ДОСТ ще подкрепи Цецка Цачева за президент

Решението на Изпълнителния съвет на ДОСТ е да подкрепи кандидатурата на Цецка Цачева за президент на България, обяви лидерът на партията Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - ДОСТ ще подкрепи Цецка Цачева за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Играта на ДПС И производни-скарай двама-ти спечели!

Гласуваш за Цецка, подаряваш половин България на Ердоган.

Агент Павел да подкрепи агент Буда...

Тихичко, тихичко, БОСТАН-а пак се събра :)

Ишмар д,амур казано по турски - Покана на кафенце, без гощи

Прочетох обаче че герберасите ''не искат подкрепата на Местан и сега им остава само едно за да уверят хората че са ''прозрачни и честни'' като забранят по списък да гласува всеки член и симпатизант на дост:))))Игри бокови мутрагенски всеки ден само се питам до кога ще ги траем

ujabg

Става много интересно! Кафето не е било само кафе.

Едно добро дело на места. Изфърли кака Цеца още преди първия тур. Никой нема да е луд да подкрепи човек, когото и местью подкрепя.

ПО -НАПРЕД,ЧЕ ГО НАПРАВИХА НАРОЧНО,ПАК СА СЕ ЗАИГРАЛИ С БСП! РАЗЧИСТВАТ ПЪТЯ НА РАДЕВ!!! А ВИЕ ГО ХАРЕСВАЙТЕ,ХАРЕСВАЙТЕ ГО!!!КОЛКО ГОДИНИ ВИ ПЪРЗАЛЯТ ПО ТОЗИ СЦЕНАРИЙ!!!

герб +дост + пф = предатели

Това вече ми дойде в повече. ГЕРБ ПРОДАВА МАЙКА БЪЛГАРИЯ И НА ТУРЦИЯ! НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ!

Не я предават, а я продават.Сложили са ни на тезгяха и продават на парче на изток и на запад

Местан е много странен ,значи и герб са съгласни да са ограничени секциите в Турция ,а той ги подкрепя.На следващо място Бйко винаги казва не на ДПС,защото няма разлика ДОСТ и т. н.Местан се крие в турското посолство и говори за евроатлантическа ориентация.Всичко е кьорфишек

С този ход Герб изгуби доста гласоподаватели,а какво ще спечели от орталъка с ДОСТ може само да се досещаме. Лошото е,че сегашното правителство е сервилно на Турция. Това няма да донесе нищо добро на България.Само неизвестно количество милиони в нечии сметки.

Средностатистическия гласоподавател на герб е тъп и прост, и изобщо не му пука кой ги подкрепя. Важното е да се изпълни поръчениеро на бащицата и да се гласува за който е кязано. Ако ще и магаре да е.

тъп и прост, но най-вече е лаком

всички мюсюлмани, мохамедани, цигани ще гласуват за Цецка Цачева. А какво ще ни последва след това един бог знае. ха дано да е за хубаво, ама знае ли се. герб постъпи най-вече за хляба на хората по същият начин в не родният ми град., както постъпваха комунистите преди 1989 година, (а и с дпс+дост+герб имат общи фирми. моля, за справка...)уволни едни и назначи нейни си хора на тяхно място. и това ако е етично, здраве му кажи. нали затова след 1989 г. се борихме. За демокрация-права и свободи... и във връзка една мисъл на Дядо Иван: еми ХОРАТА ГЛАДУВАТ И МИЗЕРСТВАТ, оБИРИТЕ ЩЕ ЗАЧЕСТЯВАТ. Като няма прокопсия, Плюл съм в тази орисия! Пейо Яворов - На нивата Недей дочаква и зори, Върви ори, ори, ори... Вапцаров "Народът прост, Животът тежък, скучен, Живот без маска и без грим озъбено, свирепо куче." Чувствате ли се все едно живеете в началото на 20 век

ДОСТ ще подкрепи ЦеДка, а ГЕРБ ще гласуват промени в кодекса, за да се открият нови секции в Турция. Ами така де, как да дойде подкрепа от Местан, ако неговото стадо не може да гласува?

Много ясно по евроатлантическа линия соросите са винаги с Ердоган. БСП също. Защото са евроатлантици преди да бъдат социалисти.

КОЕТО Е ТОЧНО ОБРАТНОТО НА НАЦИОНАЛИСТИ И ПАТРИОТИ!!!

По думите президентът трябва да има ясна позиция и да заяви, че санкциите срещу Русия трябва да бъдат премахнати, когато тя се оттегли от Крим, защото това е най-бруталното нарушаване на международното право. Все ми е на мисъл че Цачева ще го направи.

ДОСТ ще подкрепи Цецка Цачева за президент Да разбираме , че Ердоган подкрепя Цачева, а Путин може би подкрепя Радев.

ТУРСКИ ЗАВОДИ,ТУРСКИ ИНВЕСТИЦИИ ,ТУРЦИ ВЗИМАТ ЛЕТИЩА И БОЛНИЦИ,ТУРЦИ КУПУВАТ ЗЕМЯТА НИ ВЕЧЕ 40% Е СОБСТВЕНОСТ НА ТУРЦИ,ТУРЦИЯ НИ ПАЗИ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО И ТИКВАТА СЕ РАДВА А ПФ ГО ПОДДЪРЖАТ

Борисов и Местан мачкат комунягите, както Бойко и Реджеб Тайп гюленистите!

ХАЙДУШКА ЕПИГРАМА Сега дори да сляза в Козлодуй с хайдутите от кораба Радецки, най-много някой да рече: Бай Хуй, къде си тръгнал с тия Баби Цецки!

Местан: "ДОСТ ще подкрепи Цецка Цачева за президент" Следователно Цецка Цачева - президент от БОСТАН-а! БОко + меСТАН

Какво друго да се очаква от ДОСТ-четата Борисов и Местан? Онова кафе, дето го пиха в Кърджали през 2014 г., се очертава да излиза все по-скъпо на България......

loyola

това е част от сделката с Турция - ние им връщаме (незаконно) бегълците а те подкрепят Боко чрез Местан

Местан, на Цецка подари небесно-кафеви шалвари Тя, с голям кеф, си ги тури и с око ишмар му направи!

ДОСТ ще подкрепи ГЕРБ, ДПС ще подкрепи БСП, а Патриотите кой ще ги подкрепи...има ли кой?! Народе събуди се!

ДПС си избраха кой кандидат за президент да подкрепят , и той съвсем не е свързан с БСП

ПФ ПОДКРЕПЯТ ЦЕЦКА И ДОГТ,СЛЯП ЛИ СИ

Честито !

Г-н Местан , като всяко продажно ДС - ченге , подло прави опит да дискредитира кандидата на РБ - Трайчо Трайков !!! Забележете, че той подкрепя кандидата на ГЕРБ, който е в коалиционно споразумение и съглашение с ПФ! Атаката на Местан не е срещу Цачева или срещу "омразните" му националисти Каракачанов и Нотев, а ни в клин , ни в ръкав срещу Трайков! Мирише на нечистоплътна сделка!

Ч.Г. Явно си човек на БСП и като такъв пак лъжеш и мажеш, но тук наивници вече няма. Всички знаят, че патриотите си имат кандидат и той е най-добрият Каракачанов, а вие се прегръщате и целувате с Местан на Орлов мост и сте в коалиция с ДПС. И ромите ще ви подкрепят естествено. ..по лъжите и кражбите си приличате с тях. Измамници и манипулатри..!

Драги опоненте , Вие не сте в час - или сте опиянен от предизборни страсти, или не владеете добре българския език или когнитивните Ви способности са на критично ниско ниво. "Свещена простота!" - са казали древните римляни.

Не сме се и сънявали.

"Но той е представител на коалиция, която носи вина за вкарването на крайните националисти в управлението, определени от Съвета на Европа като фашистки." Хахахах, а ГЕРБ не бяха от тази коалиция.

ДПС е партия създадена от българските служби, а ДОСТ е създадена от турските служби. Нещата се изясниха.

Ех, Местан Ефенди... Така е - никой не ти иска подкрепата, но понеже ти си мазен слагач, вече се предлагаш на сцената на политическия БГ публичен дом... Но отново не залагаш на печеливша карта, защото ГЕРБ са вече пътници, дори Урко Борисов го разбира! Аре, сбогом и на теб Резняко!

За да я приемат, в Партията, младата Цецка, се съгласява силно да пръдне, в черквата И днес йощ разправя, че тая случка е епизод от младоста и само ИДИОт, си стиска гъза

Та, кого подкрепяха турците? БСП или ГЕРБ? При положение че и при реформаторите има турска партия?

"Била съм член на БКП и не се срамувам. Целият си живот съм устоявала европейски ценности. Аз съм представител на "европейска партия", значи съм носител на ценности. Бягащите от режима на Ердоган турски граждани трябва да се връщат, за да си защитим интереса." И това за турските граждани по скалата на "европейските ценности" ли е?

Нищо ново не казва Местан. Всеки месец ходят заедно с Бойко в Анкара при Ердоган на кайве и лукум.

Аз

TTIP, CETA, ДОСТ... Изборите идват - помнете тези абревиатури: ГЕРБ: TTIP, CETA, ДОСТ... Да видим каква още гадост ще измислят...

Oхооооо,бедна ви е фантазията с какви изненади ще ни зарадват,едно е сигурно готови са да направят и "държавен преврат" по ердогановски само и само да обявят военно положение и така да спечелят изборите,гейберастите са в положение че по добре да умрат отколкото да загубят тези избори,бкп-герп в единен строй.

Тази подкрепа е показателна! ДОСТ в дослук с ГЕРБ? Сигурен съм, че този дослук ще откаже много ГЕРБ-аджии да гласуват за Ц.Цачева.

Ами много ясно. Като избереш Цачева ,избираш Ердоган да е и на България президент! Всъщност,Той и сега Е практически такъв!

Кой пи кафе в Кърджали с местан? Кой изпълнява заповеди на ердоган? Кой продаде род и Родина? КОЙ-КОЙ-КОЙ? мУТРА ЕФЕНДИ БАНКЯНСКИ.

Ясна позиция без шикалкавене! ПРИ всички останали опозиционни Кандидати има явно противоречие и разминаване между думи и дела. примерно _ всички са за стабилност ,но всеки от тях разпознава някакъв вътрешен враг. За ПФ е Дост и ГЕРБ РФ са сами срещу себе си БЕсЕпЕ ТО СА в паника и готови да сделка и с дявола.

Поръчение от Ердоган, халваджията да се нареди до бозаджията. Днес ББ бихте всички класации за Провали и Герберо-Политически мелиорации.

Усещат, че цецето ще спечели и се присламчват.

Преди страхливия, криещ се по посолства Местан да говори за Крим, нека каже нещо за Кипър, а? Иначе се радвам, че подкрепи открито куриера на Ердоган. Останалите фенове и бавно развиващи се ГЕРБерасти да погледнат решенията на ГЕРБ 2 и да видят с чии гласове се приемат законите!

Даааа ... вече съм убеден - БАЛОТАЖ НЯМА ДА ИМА!

Аз

Най-малкото как'тетка няма да бъде там...

БОЖЕ , БОЖЕ , ИЗКАРАЙ ГОЛЯМАТА ГРАНИТНА СКАЛА ДЕТО Е СРЕЩУ "СВЕТИ АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ" И Я ПУСНИ ВЪРХУ ГЛАВАТА НА МУТРАТА ..... ...п.с под нея лежи ГЕНИЯ НАПИСАЛ "ПОД ИГОТО"

още на първите избори ще спечелиш гръмка победа.Ей тва е играч!!!

Митю и Радо! Хайде един път българите да сме единни и да го начукаме на всички политически идиоти,които се гъбаркат с нас !

Толкова са прозрачни тези " държавници",че направо си е в България и това е срам.Ердоган си има протеже България и това е Местан.Той ще подкрепи ГЕРБ,защото изпълняват волята на Ердоган.И накрая изборите ще бъдат решени от М.Константинов.

Лоша услуга за Герб.