„Самурай“ нападна банков клон в Царево

39-годишен мъж опита да обере банков клон на ДСК в Царево, въоръжен със самурайски меч и нож, съобщи livenews.bg.

Обратно в новината

Коментари - „Самурай“ нападна банков клон в Царево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пълнач - страшна дума измислиха много ми хареса трябва да се включи в класификатора на професиите на НАП :) Ти какъв работиш бе ? - пълнач съм :)

Ами след като има тъпкач, защо да няма и пълнач?

Да беше ги обрал изедниците...

Що за професия е "пълнач на бензиностанция"?! Абе как може изобщо да съществува подобна работа в 21-ви век, когато в Европа повечето бензиностанции са автоматични и изобщо няма персонал?! После не се чудете защо в БГ хората са бедни, а заплатите смешни. Ами те се трудят, но този труд е абсолютно безсмислен!

пълнач?.. хубаво че не е тъпкач...

Самурайският меч почти сигурно е бил сувенирен, т.е. ако е ударил малко по-силно можело да остане само с дръжката и да му се смеят.

да обереш банка няма смисъл така или иначе ще те хванат

колкото хванаха стрелците от хаинбоаз преди няколко дена :)

Тези от герб съвсем погребаха хората, така безработица такова чудо не съм виждал никога. Това е по-зле и от зимата на 97-ма. Повече никой да не гласува за тези некадърници.

За да се свърши една работа както трябва е нужен подходящ инструмент. В случая това е АК-47

Пълнач или зареждач? Ха-ха-ха. Нарича се форкорт (форкорт асистент). На тези позиции май не се получават кой знае колк пари, особено по провинцията. Я има, я няма 300лв. Та не ме учудва постъпката на поредния отчаян човек.

Май е време да започнем да говорим за азиатското влияние. Разни кунгфута, якудзи, нинджи, шаолинци и нам кви си още Брус Ли-та и Татарли-та вече изместват американските филмови герои...

Всеки луд с номера си. В този клон на банката работят само комунисти и с рпг да влезеш няма се сплашат.