ЦИК спря клип на ДОСТ с турския посланик

ЦИК реши, че клипът на ДОСТ, с участието на посланика на Турция Сюлейман Гьокче, следва да бъде спрян от излъчване във всички медии, включително в интернет.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК спря клип на ДОСТ с турския посланик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой знае ли поименния състав на съда регистрирал ДОСТ като партия. Ако ги знае, напишете ги тук да ги знаем и ние.

Не мога да разбера защо въобще още се говори за ДОСТ като част от политическия живот на България. 1. Очевидно че това в петата колона на Турция. Това е партия която работи за интересите на Турция и против интересите на България. Те са Турска политическа партия на територията на България. 2. Те са проводник на имперските амбиции на Ердоган. Това много става много ясно от клипа.Какво очакват нашите главоци, ДОСТ да обяви автономия по границата с Турция ли?! Дори и по сегашната конституция ДОСТ няма право да съществува, камоли да участва в избори. Не искам да съм лош пророк, но ако не се вземат мерки сега, ще се стигне до кръв, това е неизбежно. А НАТО и САЩ ще ни защитят толкова колкото защитиха Кипър и Гърция. Стига сме си сваляли гащите, няма ли поне един политик с топки да вземе позиция??? Къде е новия президент тука? Какво се крие като шушулка?

дпс и дост са родени от една майка. навремето бг партии казваха. кой откъдето е там да си отива. същата другарка от бкп премина и сега е сценаристка на една депутатка от герб. кой обърна резбата. кой и отговор не желаем. местан е от мастанли и много хора ще гласуват за него, именно защото е от този регион ИЛИ пак се гласят герб и бсп. говорят хората, няма други партии освен дпс дост герб и бсп, къде са ви хората, няма ги, тогава отговор и запитвания имате от хората, лично аз празното квадратче, или на риба, или на гъби, или където си пожелая ще съм. не защитавам никоя партия, а чувам какво ми шепнат в ушенцето. оправяйте се, мнозина не мислят за вас, а най-вече за оцеляване на цели семейства, на деца, дори и някои идват до други градове и не желаят да се връщат в тези региони, обидени , а има хора чувствителни, отиват до столицата, оправят се де що болно има по тях и самолета обратно в западни държави. много прост депутат народ има, не само от една майка родени, ама българските са още по нагли, нагли за много пари, а те бедни, недохранени като малки..както казват мнозина.. плюят срещу нашите, а ходят да си купуват костюми и разни други неща от Туркие.. не ме интересува никой, само казвам, защото от далече нещата изглеждат не така, както пишат много умни хора. заповядайте да живеете тук и тогава обсъждайте нещата. на чужд гроб не плачете, смяна на имотите веднага-столицата с провинцията, нищо против, въпреки че и там е цигания, навсякъде където и да се обърнеш е мръсотия и това са казвани неща от хора които пътуват нон стоп до столицата-лекари,зъболекари,

Бе тичай да се регистрираш в Курило. Не че ще ти помогне много, но поне ще сме наясно що за психо си.

Не само забрана за клипа! ЗАБРАНА ЗА ДОСТ! Местан и Турция нямат работа в България! Правителството и ЦИК, вземете мерки, докато не е станало късно! Не ми е ясно, какво чакате още?

Правилно са спрели клипа, но трябва и да ги махнат от политическата схема изобщо!

Почитаме жертвите от атентата на гара Буново. Днес пред паметника на жп гара Буново ще бъде отбелязана 32-ата годишнина от кървавия атентат, при който загинаха седем души, включително деца .Атентатът е дело на членове на нелегална организация, наречена Турско национално-освободително движение в България, работеща в тайно сътрудничество с турското правителство.

Г-Н Местан, ОЩЕ КАТО СЕ ОТДЕЛИХТЕ ОТ ДПС В ЕДИН ОТ ФОРУМИТЕ ВИ ПИСАХ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ ВЕЧЕ С ПОЛИТИКА.ПРОСТИТЕ ТУРЦИ КОЙТО БАЛАМОСВАХТЕ ИЗМРЯХА А МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ СА ПО УМНИ ОТ ВАС.ДО ПЕНСИЯ ПРОСТО СТАНЕТЕ СИ ДАСКАЛ НА СЕЛО И СПЕТЕ СПОКОЙНО.

ДОСТ са най-голямото доказателство за липсата на държавата ни.

няма ли кой да им подпали шалварите на тия???

НАЙ-ВЕРОЯТНО ИМА,НО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ НА НЯКОГО ДА МУ СТИСКА.А И НА НАС НАЙ-МАЛКО НИ ОТИВА ДА СЕ РЕПЧИМ НА ДЪРЖАВАТА С ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ АРМИИ В ЕВРОПА А И СВЕТА.

а когато американския Урко и френския Миндю обикаляха телевизиите може а за наш юзбаши ни можи

Днес, скъпи читатели, се навършват 32 години от ТУРСКИЯ атентат на гара Буново! Най-доброто, което можем да направим, е да не обръщаме никакво внимание на ТУРСКИТЕ агенти и продажници, които днес се опитват да представят взривяването на майки и деца като справедлива борба за свобода. Същите продажници и ТУРСКИ агенти, които издигнаха паметник на атентаторите.

ИНТЕРЕСНО ДОГАН ИЛИ МЕСТАН ИМАШ В ПРЕДВИД?

Или и двамата?

И двама! Но не като турски агенти. Турски агенти са младите в ДОСТ и ДПС.

а след месец се навършват 92 години от денят в който комунягите взривиха храм Света Неделя! 140 убити, и 500сериозно ранени! да не обръщаме внимание на руските агенти и продажници, които днес се опитват да представят взривяването на хора за справедлива борба за свобода!

Още един резан фен на агент Павел :) Саудитските пари сладки ли са, а?

Поднесли са цветя заради убитото дете от комунистическия режим.Какъв е проблема

Сега е момента ДОСТ да заведат дело срещу ЦИК. Както заведоха срещу полицията, че ги хванаха в предизборна агитация. Как смеят някакви си институции да им пречат на налагането на турска власт над България? Те не знаят ли, че са над закона, Алах лично ги е избрал за тази им мисия?

Това само в Абсурдистан може да се случи! Конституцията на РБ, която е върховния закон (Чл.5, ал,1) забранява създаването на партии на етническа, расова или верска основа, Чл.11, ал.4! Как е регистрирана тази групировка като политическа партия? Кой малоумен и продажен съдия го е допуснал? А сега ЦИК били спряли намсиквоси, но пък решението им подлежи на обжалване. Ония разбира се ще обжалват, и върховния съд естествено ще отхвърли решението на ЦИК! По смисъла на Чл.4, ал.1: Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната. За съжаление, на практика не е правова държава. Ако беше тези гнусни схеми не биха били възможни и Турция нямаше да може да се намесва във вътрешните работи на суверенна България.

манджата е пресолена .....въпроса е: какво възпира турция да не се случи това което се случи в кипър ....и ако бг политиците продължават да се държат като мекотели и РАЯ анадолските набези ще стават все по нагли...това го играхме преди 600г. .....поука явно не сме си взели - НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЕ С ДЪРЖАВА С ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ И ВЕКОВЕН ПОРОБОТИЛ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако бъллгарските правителства и прокуратурата продължават в същия дух да бездействат по отношение имперските набези на Турция, до 10 г. България ще бъде сполетяна от варианта "Кипър" и ще изчезне от картата на Европа в този си вид!За съжаление това е горчивата истина!

Преди няколко месеца Доган и Местан заедно, на една маса в един от кабинетите в сараите, пиеха Чивас и радаваха милиони в брой на послушни строителни предприемачи. Та, те така за политическите "борби".

постно същество,няма ли кой да му счупи златните очила.Мръсно псе,надигнало глава от калта.

Местан, за да има кой да му прочете Конституцията, в която пише, че етническите партии са забранени, а неговата се финансира от Турция.

ае бе аз да попитамв, да не би, ахмед доган да е умрял? или дпс да е разпуснато и заличено от регистрите? или най вече комунягите страх ви тресе , че вече няма да имате мандатоносител??

Тоя мазник и измекяр разчита на идно стародавно (и не само) българско качество - предателството. Пример - антирежисьорът Евгени Михайлов. Това обаче няма да му помогне. Ще гледа НС от пейките в градинката. Местане, Местане, да ти го "наместя".

Сега Евгени Михайлоглу ще трябва да режисира нов клип. Това че е сменил резбата, негова си работа но да смениш вярата си това е позор.

Евгени Михайлов е един абсолютен самозванец. Псевдо режисьор, псевдо демократ, псевдо седесар. Обикновен нагаждач, кърлеж, пиявица. Срам ме е, че някога е бил "фактор" на митингите на СДС. Живи са още седесарите и помнят този продажник. Срам ме е, че съм го познавал. Жельо Желев сигурно в гроба се обръща след като режисьорчето стана дост с Местан и Ердоган. Позор!!!

Допусна се регистрацията на една ЧИСТО ТУРСКА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ в България - ДОСТ, а сега рев, че били вкарали в клипа си началниците си... Добре, че още самия Султан Ердоган де сме го виждали в "агитационните материали" на този мръсник Местан!! Има достатъчно събрани вече доказателства за да бъдат съвсем законно и конституционно закрити както ДОСТ, така и ДПС. Стига вече са ни плашили с тоя етнически мир. Ако се налага да си защитаваме родината ще го направим. ТУК не е и няма да бъде Турция!!

ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ НА ИЗБОРИ! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА ИЗБОРИ! САМО ТАКА МОЖЕМ ДА СЕ ОПЪЛЧИМ НА ТОЗИ, КОЙТО СЕ КРИЕШЕ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО И НА "ЗАм. МИНИСТЪРА" ДО НЕГО! ЗА БЪЛГАРИЯ!

Големият демократ Бойко Борисов допусна регистрацията на незаконната етническа партия, иначе другите му са виновни на бай Х..!

Няма ли КОЙ, да спре тези турски мекерета. Хей народ поробен що си тъй заспал. Демокрация, кой не скача е червен. Наскачахте ли се , Нещастници.

Този господин Орхан Исмаилов не беше ли зам. министър на отбраната? Той бил много подготвен, много начетен. Следват няколко въпроса: 1. Подготвен от кого и за какво? 2. Службите къде са били когато да давали мнение за човек, който работи с още един против България? ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

А да коментираме ли, че това мекотело ДОЦЕНТА Орхан Исмаилов до скоро беше зам. министър на отбраната на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ???????????? Срам, срам, срам!

Дори и в северозападна Монтана водача на листата за ДПС Димитър Аврамов който преди беше от АТАКА след това от ГЕРБ беше следствен раздава негови снимки и заплашва бедните и пенсионерите инвалиди да гласуват за ДПС.Никога в нашия град не е имало турци а сега да гласуваме за тях .Това е голям срам за България

Айде сега и прокуратурата и ДАНС да се сезират, защото има огромни доказателства за турски шпионаж и намеса във вътрешните работи на страната! Също така да се разследва защо тази турска етническа партия е регистрирана като ясно нарушава конституцията на държавата!

Години наред се"наслаждавах"на една етническа по съществото си Партия. Настъпи обаче момент на клониране и там.КОЙ регистира ДОСТ?Защото,на фона на случващото се в Султанат Турция,стана ясно,КОЙ и КАКВА политика на Анкара ще провежда у нас.Помните ли картите на Чавушоглу?Претенциите за по 1/3 от България и 1/2 от Гърция?Помните ли речите на Султан Ердоган,до къде на Балканите,ще се вее знамето с Полумесеца?А виждаме ли днес,що за ислямистки,диктаторски и едноличен Режим е взел превес в Турция?Човекът от снимката,този с очилцата,се е поставил на 100% в услуга на Анкара.Той е опастността днес!Той е "Петата колона".Той работи в интерес на чужда държава.А намесата на Турция във вътрешните ни работи е безобразно агресивна и очевадна.КОЙ търпи това?

регистрира турската партия дост? Референдум за смъртното наказание! Не съм за БСП, но след като дост подкрепиха герб на президентските избори, просто не ми остана избор - все пак са българска партия.

Че що ДОСТ да не подкрепят ГЕРБ на президентските избори, та немислещите балами да гласуват за обучения в САЩ хамерикански агент и натовски бесепар?! Или си мислите, че в САЩ обучават български патриоти и че в България някой може да се докопа до власт без решение от Козяк?!

В изборите не участват само герб и бсп!!! Ако пак гласувате за същите палачи, си заслужавате робската съдба!!!

Забранете тези боклуци да бъдат показвани повече!Срам за нас Срам за държавата ни! Стига! Всички Българи на избори ! Срамно е такива проститутки да има в Народното събрание!Турция да си ги прибира там,да си гласуват на свобода там,да правят демокрация каквато си искат!Това са плодовете които Бойко Борисив посади и ние сега трябва да берем и косомираме ! Уйассссссссссссс!

Забранете тези боклуци да бъдат показвани повече!Срам за нас Срам за държавата ни! Стига! Всички Българи на избори ! Срамно е такива проститутки да има в Народното събрание!Турция да си ги прибира там,да си гласуват на свобода там,да правят демокрация каквато си искат!

Тъпа кисела политика а вече даже миризлива. Разпадат се отцепниците. %3 нито повече нито по малко. Време е за разделяй и владей.

Да не забравяме, че обединените патриоти не са по-различин- те от своя страна са проруски. Не виждам разлика между патриотите,дост и дпс. Голям шум

Dо 21: краино време е да си сложиш очила.гарантирам че ще видиш разликата.Hищо лично.

българин, щом тъпия ти мозък е против българска партия!!!

Щом не виждаш разлика между турчин и руснак си много глупав, а може и да си гаджал.

Коментарът ти е определено неадекватен! Първо къде видя този циркаджия Симеонов да е про-руски, и второ, руснаците са ни освободители, а не поробители!

"... тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници..." Без Русия сме свършени!

пак замириса на ....

Време е съответните институции в България да спазват Основния закон-Конституцията. Забраняват се партии на етническа основа. В случая видимо имаме не завоалирана изява на етническа принадлежност. И тя не е единствен случай. Тогава всички "етнически партии" да бъдат обявени за незаконни и да се предприемат действия от държавата за премахването им. Ако съществата имащи вероизповедание мюсюлманството действително искат доброто на България, те могат да членуват в която и да е българска партия. В случая има намеса на чужда държава в обществения живот на България. Тези същества подлежат на прокурорско разследване за антидържавна дейност.

Ислямизма е кукувичето яйце на исляма ... някой дава мило и драго кукувицата да снася яйцата си в Европа ... защо ли?

Време България да се разграничи от Турция ! Да се направи остро възражение пред Турското Правителство за вмешателство във Вътрешните Работи на членка на ЕС Държава, Република България ! Как Германия възрази на Турция ! Може в този случай ЦИК да спре Партията от предизборния маратон и да забрани нейното участие ! Как можаха тези продажни Съдии да я узаконят , те направиха проблеми на България за векове напред , народното проклятие ще е малко ! Посланика на България в Турция да бъде уволнен поради несъответствие със занимаемата длъжност !

Разбира се, че този клип трябваше да бъде забранен! За първи път през последните 27 "демократични години" български власти противодействат на чужда пропаганда. Само ден преди това на турския посланик беше направена остра забележка за вмешателство у нас, която беше разгласи нашироко в медиите. Браво на служебното правителство на Герджиков! Естествено решението на ЦИК и реакцията срещу турския посланик не биха станали без знанието на президент Радев. Браво на Радев! На фона на тези родолюбиви действия си припомнете как Борисов се подмазваше на турците и как Плевнелиев не пропускаше посещения на партийни сборища в Турция и на джамии у нас.

anivel

Какъв клип какъв ЦИК? В страната ни спокийно провеждат борба за място в Парламента две протурски партии, а именно ДПС и ДОСТ, подкрепяни съвсем добронамерено и открито от комшията Турция. Какъв клип какъв ЦИК? Да се смееш ли, да плачеш ли!

Че подкрепата на комшиите за Местан е открита спор няма, но че е "добронамерена"...хм...доста фриволно заключение...Апропо, този господин защо още не е станал обект на прокурорско разследване за прокарване на чужда намеса, граничеща с национално предателство. И на слепите е ясно, че тоя и "партията" му са си пета колона на Турция в страната ни, а Местан е крещящ пример за национален предател...

милостив е алах но щедростта му не е безкрайна, или казано с други думи за всяко прасе идва коледа. И на тези ще им дойде времето , но още трябва да попатим и да поближем краварски задници за да го разбере народа

От всички предатели агентът Павел е най-гнусен. От всички комунисти, яхали България в последните десетилетия, ГЕРБ са най-зловещите, защото дори не си правят труда да се правят на цивилизовани поне пред публиката.

Ба а ,за комунистите лъжеш,гиди гиди позитанче!Знаем ги БСП какъв чувал от грехове носят и как разсипаха държавата,ти не се прави,не вървиш!И ГЕРБ може да имат принос,но не са най!,

Е как пък реши, че Павел е по-гнусен дори и от Хидромелиратора или от Гоце например, ми е много интересно? Можеш ли да дадеш поне един сносен аргумент, или си караш по опорните точки?

ЧЕТА : - ИСПАНИЯ ,ФРАНЦИЯ , ГЕРМАНИЯ И ИТАЛИЯ СИ ПРАВЕЛИ ГРУПИЧКА В ЕС - ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА ДРУГА ГРУПИЧКА - БЕНЕЛЮКСА ТРЕТА ... Е КВО НИ ПРЕЧИ И НИЕ БЪЛГАРИ , СЪРБИ И ГЪРЦИ ДА СИ НАПРАВИМ ТРЕТА ГРУПИЧКА НА АНТИ-ИСЛЯМИСТКА ОСНОВА СРЕЯУ ТУРЦИ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ АЛБАНСКИТЕ ПОМАЦИ ??

Добре казано! Може би е въпрос на време да се случи!

Не те ли депортираха вече, бе? Гърците са големи анти-ислямисти, само дето са се по-препълнили малко с всякаква гмеж! Справка - о.Лесбос и останалите малaшки територии.

Т.1.Ами добре,спряха го обаче как да се промени факта ,че ДОСТ са турска партия,то отвсякъде прозира,а и защо в Турция насилват изселниците да гласуват за етническа партия туркофилска,а не както решат,при положение че имат българско гражданство,е за какво им е тогава? Точка 2: Чакаме да спрат и руската пропаганда и конфискуват парите на рублажиите,щото няма равновесие ,ако ги оставят!Хайде знаете къде са явките,действайте,те какви са та да ни се месят!

И какво като е турчин, няма ли право и той на гражданска позиция?

Разбира се, че има право на гражданска позиция. Само че в държавата, на която е гражданин. В България е чужденец и няма право на нищо.

Нали в България всички бях българи, дори да са от турски произход, а?

Да, гражданска позиция може да има, самата ни Конституция му го гарантира, само че неговата "гражданска" позиция му е продиктувана отвъд югоизточната ни граница и е някакъв турлю гювеч, прикрит от гръмки изявления за борба с корупцията, етническа толерантност и етническа равнопоставеност. "Гражданската" позиция на тоя индивид като нищо може да разпали етническо напрежение, дори и нещо по-лошо, което в крайна сметка е и целта на югоизточните му ментори...

Парадоксът е, че на времето регистрираха ДПС, която си бе чисто етническа партия, ако въобще може да е партия всъщност, в грубо и очевидно, безспорно нарушение на Конституцията, а сега забраняват клип на конкурента й ДОСТ заради ... "нарушаване на добрите нрави"!?! Ами то ако се използваха еднакви стандарти и само този критерий може би по-голямата част от българските партии трябваше непрекъснато да бъдт санкционирани, Сещам се и а ДПС, и за БСП, и за Атака на Болен, й за Капута,... За да търсиш и особено да намериш добри нрави в българската политика трябва да имаш наистина много голямо въображение и изключително специфична представа за това понятие, или да си с голямо чувство за хумор.

Тоя на снимката, с уста приличаща на вагина, и Тиквоча ТРЯБВА да са в ЗАТВОРА за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

Пропускаш Виденов,финансовия му,бившата ДС,Р.Овч.и сие,Пеевски,Прокопиевци и прочие хмери,но виждам че коментара ти е предизборен,та донаждаш и опонента барабар с този по темата,щом се плюе да е и конкуренцията!То ясно с вази!

Щях да ти кажа за сигурно стотен път да си е...ш м...та, но понеже съм културен няма да го направя. А и отлично знам, че ти си го знаеш, на батко педалчето с червено дупе! Ти си достатъчно наказан от природата, така че няма нужда и аз да ти го напомням.