги пусне като Маргините и Галеви да си карат старините на някой топъл остров. А народа да опъва каиша и да плаща чужди дългове. Много странно наистина защо децата ни протестират по университетите. Както каза ДС ректора на УНСС "само пречат, пречат, пречат". За какво ли пречат? Това е реторично разбира се. Отврат!!! Комунистическа помия!

- Хора дайте някоя идея как да прехвърля на жена си десетте долара дето ги имам в сметката без ЦРУ да информира ДАНС?

Е нема как! Не си от нашите!

едва ли някой ще се занимава с твоите 10 долара. Но милярдите долари които комитата си прехвърлят между банките, ще ги плащат нашит деца, включително и твоите.

Като ща разследват да разследват и Плевнелиев и Борисов, защо само Бисеров.

То ЦРУ-то своите не издава на ДАНС!

Ами ако се почне така , дай направо всички от 1990 година (които са живи, без Луканов) да бъдат разследвани....Само какви неща ще излезнат нямаш представа....И Станишев е в лайната до ушите!!!!

давай, но започни със сега действащите.

ЦРУ не води разследвания! ЦРУ събира информация, анализира и предоставя на съответните органи и международни организации систематизирана информация. ЦРУ не провежда, и няма право, да провежда следствени действия. Засекли са преводи от над 400 000 евро и са проследили превода. Но това не значи, че това е първи превод, или в сметката има само 400 000 евро ! Не мога да разбера защитниците на Бисеров, в какво искат да убедят хората в България - че 400 000 евро са малко, че това са всичките му пари "наследство от баба му, или че е нормално да се правят такива трансфери от един политик. Политик, не бизнесмен - поне официално.

Какво са 400 000 ойрота! Нищо! Човека е на възраст, сигурно вече към 60-те. Има жена, има отраснали работещи деца, може да има братя и сестри, със сигурност им родители, баби и дядовци, сигурно има и лели, чичовци, вуйчовци и вуйни, първи, втори и трети братовчеди. Като ги съберем, трудовия им стаж току виж ударил 1000 години общо. Е за 1000 години ако не можеш да заделиш 400 000 ойрота! Пада се по 800 лв. на година, по 2,50 лв. на ден! И настоящия финансов министър го каза - да си на 30-40 г. и да имаш поне едно 30 000 лв. заделени е в реда на нещата.

Родните служби трябва сериозно да се замислят тоя потурнак що трябваше 5 мандата да си кара праламент и накрая да научат от чужбина това което всички знаят. И гласуващите да се запитат, какъв е обликат на тия партии , които издигат хора, които са всеизвестни измамници , разобличени още при първия им мандат и какви са тези, които се коалират с тях.

Не само службите, а и тези които го "бутаха" в предните редици на политиката трябва да кажат защо! Защото заради този сопол, Данчо-Ментата и Добрин Митев /Варна/ СДС се компрометира. По настояване на И.Костов /за когото съм гласувал/! Прецакаха идеята, прецакаха идеалите, прецакаха поколението, прецакаха прехода! Не знаеха, че Х.Бисеров /Сивият кардинал/ е мръсник ли? Никой не знае, че Данчо-Ментата е същият ли? Хайде, моля! Ние да не сме говеда! Не знаем за Р.Овч. и за фирмата на жена му? За комисионните, които е взимал като шеф на комисията по енергетика в НС? Вярвам, че като няма държава, има Господ!

ТПредседателят на ДАНС Владимир Писанчев не разкри пред журналисти откъде е получен сигналът за финансовите престъпления на Христо Бисеров, но неофициално стана известно, че е постъпил от чужда спецслужба. ================= Любимо за четене... класика в журналистиката..... - КПК - кака пенка каза.... после доказвай че нямяш сестра.... Щеше да е смешно.... ама не е!

И защо бе Бсероглу защо в щатски долари що ти трябваше, ами че всички траншове в щатски долари се следят от ЦРУ....Друго си е в братски рубли никой нямаше да те пипне с пръст и рахътлък щеше да караш докато искаш, ама на все искате тази пуста и презряна империалистическа валута....Не че сега ще ти се случи нещо, сакън неее.....Ноо все пак знаели се ами ако тези мръсни империалисти от ЦРУ вземат нещата в свой ръце, кво прайм тогава?

Разбирате ли сега защо местните шумкари толкова топуркат срещу западните ценности, откритостта , демокрацията и правата , каквито у нас няма и не искат да има. Как минат границата дори не те , ами парите им и край с тях и ги е много страх и тук да не стане така.Най-големият им страх е да се осветлят, да се покажат от шумата и да им лъснат гнусните и потни делца. Тоя техния строй шумкарокрация му се вижда краят и един по един ще си намерят справеливото място.