Петко Арнаудов остава директор на Горското стопанство – Царево

Новоназначеният директор на Държавно горско стопанство – Царево Петко Арнаудов отговаря на всички законови изисквания за заемане на длъжността, заявиха от земеделското министерство. Така бе отговорено на протестите срещу неговото назначение.

Обратно в новината

Коментари - Петко Арнаудов остава директор на Горското стопанство – Царево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е възможно и на ТКЗС-Царево може да стане председател.

Крадлива червена сган! Да ви е.а назначенията продажници и слугинажи. Дайте път на младите!

В понеделник ще уволним и Папа Франциск и ще назначим новият Папа СерГей Първи !

Много добре. Тоя като кмет на Царево продаде стотици декари, а пари в хазната не влезаха. Синът му си живее добре в Америка сега. Сега ще почне гората, пелети се търсят и за износ.

ДА ВИ СЕРА НА ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!!!

Поредното напълно прозрачно и чисто експерт-конкурсно назначение на Орешарски. В общи линии всички мутри от първата тройна коалиция си се връщат оттам, откъдето прекъснаха грабежа за няколко годинки....

Петко Арнаудов се славише че може да продаде всичко от там излезе и вица за него: Пътува Петко Арнаудов със служебния автомобил по служба за София придружен от жена му Ягодка.По пътя задремал, пробуждайки се разтревожено казал на жена си : -Ягода, Морето, Няма го морето. Жена му утешавайки го му казала: -Спокойно Петко, не си го продал все още просто минаваме през Сливен.

Кмет, горски, само поп не е бил....:))) ама щом си го харесват царевци нищо чудно и такъв да стане

Има ли още някой, който смята, че това правителство трябва да се остави да работи? 10% съкращения в болниците Агенти на ДС на ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ. 40 000 работещи българи без ваучери за обучение, парите отиват за безработни роми Цедене на съвестните данъкоплатци, щото 70% не плащали Смяна на всички РДВР шефове с агенти на ДС ТОВА САМО ЗА ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА!!!!!!! ВСЕКИ ДЕН НОВО И ПО-МИРИЗЛИВО ЛНО ЗА НАРОДА ОТ 'ЛЮБИМОТО ПРАВИТЕЛСТВО'

Ами те и на Боко Боклуко чиновниците до един бяха от ДС ... И не само неговите, но той най много квича срещу тях. Крадецът вика "Дръжте крадеца!"

Можете ли едно изречение без 'Боко' да кажете? Ако някой е убил 5 човека, това дава ли ти право да убиеш 4 и да кажеш, "ДА, АМА БОКО УБИ 5, А НИЕ САМО 4"

Това назначение следва логиката на антибългарската БСП, но причините са големия брой шарани, гласуващи за нея. На тях трябва да "отворим очите" до следващите избори.

Нищо ново под слънцето.ОСТАВКА НА ВСИЧКИ.

Мръсен, нагъл боклук-за затвора е ,да му тежи на съвеста всичко това...

Явно има нещо за опоскване (доокрадване) там , щом оставят такъв "престъпник" с бяла яка на поста. Типично по комунистически. Гадна, червена крадлива сган. И останалите партии и функционерите им са същите.

КОМУНИСТИТЕ

Ами ние не искаме да ни обичаш.Очакваме само да си добре смазан и хигиенизиран,когато решим да те уважим.

за наши хора ,добре платена работа винаги ще се намери. Да пребъде ДС !!!

Никой не е против добре платената работа! Ние сме против да ни крадат разни комунистически утрепки,като за последно и то за пореден път!!! Докога така,бе другари-българомразци?!??!?

Начетен гражданин отива на лекар в поликлиниката и заявява: трябва ми очно-ушен лекар. В екипа настъпва суматоха. Човекът уточнява: трябва ми ото-офталмолог. Директорът на поликлиниката като шеф вземата думата и обяснява: - Господине, няма такава специалност. Кажете моля какъв Ви е проблемът и ще направим консилиум. Гражданинът: - Проблемът ми е, че това, което го виждам, не го чувам, а това, което чувам, не го виждам Председателят го потупва по рамото: - Нямате нужда от консилиум, господине, тук от социализъм не лекуваме

Голям червен БОКЛУК!!

Тоест вълкът ще пази стадото!? Да ви а и държавата и нацията !!!

НЕМОЖЕ ДА НЕ ОДГОВАРЯ НА ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ НА КОМУНОХИЕНА. ТРЯБВА ДА СИ СПЕЦИАЛИЗИРАЛ ОСОБЕННО СТАРАТЕЛНО, КРАЖБИ, ЗАМЕНКИ, КОМПРОМАТИ, ЛЪЖИ, ДОНОСИ, ИНАЧЕ НЯМАШ ШАНС, ОСОБЕННО ПРИ ТУРЧОЛЯТА, ХЕЛЕ ПЪК ПРЕД ДОГАН!!

Да им дадем шанс! Работят под обсада, горките и как са се притеснирли само !

еииии това бсп такива кадри има че се чудиш от кои бърдак или затвор ги вадят,идиоти *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

След като назначихме доказани професионалисти, експерти в областта си, дойде ред и на службите по места. Освен експертиза, кадрите, които държи да назначи правителството трябва да отговарят и на морални критерии, доказани във времето. Причината е, че след герберското управление България заема зоста нелицеприятно място в класацията по корупция, та се налага да се заемем и с този проблем. По отношение на този конкретно кадър, то той е минал през всички възможни атестации и следователно отговаря на изискванията за заемане на тази длъжност.

Ние не се съмняваме, че отговаря. Народът и Европа разбраха какви са изискванията за заемане на длъжност в правителството на мафията.

Сигурно и той е преживял своя катарзис

извиняваи ама ти нормален ли си,,,ъъ не ти бях прочела заглавието вече ясно малоумен е равно на соцяИАлист това го знае всяко дете ИДИОТИ

явно да си горски е голямо крадене, на времето беше смешно да се учи в лесотехническия

Без катарзис не може да бъде избран този айдук. Мутри!

всички престъпници без влязла в сила присъда си ги вземете в това управление. баш ви приличат и хич да не ви пука от общественото отвращение и погнуса които предизвикват кадрите ви да ви *икам на кадровия и управленския потенциал . карикатури

И тия с влязла в сила присъда, и те са там. В правителството , подкрепено от националсоциалистическа етно коалиция , дошла на власт с преврат.

Странджа е рай на земята - този не бива да стъпва там. добре ли е с бетонирана Нестинарка? добре ли е с Града на призраците (плая дел кроко!?!) добре ли е без вътрешен път 25 години? до кога ще търпите? ЦАРЕВО - КЪДЕ СТЕ? вие не сте скотове - борете се за нормален живот!

Дано се справи с дървената мафия на ГЕРБ и спаси парка. За 7-8 години герберунгелите гладни съсипаха парка от сеч. Сега им секна кранчето и почнаха да дават пари за протести и атаки с цел да избегнат гладът който се задава и да сложат техен човек отново за директор.

Нямате ли изискване за минимална достоверност в измишльотините ? Така за заблуда , просто да има трошичка истина ? Или стигнахме живковското ниво на пропаганда - "като зми пееш Пенке ле, кой ли те слуша".

Хубаво е да се знае истината /за това и коментирам/ от лумпенизираните като теб, ако искат да я приемат ако не да си живеят в техния измислен свят.

дървената мафия съществува много преди да има ГЕРБ. Проблемът с назначението на тоя агент е, че ще реши проблема със сечта като махне гората.

Още един... чист като сълза !

Сега с Георги Лапчев ще си се менкат по метода "Путин- Медведев"- и двамата са дървари и по образование и по манталитет.

да си лесовъд не е тип манталитет уважаема, а е професия-има много хора, които честно си вършат работата!!!

сега като пуснат и закона за индивидуалната сеч на дърва за огрев, глей каква "натура" ще остане от Натура 2000! АрнаудЪТ ще се погрижи!

А Царево спи...много жалко !!!

Царево не спи просто ни се ПОВРЪЩРА ОТ ГЕРБАДЖИИ

По твоята примитивна логика, всеки който е срещу настоящите управляващи е привърженик на ГЕРБ

АМА АРНАУДОВЦИТЕ СИ ГИ ТЪРПИТЕ ?!? Е, значи от една пасмина сте - крадци и лъжци.

Имената на гербаджиите може ли? И защо Ви се повръща от тях?

да разбирам ли, че освен този всички други сте Гербаджии? Щото май други няма?

Имате си колега едно бивше комсомолско секретарче в горското,което сега е виден гербаджия-ето това е катарзис-ние сме с вас,когато сте на власт.

че в района Царево-Созопол има поне 50 човека, които отговарят на въпросните законови изисквания. Защо няма конкурси за тези длъжности? Един счетоводител се търси и назначава с конкурс...Пак опираме до закона за държавния служител.

То не е въпроса кой отговаря, а кой е наш човек и е удобен. Дали отговаря или не - това е друг въпрос и се решава бързо. Ако не отговаря - ще му напаснат изискванията (за справка - Делян Добрев) и ще започне да отговаря.

Не само счетоводители, ами и за най-ниските длъжности в държавната администрация като "специалисти" например, които на 400 лв. заплата се правят конкурси

Абе на ниските длъжности е така, ама там, където могат да се вземат сериозни рушвети - там конкурса го правим при закрити врати. Разбира се, спечелилият конкурса трябва периодично да се отчита пред партията-майка.

Сутринта Пикаещият в шадравани, известен БСП функционер, говореше възмутено за сделката с печатницата на БСП. И лицимерно подхвърляше, че нямало прозрачност и не бил проведен конкурс. На фона на това , че ти извършиха над 10000 назначения за 2 месеца И ВСИЧКИТЕ БЕЗ КОНКУРС.

,

напълно отговаря на характеристиките на мандата

Метастази всеки ден. Докато не бъдат свалени ще налагат представите си за "обществено благо" и "работа в полза на хората".

Отговаря на всички мафиотски изисквания.Е, па оти да не остане горски?

Достоен за нивото на това антиправителство античовек - доносник и престъпник! Отговаря на всички изисквания на другарите за заемане на високи държавни длъжности!Народе, до кога ще спиш, бе?

Народа не спеше. Но, го уплашиха и разединиха. А, троянските коне работят.

Било късно и нямало смисъл от лустрация. Да, ама не.

Вън от държавното управление на червените крадци и убийци! Вън ! Лустрация! Оставка на червеното мафиотско правителство! Ако искаме България да продължи да съществува като държава, а не като територия-задунайская.

Браво, Роси, Задунайска никога не сме били, но 23 години сме наведени на американци, турци и каквито се сетиш, благодарение на подлогите като теб, овца тъпа!!!

Ами факта, че е осъдена общината, не касае ли него като длъжностно лице - кмет там. Освен това нали не можеха да се назначават на високи постове бивши сътрудници на ДС. Значи има поне 2 причини /чисто технически/ да не заема този пост. Отделно морално погледнато също не трябва да е там, затова и се протестира - защото този човек вече си е показал лицето в недобра светлина. Но да, ясно е, че той ще бъде следващите няколко години, ще се види какво ще стане или по-точно какво ще остане след него...

Е, касае го, ама нали нашите са на власт и има още за крадене. За морал не говори - комунистите морал нямат, не търси там такива неща. Както се казваше по комунистическо - дето е текло, пак ще тече.

На този и всички червени БОКЛУЦИ мястото им е в затвора. Срам ме е да гледам как власта безнаказано и арогантно се гаври с изстрадалият български народ !!!

Браво, министър Греков! Ето защо ние, софиянци, сме на улицата. Ето защо искаме да се измитате от правителството. Аман ВЕЧЕ от далаверите ви!!!

Ало,срама.Ти не можеш да говориш от името на софиянци.Събрали сте се един файтон хора и си мислите,че някой ще ви обърне внимание.Къде изчезнаха "младите,красивите и интелигентните" или станаха като всички нас стари,грозни и тъпи.Докато се смятахте за каймак неусетно станахте утайка на обществото.

Или другояче написано-има ли граници безграничната наглост?

Този трябва да изпълни поетите от комунистите обещания (задължения) към мафията ..

"Петко Арнаудов е бил секретен сътрудник на Държавна сигурност под псевдонима Иванов до 1979 г." Колега, как те гепиха бе! Казвай, да се окопавам допълнително!

БСП е партия,която никога няма да назначи на оперативна и отговорна държавна или общинска длъжност честен и морален човек. Там трябва да си изпечен мошеник и крадец за да се докопаш до поста за да започнеш да внасяш дивиденти в партийната каса. Банката кадри на БСП е пълна само с Арнаудовчета.

ХУБАВА СИ МОЯ ГОРО, НО ВНИМАВАЙ- ИДВА ПЕТКО С ТОПОРО!

Тоя сладур,дето изкраде общината, даже не може да говори правилно български,а костийски. Думата "телефон" за него е "талафонь"

В момента Странджа се изсича масово . Дано поне той да спре изнасянето на дървета и да премахне посредниците между държавата и купувача . Такова крадене , не е имало никога , дори и през 10 те години , когато беше кмет. Преди 50 - 60 години работниците от Г. Стопанство са засаждали дърветата , които направиха тези посредници милионери . Няма да плюете никой , защото точно герба смачкаха гората и ако бяха останали , Странджа щеше да стане поляна .

Мдаааа... "Освен това, се оказа, че Арнаудов е "възстановил" в полза на община Царево около 20 000 дка гори на горското стопанство по Южното Черноморие, за които бе установено, че никога не са били нейна собственост. През юли Бургаският окръжен съд отмени като незаконосъобразно възстановяването на горите в полза на община Царево и я осъди да заплати разноските по делото на стойност над 520 000 лв. Петко Арнаудов е бил секретен сътрудник на Държавна сигурност под псевдонима Иванов до 1979 г. "

Гадни, гнусни комунистически гьонове! Септември ще бъде май....