Бежанските центрове у нас са препълнени

Бежанските центрове в страната са препълнени. Те работят с над 7 процента над капацитета си.

Обратно в новината

Коментари - Бежанските центрове у нас са препълнени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чух по радиото, че тази година са много по-малко (не, че съм повярвала), но какво ли щеше да бъде, ако бяха повече.

Българи, отворете си очите, не мигрантите са виновни, а ония, които стъркаха страните им на сол. Същите виновници сега ги ЗАСЕЛВАТ в България, която изпразниха от Българи. НИКОЙ по НИКОЯ медия не говори за временно настаняване, напротив, говорят за ИНТЕГРАЦИЯ. Значи България биде унищожена ЗАВИНАГИ!

През август бяха празни, по стотина човека имаше във всеки един от тях, през септември, само за 20 дни ги напълниха, за 150 млн. продадоха България.

a ДАБ,продължава ли, продължава ,да им раздава документи и на какво основание се чудя,те ли им плащат заплатите или ние...или скапаните ни посолства в арабските страни-един дошъл по неведоми пътища и хайде покани и визи за цялата рода...

Крайно време е да отворим крематориумите - основно за авганистанци, пакистанци и иракчани ! Тая ислямистка зараза трябва да бъде изгорена !

Г-н премиер Борисов, нали България беше отличничката на Европа по справянето с бежанци? Поне така тръбяхте наляво и надясно. Къде ви е сега капацитетът?

Хотела е пълен да си ги пращаме у дома ще ни седне по-евтино, варианти много има специалисти по логистика - наземен, морски и въздушен транспорт!

лошото е ,че продължават да прийждат и нищо не може да ги спре,не е далеч момента ,в който ще ни изгонят от собствените ни домове...

След като боко и сие си гушнаха милионите се пригответе да се държите ''хуманно и да ги обгрижвате'' вие мърши дето търпите всяко унижение

Лъсна истината за 160-те милиона евро от ЕС. Те са за нови бежански лагери и България става буферна зона на Европа. Нали "Тримата умници" /ББ, Митов и Ненчев/ се биеха в гърдите, че границата с Турция е строго охранявана, как така тогава лагерите изведнъж се препълниха. Явно оградата по границата е бутафорна, като крепостта в Плиска.

яко лъжеш :)

Но присвоените от Борисов и шайката му десетки милиони обществени средства за въпросната ограда съвсем не са бутафорни...

/Поглед.инфо/ Ако Западна Европа започне да връща обратно нелегалните мигранти, те няма да бъдат връщани в Сърбия или Македония, а в държавите, от които са дошли - България и Гърция. Това каза държавният секретар в Министерството на труда и социалната политика на Сърбия Ненад Иванишевич и поясни, че това е позицията и на германските власти, които смятат, че мигрантите трябва да бъдат върнати в Гърция и България , които трябва да поемат тази отговорност.

ЕХООО, gost na име rodopi тракай си каламбаците и си бий чкии в диарбекира, за българията нямаш право да даже да мислис , ай сиктир абдал

https://link/JPY_Kurdish/status/783101085690961920

Как се препълниха тези центрове, след като допреди няколко месеца ревяха, че били почти празни и никой не желаел да остава в тях и след като на всички управленски нива твърдят, че сме охранявали границата си много добре? Дори и при това положение продължават нагло да го твърдят, макар че всички виждат какво се случва и че България се напълни тази паплач.

"Не ни разглеждали като буферна зона"!!??? Пък в немските и западните медии има коментари за ДОГОВОРКА на МЕРКЕЛ с ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА!! И хоп - КЪДЕ ИЗПРАТИХА ГРАНИЧАРИТЕ СИ УНГАРИЯ И ЧЕХИЯ??? (Вишеградската четворка на крака ни идва преди година да ни кани да се присъединим към нея. Ама сега пишем-бришем - заби ни нож в гърба, който им ОБЪРНАХМЕ). Вече има коментари, че референдума на Орбан УМИШЛЕНО НЕ Е постигнал 50-те %. Щот и в Германия - ИЗБОРИ се водят, а тантето го била закъсала. Та Орбан яко я е изцицал..

Единствената сила,която ще им скочи са житаните.Ония започнаха да им се бъркат в бизнеса и ще има съпротива.

Продължавайте да гласувате за тези лумпени ! Продължаваъте да вярвате на краварската демокрация.

А македонците какво направиха ,та не ги пуснаха!Бяха хиляди на границата им с Гърция и един не пуснаха.

Та нали бяхте ЗА и сега какво ревете . Плевнелиев Тапетения Ментак Педофила на Демокрацията още държи Ввратите за бежанците да бъдат отворени та нали и тоя смотаняк чака западен пост .

Вчера италианците спасиха рекордните 6 хил.

Мрънкайте, мрънкайте, не пречите на никого. При такъв материал най-логичното е след като му събуха и гащите, да му вземат и земята. Па вие си мрънкайте, по вековен навик. Нещастници.

Поне изказваме мнението си. Дали някой го чува е друг въпрос. Дори многохилядна демонстрация да се направи, какво от това? Стратегията за промяна на етническия и религиозния състав е в пълен ход. Единствената възможност е избиране на националисти, които да не приемат квоти и особено пари за строителство на центрове и приемане на "гости". Друго не виждам.

специално ти ,какво направи...

Боко Тиквата по лъжи и празни приказки е ненадминат. Само до преди 2 месеца се кълнеше, че в България бежански центрове няма да има. Сега изведнъж се оказва, че центровете дето уж ги няма, били препълнени.

МАлко Напалм и всичко ще е разчистено .

Въпрос на време е тук да стане като в близкия изток, ако не дойдат нови управляващи, които да са твърдо против приема на мигранти. Но като гледам как постоянно ГЕРБ печели избори, това едва ли ще се случи.

Управляващите ,Спрете незаконните мигранти , защото народа ще ги изгони заедно с Вас !

чета комменти ви , и ви се чудия. предпочитате да убивате комарите , отколкото да пресушите блатото. кардинално решение на проблема беше предложен от нашия президент T.Pеджеп Eрдоган - да се саздаде буферна зона в границите на сиря и всички беjнци да се саберат там и да е в под контрола на оон . с това се сагласи само Mеркел , а вие ( горките безумци ) хулите и Mеркел и Eрдоган . по такав начин щеше да баде решен беjнскя проблем .

Абе научи се да пишеш и тогава изразявай мнение.

тапичкото ми , всеки малко грамотен би разбрал че пиша на латиница , и ползвам транслитерацята на дир.бг . само ти дето не ги знаеш тези неща .

А на какво основание бежанците от Ирак, Афганистан, Африка ще се настаняват в Сирия?!

става вапрос за всички бежанци които ползват турската територя за преселение за в на запад . да ви раская: преди време имаше предаване в по едно тв . един от тези беjaнци расказва какво са им казвали тези дето ги пренасят за в Ec. че там в Eс ако видиш на улицата красиво русо момиче и не го закачаш , това значело за тези красавици обида , което обяснява защо тези беjaнци не закачат туркини , и няма за 5 години нито едно изнасилване .като те у нас в Tr са 3 млн .

А Вие защо не си седите при вашия президент, взел такова кардинално решение, ами се занимавате с проблемите на българския народ ?!

ооппсссс! ние си седим в Tурцiya, а ти каде седиш ? аз имам право да се занимавам с вапросите на BG , защото там сам роден и сам живял з0 г. а ти с какво право се баркаш в работите на турция ?

Защо Боко-тъпото продължава да ни лъже, че милионите щели да отидат за пазене на границата, като това не е вярно, а се промъкват новини, че се строят нови лагери за приматите. Не ви ли е ясно, че няма да можем никога да изгоним тези примати, които носят болести и смърт?

Чета коментарите и оставам без думи ! Къде за Бога видяхте сирийци ?! Повечето от тези хора даже не говорят арабски, а и как биха могли като са от Афганистан ! Вместо да се коментира в сайтовете е добре да се предприемат някакви действия ! Изхождайки само от фактите, че тези човеци не са виждали жени на живо- техните се разхождат закрити като чували с боклук , а и така ги третират ! Само се замислете- производните от този факт са стотици!

Към всеки център да се изгради газова камера и фабрика за сапун.

Абе идиоти герберастки, толкова ли сте тъпи та не правите разлика между бежанци и икономически емигранти. Сирийците са бежанци, а цялата останала пасмина са икономически емигранти, на които не сме длъжни да осигуряваме нищо. Те са нарушители на границата, защото са влезнали нелегално и трябва да бъдат вкарвани в затворите. Тъй като затворите у нас не стигат за собствените ни мангали, те трябва да бъдат експулсурани до страните, от които са дошли или да бъдат държани под стража в концентрационни лагери, където да работят и да си изкарват прехраната. Не сме длъжни да хрантутим паразити, проникнали нелегално у нас. Не можем да нахраним собствените си майки и бащи със жалките пенсии, ще хрантутим убийци и главорези ислямисти, проклети да сте..

Те пък тия икономическите емигранти намерили къде да се наврът:)))))Нищо икономическо няма а всичко е прецизно изработено от американците които както спонсорират джихадистите така спонсорират и ''емигрантите'' за да се наводни Европа и балканите с тях...

Докога така? Хващате ги и веднага обратно на турската граница. Сърбите как ги връщат обратно у нас? Ако продължим по този начин жална ни майка. Б.Б. да вземе мерки овреме, да не станат всички Динко и Перата, че те май са по-българи от министъра. Няма какво да се страхуваме, че ще ни каже Меркел нещо, тя вече е пътник.

Капутите от ЕС, които мнооУ уважават Бацето, му пуснаха парици за още сандъци и катуни! Засега стои само един проблем- жабета ли ще ручат мигрантите или на Боци и Цвъ Цвъ топките?

на страната ни: БУФЕРНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БРБ.

Няма нищо по-добро за пазене на границите от мълвата и страхът че ще бъдат разтреляни, законно, от граничарите ни ако ги набарат.

Щом тия изедници казват че не ни разглеждат като буферна зона, значи е точно така! Това и беше целтта на влизането ни в ЕС и грубото изгонване на Българите от собствената ни държава!

Връщайте ги откъдето са допълзяли тия нашественици, или ги товарете на влакове и рли тая дърта кучка, дето ги иска и кани-при Меркел!! И да не забравите да поискате обратно транспортните разходи с лихвите!!!

Бежанските центрове у нас са препълнени Нали пазим границата.Какво стана с оградата.Там нещата са доникъде. Патриотите нали щяха да контролират строежа и. Ама сега всички се занимават с избори, а държавата, доколкото я има да върви на майната си.

Младежкият ГЕРБ се намеси и под темата замириса на чесън и изпражнения. 1. Русия воюва в Сирия от 1 година. Мигрантите са от над 2 години. 2. Повечето (80-90%) от "бежанците" са от Ирак и Афганистан - страни "демократизирани" от САЩ. 3. Повечето "бежанци" са спонсорирани от Саудитска Арабия, за да отидат в Европа и да превземат отвътре. 4. Ако Тиквун беше подсигурил границите, нямаше да имаме проблеми - поне не на този етап. 5. Ако Тиквун беше поне малко мъж, нямаше да се съгласи да прави от България гето - склад за талибани и убийци, както му бе наредено.

за София незнам но младежкото на ГЕРПП в Бургас са наркоманчета закачени на пико и/или с богати родители дето сами за никъв х*й не стават!хубаво е че поне ким чен николофф е съобразителен и ги пресира да са в приличен вид по мероприятията на ПП ГЕРПП!

"С 15 милиона евро ще бъдат изградени три кризисни центъра от затворен тип, в случай на по-голям бежански поток." - и да не пропуснете да заделите поне 2-3 милиона за футболни топки, както заръча стрина Кристалина. Тъкмо ще ритат на новопостроените с пари от ЕС стадиони в забравените села.

ГЪРБОИДИТЕ И СТАЛИНИСТИТЕ, за БЪЛГАРИ ЛИ ГИ СМЯТАШ??? Та те и думичка не пишат за ПРОГРАМАТА "СТАЛИНКА" В ДЕЙСТВИЕ! Не са прочели, че след преговори с ФЮРЕР ТАНТЕ, ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ разположиха граничари по границата ни със СЪРБИЯ. ОТКЪМ СРЪБСКА СТРАНА!! И ОРБАН КАЗА - БЪЛГАРИЯ Е УДОБНА ДА СБИРА НАВЛЯЦИ! НЕ СА ПРОЧЕЛИ, че ДОЙЧЕБАНК ЯКО ГО Е ЗАКЪСАЛА. И ЕС няма да има пари ДА ПЛАЩА НА ТУРЦИЯ.. И че това, което ни отпуска ЕС за нашите граници, е ДА ПАЗИМ НАВЛЯЦИТЕ ДА НЕ ВЛИЗАТ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ.. ЗА ДА НЕ СЪЗДАВАМЕ ОЩЕ ПРОБЛЕМИ НА ФЮРЕР ТАНТЕ.. Щото след ГЪРЦИЯ, ТЯ ЩЕ ПУСНЕ ЕШАЛОНИТЕ С ИРАНЦИ, ИРАКЧАНИ, АФГАНИСТАНЦИ.. ДЕТО САМО ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ МИНАВАТ!!

ТЯ ЩЕ ПУСНЕ ЕШАЛОНИТЕ С ИРАНЦИ, ИРАКЧАНИ, АФГАНИСТАНЦИ.. ДЕТО САМО ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ МИНАВАТ!! Това постигна ОБИКНОВЕННАТА НИ ГУГУТКА..

САМАТА СТАЛИНКА: "ЗЛАТНИЯТ ВЕК НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ БЮДЖЕТ ПРИКЛЮЧИ!""

добре съгласен сам няма да се гласува за герб!а сега кагете за кои да се гласува?за бкп или рязан доган или за кои???всичко е комунис и дс!!!!много сте тъпи само се пените не гласуваите за герб!а за кои ????

Никакви допълнителни центрове! Да ги връщат обратно! Нали е взето решение за афганистанците, че не са бежанци? Търсели по-добър живот! Ами и много български пенсионери искат по-добър живот и по-високи пенсии, за които са работили, но ето, че отделяме от техния залък, за да храним неканени пришълци. Обратно!!!

След варварските бомандировки над алепо от рашките нужно е да приемем и бежанци от алепо и Боко Храм както и умерената опозиция подържана от Сащ

Е как, с широко отворени обятия и футболни топки. Стрина Сталина даже в ООНето ги покани да участват.

И кой от където е дошъл!

Вестник" Катемерини" има статия, че Германия ИМА НАМЕРЕНИЕ ДА ВЪРНЕ ВСИЧКИ МИГРАНТИ в ГЪРЦИЯ!!! Дали да не се ЗАМИСЛИМ българииии, какво може да ни сполети и нас, малка държава, която може да бъде СМАЗАНА... ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ АКТИВИРА населението ни и ДА ИСКАМЕ ЗАПЕЧАТВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ НИ, а всеки трафикант, трафикиращ тези ПАРАЗИТИ през Б-я ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛВАН на място, без съд и тинтири-минтири педерас*и присъди!!!! ПРОТЕСТИиии И ИЗГОНВАНЕ до последен крак на тези боклуци!!!

А пише ли ЗАЩО?! Едва ли го пише, но да ти кажа - Гърция ВЗЕ ПАРИ ОТ ЕС( мисля, че бяха около 350 лмн. Е) и се ангажира с изграждането на бежански центрове - горещи точки за прием и настаняване на мигранти! Та опасността за нас е именно тази - като вземат нашите управници пари от ЕС, с какво точно се ангажират насреща?!

Ако това стане, наистина ще е свършено с ЕС,а Балканите могат да пламнат във война.

Като чета коментарите имам чувството, че ГЕРБ има 1-2% подкрепа. А всъщност ГЕРБ е подкрепян от 35-40% от българите, а атакаджиите, пишещи тук с по 5-6 ника, я вземат 2-3%, я не вземат... Просто троловете на Атака и Антон Кутев са плъзнали навсякъде...

Не е важно колко ленти е отрязал КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения е обещал че ще построи, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, КОЛКО ПЪТИ Е ЗАКУСВАЛ или ОБЯДВАЛ с Обама (ЗАЕДНО С ДРУГИ 5-6 ХИЛЯДИ КАТО НЕГО), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е верно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Борисов.

Искаш да кажеш,че всеки,който е против това да храним навлеци е враг на политиката на ГЕРБ ли ?

Не е въпросът кой колко % има, а какво е качеството им! Имам високо образование, движа се в културна среда, приятелите ми са интелигентни хора. Не познавам нито един, който да подкрепя твоята партия. Това са само онези, които са получили добри службици от нея и ако тя не е на власт, ще ги изгубят. Аха, имаше и едни други "аз съм прост и вие сте...", да не ги пропусна.

Това не е актуално в момента. Не отклонявайте вниманието на Боце с глупости! Той има сега един приоритет, избори да купува! Вие с глупости го занимавате!

условията са трагични по тези лагери. дават ни пари за да живеят тези хора нормално и подобаващо на бежанци, не се дават парите за да се строят пътища и да се плащат пенсии.направете нормални лагери и се погрижете за обучението на децата им

САМО ЛЕВСКИ ! ! ! Опааа . . . Май съм объркал темата ! ! !

Докато руснаците разрушават градовете им в Сирия тия хора ще бягат, вече и да спрат потокът пак няма да спре, това е положението. Милиони хора живееха по тия градове - руснаците ги сринаха със земята както направиха с Грозни. Но не искат да спрат човешкия поток оттам, напротив, съвсем умишлено правят всичко за да създадат проблемите които създават на ЕС. Злото на тоя свят винаги оттам идва, то хуни ли ще са, татари ли, руснаци ли... плъзват на запад и рушат докато не бъдат спрени със сила.

Ти ако си толкова късопаметен, ние помним, че "бежанския поток" през нашия район започна преди поне 3 години, а руснаците се намесиха в Сирия преди 1 година! Също така руснаците още не са бомбадирали Турция и нейните градове, така че защо тези "бежанци" не ги устройва да стоят там?! Каква опасност ги грози в Турция, че трябва да се промъкват нелегално в Европа, с която нищо общо нито като етнически състав, нито като култура и религия?!

И именно последната година потокът бежанци нарасна до истински проблематични размери, да.

Абе глупак, колко сирийци има сред т.нар. "бежанци"? 10%? 15%? 20%? Колко от тях са с фалшиви паспорти? Кой свали Саддам и Кадафи? Кой е активен вече 24 години в Афганистан? Трябва да благодарите на руснаците и на Асад, че успяха да осигурят относително спокойствие на 15-16 милиона сирийци (от тях 5-6 милиона "бежанци" в собствената си държава), скрити в контролираните от Асад територии. Иначе сирийските бежанци нямаше да са 200-300.000, а над 10 милиона...

Кви руснаци бе г-жо, г-не, г-зо...