Поне 7 млн. лв. данъци дължи Кирил Рашков

Поне по 1 млн. лв. данъци за последните 7 г. не е платил Кирил Рашков-Цар Киро, показват предварителните сметки на разследващите по ревизиите, които НАП прави на фамилията на ромския бос, предаде БНТ. Рашков дължи 75 000 лв. данък сгради и такса смет за два имота в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Поне 7 млн. лв. данъци дължи Кирил Рашков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Рашков за това заплашва всички, защото знае че до сега му се е разминавало и си мисли че положението няма да се промени. Само че е в голяма грешка!

МНОГО МОЛЯ, ЗА ЦАР КИРО ИМА ПРАВО ЕДИНСТВЕНО ДА ГОВОРИ "КАМАТА" /ГОЛЯМ Б. ПРИЗНАТ ОТ НЯКОИ КАТО НЕГО/

поради това, че няма чадърче, досега не е плащал нито данъци, нито му е потърсена сметка, е, така е без чадърче - вали, а не се усеща.....тра-ла-ли нека да вали, от дъждеца ах, Киро не го е страх....

"За кокошка няма прошка,за милиони няма закони!"-много точно казано за конкретния случай!

Отговорните служители от НАП-Пловдив и покровителите на Кирил Рашков/управниците ни/-НЕЗАБАВНО В ЗАТВОРА!!!

Както е тръгнало, май ще съберат пари от ,,цар" Киро за още една новогодишна пенсийка.

ТОЗИ ДЪЛЖИ ДАНЪЦИ 6 МИЛИОНА , АМИ ОНЯ ДРУГИЯ ,НА ПЪРВАНОВ СПОНСОРА "ТЕЦОВИЯ БОС" - 22 МИЛИОНА. ПЪК И НЕ СА САМО ТЕ.... В КИТАЙ ЩЕ ГИ ОБЕСЯТ, А В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НЯМА ДОКАТО СА ЖИВИ ДА ИЗЛЕЗАТ. ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ.

Значи така - вземат от моите и вашите осигуровки за помощи на социално слабите цигани, че да може този и други като него царе и барони да богатеят.

този цар, е направо Господ, ял, пил и се веселил, не плащал, а получавал, не давал, а взимал, егати държавата, къде са данъчните и др.подобни служби,сигурно са там, където е мадам Мургина..

А държавните служители , колко заплати са взели през това време за да не открият неплащането на тези данъци и ако ги сложим на кантар кои ще са повече , от него надяваме се ще ги вземат а от държавните служители ?

МЯСТОТО МУ Е В КАУША . ДА СИ ИЗЛЕЖИ И СТАРИТЕ ПРИСЪДИ И НОВИТЕ КОИТО ЩЕ МУ ДАДАТ !!!

много яко - прочетете пак следните коментари: връзка 1 dnes.dir.bg/newscomments.php?id=9588931&tagid=105867#appComments#page-3-comment-79613 връзка 2 dnes.dir.bg/newscomments.php?id=9588931&tagid=105867#appComments#page-1-comment-80488

Искам да задам един въпрос: Само Кирил Рашков- МАНГАЛА ли е проблем на българският Народ? А останалото КРАДЛИВО племе МАНГАЛСКО? То не е ли проблем? Защо се вторачихме само в тоя неоял се МАНГАЛ? А другите, дето продължават да крадат? Те какво? Те са добри ли? ЦЯЛОТО МАНГАЛСКО- изродско племе е ПРОБЛЕМ НА НАРОДА! Ц Я Л О Т О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не цялото ромско, а цялото "политическо войнство", преобладаващо в лявата му част, е виновно за всичко у нас! Кой насъсква и манипулира ромите, кой им плаща да гласуват с червената бюлетина? Това е проблемът!

По един милион на година ?? Да бе, да ! И да не ми кажете , че нашия Цар, Ицо Ковача е на 100 години, и че е почлал да краде по един милион годишно още като ревливо сукалче ? Пуснете го това на предущилищните !

Пишете, пишете. Колкото повече пишете, на едни им става толкова по-добре. А за вас - намазан с мас :) Е, да не ви боли в началото :))

В нормалните страни, министрите имат чест и достойнство, и си подават оставката, когато техните подчинени не са опазили живота на двама младежи и са прикривали самозабравили се мутри! Или в България да си министър на вътрешните работи означава само да обвиняваш лекари от трибуната на народното събрание и да си имаш 6 апартамента и богата тъща?

"В прокуратурата няма данни за чадър над Кирил Рашков, коментира днес обвинител номер 1. " - това изречение е достатъчно - няма какво да говорим повече. Ако и Герб застане зад това мнение или продължи да не прави нищо по въпроса, нещата са ясни и за тях.

Добре де след като никой не е подал ДОКАЗАТЕЛСТВА какво да се прави от прокуратурата...Искаме осъдени, кой да ги осъди на база приказки...Общината "подала жалба до някаква комисия за задълженията на Рашков"..тази община незнае ли как се събират вземания????А за ГЕРБ какво прави мисля че на мнозина са се изяснили нещата.

Менда Стоянова- в затвора!

Питат цигански барон: -Вярно ли е ,че при вас чест и име не се купуват ? -Така е ,но за колко пари става въпрос? -За много пари. -Ааааа.....че то само с чест и име не се живее.

за 16 милиона данъци на другия престъпник влязъл в съда-условна присъда. Сега на рашков се полага половин условна присъда. Страшна тъпня- "българинът не се интересувал от катуница". Я си помислете пак, щото наистина ще има кръв

Данъците не ги дължи рашков, а тъщата му!

А така,браво,къде бляха до сега,та едва тези дни се разбра,колко данък дължи?Божеееее,на къде върви тази така обичана от мен България?

Я да видим как ще го накажат за не внесените данъци. И защо (по чия вина до сега не е бил издирен? Мене за недовнесен данък от 43 лева!!! ме издириха за три дни и ме глобиха 1000 лева!

Напълно съгласен! Един приятел за 5лв го издириха и изкараха престъпник. Нямало чадъри, бла-бла. Хей управляващи гьонсурати внимавайте в картинката, защото търпението ни се изчерпа!!! ЗА БЪЛГАРИЯ - СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!

Мръсен , кирлив, вмирисан дърт циганин ! Ще си платиш и пак ще се измъкнеш .....

Какво е виновен манго, бе? Що търсите по вола теле? каквото повикало - това е обадило. Той е продукт на всички нас. Че е циганин, не е виновен - такъв се е родил. Че повечето цигани са такива каквито са - имат вина, но и останалите имат вина. Тоз който поръчва музиката, определя и каква да бъде тя. Не се сърдете на човека, ами се поглведнете. Вас си! Замислете се. какво правите, какво мислите, докъде сте я докарали? Па тогава се поправете. Ха късмет!

А данъците на останалите мутри? А вилите край язовира? Герб, и вие сте като останалите! Чупката!

Менда Стоянова да каже как е закриляла Кирил Рашков. С какво той се е отплащал на НАП Пловдив? Как за 0,22 стотинки не можеш да си вземеш документ за платени данъци, а за милиони никои не те закача. Ето затова става въпрос, а не за българи и цигани. Става въпрос за бедни и нахално богати, за порядъчни хора и мошенници и т.н. Сега някои се опитват да насочат естествения гняв на хората не към мутрите и олигарсите, а към етносите. Жалко ще е, ако успеят!

Киро е настъпил на котето опашката и затова стана курбан.

АХХХХ, ТОЛКО СЪМ УЧУДЕНАААА! :)))) СЕТИЛИ СЕ ТЕ, ЧЕ ДЪЛЖИ!!!! НЯМАЛО "ЧАДЪР"... МИСЛЯТ НИ ЗА ИДИОТИ И ЯВНО СМЕ, ЩОМ ТЪРПИМ!!!

Необходима е нова социална революция, която да въведе по справедлив начин на разпределение на обществените средства. Не само К.Рашков дължи данъци в огромни размери, а цялата олигархия набързо забогатяла след 1989 г. Не е тайна за никой, че се купуват депутатски места и места за общински съветници. Е щом законодателната власт се купува с много пари за какво говорим тогава ? Каква обществена справедливост очакваме ? така винаги бедните ще стават все по бедни, а богатите все по богати !

КОНФИСКАЦИЯ !!!

Определено !

НАП планира да не събере над 500 млн. лв. от планираните приходи.Признавам си, че когато прочетох това изречение, се почувствах притиснат към облегалката на стола.Не може да "планираш" несъбираемост... Познайте от три пъти кой управлява тази държава.

я, колко бързо управляващите разкрили, че киро циганина им дължи. Но трябваше да има убити, протестиращи и в следствие на това притеснение около предстоящите ИЗБОРИ! Ще "замазвате" очите на избирателя, кво ше праите, щот искате да печелите и пак да управлявате, сладка е влатчицата, нали Герп?

ООО, ЧАКАЙ МАЛКО!!! САМО ГЕРБ ЛИ Е ВИНОВЕН?!!! ЦАР КИРО НЕ СЕ Е "ПРЪКНАЛ" ВЧЕРА!!! ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ДОСЕГА!!! НА ГОСТИ НА ЦАР КИРО СА МУ ХОДИЛИ НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА, ФИЛИП ДИМИТРОВ И КОЙ ЗНАЕ ОЩЕ КОЙ..., ТАКА ЧЕ СА ТИ ЖАЛКИ ОПИТИТЕ ДА ХВЪРЛЯШ ВИНАТА САМО НА ГЕРБ!!! СМЕШНИК!!!

Да, но именно герб дойдоха на власт заради обещанията си да се справят с престъпността и корупцията! Хората ги избраха защото герб обещаха да въведат ред и законност! Сега се вижда, че в герб е пълно със службаши от предишни партии и правителства и че те са същите като предишните - алчни политици, чиято цел е да си напълнят гушите с апартаменти! Така, че вината за последните 2 години е САМО на герб, заради лъжливи и неизпълнени обещания! Като са толкова велики що не оправиха бакиите на предишните? Сигурно им трябват 20, а не 2 години! Заради тяхната некадърност и празнословие ни отразяха от шенген! Айде стига рязане на ленти на 200 м асфалт и малко истинска работа за държавата!

Възмутена съм до дъното на душата си.Синът ми през 2010 г. заработи по граждански договор 200 лв.;със седмица закъснение декларира тези доходи и веднага плати данъка си .НАП му изпрати 3 писма,той посети офиса на НАП 4 пъти ,съставиха му акт и заплати глоба в размер равен на самия данък само заради закъснението при деклариране на дохода.А къде е бил НАП относно Цар Киро и такива като него? Как така едва сега разбраха,че този мафиот не плаща данъци.

ТОВА, КОЕТО СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ Е, ОСВЕН ДА СЕ УСТАНОВИ КОЛКО КИРО ДЪЛЖИ НА ДЪРЖАВАТА, ДА СЕ УСТАНОВИ И КОЙ ПЕРСОНАЛНО Е ВИНОВЕН ЗА НЕСЪБРАНИТЕ ДАНЪЦИ!!! АКО ГЕРБ СЕ ОСЪЗНАЕ И ВКАРА В ЗАТВОРА ЦАР КИРО, МАСЛАРОВА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИЗМАМНИЦИ, ЩЕ СИ ГАРАНТИРА ОГРОМЕН ЕЛЕКТОРАТ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, НО...не смея да мечтая... :(

Ако герб вкара в затвора останалите измамници ще остане без министри и депутати! И не пиши с главни букви, не сме глухи! Или от герб могат да намерят само хора, които нямат представа от интернет етикет?

Ленче, той НАП не е мръданл. Там си е. Но има неписан закон, изпят в песен - за мильони няма закони, за кокошка няма прошка. За 200-те лева се купват два петла, герести - справка Английски съсед по ТВ :) Е, пита те тогава - що си не правите сметката бе хора? То и аз мойта я не правя, ама веднъж се опънах и париците ми не отидоха на вятъра (в НАП) :)

Елате в Червен бряг , пети квартал и вижте колко като цар Киро има, всички социалнослаби с палати незаконни при това

юсега цар Киро ще вземе да разправя, че е беден, нищо че се похвали пред цяла България, че съселяните му завиждат ...

Исках да тегля кредит за фирмата си и беше ми необходимо удостоверение от НАП за липса на задължения. Установиха, че фирмата ми дължи ..... 0.22 лв. (22 ст.) и системата не разрешава отпечатване на документа. Преведох по банков път 0.22 лв., за което платих банкови такси около 2.60 лв. и всичко беше ок. Поговорката "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони" е в пълна сила.

Чудесен пример!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Но не сме ли виновни ние(потърпевшите), че в държавата ни се прилагат двойни стандарти?!!!!!! ЗАЩО ТЪРПИМ?!!!!! :(

АНКЕТА: Най-тъп съфорумец за 2011 година e един подвизаващ се под псевдонима "мене " тук във форума!Като шеф на НАП-Пловдив Менда Стоянова е била длъжна да прилага закона еднакво за всички.Бившата шефка на НАП - Пловдив - сега е председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси и народен представител от ГЕРБ.

АНКЕТА: Най-тъп съфорумец за 2011 година e един подвизаващ се под псевдонима "мене " тук във форума!Като шеф на НАП-Пловдив Менда Стоянова е била длъжна да прилага закона еднакво за всички.Бившата шефка на НАП - Пловдив - сега е председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси и народен представител от ГЕРБ.

Искам да разбера защо всичко това чак сега започва да излиза наяве, искам да знам ще има ли наказани и осъдени за "сладкия" сън в НАП, прокуратура,съд, МВР...И да не се правят всички виновни на ощипани госпожички, защото ни дойде до гуша! ПИСНА МИ!

КОЙТО Е БАВНОРАЗВИВАЩ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА НА ГОРЕИЗПИСАНОТО. АМА НЕ Е ТАКА.

НИ ЛУК ЯЛИ, НИ ЛУК МИРИСАЛИ!!!

Харесва ми че вече се показва агресия в хората а това е сигнал че чашатч вече е преляла.

Еххх, а "чашата" ни е огромна, което е трагедията...Търпеливи добичета сме ние българите :((( И не са ни виновни точно ромите, защото не е луд, който яде баницата, а, който я дава! Аз не харесвам тоталитарния режим на бай Тошо, но нека правителството вземе пример как тогава са се справяли с ромите, защото е ясно, че НАЧИН ИМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Начин има, ама желание няма-париците, дето идват от ЕС трябва да се изразходват за хората и няма да се опапкат от единици, както става до сега......

Голем смех. Тия ни взеха за малоумници.

.. ама нашия Ицо Ковача има 100 милиона, без да е цар!

България по статиите на западната преса е територия, поразена от тежка корупция, за която вината през последните години носи милиционерската групировка ГЕРБ. Дивата полицейщина, вкарала зад решетките не престъпници, а български младежи, се изразява и в поведението на Цветанов - дезертирал от поста си и пряк виновник за бунта в страната. Цялата отговорност носи Борисов - организатгор на мафиотски структури на държавно равнище. България е във хватката на организираната висша престъпност. Страната е най-лошия член на ЕС, и създава само проблеми на Европа. Изборите ще доведат до нов, невждан от 1923 г взрив на социално недоволство, и не е изключено да бъдат осъществени събития като тези в Будапеща през 1956 година.

Хайде вече, розовичкия да си ходи и всички други подопечни секретарчета, пиарчета и директорчета, които правят само партийни и лобистки акцийки! Щото се доказа, че НАП работи само по заявки /т.е. поръчки/ на правителството, в някои случаи прави всичко възможно да се изчистят доходите на определени персони и роднините му, в други случаи /ако е наредено/ се установяват с птичи поглед дори милиони данъци! Смях! Т.е. НАП не е спала до сега, просто така е било удобно, защото не може администрация от която се изисквават законност и обективно начало да зависи и да се съобразява изцяло със съответни политически нагласи и още повече да участва /чрез действие или бездействие/ в това държавно кощунство!!!

Сумата е натрупана от 1998 г., когато са декларирани имотите, до 2007 година. - Защо Вашата началничка на НАП гр. Пловдив / от 2000 г. до 2006 г. / не е събрала дължимият данък ?

Нали това исках да кажа, ама не конкретизирах! А, ако става въпрос за цитираната началничка /не я познавам лично/, защо според вас ГЕРБ си я е харесал??!!

г-да проверяващи, за всеки престъпник в БГ ли търябва народа да вдига бунт, че откриете престъпленията му??? Чак сега ли успяхте да установите, че Рашков е престъпник?! Ами останалите хиляди престъпници кога ще ги видите през изкривените си макарони? Какво стана например с друг дерибей - Галев? Проверихте го, съдихте го, осъдихте го, а той продължава да си краде от общината, да си кара колите за милиони, да си ходи въоръжен и да дерибейства. Ако и за Рашков ще се следва същата процедура по-добре направо го оставете и не ни харчете парите за безсмислени действия преливащи пусто в празно. Ходете да си спите в държавните ясли, прибирайте си рушветчетата и оставете престъпниците да си вършат работата

От личните му контакти с цигани в казармата, разбрах нещо много важно. Циганите се делят на два вида тарикати и балъци. При тях пирамидата е обратна. Един циганин е толкова по уважаван, колкото повече не работи и не плаща данъци. Този който краде и заобикаля закона, а в същото време печели добре е много почитан. Онези, които работят и си изкарват хляба по честен път се пренебрегват и не се приемат добре в собствената им среда. Това е причината циганите да не се интегрират. Това никога няма да се случи, защото просто няма начин.

Който спазва законите и работи тихо и кротко срещу мижава заплатица е неудачник не само според циганите у нас. Противни мутри, които се подвизават по скъпите заведения и светските партита, непрекъсното ни биват натрапвани отвсякъде като пример за успели хора. Затова и сме такава смешна картинка. Циганизацията е повсеместна.

Точно казно.

Вярно е. Прав си. Но ние какво правим срещу това? Нали го оценяваме като неправилно/несправедливо. Нищо. Е, със стоене няма ка да стане нещо. Трябват много силни мисловни процеси, но и действие. Все пак сме на земята, А тя е физическа :)

ХАЙДЕ СЕГА ДА НИ СЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ, КОИТО ДЪРЖАВАТА ИЗХАРЧИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ ЗА ЕСКОРТ И ОХРАНА!!!!!!

Аз се питам като нямат и осми клас образование при което е задължително представяне пред КАТ да се явят на шофьорски курсове кой ги е допуснал /Ако въобще са се явили на изпит/.Да им бъде отнета шофьорската книжка не само на него , а и др. те са стотици който карат със закупени такива.Те незнаят първо правилника за движение и са нарушители на пътя винаги.

На баща ми за 20 лв не даклариран доход му лепнаха доста солена глоба! Мръсни предатели!