Кабинетът обсъжда 145 лв. за годишна винетка

Три варианта за увеличаване на цената на винетките са предложени и се обсъждат от правителството. Според единия, годишната винетка ще стане 145 лв.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът обсъжда 145 лв. за годишна винетка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А със симпатичната министър Лиляна Павлова бих играла на карти Белот в каре само да не увеличава толкова много цената на винетките, ако е възможно.

Да само дето заплатите ни не са в Евро и не са съпоставими с европейските.

На такъв глупав народ винетката трябва да му е по 1000 лв.

Тоя дебел ухилен комунистически тулуп наясно ли е,че има развити европейски страни,в които цял ден да обикаляш дупка няма да намериш с по-евтина годишна винетка.

интересно мие като поддражка кои ми гарантира хубави и асвалтирани патища аз ми писна да карам на калпаво пак и затова да му давам париинтересно мие кои от тая система гледа изкара пари от народа в даи се се ненаял като цяло и се недоволен аиде сега да земат да се позамислят тия новите да оправят кварталите кадето е копка до копка и да видите в един малак град в един квартал сам броил 30 копки на една улица нее ли срамно а пак по селата няма какво да се говори мине заплиуе го за изборите ма тая година и това не правиха сигорно криза а тука единия квартал трябва до нова година година да е готов и по проект ама проекта от стария кмет с три мандата се споминал понеже си направи само за тия си неговите кадето живеят бсп му казали хората за 20 години две улици и една алея напредак маика та дранка

Народът обсъжда...... Как да раздели 145 лопати на 260 глави?

ВДИГНЕТЕ ЛИ ЦЕНАТА НА ВИНЕТКИТЕ ЩЕ Е ПОСЛЕДНОТО ВИ АНТИБЪЛГАРСКО РЕШЕНИЕ И СИ ЗАМИНАВАТЕ ДОЛНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ. ЧАКА ВИ СЪДБАТА НА ЧАУШЕСКО!

за тая ли к""""а гласувахте ????!!!!Са заради таз ще гладувате!!!

Малко са 145 лева! Трябва поне двойно на тях - 290 лева. Още нека стоим и си пишем по форумите и другата година ще е 500 лева винетката!

Много килца е качила момата на снимката.

Защо тази новина е в отдел "Бизнес"? трябва да е в отдел "Рекет". Колко естествено звучи само - последни от "Държавен Рекет"!

Кабинетът на мутрите се връща към рекета! Те мутрагените това знаят, това могат! :)

Политиката на Боката е - навиране до кръв, след това два пръста назад, народа да си поеме въздух и пак отначало. И така втори мандат. Ама човека е горделив и за него е по-важно лицемерно потупване по рамото от Мергел, а не милионите клетви от българите.

Не мрънкайте въшльовци! Данъците и смъртта са неизбежни! Спирате цигарите и си плащате винетката. Кво пищите като насинени пудели?

Ей папагалово око, искаш ли и другото да ударя, за да си приличат?

Vladimir Borisov

Удари на Бел Пудел една...

ама не гласувайте пак ,оставете. купените гласове да са решаващи.

Г-жо Павлова 145 цирея да излязат на теб и предложилите тази простотия,но без Бойко Борисов.Той рано или късно ще е на място спокойно,съгласно книгата на писателят Калчев/лека му пръст/.

свали правителството ?!

AАйде народе по кръчмите!Яжте пиите и си носете новите дрехи ! ЖИВОТ НЯМА !

да си купите свещички с тези 145 лева, нещастна пасмина...

Поне да има и 24ч винетка, но да може да се плаща по смартфона- цена 1лв. Който пътува малко трябва да има опция и за винетка с по къс срок на давност, като 24ч. За паркиране можа, а за винетка неможе та за какво са ни тези технологии. Напълно, ще съм съгласен, ако не си си платил глобата да е в 10-ен размер, но имайки в предвид размера на дохода на провинилият се водач. Това да се увеличат винетките двойно, като не се взема предвид жизненият стандарт в страната, а за пример служат най богатите страни в ЕС няма да доведе до нищо добро, а само до по голяма корупция. Даже да се направят винетките за безконтактно стационално, и мобилно електронно чекиране по пътищата резултатът е предрешен предварително, както е при държавните поръчки, и програмите в повечето случаи. Кой е по прав във всички случаи, умният с няколко чужди езика, и две висши образования или мъдрият.....Оставям на вас да прецените.....

В Румъния с която сме в "общ пакет" винетката е 65 лв

Сега псувате,що не мислехте,че гласувате за най голямото зло на прехода.Другите все пак са по малко зло.

Мама ви д`еба, гробари ! Гнусни народни изедници ! На изстрадалия ни народ и последната риза ще съблечете !!! ГАДОВЕ ! Проклети да сте, гробари !

А 150 свирки можеш ли направи.

145 ритници в задника ,ето това си го заслужавате, и то без да ви се обяснява защо.

Ибре момеее.Моят Москвич струва 150 лв. а ти ми искаш толкова пари за винетка .....ХА-ХА-ХА

Мамицата ви. Знаете само да скубете, но всичко има някакъв предел. дори в България. Рано или късно и на многострадалния българин ще му прекипи.

Вече му прекипя! Болен Пуделов пръв го отнесе!

Тамян и свещи да си купите изроди мръсни,не съм садист но с голям кеф искам да прочета:министър,депутат или партиен шеф се запали и изгоря-вашта мама изродска!!!!!!!!!

в Букурещ заявяват ,че нямат доверие на НИТО една парламентарно представена партия!! А НАШТО СТАДО стои мирно пред кланницата.

"ще плащат повече тези, които се движат повече по пътната мрежа." Ами тези които карат повече по пътищата не плащат ли повече ДДС и АКЦИЗИ купувайки си горивото???

Това с тоол таксите е само идея и щом казват,че ще го правят след две години значи ще е след двайсет.Така,че споко,скоро няма да стане и тези 145лв. винетка за тези които се движат много са нищо защото най-ниската тоол такса във вселената е около десет лева.При такава такса едно минаване Бургас-София и обратно ще струва 20лв.За цяла година сумата може да набъбне до няколко хиляди лева,така,че 145лв. са наистина нищо.

Колко е щастлива комун.щерка.

що ни сравняват в другите страни, що не пишат колко са им заплатите тия тъпанари? Тая пача ко са е ухилила?

Грам мисъл в тая глава нямат. И какво като не е увеличавана, кое се подобри по пътищата като настилка, като маркировка, като знаци за да се увеличава? Поредната тесла за нас

Малко е,още повече трябва.Всички услуги със 100% нагоре.Да изтрезнее народа.

Само дето това не е услуга. Услуга ще е, ако ми поправят колата, която се е разбила в някой пътен трап. Или ако доволната кака от снимката ми лъсне, обувките например. Щото ако ще и плащам двойно за друго, искам някоя по като за пред хората.

Типично по български,печелиме изборите,забравяме ,какво сме обещавали и започваме с дрането!!!! До сега нямаше едно правителство,което да направи живота на българина малко по добър,но това е нормално след,като едни и същи смрадове управляват от 1945 година на сам!!!!Едни и същи боклуци вече 70 години и простия народ не можа да разбере,че тези единствено за собствената си кожица мислят,не им пука за никого,просто те са там само за да крадат и лъжат хората!

бързо забрави как го наритахме за тока преди няколко години! Да не си мисли, че за винетките няма да е същото?! Ще му запалим миризливата кочина!!!

Борисов , Борисов , допълнително олайнявихте фалшифицирането на изборите!Тотално Ви лъсна голия задник!

Идиоти ненаситни !

Тая непоръбената, скоро ще и духа кон на врата! Да е.а тоя Бойко. Къде ги намира все такива от околовръстното? Една, две, три!? А стига де!

Tази дебела грозна гъзица пак започна да свири по свирката на господаря си; Mисля че добре свири. Mозък като на клонирана овца DOLI; Cамо кредити лапане на комисионни а после ние да плащаме Bреме е да ги изметен всички от последните 25 години

Ще мучим по форумите седмица две... и после тихичко ще си платим. Т'ва сме ние.

Ми що мучите излизаите с полицаите и военните

Явно управляващите ни мислят само най- готиното затриване.На ромите и техните деца-инвалиди увеличение на парите, а на робите-българи нови данъци и такси и за храните, и за колите, и за жилищата. Да, ромите живеят в незаконни жилища и неплащат данъци на общините,инвалидити, които са 99% от ромите, ползват безплатна винетка и са освободени от данъци, тока и водата им са безплатни, отоплението също, а за храната попитайте БЧК и БХК, колко им раздават всеки месец.

ujabg

Време е да почнат да си обсъждат и оставката!

145лв. винетка,ха дано ама надали.

Хубаво би било, ако министър Лиляна Павлова предложи да се намали цената на винетките. Тя има огромно влияние в този кабинет. Премиерът я слуша.

ПЪЛЕН ИДИОТИЗЪМ!