Двоен удар на ”Кулата” на цигари контрабанда

Два тира с общо 667 500 кутии цигари без бандерол заловиха на ГКПП -"Кулата", съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Двоен удар на ”Кулата” на цигари контрабанда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голем виц, а ЦЦ

Във всяко второ кафене в Люлин може да си купите евтини цигари без бандерол. Половинота квартал пуши такива.

Борбата срещу контрабандата и контрабандата вървят с еднакъв ентусиазъм.

В цялата статия никъде не прочетох "митничар".Прочетох "гранични полицаи", обаче всички коментари са за "митничари"!Не стана ли ясно на цялата аудитория,че ако митничар помисли да направи нещо гранична полиция вече го е направила вече два пъти! Когато се залови нещо коментара е:"...гранична полиция...",когато се изпусне:"...корумпираните митничари..."!Докога виновни за всичко/можеби и за стрелбата по Папата/,ще бъдат само митничарите?Потърсе виновни /основно/ и във "вашата къщичка"!

Сутрин в 8.30 на женския пазар през 3 метра са наредени продавачи на нелегални цигари.Данъчните май не искат да ги хващат.А мургавелите като видят някой проверяваш на обяд и се провикват от пост на пост и всички се изпокриват.

Ако е действително ТИР и пътува от Гърция до Холандия,то той се запечатва в Гърция и се разпечатва в Холандия.Нещо мирише цялата работа.Да не стане като цигарите на Грузинския кораб?

и сега какво да пуша?????????5лв.за цигари няма да ви дам като тези са ми по2.5лв.

да изпушим по 1 праскова :д

правилно.като нащо правителство се подиграва с народа намалявайки цигарите с 20 ст.то си е подигравка от тяхна страна. ами добре са го измислили.лошо е че са ги хванали,ма 2 тира хванати не правят фалит на този дето мисли за нас бедните бг пушачи.

Какви глупости говориш ?!?!? В случая какво общо има правителството с цените на които продава една компания и с това колко тя решава да ги намали/увеличи !?!

Нищо ново под слънцето, просто предлаганата сума не е била очакваната от митничаря - и конфискация. Ама представете си с каква наглост иначе ще сложиш само 2 палета конци или 4 палета праскови и ще очакваш ,че при една проверка никой няма да ги види. Извода е прост - проверка не се е очаквало, но нещо се е объркало и резултата е налице.

Много си прав. Работта е била сигурна, но в последния момент нещо се е прецакало.

Браво на митничарите! А гърците да се научат да си плащат!