Свлачище се активира на ”Цариградско шосе” в София

Свлачище се активизира на столичния булевард "Цариградско шосе", друго - се образува на АМ "Люлин". В същото време ТИР се завъртя на АМ "Хемус".

Обратно в новината

Коментари - Свлачище се активира на ”Цариградско шосе” в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия идиоти от ДНСК правят лошо на хората,но своите недодяланости не виждат и са ненаказуеми....

Активирането на свлачището е предизборна провокация на противниците на кмета Фандъкова!

От него трябваше да почне Втория манда, а не да се кипри пред дърти калинки какви червени макове сам е набучил?

Този изкоп дали е скорошен или и валежите имат значителен принос? Всички улици стават като реки от валежи! Тази вода какво прави в последствие? Руши!

А сега този строител който е причинил свлачището колко глоба ще плати? Или е приятел на някой от герб и ще мине само с едно извинявай и малко кеш за герб?

тоя, Gangnam, от факултето ли бре брато??

Свлачището ще направи наклонената кула още по-наклонена, скоро и съвсем легнала. Може да я кръстят Laying Todora Tower. Тези са по-големи майстори от мен.

Паак са карали с несъобразена скорост, да му се невиди! ББ ни направи европейски пътища,а ние ги амортизирахме с тая несъобразена скорост за нула време

Кой даде разрешение да де строят тези небостъргачи в района на свлачището. Боко няма с кой да се оправдава. ГЕРБ се пишат антикомунисти, а в същност до един са бивши или отрепки на бивши комунисти.

Ще гласувам за този,който върне Софийското Жителство,че се напълни София със Селяни,може да ги видите,ако не вярвате Събота и Неделя по Моловете,те там си се разхождат събират материал,и после се хвалят къде са били о Молууу.Селска му работа.Селяни Пречите вече осъзнайте се,стойте си от там,където сте си,копайте домати,краставици,картофи,и продавайте,не ви искаме повече че София се задръсти със вашите Автомобили със Селски регистрации,и Кофите от вашите Боклуци също,където не плащате данък смет,понеже сте на квартири тук,и мизерувате като кучета,само и само да сте при Шопите:)

Леле, момче, колко си неграмотен само. Няма начин да си от София. Я си признай, че мязаш на селяк от Долни Богров, или Горно Камарци.

васко

Те и от Герб са така,ама си мълчите а Соросоиди Ниедни,да не ми плащаш,че ще ми правиш забележки бе Миндил със Миндил,и престанете да си хвърляте Боклука през балконите на Блоковете,научете се вече най после къде се намират Контейнерите за смет, Селяни Мръсни:)И във Метрото смърдите на Обор също,

А за цигани, крадци на алкохол, както и неграмотни, може ли също да има ограничения да са в София? Щот' ти първи ще изхвърчиш към Максуда!

До-gangnam style ....Напълно подкрепям връщането на Софийското жителство , защото ми писна от селенията и простотията на тези хора .Да си ходят на село , да си кОпат там , каквото искат да правят .

Да, тъка е! Писнами вече от неграмотни селяни искам да се върне жителството. Искам и да пуша в заведенията като преди! Сега излизаме със жена ми да пушиме на вън е много неудобно идва зима! Искам в моята софия да живеат само грамотни хора. Не като този gangnam style!

и без твоят глас ще мине! един глас на необразован ром по малко, голям праз! ;)

Лично видях тоя мръсник Цв. Цв. да копа под Цариградско и да си мърмори как пак ще гушне пари за ремонт и ББ ще реже лентички. Къде е сега станишко да го погне, таз гад?

Тъпанар:)

"Цариградско" трябва да се преименува в "Златно".Всяка година - ремонт;помните ли още вълничките по асфалта по времето на ББ-кмет?Е,така се позлатява една улица и едни хора,което е много по-важно.

Ремонтираме, после ремонт на ремонтираното , после втори и трети ремонт... Нищо нова.... Но така ще се режат по няколко пъти лентичките, нали?

София се препълни със Селяни от Провинцията и със Бежанци,Поради не справянето на Проблема Софиянци искат Оставката на Учителката Фъндъкова,нека си преподава Кой за каквото Учил.

Абе тя дсобре е учила жената, защото се справя отлично. От помийна постсоциалистическа панелна яма се мъчи доста успешно да направи един европейски град. Щом комунягите я мразят занчи е на прав път.

ИМАШЕ ЕДИН ШЛАГЕР"ОЙ ЛИЛИ,ЛИЛИ С ОЧИЧКИ МИЛИ"!!!КАК,ЩЕ СЕ ИЗХОДИ ВНУЧКАТА НА ДРУГАР ОТ БКП- Д.С.,ПАРДОН:ИЗКАЖЕ!!!

София, родния ми град, който влизат най-много приходи я направиха в гнусотия. В пъти с много по-малък бюджет, Бургас стана великолепен град. Как става така бе?

Ти пък откога се мислиш за софийенец? Сам си разказвал, че си роден в малко провинциално градче с родители - дребни партийни функционери.

васко

и КРАДЦИ НА ВОДКА:)

Не посягай на Данчето, червен цървул. Бегай си там, откъдето си дошъл, че и без това София се препълни. Живково софийско жителство за такива кат вас - само ватманите тук.

Това не може да е вярно! Само двама на нашата Земя не грешат - Господ (за атеистите той даже не същаествува.) и втория .........си го знаете!!!

Оставка на Фъндъкова,стига вече некадърни Гербаджии ни управлява!!!Госпожата Даскалка да си ходи да преподава във Училище,за каквото е учила.

Като се сетя, че Фъндъкова ще бъде избрана от пътуващите в метрото и междуселските автобуси зле ми става. Господа шофьори на лични автомобили разбира се, тази зима пестете пари за ремонт на автомобилите си, защото след зима пътищата ще се още по трудно проходими, а Фъндъкова ще започне да ремонтира бурно чак като наближат следващите избори.

Алоууууу, Дир-а!! Стига сте писали глупости за "очерняне" на кмета Фандъкова!!!! На вас ли да вярвам или на телевизията?! Ами вчера г-жа Фандъкова почти цял час обикаляше София, в това число и по Цариградско!!! То бяха хвалби, то беше чудо ама не изтрая и един ден!!!! Това , което сте снимали и показали е само един черен PR, а не истината!!! Айде стига за днес щото утре да няма някои други снимки!!!!

Готов съм за моя сметка да возя цял ден Фъндъкова в реалити предаване, през всички улици на София, за да види учителката, че едно нищо не е направила в София. Ама едно огромно голямо нищо!

Какво става с пернишката магистрала слънце? Сериозно слънчево затъмнение за три годишна експлоатация. Много пробойни, 1/3 от българите се превърнаха в земноводни. Явно Папата ще трябва да се кани за молебдени на ГЕРБ-строителството.

Гарантирано от Лили Срутището и ГЕРБ! Първо Цариградското стана плавателен канал, сега срутище! Фандъчка толкова си може,заедно с цялата ОПГ.

Този район е не само свлачищен но и земетръсен разлом, върху който се строи. Но, нека оставим това на специалистите архитекти.

Предлагам Диков и Фъндъкова да ги командироваме завинаги във Дубай,там да строят,да си взимат и ФИРМАТА ''TRACE''Могат да забогатеят там.

НАБЛЮДАВАТ ЛИ ЕЖЕДНЕВНО ОТГОВОРНИ ЛИЦА СКАЛАТА ЗА СЕИЗМИЧНА АКТИВНОСТ НА НИГГГ-БАН link ИНФОРМИРА ЛИ СЕ ПЪТНА ПОЛИЦИЯ ЗА СЕИЗМИЧНА АКТИВНОСТ!

Строи се шоурум и сервиз на РЕНО-НИСАН-ДАЧИЯ, с който компенсират собственика за сградата му на бул. "Вапцаров" (пред "Токуда"), която пък ще бъде разрушена, за да се продължи строежът на частното училище "Св. Георги". Зад всички тези комбинации стоят (колко учудващо!) братята архитекти Дикови.

следва епизод-2 още 4 години грабежи под всякаква форма на 2 нива, зелени релси и куп креативни проекти с цел строителство за мнг пари и заем от ес

Мдаа строителството на ГЕРБ

Е,и?

браво на леля данче, догодина да го преасфалтираме пак да го ремонтираме и да ни е пак честито.

Какво му е на асфалта. Прочети преди да квичиш

квичи на маика ти гербаджииското дете

Позлатихме албанската мафия с този асфалт.Нашите данъци за албанците!

Българският Народ най вече за Софиянци,не издържат вече от пладнежкият грабеж от Кметицата-даскалка Дъндъкова,оставка оставка!!!Дано стане кмет Джамбаски на София.

И аз съм за Джамбазки.

Фандъкова е вече назначена. Гласувате или не. Поне веднъж от кумова срама да се изправи и кажи "Прощавайте софиянци. Грешах" Такова нещо в даскалската и глава няма. Тя е винаги права. А вие си я подкрепяйте.

Цялата им работа е такава Сега чакаме Гешов и България - там пък от лява лента ще правиш десен завой /виж проекта преди да сложиш минуса/

Абе шофьорите са карали с несъобразина скорост, за това е пропаднало.

Пак ще си изберем Фандъкова, за да пълни касичката на Боко....

Номер 41 Но сред тая глутница вълци - едва ли

Скъпи приятели, днес БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАДИО и БНТ отказаха да приемат този клип, с няколко смешни аргумента: не можело да бъда независим кандидат, а трябвало да бъда задължително партиен. Според тях коалиция "Справедлива София" не съществувала в правния мир, макар че е надлежно регистрирана в ОИК - София под номер 41 !?! Вижте сами цензурирания клип и сами преценете дали ЦИК има основание да го спре. Хубавото е, че олигархията и нейните слуги започват да се страхуват и да правят грешки. Ако можете - разпространявайте го.

Къде да пипнеш по т.н.,,обществени поръчки" ,все смърди.Не може хем 10 % за инвеститора на държавна заплата,хем качествено.Не може.

Къде 10% бе пич. 10% няма от 15 години. Сега се тръгва с 50, иначе йок

Дирници, защо на снимките няма никакво свлачище??? Нарочно или без да искате сте постнали снимки на които нищо не се вижда?

това се нарича необезопасен изкоп а не свлачище

всичко строено преди 89-та издържа по няколко декади, а Тиквеното строителство и ремонти издържат докато се резне лентичката. в някои случаи дори и толкова не успя - за справка едната му магистрала с която е толкова горд. и как по дяволите се завърта тир на изкачване?

Да, да, така е. Особено панелките, на които им падат балконите и стените.

панелките са на по 50-ш0 години бе, рапон. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хасане я кажи къде е паднал балкон на панелка ( не декоративните елементи ).

тъпаците от герб,колкото и минуси да слагат след коментарите на хората, с тези минуси няма са прат свлачищата от любимите бойкови магистрали и строежи !!

Абе що пак правителството е виновно, че частника не си е свършил работата?

защото правителството избира кой да строи. често това са турдки фирми, които взимат български подизпълнители. с комисионните се печелят избори.

Ти наистина ли си толкова наивен, че задаваш този въпрос или ти отърва да се правиш на луд?

Поинтересувахме се - има гуми M+S (Mud and Snow)- обяснявам Snow значи сняг - за тирове, например отидох на страницата на Hankook и видях там. Стига с тия градски легенди

Ииииии къде по-често ги карат тея гуми?

Карат ги само във Скандинавията. Иначе няма файда. Още един комплект гуми е 6000 евро на камион. Ама там карат и шиповани гуми дето тука са забранени че ядат асфалта.

ами нормално е, когато няма професионалисти в дадена област, било от шуробаджанащина или просто от липсата им. Някога соца се срина, защото надстройката т.е. партията командваше базата, т.е. икономиката. СЕГА Е ОЩЕ ПО ЗЛЕ - ПРОСТО НЯМА БАЗА, има само невежи политици и още по невежи и затова лесно покупваеми журналисти, които отразяват по супер невеж начин всичко в държавата. Ами ще се цепи, ще пада, тунелите ще са мръсни до аварийна ситуация, ще сменят единични греди по мостовете, ще ни падат разни неща по главите, циганите ще живеят като скотове и ще освирепяват като тях, ама ще има банани, чипсове, шоколади, които не са кисели, лъскави коли, шарени молове с китайски СТОКИ, пияни чужденци, надрусани потенциални убийци - абе купон. Въпрос на избор.

стойностен коментар.

За какво толкова калпаво се строят във България Пътища и Магистрали???Защо във Е.С може да се строи качествено за 20г напред,а тук да не може??Фирма TRACE на кой е??

Фирма ТРАСЕ се води на проф. Николай Михайлов от УАСГ. Ела, ще те заведа до кабинета му. Ако не друго, асистентките му са хубави :)

Хайдук - ти нямаш думата

Там се строи "Многофункционална изложбена зала". Ще се излагат демек. Кой строи и кой е инвеститор не знам. Знам обаче кой ще реже лентичката накрая. Дотогава сигурно поне 5 пъти ще трябва да се ремонтира всичко наоколо, но както винаги това ще е добре забравено...

То не,че няма зала в този район - международния изложбен център е на 500 метра,ама друго си е да каже нявга народа - построено от НЕГО (да се свети името МУ)

Аз откога предупреждавам ама не! още преди месеци като тръгна да се отделя асвалта от бордюра ми стана ясно! Лошото е, че идиотите които карат сами и те минават от там...и сега задръстванията ще са още по големи....

"асВалта" селски идиоти нали не го ядете,за какво квичите тогава или сте го прояли напоследък и храчете за неща които поне малкото ви мозък може да побере-СВЛИЧАНЕ НА ЗЕМНА МАСА ПРИ НЕУКРЕПЕН ИЗКОП НЕ Е СВЛАЧИЩЕ.....НО НАЛИ СТЕ ВСЕ ДРУГАРЕ НА ПЕРХИДРОЛЕНИЯ ПАВИАН...ТОЛКОВА ОТ ВАС!!!

Вие, уважаеми, не знам дали храчЕте, ама яко лижете.

не е виновна природата. никой път не може да издържи, ако е планиран от борците против кривите краставици.

Идете и огледайте мястото. Никакво свалачище не се е активизирало. Просто това е качеството, с което фирмите на ГЕРБ строят. Това е резултатът от корупцията в столицата и не само. Къде е свлачището и къде е укрепването? Ако не ви е ясно какво виждате, повикайте на помощ строителен инженер, та да ви обясни дали е свлачище или нещо друго. Ама да не е Диков, Петър Диков ;)

Абсолютно си прав!. Няма естествено свлачище, но има изкуствено създадено такова, вследствие на нечие действие или бездействие!

За целта се поставят пилоти(бетонни стълбове изляти или забити дълбоко в земята), поставени преди изкопът да подкопае околните обекти. Особено изкоп с такива мащаби. Тук обаче им се е видяло скъпо или с работата се занимава човек без диплома...

как иначе, нали тиквата проста и неграмотна "строи" лично всичко, но винаги с по няколко етапа и ленторезане, предсрочно и на завишени цени. хайде сега строителният надзор и търговското дружество, извършило геоложкото проучване, да си понесат финансовите и други санкции, а мутрата да потърси вината някъде в епохата на наполеон или хан тервел

как приятно квичи селската свиня!!!

Абе,това Цариградско кога не е в ремонт?!!

Еми 'начи скоро ще си имаме Полегналата кула.. ;)