Синодът пак настоя гей парадът в София да бъде забранен

Светият синод на Българската православна църква призова държавните и общинските институции да анулират този "поход на възгорделия се грях" - гей парада в София.

Обратно в новината

Коментари - Синодът пак настоя гей парадът в София да бъде забранен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога най-накрая журналистите ще правят разлика между хомосексуалист и гей-активист? Гей-активистите са платени от Запада шепа хора, които манипулират и прокарват политики, които да съсипват ценностите на дадено общество. Хомофашизмът няма нищо общо с присъствието на хора с хомосексуална ориентация в дадено общество. Хомосексуалисти винаги имало, гей-активисти - само през през последните 40 години!

Любовта е изцяло свързана със свободата. Самото определение за любов е свобода. Любов е това, което е свободно и не познава граници, забрани и условия от какъвто и да е характер... Любовта не нарушава ничия свобода също така. Според мен, ние сме създали изкуствена конструкция около нещо, което е най-далеч от изкуственото. Любовта е най-автентичното преживяване в рамките на човешкото приключение. И въпреки всичко, при тази върховна автентичност ние сме създали изкуствени ограничения. Ето защо за толкова много хора е толкова трудно да изразят взаимната си любов.

Може да съм гей момче, но на гей паради никога не съм ходил, нито пък някога ще ходя. Първо защото на гей парадите ходят повече травестити отколкото всъщност гей момчета, и второ щото хората имат право че това е просто грозно и честно казано... напълно безсмислено парадиране. Двама пича могат да се "забавляват" съвсем необезпокоявано някъде насаме, какъв е смисъла да се пипат по задниците пред деца и хора и въобще да парадират със това? Ми те си просят боя просто. Със моя приятел не ходим на подобни "събития", приятелите ни не знаят че сме заедно, нито въобще подозират дори, не казваме на никой, доволни сме си, заедно сме си, и не се оплакваме : )

Ооооо... с това изказване сам си търсиш боя... от мене. не ме кефи, значи си търсиш боя. който е гей си търси боя.... ха сега помисли - жертвата ли си търси хищника, или хищника си търси жертва.

Ъъъ... кфо??

Защо "загриженото"за просперитета и нуждите на хората духовенство се занимава с хомосексуалните, вместо да върши ИСТИНСКА общественополезна дейност, като напр. основаване на приюти за бездомни, финансиране на училища за деца в неравностойно положение или фонд за лечение на болни, на които държавата не помага ... Единственото, което виждам са натруфени, добре охранени поповете, които размахват назидателено пръсти, окичени със златни пръстени или показвайки розови бузки зад затъмнените стъкла на скъпоструващи лимузини?! Това ли е духовната им роля в служба на обществото?!?! Църквата е социална организация и ако не изпълнява дейности в полза на обществото е напълно безсмислена, а като се бърка в социалният живот на хората и се опитва да им налага собствените си канони, е даже ВРЕДНА!!!

Разбира се че църквата трябва да вземе отношение по този въпрос който засяга християнските православни ценности! Огромният натиск от страна на гейсъюза и САШ да бъдат заменени с други "ценности" трябва да среща нашия отпор на това негативно за България явление! Нека болестните състояния да не се пропагандират като естествени и нормални!

Като хетеросексуален атеист ще задам само един въпрос: Каква е разликата между един гей-парад и църковно шествие?!

се развява всеки ден в Народното събрание, синодът си трае.. Всъщност "прайд" е абсурдна дума за хомодружина. Да си обратен и се сравняваш с лъвовете, които са толкова хетеро като излъчване.. е меко казано гротескно

Сaтaнистите, които живеят сред хорaтa от древносттa, сa обрaтни, зaтовa упрaвлявaният днес от тях зaпaден свят пропaгaндира за толерaнтност. Всъщност нaлaгa aгресивно своите ценности - рaзврaт, педофилия, aлчност, гняв, омрaзa, лaкомия, жестокост, хищничество, безсърдечност. Седемте смъртни гряхa се нaричaт "смъртни" тъкмо зaщото чрез тях, когaто волятa нa човекa бъде победенa от нкaкъв грях, той може лесно дa се поддaде нa изкушението дa продaде нa дяволите (сaтaнистите, демоните), срещу зaдоволявaне нa своятa стрaст, нaй-енергийнaтa си чaст - душaтa. Товa е духовна смърт. Грехът е кaто нaркомaниятa - искa постоянно дa бъде зaдоволявaн и отслaбвa волятa на потърпевшия.

Хора, дайте да направим едновременно ПАРАД на НОРМАЛНИТЕ хетеросексуални ДВОЙКИ, както го бяха направили в Бургас преди време и то даже доста помпозно - с брачни облекла. Да видят подрастващите, че има нормални !

Какво казва науката: - Психиатъра Марк Цукерман разглежда хомосексуализма като нравствено уродство; - Почетният член на Американската психиатрична асоциация Чарлз Сокаридес: "...хомосексуалността зависи основно от взаимодействието със средата, а вродена предразположеност към това е напълно изключена."; - 68 % от анкетираните американските психиатри считат хомосексуализма като болест! Какво казва Господ: Нека бракът е на почит сред всички вас и нека брачното легло е неомърсено, защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците. (Евреи 13:4) Не лягай с мъж така, както лягаш с жена. Това е отвратително нещо. (Левит 18:22) Затова Бог ги предаде на срамни сексуални страсти и както жените им измениха естествената употреба на тялото в противоестествена, така и мъжете изоставиха естествените отношения с жените и се разпалиха в страст един към друг, мъже с мъже, като вършеха неприлични неща и получаваха върху себе си пълното възмездие за своето погрешно поведение. (Римляни 1:26, 27) Горко на света от съблазните, защото съблазни трябва да дойдат; обаче горко на оногова човека, чрез когото съблазън дохожда За него е по-добре да му надянат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морската дълбочина (Мат. 18:67). И накрая - за целите на Глобализацията е удобно да се използва разболяването и развращаването на хората, защото стават по-лесни за манипулация. Така по-лесно може се достигне до и една много важна цел: чрез фиктивна защита на правата на малцинствата (в случая - хомосексуалистите) да се изземат постепенно правата на мнозинството!

Нов завет.Идва за да премахне стария пълен с догми. Господ заменя всички заповеди с една. Помниш ли я? Изнася ли ти? Как ще я опетниш и омърсуваш с думи. "Обичай ближния си както себе си" За това идва Исус. Или те учат още на стария завет и че земята е плоска чиния на гърба на слонове. Като гледам кой цитираш - някакво неизвестно богато разглезено келешче на 30 години.... дето не знае какво да учи, я за програмист, я да продължи на тати богатата практика по психиятрия докато членува в еврейско братство.... айде моля моля... не ставай смешен

молим ви се драги обратни.не ни налагаите насила ориентацията си.няма да стане.подкрепям православно и мирно шествие.и не одобрявам вие да осиновявате деца.няма на какво друго освен вашето да ги научите.примери отдавна в сканди педернавия.ако защитавахте правата си на граждани от крадливите политици както защитавате правата ви на задниците си щеше да е по добре.помислете си добре.

Поредното натрапено от вън разделение на народа.Сексуалния живот е лично право на всеки човек ако не нарушава правата на другия и именно войнстващото налагане на хомосексуализма предизвиква отватната реакция .Имал съм познат ,колега гей с когото сме се разбирали чудесно без той да се е опитвал да ме сваля нито пък аз да го дразня за сексуалните му предпочитания.Когато културата на хората е на нужното ниво няма нужда нито от гейпаради нито от преследване на различните.Налагания по цял свят хомосексуализъм е една от политиките на Световното правителство в борбата му за пълно подчинение и властване над света.

Така мислят всички интелигентни хора у нас. Никой не е виновен за подобна аномалия в сексуалността си, но да се развява хомосексуализма като знаме е вече первезно и неморално!!!

Кой разреши тоя парад на безумците - гнусота пред Бога? Не се ли страхува от Божието справедливо наказание? Да организираме православно християнско шевствие и да покажем на подрастващото поколение как се отстояват християнските ценности!

Първо трябва да им го покажем с личен пример. Шествия в Църквата се организират с молебна цел, а не с демонстративна.

Има в причината за гей парадите дълбок комплекс у техните участници. Те искат легитимност. Аз лично бих им я дал. Женете се, отглеждайте деца, плащаите данъци и не правете паради моля ви. Недейте ме обучава за това защо сте гейове. Замислете се за нещо такова. Ако имате нужда непрекъснато да се доказвате то явно дълбоко в себе си не сте убедени че вашето гейство е естественото ви състояние.

Ааа, не бива да дискриминираме американския посланик и мъжа му.

Това ли са евро-англоамериканските ценности!- да очакваме след 2-3 години и парад на педофилите и на онези които се сношават с животни. Трябва и в НС да направят парламентарна група на хомосексуалистите и лезбийките и да си продават гласа на който ги натегне.

Много път има да извърви България, докато разбере смисълът на фразата "Съединението прави силата" Един народ е сплотен, когато всички мислят за всички, а не да се цепят по етнически, сексуални, религиозни и други признаци. Не мразете, защото най-вече себе си тровите.

Никога не съм мразел хомосексуалистите, но ми позволете да не харесвам организирания войнстващ хомосексуализъм. Все ми е тая кой какъв секс харесва. Но аз като хетеросексуален не правя паради за да го налагам на хората и същото очаквам и от другояче ориентираните.

В случая тези, които ходят на парад, се цепят по сексуален признак

Искам и аз парад,на който с дясната ръка прегърнал жена,а с лявата спортист като мен!

Нашите попове са най-корумпираната измет след политиците, а колкото до хомосексуалноста, те най-малко имат право да говорят защото са известни с меко казано небогоугодния си начин на живот.

Ето какво казва по въпроса Германската нова медицина на д-р Хамер (реалната медицина на природата, която за съжаление е в немилост от господстващата в момента). Но гей-парадите са политическо действие, насочено срещу народите и потискане на тяхното развитие: "Накратко за хомосексуалността: в една глутница вълци алфа-вълкът е шефа. Останалите мъжки вълци, които са били победени от алфа-вълка, са гейове, включително и групиралите се. Освен такива, които са били победени от шефа (шефски гей) или от бащата (бащин гей), има и вълци, които са били победени от алфа-женската или майката (майчин гей = едипов). Този вид хомосексуална отдаденост или подчинение се различава от обичайната привързаност към животинската или човешката майка. Гей в този смисъл означава, че победеният вълк няма да търси отмъщение при първа възможност, а точно обратното той ще бъде дълбоко отдаден на алфа (мъжки или женски) до края на живота си. Същото се отнася и за хората, както е при едиповия (=майчин гей). Това е биологичната тайна при функционирането на вълчата глутница и при разширеното човешко семейство. Ако намаляването на тестостерона или пълният му дефицит са причинени от активен конфликт на загуба (без териториални конфликти), тогава говорим за асексуалност. Ако обаче, намаляването на тестостерона се дължи на активен териториален конфликт (загуба на "територия" в широкия смисъл (з.м.)), то това е хомосексуалност."

Излиза че според доктор Хамер нашта българска политическа класа може да бъде охарактеризирана като еврогейове. Победени от европейските политици те са дълбоко отдадени на европейската кауза и не търсят реванш.

...индустрия е най-мощната в света,което е достатъчна пропаганда и не е необходимо да спонсорира и паради! Нали така,г-н зам.посланик на САЩ в София!?

Поразходи се из нета да видиш бг гейпорноиндустрията какво прави. Не може да намериш едно нормално клипче. :)

Всички бозайници, включително и човека проявяват в известна степен хомосексуално поведение. Нищо ненормално няма в това, обикновено природно явление и толкоз. Някой хора искат да мразят и се чудят как да пренебрегнат сухите факти.

като изгоним дпс,гроб,ббц,атака,и други боклуци от парламента ще потърсим сметка и от вс,нашите духовни идиоти и водачи докато нито един от вас не остане на тази грешна земя.

...да не бъдат гонени или охулвани за наклонностите и действията си,но да не парадират,че са такива. А ако парадът все пак се състои,нека масово бъде посетен от хетеросексуални двойки,които прегръщайки се и целувайки се,ще направят парад на хетеросексуализма!

Защо - целта не е да се противопоставяме един на друг, а да не демонстрираме неща от личния си живот.

"животните,те действат по инстинкт". Разбрах, животните действат по инстинкт. Ти харесваш жени не по сексуален инстикнт, а след като премисли по въпроса и използва своя разум! Напълно игнирира своя сексуален инстинкт, браво!

Хомо - отклонения се забелязват само при животни в зоологически градини затворени в клетки и при хора хранещи се с ГМО пилета и др. ГМО продукти! Отдавна се опитват да ни третират като животни и експериментират с нас : ГМО млко и храни, мръсен въздух, негодна за пиене вода,ГМО царевица в Кока Колата и подсладители и всичко това за да печелят няколко богати фамилии!

Дано хулителите прочетат внимателно обръщението и разберат, че Църквата не застава против обратните, а осъжда греха и провеждането на парад на грехове, забранени от Бог.

Споделяме повече от 90% от ДНК-то си с тези животни и милиони години общо еволюционно минало. Да пробваме отново, вид бозайник който не проявява хомосексуалност е:..?

Какво ви пречат гейовете сладки- нима не са те хора като нас! Какво от тва че лапат чужди патки, че мигар малко съм ги лапал аз! Аз не че искам - ама всеки ден, педали грозни грижат се за мен! И патчица ми всеки ден подават, и патка все за мен остава квото и да правят!

На отчето и Синодът пък кой и какво им бърка в ---- (сетете се къде) че някой си прави парад. И някой пита ли ги изобщо? не живеем в 16ти век...Като не искаш, не отивай.

Хомосексуализма и сред най-срещаните и широко разпространени явления в природата, присъщ за всички бозайници: лъвове, жирафи, маймуни, овце, пингвини, китове, хора... Като гледам простотията и невежеството по въпроса явно такъв парад е крайно наложителен. Ако някой иска да ми опонира, нека посочи един животински вид от класа на бозайниците, тип гръбначни, при който не се наблюдава хомосексуално поведение.

...трябва да се парадира? Хетеросексуалните също ли трябва да правят паради,че са такива или пък бисексуалните? Има и нещо друго - гейовете са родени от хетеросексуална връзка,нали и ако ще се размножават нека го правят по този начин,а не чрез пропаганда.Вероятно всеки като дете или по-късно е имал подобна проява или пък само в съзнанието или мисълта си,окей,но паради моля ви се!Имам чувството,че това се спонсорира от американската гей-порноиндустрия,която е най-развитата в света.

Като сте гейове търкайте чаршафите в къщи.Аз правя ли парад,че правя секс с жена ми.Искате всички да ви се радваме,е няма как да стане

Синодът, как няма да иска забрана,като го е страх , че половината от личния състав на българското духовенство ще си напусне работното място и ще вземе участие в парада????

Това вече е прекалено. И аз съм против парадите на геиовете. Никой не им пречи както по-долу един пише да си бъркат по дупките. Но синодът да излезе така демонстративно против. Това вече е нахалство. Първо да си оправят собствената къща, щото по манастирите, а май и по учебните им заведения не е изключение, а правило.

Не ме интересуват гейовете. Сигурно е и болест, след като много изявени хора са такива. Сигурно природата се е объркала. Не ме интересува и по кои дупки ще си бъркат. Но да го демострират - това е прекалено и смешно. Не се ли досещат, че само дразнят хората и всяват омраза, а не любов.Някой да ги е забранил, да ги вкарва в лагери - не. Трайте си, не дразнете , щото може и много да ни дойде. А после се оплаквате.

По същата логика може да се организира и парад на некъпещите се редовно, на гризещите ноктите си, на ядящите сополите си, на ходещите с вмирисани и непрани дрехи. Колкото на тия хора някой им забранява нещо и ги дискриминира, толкова и гейовете са потърпевши. Затова са протестите - просто някои неща не са приятни, но не можем да ги забраним. Затова господа и госпожи гейове колкото би ни било приятно (а и на вас) да гледате вмирисани или ядящи сополи или нокти, толкова ни е приятно и да гледаме някой, който е гей да празнува по улиците, а не в заведение, на плаж или на някой площад

Защо не се произнесат по някой друг проблем в България, например политиците и "бизнесмените" които окрадоха народа, защо не поискат по-достойни пенсии за хората, защо не искат от управляващите да направят нещо за младежката безработица, защо не настояват за по-качествено образование в училищата? Едно време църквата се е занимавала с ограмотяването на децата, грижата за сираците и старите хора, и много други такива дейности. И сега има такива хора като отец Иван но са малцинство в църквата.

Не си спомням попове да са протестирали така яростно срещу гейовете в техните си редици??? Или е по-лесно да видиш треската в чуждото око, отколкото гредата в своето?!! Тъй, тъй, по-лесно е да викаш: "Дръжте крадеца!", особено когато и ти си заподозрян, че си покрадваш туй-онуй...

не ми пука за гейчетата и скапаните им клоунади но тези безподобни боклуци в расо използват случаят за да се правят на праведни. отвратителни свине, нямат нищо общо с Бог!

Тези приятели в манастирите през порите на кожата ли го изкарват. Крадецът вика- дръжте крадеца.

Преди няколко седмици един идиот прегази 4 годишно дете. Единственото нещо, което е казала нашата църква, сигурно е било опелото на погребението на това дете и то срещу съответния хонорар. Сега им пречай гейовете ... ей повръща ми се от жалките ни попове, владики и подобна паплач.

Днес, ни управляват гейове, педали, комуняги, евреи "и вся остальная сволочь". Така е защото нормалните хора търпят безобразията им. Докога бе Българи? Докога?

Защото е много лесно да сидиш зад компа и да коментираш, да злобееш, да оплюваш и т.н. Защото българите не са БЪЛГАРИ, а са българи. По същата причина правителството не е изметено миналата година, а сега се отбелязва годишнината от протестите.

Какъв е този шум на улицата, Баримор? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Баримор? - Никой, сър. - Тогава защо шумят? - Педераси, сър. . .

Педерастия се проповядва основно сред определени народи нарочени за унищожение с цел намаляване на раждаемостта им.

Аз да Ви споделя според мен скритите п,дали са по-опасни.Нека си направят манифестацията да ги знаем кои са та да си пазим децата от тях.Не както на запад хиляди дечица жертви на п-фили с килимявки.А и България в църквата е пълно с тях.Как да пуснеш децата си спокойно да ги учи някакъв със съмнителна репутация и "християнски ценности"

По Вашата логика-утре парад на "жриците", в други ден- на търговците на "прашец" ,после на изнасилвачите, серийните убийци ... :-(

Основното гориво за гей-парадите е вниманието, което получават - не на самия парад, а на обсъжданията преди него трябва ли да им разрешават или не. Ако сте против гей-парадите, просто спрете да им обръщате внимание! Липсата на внимание убива гея, както Райд убива хлебарките.

Ами тогава кого да оплюваме? Да мразим тихомълком?? Това сме го правили половин век - файда няма!

И Синода не харесва конкуренцията.

Е, браво, бе! Аз цяла година с трепет очаквам парада, те искат да го отменят! Защо се охарчих за олекотена прашка?!

Ако си педал иди в Европа, Скандинавия. Там е мясото ви. Тук е Православиеи такива болни, не искаме! особено да ни правят паради! То е все едно фашисти да правят паради. Що им забраняват на тях? Вероятно щото управниците са от вашите и ги е страх от погром! Помнят 1933 :)

Ах да взема един наръч коприва и бой по дирника ! Да ти дам едни пражки, че и олекотени били.

Ей, педелвайс! Абе я вземи 2-3 метра бодлива тел да се начешеш, че белким кротнеш! Откак махнаха казармата държавата ни много се изврати!!

против са защото искат да си направят свой!

то няма държава бе мили хора. Това нещо, водено от комуняги турчоля не е държава. То е блато на грях, порок и далваера! Вижте Русия! Гей парад, ама тояга!? Кое мекотело от парламента ще се възпре? Особено ако му бутнат пари или пак му обещаят да е депутатин ...

Който както иска да защитава парада,но това не е нормално ! Ако искаме да вървим след Бога трябва да се съобразяваме максимално с неговите заповеди ,така че стига с тва толериране на педерастията ! Не бих осъдил никога човек с такова влечение,стига обаче той да желае да се промени ,така че наш дълг е като християни да се противопоставим на този разврат !

хахаха не би го съдил но само намекваш да се промени??? Къде е безусловната любов на бога ти? Лицемерие блика...... Я ми ги припомни пак християнските ценности - БАБА ГУСИ как вървеше след бога? Патриарх Максим сигурно се обръща в гроба в Троянския манастир...... А и защо изобщо си мислиш че хората искат да вървят след нещо недоказано парадоксално и лицемерно?

ако човек си говори сам, веднага го обявяват за луд... обаче ако говори с господ - той е духовен! как стават тия работи? и кой ти ти че да дискриминираш въз основа на религия?

А бе важното е да се води ДуховеН живот...!