Операция ”Огнярите” застигна още 4-ма митничари

Специализирана полицейска операция „Огнярите” срещу контрабандата на цигари се провежда във Врачанско и Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Операция ”Огнярите” застигна още 4-ма митничари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквито и мероприятия да провеждате г-да от полицията и от митницата държавата е пълна с контрабандни цигари.Такива цигари пушим всички с колегите си , като ощетяваме по 1,25лв на кутия държавата.

само това е пътя контрол и много пъти последващ контрол,хванатите в прегрешение,да се освобождават дисциплинарно и се дават на прокуратурата.

полицаите и на митничарите химна "Хем лъжем, хем крадем!"В момента сме в една много неприятна хипотеза хем лъжат държавата, че изгарят, а същевременно пък след това държавата им плаща за това, че са изгорени.

До пишещите боклуци тук. Злобата Ви е безкрайна,Вие сте недоволни или просто сте засегнати защото аз се радвам когато се прави нещо добро, аВие само злобеете ами помогнете дайте съвет направете нещо за тази страна а после искайте.Както се казва прост народ слаба държава.Ако Вие се промените няма да е лошо защото злобата Ви убива.И аз не харесвам много неща ама се старая да направя нещо а Вие седите и плюете ама си мисля,че просто си чешете езиците защото нямате умствен багаж за да дадете съвет как се управлява държава и какви трябва да са според Вас мерките.Каквото и да Ви кажа злобата Ви няма да мога да премахна вие сте такива защото Ви мързи да си размърдате сивото вещество а без работа нищо не се постига.Желая Ви приятен ден.

Мой добри "АЗ" не се гневи във този час,вещество сиво имам аз в главата,ама ползата от това каква е.....разбирам,че който си трае оцелява ,а който много вдига врява,тез от държавния етаж го пращат бързо за талаж.....щот приятелю ти мой клет те пържат държавния омлет-бюджет у тях е ножа хляба,така на нази ни се пада,като на изборите ланшни не мислехме с веществата сиви,ами се изложихме кат сливи,затва сега щем нещем ще си братко отнесем!

ти си рая!

Да се унищожава стока е безсмислено. По-добре след конфискация, да се залепят нови бандероли и да се продадат. Парите да влязат в бюджета. Като ги унищожаващ хем губиш стока, хем връщаш пари. Скапан закон.

След като веднъж е платен акциза не виждам смисъл от допълнителни разходи като може да се продаде така. Няма лпгика да определяш срок за стар бандерол след което настъпват загуби - унищожаване на стоката, връщане на акциза и др.

През юни-юли 2008г., Булгартабак продаде две от своите дружества - старозагорското и пловдивското. Никой от "играчите", съществуващите вече на пазара не очакваше тези дружества реално да заработят до края на годината. ДА, АМА - НЕ! Новите производители, объркаха сметките им с нови изделия, с добро КАЧЕСТВО и ЦЕНИ. ТОГАВА, важен става "принципа на шопа"- ВАЖНОТО Е, не на мене да ми е добре, А НА ДРУГИТЕ ДА ИМ Е ЗЛЕ! Като са толкова умни, че възстановиха производството си, да ги видим как и ще ги продадат /И ТО В НАЙ-КРАТЪК СРОК/. От тук нататък, си патим ние потребителите, а новите управници сърбат стари горещи "попари", дори си ги "притоплят" с още по- високите акцизи. ГОСПОДА УПРАВНИЦИ, ВЪРНЕТЕ РЕЖИМА НА ПРОДАЖБИ ОТ 2006-2007Г.. Така, няма да връщате данъци, няма да се гори продукция, няма да се ангажира персонал за унищожаване, транспортиране,придружаване,проверки и охрана и т.н..

По комсомолските бригади изземваха на децата алкохола, преливаха го в други шишета, пълнеха празните с вода и на вечерна проверка трошеха "иззетия " алкохол.Да, ама аз ходех след това на мястото и не ухаеше на алкохол...Алкохола го изпиваха командирчетата, деца на партийни величия...

Горими ние уж цигари,а връткаме си номерата стари,че трябва ни парата суха,строиме ние своя къща,то къща ли е цял дворец,а я жена ,я тъща,а и любовницата съща ни гледа с поглед въжделен,какво от джоба ще извадим,затуй и ние ще товарим я мастарбокс я стек и тайно далавера тъма ще връткаме със съмнителни особи,такава е реалноста Прокопи.Затуй сме ние се добрали,до тез граничните привали,че тука златната река е текла и си пак тече,така че не се гневи момче,ако ни хваниш е добре за държавното канче,ако ли не ще е добре за мен и мойто пичлеме,че иска то да кара нова лъскава кола,какво да превиш ти ,деца!!!Такава сагата е брат,вабанк я печелиш я си валат,ама веднъж сложиш ли главата в кюпа и усладили ти се пълна купа,назаде няма все напред и гледаш ти да си наред,че кункоренцията е сериозна,това е то Цецко играта мистириозна знам ти искаш своите пазванти на нашите места да настаниш,ама ние не сме бунаци и се пазим,бе юнаци!Тъй,че в тази въртелешка задачата ти Цецко ще е тежка,затуй дай без забава да спреме с таз тук разправа и да почнем с кандърма,кой какво да вземе от таз софра,ние сме хора реалисти и не се правете на артисти ами дайте да се разберем,че накрая от много грешки и излишни думи тежки,да не стане то така,че да се пре...ме,а?

Да живее герб! Богатите гербави митничари ще стават още по-богати, а бедните българи ще стават още по-бедни и още повече на брой!

"Късно снощи в село Бели извор бяха задържани четирима митничари и трима служители на фирма Кингс Тобако, ангажирани с унищожаването им, предаде "Фокус"." Оправете си изречението - кой кого/ какво унищожава?

Изречението си е пределно ясно - служителите са унищожавали митничари. Кой ли редактор не си заслужава заплатата?

Г-Н ЦВЕТАНОВ, А ЗАЩО ЛЪЧО МОЗЪКА Е ОЩЕ В НС И ТО ЗАМ.ШЕФ ?

Даскалът по физическо не може и гащите си да вдигне, без да назове действието ОПЕРАЦИЯ и да му сложи бомбастично име. Щото важното е да се чуват имената по медиите, и заблудените ( доколкото са останали) да ахкат и охкат от възторг към тези велики управници.

ТВ-къща 6-и септември отново в действие.Жалко че няма вече зрители.Сигурно Боко и Ц.Ц. си мислят,че могат да заличат вниманието на народа за случая с Лъчо мозъка и приближеният му митничар.

Едва ли това си мислят, докато залавят престъпници. Ако пък ти си мислиш така, значи ня можеш да мислиш. Т.е. си прост.

Пуснете ИМ химна на МВР и ги направете "генерали"дайте ИМ 20 заплати и пуснете в "заслужена" почивка.А ние ще "бачкаме" до 100Г. да ги издържаме.Нема отърване от "милицкомнаследнициизедници"

Стига с тези операции. Я разкажете как Биби е отрязъл руснаците за "Южен поток" и АЕЦ "Белене". Да викнем дружно и да запеем. Не на Русия! Само САЩ!

Ти луд ли си или ти плащат да се правиш на луд? Как стига с тези акции?! Момче, кога българите ще се научат, че с тези кражби и м се бърка директно в джоба?! Камъни и пръст ли дрябва да ядете, че да образувате мозъчни връзки?! Тъпо, ама чка толкова...

Чадо Цецо, ти глей да закопчаеш кунките на "Газовите митничари" и твойте другари по Швейцария и Лихтенщайн - не мой лъга хората с дребна цаца

Всичко е прах в очите на хората...Очакваме Лъчезар Иванов да бъде наказан за опит за влияние ...Да видим....

Както е тръгнало,всички полицаи ще се озоват зад решетките...

Когато вкарате в затвора митничарите от репортажа на Нова телевизия начело с протежето на Лъчо Иванов, тогава ще ви повярвам, че правите смислени неща.

СЪЩАТА РАБОТА СТАВА И С НАРКОТИЦИТЕ, КОИТО УЖ ИЗГАРЯТ В ПЕЩИТЕ НА КРЕМИКОВЦИ.... УЖ ЗАСНЕМАТ ВСИЧКО С КАМЕРИ, А ПАКЕТИТЕ СА ПОДМЕНЕНИ...

Ако и така изгарят конфискуваните наркотици или толкова ги опазват, докато бъдат изгорени ... Това май обяснява богатството на някои

Да не мислиш, че е не е същото с наркотиците? Ако не са Борисов и Цветанов, тази държава няма да има подобрение. Да са живи и здрави. Почва се от някъде и се продължава без да се спира!

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Айде и при нас в Ловешката митница!