Коментари - Парно и топла вода няма да поскъпват поне до юни | Днес.dir.bg

Парно и топла вода няма да поскъпват поне до юни

Цените на парното остават непроменени до края на тримесечието, запазват се цените и на високоефективната електрическа енергия от топлофикациите на газ.

Обратно в новината

Коментари - Парно и топла вода няма да поскъпват поне до юни | Днес.dir.bg

Коментари

Каже ли Ив.Ив. за нещо НЯМА, зная, че ще ИМА! И то обезателно, ако искат 30%, ще свали на 27% и ще се представи за орден!

Урааааааааааааааааа!

Ако слушкате и не ми правите протести за щяло и нещяло, може и чак до Юли да не ви го вдигна !!

за новия отоплителен сезон със сигурност ще поскъпнат и то доста - за компенсация

тука е по-зле от Сирия, по-добре е да умреш от раз при бомба или разстрел, отколкото да умираш бавно с години от мизерия, студ и глад, хранещ се замо с хляб . Жервите в България за 30г години не са по-малко от тея, които са убити в Сирия, откакто е започнала войната там. На тая територия българия тука има някакви мръсници - масови ненаказуеми крадци на всичко , наречени управляващи (биши и настоящи) и друга група , наречена население , което не знае, дали утре ще може да си плати парното и тока

се отлага с 3 месеца? Браво, успокоихме се!

Много гнусен,циничен и гаден психо-фашист.

ИСТИНАТА, ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА, БЪЛГАРИЯ - ЗАПЛАТА ИЛИ РОБСТВО Задължителният за теб данък и задължителните "осигуровки" е едностранен договор, наложен единствено със сила и безусловна принуда и заробване. Затова реално е данък, а НЕ осигуровки върху доходите ти е 28%. Задължителният за теб данък ДДС е 20%, във всички стоки и услуги участва данък ДДС 20%. Задължителният за теб данък акциз ГОРИВА е над 10%, във всички стоки и услуги участват ГОРИВА, данък акциз горива е над 50%, данък ДДС горива е 20%, общо данък ГОРИВА е над 70%. Общо задължителните ВЗИМАНИЯ "данъци", НАЛОЖЕНИ върху ВСЕКИ работещ трета категория човек, извинете, труд СЕГА са над 58%. На ВСЕКИ 100 "ваши" лева представителните политици Ви НАЛАГАТ "данък" безусловно ВЗИМАНЕ над 58 лева СЕГА, но те НЕ отиват в държавния бюджет и лични осигуровки за теб, а над половината от ТЕЗИ "данъци" ВЗИМАНИЯ се заграбват от шепа хора СЕГА, утре за теб няма да има НИЩО, то е заграбено СЕГА. Утре, утре, ВИНАГИ утре и така МИНАВА животът за теб, нали. Вдъхване на надежда чрез ОБЕЩАНИЯ, е един от ОСНОВНИТЕ прийоми на манипулиране на хората. Човекът е ТАКА устроен, че в безизходни ситуации в които умишлено представителните политици - мутри го вкарват, надеждата ПОТИСКА здравия разум. Представителните политици ПРОДЪЛЖАВАТ да твърдят, че НЯМА пари СЕГА и ТРЯБВА да се взимат ОТНОВО заеми, да източват парите СЕГА, а ДРУГ да плаща утре. Задължителните ВЗИМАНИЯ "данъци" НАЛОЖЕНИ над всеки роб, извинете, работещ са МНОГО над 58%, има още много други данъци и акцизи наложени върху теб като: недвижимо и движимо имущество, винетки, задължителни застраховки, още акцизи и т.н. НЯМА пари СЕГА за заплати, пенсии, образование, здравеопазване и т.н., а трябват НОВИ заеми, трябват НОВИ данъци и трябват НОВИ закони, трябват нови цени. Ако твоята заплата е 800 лева на месец, след данъците и задължителните "осигуровки", наложени безусловно върху теб от привилегирования елит и паразит, твоите пари са реално МНОГО под 504 лева, а с тези пари един човек в България може САМО да оцелее като животно, но не и да живее като човек. Ето това е неоспоримо ДОКАЗАН бандитизъм и паразитизъм НАЛОЖЕН върху теб, СЕГА и УТРЕ от неподлежащи на постоянен контрол от гражданите представителни политици - мутри. Докато има частна държава в държавата, цялото безумие НАЛОЖЕНО върху теб ще се ПОВТАРЯ отново и отново.

Използват късоумието на населението. Всичко се вдига лятото, населението хич не забелязва, ама като дойде есента и новите сметки мазно му влизат.. джоба.Ми на просто население можеш да му го вкараш и сто пъти в ...джоба! Хайде със здраве, аз вече не патя от тези!

На този като му видя самодоволната скапано-флегматично мижитурска физиономия ми се повдига. Ехооо не можахте ли да намерите достоен българин защитаващ интересите на българският потребител, а не такива плужеци

Щом добитъка си плаща съвестно, няма проблем ВДИГАЙ! Щом добитъка започне да сумти, ЗАДРЪЖ! Щом добитъка покаже рогата си БЯГАЙ!

ЧАК до юни?!? Еххаааа...

Добрата новина : токът и парното няма да поскъпват до края на месеца; така ще е отсега вече - месец за месец ще се определя цената; един се вдига, лошо; на другия месец не се вдига - излиза Боко и казва "Държавата е стабилна"; следващия месец - поскъпва, но Бойко е изключително зает (в чужбина е) и нищо не казва; минава месец без поскъпване - Теменуга излиза и казва "Енергетиката е в цветущо състояние" и така нататъъъъъъъъъък

Тази комисия има неправилно име. Тя не регулира, тя само вдига цените. Това е комисия за енергиино и водно ценовдигане.

Тези, трябваше отдавна да ги закрият,зощото тяхната задача е да узаконявят кражбите на монополистите! А този дъртак отдавна е за минимавна пенсия, за да се науче как живеят останалите хора в тази с.... държава, ако изибщо има такава!!!

А защо ще поскъпват след това? Защо изобщо на всеки няколко месеца поскъпват ток, парно и вода? И за каво служи тоя дебил на снимката?

Аз не знам, до кога ще му гледаме физиономията на този макар, че кандидати да мамят колкото искаш, докато не се предприемат драконовски мерки и то изпълнени. Май българинът от друго не разбира.

Вдигай Иване, вдигай цените, като не знаят да целуват ръка да целуват газ мръсни ръшисти марш панелници пияни в руССия мухахаха

платено реформаторско говедо ;))

Ти пък съвсем откачи

Парното няма да поскъпва от април до септември. От 1 октомври, като дойде време да го пускаме, ще си помислим с колко да ви сурвакаме. Както правим всяка година.

Като го скивам тоя и ми се приисква неистово,да му подаря един десен прав със завъртане у лево....

"високоефективната електрическа енергия от топлофикациите на газ" Тези ОЛИГОФРЕНИ ни взеха на подбив. Даже и руснаците не правят ток от газ!!! А иначе просто си ни подготвят за следващото подхлъзване.

Този дърт цървул от снимката отдавна трябваше да го пенсионират с персонална пенсия от 200 лева, за да разбере как се плащат сметки. хе-хе

Аз съм ЗА, но забелязвате ли, че когато идва време да се пенсионират "демократичните" кадри, махат тавана на пенсиите, само за новите пенсии. Отпуснатите досега, по някаква необяснима логика, остават по-ниски.

Като го скивам тоя и ми се приисква неистово,да му подаря един десен прав със завъртане у лево

Като го скивам тоя и ми се приисква неистово,да му подаря един десен прав със завъртане у лево

А защо на всеки няколко месеца поскъпват ток, парно и вода ? Май от европейски просперитет ще да е, нали?

МАРШЪТ НА БАНИЧКИТЕ В БЪЛГАРИЯ - ХХХХ/2018/201X Баничка със СИРЕНЕ или баничка с ИЗВАРА: "ти избери, ти можеш ли." В България през 1980 г., при социализма - открита диктатура, минималната заплата е 120 лева/месец. Минималната необлагаема с данък - доход заплата в България през 1980 г. е била 100 лева/месец. ВНИМАНИЕ! Цени на баничка... при социализма: "баничка със СИРЕНЕ - 10 стотинки", при демокрацията и свободата днес: "баничка с ИЗВАРА - 1 лев." Минималната заплата от 01.01.2018 г. е 510 лв., но след задължителните данъци и задължителните "осигуровки", наложени от шепа хора безусловно върху теб са над 28%, и минималната работна заплата е реално под 398 лв. Минималният праг на "бедност" за 2018 г. е 321 лв., ДО минималната заплата. С 100 лв., много ПОД минималната заплата при социализма - открита диктатура 1980 г., ти можеш да си купиш 1000 банички със сирене. Днес, 2018 г. при "демокрацията" (капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) с минимална работна заплата, която е реално под 398 лв., ти можеш да си купиш 398 банички, но без сирене, а с извара. Неоспоримо се вижда, че на почти всеки гражданин в България, сега основният жизнен стандарт е ПАДНАЛ много над 3 пъти в сравнения със социализма (открита диктатура) от 1980 г. А на шепа "хора" - привилегирован елит и паразит в България, сега при "демокрация" и "свобода", основният им жизнен стандарт се е ВДИГНАЛ много над 300 пъти. Ако Вие се храните по три пъти на ден, тогава с минимална работна заплата от 01.01.2018 г., Вие имате НЕОСПОРИМАТА възможност да си купите цели четири банички за едно хранене, с други думи - дванадесет банички на ден. За цял месец, баничките Ви станаха 360 бр., а минималната заплата реално е 398 лв. На теб ти останаха цели 38 банички за този месец, с които ти можеш да си платиш: ток, вода, интернет, телефони, транспорт, лекарства, дрехи и обувки. Днес ти вече си богат, останаха ти цели 38 банички, но без сирене, а извара. Сега ти вече можеш да си платиш всички основни месечни разходи, нали. Трябва само да се добави и разликата в теглото, и качеството на баничките, при социализма - открита диктатура, баничката е: с ИСТИНСКО сирене и напълно натурални продукти. При капитализмът, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура, баничката е: с палмово масло, набухватели и ГМО мазнини, абсолютно нездравословни, което оскъпява ОЩЕ "демократичната" и "свободна" баничка.

Много лъжеш бе. 1980 г минималната заплата беше 100 лева, ама баничката беше вече 20 ст., 13 ст беше през 1978 г. , когато минималната заплата беше 80 лева. През 1980 г. имаше девалвация на лева и всички цени скочиха с от 30 до 100% Сега при 510 лв баничките са от 45 ст най-ниска цена в супермаркетите до 80 ст - 1 лев по павилиони. Та от тука сметките ти са неверни. с 396 лева се купуват от 850 до 495 или по скъпите 396. При Соца баничките след 80 г варираха от 20 до 26 ст. при заплати от 110 до 140 лева през 89 г. 550 до 540 и това при банички със съизмеримо тегло

МНОГО УТЕШИТЕЛНО... УПРАВЛЯВАЩИ ИЗЕДНИЦИ

Ако може парното и топлата вода да поскъпват от май до септември и да поевтиняват октомври-април!

Кое следва, Иванов? Има един икономическо-търговски трик: първо се пуска слух, че цените "скачат" примерно с 50 %. На другия ден някой излиза и казва: "Не се притеснявайте, ще бъде само 35 %!" И хората дори започват да си отдъхват и да се радват - "Е, не е толкова, колкото се говореше...!" Без да си дават сметка, че дотогавашните им 20 % са скочили всъщност почти двойно. Максимата е искай повече, за да получиш повече. Не ни разправяйте бабини девитини, а говорете за това кой е собственик, какво става всъщност с тези стратегически национални позиции. Ако си продадеш и предадеш щосетата, водата, горите, хляба и тока, с теб е свършена в геополитически план. За това говорете, стига шикълкавеници.

Има очеВАДНИ обективни причини. Цените на петрола се увеличиха за този период с над 20%. Та трик няма.

Цената на петроля се уувеличи, но ние плащаме златната слънчева(на нашето частно, лично слънце) енергия най-скъпо в кошницата. Да им прекратят спонсорирането и толкова. Ако искат чоп да хвърлят, до квотата, останали вън!

da vi eve dedi evania forum,pa da vi eba i maikite zadeto me triete- kakvo be lo6oto v komentara mi be puberi smradlivi..

От 01 .07. вдигат пенсиите с 3.8 % и трябва да им ги вземат на хората парите.

Парно и топла вода няма да поскъпват поне до юни Преведено на неполит коректен език - парното и топлата вода няма да поскъпват поне до края на Председателството.

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ СЕ ВДИГНЕ И СВАЛИ ТАЗИ ПАСМИНА ОТ ВЛАСТ ЩЕ Е ТАКА.

Проблемът е, че "Булгаргаз" е обществена, което ще рече - държавна! Крайно време е да се приватизира, защото работи на загуба, а работи на загуба, защото държавата е лош стопанин! Много просто решение - да се предложи на Гинчето да сключи приватизационен договор за придобиване на компанията - в Чехия да се подпише този договор, но по английското право - така ще се гарантира интереса на държавата, а и ще се покаже солидарност с британския народ за случая "Скрипал".

Да, ще я приватизираме, а после ще дойде една, като оная... как и беше името, че ме гони алцхаймера, за ЧЕЗ иде реч... и ще ревем... аджеба кво стана...

герберастка, юни е де'т се казва утре. Познавам хора, които си правят план за почивките с една година напред. Да ти го р'ъгна на пожарникарския срок на вземане на решения! Всичкото ви е такова-мислено, недомислено, клатено, недоклатено...герберастия.

Кое налага ПОНЕ ДО?

Международните цени на петрола и газа. Ти как мислиш? Ако цената им скочи драстично, дали трябва да се увеличава и цената на парното и тока

А като падне дали не трябва да се намали? Две ДВЕ години морят Русия с ниски цени, а тук наглъщат като юрдечки на воденица, на всеки 6 месеца нагоре.

Примитивните фашисти кога ще намаляте?

Ши ми фанити таратанцити.Тука продаваме сичко и края на май са изнасяме в Румъния

УРумъния нема руски кавали а тук е пълно

Да се надяваме,че до юни ще бъдеш на топло в "Централния софийски затвор"

"Парно и топла вода няма да поскъпват поне до юни" Те даже трябва да поевтинеят. И без това топлофикация надписва сметките както си иска и все в нейна полза!

Поне ?! А след това с колко, моля, и на колко месеца по веднъж ?

а от кога ще се намаляват цените, а боклуци герберасти

Знаем го този номер - ток и парно с нови цени от юни, че да стане почти неусетно. Мизерници!

Коментари - Парно и топла вода няма да поскъпват поне до юни | Днес.dir.bg

Парно и топла вода няма да поскъпват поне до юни

Цените на парното остават непроменени до края на тримесечието, запазват се цените и на високоефективната електрическа енергия от топлофикациите на газ.

Обратно в новината

Коментари - Парно и топла вода няма да поскъпват поне до юни | Днес.dir.bg

Коментари

Каже ли Ив.Ив. за нещо НЯМА, зная, че ще ИМА! И то обезателно, ако искат 30%, ще свали на 27% и ще се представи за орден!

Урааааааааааааааааа!

Ако слушкате и не ми правите протести за щяло и нещяло, може и чак до Юли да не ви го вдигна !!

за новия отоплителен сезон със сигурност ще поскъпнат и то доста - за компенсация

тука е по-зле от Сирия, по-добре е да умреш от раз при бомба или разстрел, отколкото да умираш бавно с години от мизерия, студ и глад, хранещ се замо с хляб . Жервите в България за 30г години не са по-малко от тея, които са убити в Сирия, откакто е започнала войната там. На тая територия българия тука има някакви мръсници - масови ненаказуеми крадци на всичко , наречени управляващи (биши и настоящи) и друга група , наречена население , което не знае, дали утре ще може да си плати парното и тока

се отлага с 3 месеца? Браво, успокоихме се!

Много гнусен,циничен и гаден психо-фашист.

ИСТИНАТА, ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА, БЪЛГАРИЯ - ЗАПЛАТА ИЛИ РОБСТВО Задължителният за теб данък и задължителните "осигуровки" е едностранен договор, наложен единствено със сила и безусловна принуда и заробване. Затова реално е данък, а НЕ осигуровки върху доходите ти е 28%. Задължителният за теб данък ДДС е 20%, във всички стоки и услуги участва данък ДДС 20%. Задължителният за теб данък акциз ГОРИВА е над 10%, във всички стоки и услуги участват ГОРИВА, данък акциз горива е над 50%, данък ДДС горива е 20%, общо данък ГОРИВА е над 70%. Общо задължителните ВЗИМАНИЯ "данъци", НАЛОЖЕНИ върху ВСЕКИ работещ трета категория човек, извинете, труд СЕГА са над 58%. На ВСЕКИ 100 "ваши" лева представителните политици Ви НАЛАГАТ "данък" безусловно ВЗИМАНЕ над 58 лева СЕГА, но те НЕ отиват в държавния бюджет и лични осигуровки за теб, а над половината от ТЕЗИ "данъци" ВЗИМАНИЯ се заграбват от шепа хора СЕГА, утре за теб няма да има НИЩО, то е заграбено СЕГА. Утре, утре, ВИНАГИ утре и така МИНАВА животът за теб, нали. Вдъхване на надежда чрез ОБЕЩАНИЯ, е един от ОСНОВНИТЕ прийоми на манипулиране на хората. Човекът е ТАКА устроен, че в безизходни ситуации в които умишлено представителните политици - мутри го вкарват, надеждата ПОТИСКА здравия разум. Представителните политици ПРОДЪЛЖАВАТ да твърдят, че НЯМА пари СЕГА и ТРЯБВА да се взимат ОТНОВО заеми, да източват парите СЕГА, а ДРУГ да плаща утре. Задължителните ВЗИМАНИЯ "данъци" НАЛОЖЕНИ над всеки роб, извинете, работещ са МНОГО над 58%, има още много други данъци и акцизи наложени върху теб като: недвижимо и движимо имущество, винетки, задължителни застраховки, още акцизи и т.н. НЯМА пари СЕГА за заплати, пенсии, образование, здравеопазване и т.н., а трябват НОВИ заеми, трябват НОВИ данъци и трябват НОВИ закони, трябват нови цени. Ако твоята заплата е 800 лева на месец, след данъците и задължителните "осигуровки", наложени безусловно върху теб от привилегирования елит и паразит, твоите пари са реално МНОГО под 504 лева, а с тези пари един човек в България може САМО да оцелее като животно, но не и да живее като човек. Ето това е неоспоримо ДОКАЗАН бандитизъм и паразитизъм НАЛОЖЕН върху теб, СЕГА и УТРЕ от неподлежащи на постоянен контрол от гражданите представителни политици - мутри. Докато има частна държава в държавата, цялото безумие НАЛОЖЕНО върху теб ще се ПОВТАРЯ отново и отново.

Използват късоумието на населението. Всичко се вдига лятото, населението хич не забелязва, ама като дойде есента и новите сметки мазно му влизат.. джоба.Ми на просто население можеш да му го вкараш и сто пъти в ...джоба! Хайде със здраве, аз вече не патя от тези!

На този като му видя самодоволната скапано-флегматично мижитурска физиономия ми се повдига. Ехооо не можахте ли да намерите достоен българин защитаващ интересите на българският потребител, а не такива плужеци

Щом добитъка си плаща съвестно, няма проблем ВДИГАЙ! Щом добитъка започне да сумти, ЗАДРЪЖ! Щом добитъка покаже рогата си БЯГАЙ!

ЧАК до юни?!? Еххаааа...

Добрата новина : токът и парното няма да поскъпват до края на месеца; така ще е отсега вече - месец за месец ще се определя цената; един се вдига, лошо; на другия месец не се вдига - излиза Боко и казва "Държавата е стабилна"; следващия месец - поскъпва, но Бойко е изключително зает (в чужбина е) и нищо не казва; минава месец без поскъпване - Теменуга излиза и казва "Енергетиката е в цветущо състояние" и така нататъъъъъъъъъък

Тази комисия има неправилно име. Тя не регулира, тя само вдига цените. Това е комисия за енергиино и водно ценовдигане.

Тези, трябваше отдавна да ги закрият,зощото тяхната задача е да узаконявят кражбите на монополистите! А този дъртак отдавна е за минимавна пенсия, за да се науче как живеят останалите хора в тази с.... държава, ако изибщо има такава!!!

А защо ще поскъпват след това? Защо изобщо на всеки няколко месеца поскъпват ток, парно и вода? И за каво служи тоя дебил на снимката?

Аз не знам, до кога ще му гледаме физиономията на този макар, че кандидати да мамят колкото искаш, докато не се предприемат драконовски мерки и то изпълнени. Май българинът от друго не разбира.

Вдигай Иване, вдигай цените, като не знаят да целуват ръка да целуват газ мръсни ръшисти марш панелници пияни в руССия мухахаха

платено реформаторско говедо ;))

Ти пък съвсем откачи

Парното няма да поскъпва от април до септември. От 1 октомври, като дойде време да го пускаме, ще си помислим с колко да ви сурвакаме. Както правим всяка година.

Като го скивам тоя и ми се приисква неистово,да му подаря един десен прав със завъртане у лево....

"високоефективната електрическа енергия от топлофикациите на газ" Тези ОЛИГОФРЕНИ ни взеха на подбив. Даже и руснаците не правят ток от газ!!! А иначе просто си ни подготвят за следващото подхлъзване.

Този дърт цървул от снимката отдавна трябваше да го пенсионират с персонална пенсия от 200 лева, за да разбере как се плащат сметки. хе-хе

Аз съм ЗА, но забелязвате ли, че когато идва време да се пенсионират "демократичните" кадри, махат тавана на пенсиите, само за новите пенсии. Отпуснатите досега, по някаква необяснима логика, остават по-ниски.

Като го скивам тоя и ми се приисква неистово,да му подаря един десен прав със завъртане у лево

Като го скивам тоя и ми се приисква неистово,да му подаря един десен прав със завъртане у лево

А защо на всеки няколко месеца поскъпват ток, парно и вода ? Май от европейски просперитет ще да е, нали?

МАРШЪТ НА БАНИЧКИТЕ В БЪЛГАРИЯ - ХХХХ/2018/201X Баничка със СИРЕНЕ или баничка с ИЗВАРА: "ти избери, ти можеш ли." В България през 1980 г., при социализма - открита диктатура, минималната заплата е 120 лева/месец. Минималната необлагаема с данък - доход заплата в България през 1980 г. е била 100 лева/месец. ВНИМАНИЕ! Цени на баничка... при социализма: "баничка със СИРЕНЕ - 10 стотинки", при демокрацията и свободата днес: "баничка с ИЗВАРА - 1 лев." Минималната заплата от 01.01.2018 г. е 510 лв., но след задължителните данъци и задължителните "осигуровки", наложени от шепа хора безусловно върху теб са над 28%, и минималната работна заплата е реално под 398 лв. Минималният праг на "бедност" за 2018 г. е 321 лв., ДО минималната заплата. С 100 лв., много ПОД минималната заплата при социализма - открита диктатура 1980 г., ти можеш да си купиш 1000 банички със сирене. Днес, 2018 г. при "демокрацията" (капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) с минимална работна заплата, която е реално под 398 лв., ти можеш да си купиш 398 банички, но без сирене, а с извара. Неоспоримо се вижда, че на почти всеки гражданин в България, сега основният жизнен стандарт е ПАДНАЛ много над 3 пъти в сравнения със социализма (открита диктатура) от 1980 г. А на шепа "хора" - привилегирован елит и паразит в България, сега при "демокрация" и "свобода", основният им жизнен стандарт се е ВДИГНАЛ много над 300 пъти. Ако Вие се храните по три пъти на ден, тогава с минимална работна заплата от 01.01.2018 г., Вие имате НЕОСПОРИМАТА възможност да си купите цели четири банички за едно хранене, с други думи - дванадесет банички на ден. За цял месец, баничките Ви станаха 360 бр., а минималната заплата реално е 398 лв. На теб ти останаха цели 38 банички за този месец, с които ти можеш да си платиш: ток, вода, интернет, телефони, транспорт, лекарства, дрехи и обувки. Днес ти вече си богат, останаха ти цели 38 банички, но без сирене, а извара. Сега ти вече можеш да си платиш всички основни месечни разходи, нали. Трябва само да се добави и разликата в теглото, и качеството на баничките, при социализма - открита диктатура, баничката е: с ИСТИНСКО сирене и напълно натурални продукти. При капитализмът, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура, баничката е: с палмово масло, набухватели и ГМО мазнини, абсолютно нездравословни, което оскъпява ОЩЕ "демократичната" и "свободна" баничка.

Много лъжеш бе. 1980 г минималната заплата беше 100 лева, ама баничката беше вече 20 ст., 13 ст беше през 1978 г. , когато минималната заплата беше 80 лева. През 1980 г. имаше девалвация на лева и всички цени скочиха с от 30 до 100% Сега при 510 лв баничките са от 45 ст най-ниска цена в супермаркетите до 80 ст - 1 лев по павилиони. Та от тука сметките ти са неверни. с 396 лева се купуват от 850 до 495 или по скъпите 396. При Соца баничките след 80 г варираха от 20 до 26 ст. при заплати от 110 до 140 лева през 89 г. 550 до 540 и това при банички със съизмеримо тегло

МНОГО УТЕШИТЕЛНО... УПРАВЛЯВАЩИ ИЗЕДНИЦИ

Ако може парното и топлата вода да поскъпват от май до септември и да поевтиняват октомври-април!

Кое следва, Иванов? Има един икономическо-търговски трик: първо се пуска слух, че цените "скачат" примерно с 50 %. На другия ден някой излиза и казва: "Не се притеснявайте, ще бъде само 35 %!" И хората дори започват да си отдъхват и да се радват - "Е, не е толкова, колкото се говореше...!" Без да си дават сметка, че дотогавашните им 20 % са скочили всъщност почти двойно. Максимата е искай повече, за да получиш повече. Не ни разправяйте бабини девитини, а говорете за това кой е собственик, какво става всъщност с тези стратегически национални позиции. Ако си продадеш и предадеш щосетата, водата, горите, хляба и тока, с теб е свършена в геополитически план. За това говорете, стига шикълкавеници.

Има очеВАДНИ обективни причини. Цените на петрола се увеличиха за този период с над 20%. Та трик няма.

Цената на петроля се уувеличи, но ние плащаме златната слънчева(на нашето частно, лично слънце) енергия най-скъпо в кошницата. Да им прекратят спонсорирането и толкова. Ако искат чоп да хвърлят, до квотата, останали вън!

da vi eve dedi evania forum,pa da vi eba i maikite zadeto me triete- kakvo be lo6oto v komentara mi be puberi smradlivi..

От 01 .07. вдигат пенсиите с 3.8 % и трябва да им ги вземат на хората парите.

Парно и топла вода няма да поскъпват поне до юни Преведено на неполит коректен език - парното и топлата вода няма да поскъпват поне до края на Председателството.

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ СЕ ВДИГНЕ И СВАЛИ ТАЗИ ПАСМИНА ОТ ВЛАСТ ЩЕ Е ТАКА.

Проблемът е, че "Булгаргаз" е обществена, което ще рече - държавна! Крайно време е да се приватизира, защото работи на загуба, а работи на загуба, защото държавата е лош стопанин! Много просто решение - да се предложи на Гинчето да сключи приватизационен договор за придобиване на компанията - в Чехия да се подпише този договор, но по английското право - така ще се гарантира интереса на държавата, а и ще се покаже солидарност с британския народ за случая "Скрипал".

Да, ще я приватизираме, а после ще дойде една, като оная... как и беше името, че ме гони алцхаймера, за ЧЕЗ иде реч... и ще ревем... аджеба кво стана...

герберастка, юни е де'т се казва утре. Познавам хора, които си правят план за почивките с една година напред. Да ти го р'ъгна на пожарникарския срок на вземане на решения! Всичкото ви е такова-мислено, недомислено, клатено, недоклатено...герберастия.

Кое налага ПОНЕ ДО?

Международните цени на петрола и газа. Ти как мислиш? Ако цената им скочи драстично, дали трябва да се увеличава и цената на парното и тока

А като падне дали не трябва да се намали? Две ДВЕ години морят Русия с ниски цени, а тук наглъщат като юрдечки на воденица, на всеки 6 месеца нагоре.

Примитивните фашисти кога ще намаляте?

Ши ми фанити таратанцити.Тука продаваме сичко и края на май са изнасяме в Румъния

УРумъния нема руски кавали а тук е пълно

Да се надяваме,че до юни ще бъдеш на топло в "Централния софийски затвор"

"Парно и топла вода няма да поскъпват поне до юни" Те даже трябва да поевтинеят. И без това топлофикация надписва сметките както си иска и все в нейна полза!

Поне ?! А след това с колко, моля, и на колко месеца по веднъж ?

а от кога ще се намаляват цените, а боклуци герберасти

Знаем го този номер - ток и парно с нови цени от юни, че да стане почти неусетно. Мизерници!