ЦИК пуска поръчка за машини за всички СИК, ако съдът реши

Ако Върховният административен съд отмени решенията на ЦИК да има машинно гласуване в 500 секции, това ще бъде спазено.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК пуска поръчка за машини за всички СИК, ако съдът реши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с машинно гласуване но не в тайна стаичка а публично без да се вижда кой за кого гласува ГЕРБ няма за вкарат и 20 депутати в парламента.....

въпросът е да се похарчат още няколко милиона и да се вземат комисионни.

Най-добре е машината да иска да въведеш сборът номера на електронния глас и секцията в която гласуваш, а след това на чист български да въведеш цялото име от абривиатурата на партията, за която гласуваш.

Ясни ми са тези от "Нова република"! Понеже разчитат само на гласовете на умните и интелигентните, искат да прецакат всички неграмотници, които не могат да четат и гласуват под строй.:)

По тази логика GSM апарати да се продават само на хора с дипломи и всяка друга електроника !!

е достатъчен пример за ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ.. В първия щат - УИСКОНСИН се откриха ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ЗА ТРЪМП от вписаните в протоколите.. И тихомълком ТО БЕ ПРЕКРАТЕНО.. В ПЕНСИЛВАНИЯ и МИЧИГАН дори и НЕ ЗАПОЧНА..

Нова република-Стар бардак(батак). Много дейни бе.Няма ли с какво друго да привлекат електорат.

Ама нали Казахме че Няма да има тинтири-минтири ?! - какви са тез ХХ Хиляди машини за НулаВреме ! ... Вижте, г-н проф. Герджиков : - Е Напълно В правомощията-Ви (и на Екипа) - Имайки предвид Форсмажорността на Реалността - Да процедирате Форсмажорно ! ...т.е. а. Незабавно да Стартирате ТоталноПублична Селекция на Хора Знаещи-и-Можещи ! ...и б. Да Осигурите пилотно гласуване Онлайн !

ОНЛАЙН в ИЗБОРНИЯ КОДЕКС НЕ СЕ ГОВОРИ.. Там иде реч за МАНШИННО ГЛАСУВАНЕ.. Машинки в ИЗБОРНИТЕ СЕКЦИИ.. А не от вкъщи гласуване.. И това НИТО СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, НИТО ЦИК могат да го променят.. А тез машинки са толкоз търсен на пазара продукт, че си седят по рафтовете и само чакат някой да ги купи.. Толкоз са оборотна стока, че фирмите за производство и поддръжка в САЩ - взеха, че фалираха.. Колко му е за ДВА МЕСЕЦА ДА СА ДОСТАВЯТ 12 400 таквиз джазжи..

Уточнете моля, за какви машини става въпрос, колко зъбни колела че имат, двигател и така нататък.

Само машинно! Така изключваме неграмотните и прекалено възрастните (които не знаят за какво и кого гласуват) да решават кой да ни управлява.

Много възрастни знаят доста по - добре от много млади, които не знаят и защо ходят или са ходили на училище.

имах предвид "изкукалите"