Обвинение и ”подписка” за кмета на с. Галиче Ценко Чоков

Районната прокуратура в Бяла Слатина е внесла в съда обвинителен акт срещу кмета на с. Галиче Ценко Чоков за документно престъпление.

Обратно в новината

Коментари - Обвинение и ”подписка” за кмета на с. Галиче Ценко Чоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да го гали с перце, тоя крупен престъпник и как ли не!?Защото този отявлен негодяй е важен кадър за ДПС в турцизацията на български райони, в които не живее турско население!?Самата прокуратура се ръководи от долнопробен негодник, маша на КОЙ!

Стига сте ни занимавали с тоя гадняр , ами с парите и имотите му направете един старчески дом, а него го назначете за санитар докато е жив да види как се изкарват честни пари .Нека това му е присъдата!

Чоко си е "пич от класа" - носи скромни дрешки, кара скромни автомобили има там някакви "имотчета" и "дребен" рогат и опашат добитък и едно изпъкващо на черноризестата му мусолиновска юнашка гръд герданче...Той е добър и се "грижи" за съселяните си, пази ги от лошите, въобще као кмет, в неговата община цари какво? - "Благоденствие и преклонение" към подвизиге му... И сега - какво, някакви драскачи му завиждат, че има търговски нюх, че е "отделял" от залчето си, за да е това, което е - един отдаден на хедонизма примат, който като Прометей е дал огън и блага на слепите. А некви "лигави" комшии риват, как неговото момче "погалил" сина им и последният взел, че паднал и се ударирл...Бря, бря, бря що врява и олелия беше - за нищо... А сега нека питаме дали Чоки не върви по стъпките на дядо си Бенито или Адолф...Ха да видим сега съд и прокуратура има ли?...

отиде парата в свирката. Нямало да му се иска отстраняваме и защо? Абе той откъде има тези имоти, пари, начин на живот на себе си и на семейството. Да не ги е донесъл от баща си. Затова бягат хората - НЯМА СПРАВЛЕДЛИВОСТ. Абе имало ред в селото, нямало кражби - ами той най-големия крадец.За тези имоти и пари които е окрал можеше цяла армия да наеме да пази селото. Но кво да правиш - необразовани селяци - хак им е. да ги мачка.

Ценкооо Чоковвв маййй щее не си вечен

Алоу, Арнадудова, спри да фърляш прах в очите на хората, ами кажи: 1. #КОЙ открадна парите от КТБ 2. Kога и на колко ще бъде осъден 3. Кога ще върне парите, дето всички ние ги плащаме!!! 4. Кога на ваше място в Цацаратурата ще дойдат РАБОТЕЩИ прокурори, като двете румънки...

Този ако се събере с Цветанов и Борисов можеш да помислиш, че са трима братя! Иначе Бойко е най-представителен от тримата.

Страната на Боко и Чоко!

Абсолютно! И на червените другари, които ще го духат много скоро. Като останат сами в БГ

Лумпени като този като кметове са един от най-катероричните белези за упадъка на българското общество и държава! В нормална държава с нормална прокурятура този, и отрочето му много отдавна щяха да гният в затвора, и всички, дори и този самият отлично го знае!

ама они го пуснаа,да си укрие марсотиите до краи.

someone

тежкия златен ланец е символ на богатите у нас. да се различават от бедните.

С Бойко са си лика - прилика!

До кого ще са под чадър бандитите,продажниците и циниците?Тази примитивна душичка ,която незнайно защо е кмет,я подкрепят полицаи,прокурори и други субекти.На всички им е ясно,че този и други като него кметове в този район са избрани с явна и не дотам афиширана подкрепа на ДПС.В този район няма мюсолмани ,но вече има джамия.Това какво ни говори?Защо всички си затварят очите и обръщат главата?

Днес Цеко, утре Боко.

Hа кладата!

На този само за физиономия да му лепнат доживотен с кеф....Е,Бойкооо ако това са ти протежетата голям срам.....

Невероятен човек! Неговото съществуване в една наужким напреднала държава член на великите ЕС и НАТО е просто феномен. Без да проверявам, съм убеден че нема втори такъв на такава длъжност в цела Европа и сигурно и в 99% от държавите по света!

Затова ли за З МАРТ са загинали опълченци, руснаци , финландци, румънци? Днес подобни същества като този кмет да дерибействат в българските села и градове.

Ей идиоти погледнете какви палячовци ви управляват, пожарникари цигани с основно и т.н. Нема такава държава!!!

каква подписка - че тои отдавна си е за кауша!

Все пак са го наказали МНОГО СТРОГО-сигурно много страда горкият ....... ХА-ХА-ХА

Абе тоя Чоков и Борисов да не би да са братя по далавери?

Трябва да забранят на кметовете да заверяват пълномощни за разпоредителни сделки с недвижими имоти. Една от причините е, че тези пълномощни се регистрират само в регистъра, който се води в даденото Кметство. Втора причина е, че кметовете в повечето случаи са некомпетентни юридически и третата е, че най-много измами стават именно с такива пълномощни. Но така пък има много работа за съдилищата и полицията. Тази ситуация ми напомня за един виц, където единия копае дупка, а другия веднага я заравя....Работа много....

Има факти вече в "борбата" Чоков, Боков, данъчна за 1000 евро, ура... хванете ги за.... ТИМ Варна

Че въпросният селски АЙДУК, твърде много прилича на Бацето? Като две капки вода са!

Знае ли каква дата е днес? Как другарката в четвърти клас го пусна да мине с три минус в пети, не я е срам, ако е жива, ако не - пак. Бати тракториста.

Тука позна -Ценко наистина сам кара тракторите си...

И от време на време наема Валери Петела от Търнава :) Определено има далавери в селото, управлявано от него, но положението там за живущите е много по добро от това, в другите села наоколо, нападнати от цигани и беззаконие...

Абе нема ли кой да го гръмне и да се свърши!!!

Че, ако става въпрос за гръмване ,ще останем без администрация!

?!?! Това на снимката Луйдю Финес на младини ли е!?!? Страхотен актиор е и му пожелавам още много дълги години да ни расмива с Боровил!

На този селски дърт нерез, по му приляга името Ценко Кочов!

Ценко Чоков - президент! От ГЕРП!

Този "кмет" е крайно време да влезе в затвора и не само той , а и синовете му ...

Героите са ЧОКО и БОКО.

ТОЯ Е МЕСНИЯТ БОЙКО БОРИСОВ

... прав си... на фона на такива боко изглежда мн. "постен"... точно такива "последни екшън герои" ще го... дискредитират/изложат...

Хгф

Прост народ, слаба държава!! Друго обяснение няма, излиза, че премиерът има топки, ...че прави всички луди. Диви и щастливи. Не е смешно, жалко е!

Не е жалко, трагично е! Такива сме си били, такива ще си и останем. Гени са това, не гроздова.

както и други преди него. За така проявени нахалници тази мярка е неадекватна.

Гадна мутра е тоя Чоков ейййй.Бандит в мозъка на костите.

Тфа си е оформена и завършена мутра! Сигурно сега си пие уйскито у тях и ви се подиграва.

Още един безсмъртен...

хванали сте го за дедовия, щото е от вашите, продажници български

до гуша ми дойде от глупаци!

бг.село,е подлосено на,геноцид,от,цигани,....и опустошеня,чоко,оф галиче,да оглави,мвр...

Хайде, това е несериозно не е откраднал земята купил я и парите са преведени. Може да има други кусури но за това е смешно да го обвиняват

Със заплахи и подпалени къщи май я е купил

Търсиха му цаката и я намериха.Хайде сега със същия хъс прокуратурата да започне разследване на властимащите за национално предателство.

Тия впрегнаха цялата държавна машина- прокуратура, полиция, жандамерия, данъчни и накрая какво- като кмет заверил пълномощно без да присъства упълномощителя, но коректно му превел сумата от 6хил. лева. за сделката със земята. Голямо престъпление са разкрили, няма що. Цялата им работа е такава, много шум за нищо.

Този е известен като голям и креслив русофил!! Считайте колко "умни" са ни русофилите...

Боклук скапан, няма ли кой да го постави на място тоя плазмодии?!? Има много начини...

Тарикатче, защо не ходиш да поживееш в някакво населено място, където 70% са индоевропейци?

Държава, в която такъв лумпен е кмет....пишете я бегала!!!

Да съдиш единствения кмет, който води успешна война с цигани, апаши и бандюги, е безумие. Хората е селото го обичат и си го избират на първи тур. А когато закопча за стълб на мегдана поредния крадец мангал, предизвика всеобщо възхищение. Какво целят тези, които го съдят, не е ясно. Но без такъв кмет Галиче няма да прокопса.

За едно моренце ли се продаде или честичко коленичиш на кмета с отворена уста?!

"Безумие" си е прав, ама на тебе нали ти плащат да драскаш във форума. Помисли си ти за колко си се продал а не той. То се вижда, че кметът работи от съмване до мръкване и всички в селото го уважават с изключение на единици.

В село Галиче Ценко го мразят само циганите, че не им дава да пипат.