Парното поевтинява далеч по-малко от газа

От 1 април парното поевтинява между 1 и 10%. За София понижението е 3%. Цената на тока от комбинираното производство ще се понижи между 14 и 17%.

Обратно в новината

Коментари - Парното поевтинява далеч по-малко от газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ходи да си гледа пенсията ,а не да се занимава с работа за която даже не е чувал. Дай път на някой млад и енергичен човек , какво си се впримчил като удавник в този пост !

Този Иван Иванов нали е човек на Иван Костов. Тогава какво очаквате от ДСБ. Кражби, далавери и мазни приказки...сини комунисти-никаква разлика

какво взема заплата тоя плешив идиот? Спокойно може да живее от рушветите от Топлофикацийте. Оставка за куклите на конци!

То и петрола поевтиня драстично, но Вальо Златев явно още не е разбрал.

Плюехте Орешарски, който намали цената на тока с 10% и погна монополистите-ЕРД , дойде вашия кумир ББ и преди това чрез служебното правителство го вдигна обратно 10%, затвориха очи пред картела на горивата, докат не излезе Марешки да рече "Царят е гол!" и пка ще гласувате за него, докато не останете голи като пушки ! Умишлено не споменавам заемите-многомилиардни !

Това е дясната политика на Кабинета Борисов-2! Поевтиняване на газа има голямо. Но, вместо тегобата на потребителите от народа да се облекчи, ще се увеличат печалбите на фирмаджийте! Трябва печалбите на капитала да нарастват, доходите на народа да не растат! Това е смисъла на дясната политика, по цял свят, а у нас най- вече!

1.В Петрич няма топлофикация, а газофикация. 2.Преди да паднат цените на газта минимално от Нова година -на 28 ноември бяха вдигнати цените за пренос и де факто общата цена беше по висока още през ноември. Продължават да ни лъжат и говорят групости

В СОФИЯ ДА НАПРАВЯТ КАТО В ПЕРНИК. 1ЛВ НА КВАДРАТЕН МЕТЪР АПАРТАМЕНТ ЦЕНА НА ПАРНОТО И ХОРАТА ЩЕ СИ ПЛАЩАТ И ТЕЗИ КОИТО СА ИЗКЛЮЧИЛИ РАДИАТОРИТЕ ЩЕ ГИ ВКЛЮЧАТ И МИСЛЯ ,ЧЕ ТОПРООФИКАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ НА ПЕЧАЛБА.МОЖЕ БИ НЯМА И ДА СЕ КРАДЕ.

АИКБ, в моите тръби парното не се прави от ток, а от изгоряла газ. Газта намалява с 20 %, в същото съотношение трябва да поевтинее продукцията от газа в Топлофикацията. Мая, такава уравновиловка се правеше при Соца. Днес нали е капитализъм, движение в цените по себестойност!

деер

Е, сега кой ни е виновен?

ЗА 65 КВ.ЖИЛИЩЕ СМЕТКА ЗА ЯНУАРИ МЕСЕЦ 210 ЛВ. С РАБОТЕЩИ НА 2 РАДИАТОРИ, А АКО ГИ СЛОЖА НА 3 СИГУРНО НЯМА ДА МИ СТИГНАТ И 300 ЛВ. ИВАНОВ НА ТОВА ЛИ МУ КАЗВАТЕ НАМАЛЕНИЕ....

А стига бе, не може да бъде.

Какъв буфер за светлото ни бъдеще бе, Иванов?! Пак с бъдещето ни баламосвате. А ни затривате в сегашно време! Дали ще ни има въобще в бъдещето, щом сега плащаме повече, като излишъкът е за бъдещето, в което въобще не е ясно какво ще потребяваме.

Елементарно. Заплатите в топлофикациите са огромни, затова сметките почти не зависят от цената на газа. Те са хранилка на управляващите.

НАЛИ УЖ ТОЗИ ОТОПЛИТЕЛЕН СЕЗОН ТРЯБВАШЕ ДА ПЛАЩАМЕ ПО-МАЛКО.МИНАЛИЯТ ОТОПЛИТЕЛЕН СЕЗОН РАДИАТОРИТЕ МИ РАБОТЕХА НА 3 И ПЛАЩАХ ПО-МАЛКО ОТКОЛКОТО СЕГА.РАБОТЯТ НА 2 И СМЕТКИТЕ МИ СА ПО-ВИСОКИ. НАМАЛЕНИЕ АМА ДРУГ ПЪТ...

Sm3hurk0

Ако искате по-евтино парно, може да подкрепите стачката тази вечер !

Не газа, а газта.

Клиентите на ЧЕЗ да си погледнат хубаво последните сметки за ток !! Или има скрито увеличение на тока,или пак мамят.

Глей ся! Вече си плащал 1000 за студено. Защо сега да ти правя отстъпка?!