Кирил Рашков се укривал в хотел в Боровец?

Докато имотите на Кирил Рашков - Цар Киро горяха, той и семейството му са били в 4-звезден хотел в Боровец, охранявани от полиция, предаде ТВ7.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Рашков се укривал в хотел в Боровец? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eeee що мен някой не ме пази така бре. Тоз циганин го охраняват като Путин. Май Скъпите ни политици са се увъртели много с тоз човекоподобен за да го дондуркат така.

"Докато имотите му горяха, Киро беше в Боровец". Значи, Киро е знаел какво го чака и се е изслул. Ако беше невинен, Киро нямаше да предполага, че хората от селото са му ядосани. Нямаше да очаква палежи. Щеше да си е у дома. Щом бяга, значи има какво да крие. Полицията го пази, значи ГЕРБ е с него и тогава който гласува за ГЕРБ, гласува Киро Рашков, мафиота и убиеца.

Срамувм се че съм българка.Повтарям вече казаното. При 40г.трудов стаж аз и една вечер не мога да отида на х-л в Боровец.Атози доказан престъпник бил там с цялата си фамилия при това охраняван от престъпниците полицаи на които ние плащаме всичко.Да се пенсионират рано и да продължат да работят като части охранители в измислените от престъпника Бойко частни охр.фирми.

НЕКА СЕ ПРОВЕРЯТ И ФИРМИТЕ - "АВКО-АД"-РУСЕ , НА ВЛАДИМИР ИВАНОВ КОЛЕВ,АНЕЛИЯ ЦВЕТАНОВА КОЛЕВА ОТ РУСЕ И ДЕЦАТА ИМ,ДАЛИ ИМА ЧАДЪР И НАД ТЯХ И ФИРМИТЕ ИМ-АД,ООД,ОФШОРКИ И ДР.

ЕЙЙЙЙЙ ГАДОВЕ МРЪСНИ ДА ХОДИТЕ ВИЕ С ДЕЦАТА СИ ДА ЖИВЕЕТЕ С САМОНАЗВАЛИ СЕ ЦАРЕ БОЙКО МОЙКО И ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ МРЪСНА ДА ИЗЛЕЗНАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ НА ВЪН ДА ГИ ВИДИМ МЪРШИТЕ ГАДНИ ОХРАНЯВАТ ГИ ТЕА ТВАРИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА НЕ ОТСТЪПВАМЕ ТОЗИ ПЪТ ЧЕ НЕ ГИ Е СРАМ ДА СИ ГО КАЗВАТ В 4 ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ ОХРАНЯВАН А НАРОДА ДА ГО ТЪПЧАТ ДА ИЗБИВАТ ДЕЦАТА ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАЦИЯ И НАС КОЙ НИ ОХРАНЯВА МЪРШИИИИИИИ ГАДНИ НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕГА МАНГАЛИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЩОМ ЖИВЕЕМ В МАНГОСТАН ,МУТРОСТАН И.......ЕЙЙЙЙ НЯМАМ ДУМИ БЯСНА СЪМ ВИЖ ТЕ ГО НА СНИМКАТА '''ЦАРЯ'''

"Всеки е невинен до доказване на вината му" и трябва да бъде пазен,без значение кой е той!Крещящият проблем е,че най-големите престъпници не получават адекватни присъди и демонстрират превъзходство и недосегаемост,което води до саморазправа /понякога справедлива/ и по този начин се потъпква принципа на правова държава.Много дълга е колоната от тези,които трябва да застанат на подсъдимата скамейка до Рашков!

Това не може да е вярно,защото кой хотел ще рискува да бъде запален !!!

Кога ще му повдигнат обвинения и ще го вкарат в ареста?

СРАМ МЕ Е СЪМ БЪЛГАРКА ЩОМ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ДОКАЗАНИТЕ ПРЕСТЪПНЦИ ДОКАЗАНИ ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО ТАКА СЕ ОХРАНЯВАТ И ПАЗЯТ ОТ ПОЛИЦИЯТА КОЯТО ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТИ ОТ ОБИКНОВЕННИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ .СРАМ И ПОЗОР

Да, ако се барикадира в Самоков ще отърве кожата....просто това е град, в който циганите също си правят какво си искат с протекциите на властта....наблизо е и Ихтиман...и там е страшно.....ще ни излезат на носа заигравките на политическите сили от последните 20-тина години с този етнос, който наистина по никакъв начин не иска да се образова и няма намерение да се социализира, не плаща ел.енергия, ВиК, строи незаконно където им хрумне, за данъци, здравни и социални осигуровки да не говорим, абе кара си я едно към гюторе.....нещо ми се върти един спомен за един израз "Лош човешки материал"

Вместо в затвора, българската полиция пази един доказан крупен цигански престъпник, в хотел с 4 звезди в курорт. Нашите деца, които се вдигнаха на протест против циганския фашизъм, са в затворите на идиота Цветанов и тъпака Борисов. Това е непоносима гавра над България е е време продажната ни корумпирана полиция от лумпени да бъде заменета с НАЦИОНАЛНА ГВАРДИЯ от щатски вид. Време е неядната хунта на Борисов да бъде махната и в страната да бъде извъришен поврат към Европа и света. По селата да бъдат създадени групи за самоотбрана, а на циганиет да бъдат конфиксувани сабите, мечовете , топорите и ножовете. Иначе населението на страната само трябва да им ги отнеме, преди да е настанала сеч.

редовите зомбита искаш да кажеш? Е как кой, не чу ли ББ как се възмущаваше... нали все пак трябва да събира гласовете и на джипситата ;) еей прост човек тоя ББ ;)

Защо полицията не опази момчето,което беше премазано от циганската фамилия Рашкови,а сега охранява някакъв мангал с назаконно придобити средства?Това ли е европейска държава?Как искате да ни приемат в Шенген?

нека народа да го сади *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо бе Бойко го пазите Цар Киро? Да не би да знае прекалено много или пък ви е обещал хиляди цигански гласове?

много нагъл мангал!!! не можем да позволим на подобни самозвани палячовци да убиват децата и близките ни !!

Хубаво де нека да няма саморазправа, ама колко по-евтино и лесно ще е да го пазят в централния затвор нали?

Добре де, още ли не го убиха тоя мангал? Какво го пазят, да му теглят ножа на него и на цялата му рода!

и това ако не е "чадър"за мангалите..,остава и нова къща да им построим,,

балгарете доказаха за пореден път че са с наи ниска производителност на труда-за 3 дена бунтове не падна косам от галвата на нито един ром! срамувам се че сам балгарин :)))

Секира за тоя! Останалите мангали да си заработят социалните правейки пътища!

Нищо ново под слънцето,престъпното правителство охранява престъпниците.

Е видяхте ли го Борисов що за стока е! И Първанов също. Това са абсолютни боклуци и предатели на Българският Народ и Държава! Те трябва да последват съдбата на циганина кирил рашков, а заедно с тях всички политически утрепки били и в момента на власт. Как може да няма пари за пенсий и лечение, а да изпратят Жандармерията да пази един престъпник. Но не е случайно това, знаят че идва и техният ред може би, от там идва голямото шубе. Днес Катуница, а утре Банкя, Сирищник, Дръндар и т.н.. На всичкото отгоре са абсолютно неадекватни в действията си, с тази охрана на мангала киро. Това вбесява допълнително изстрадалия и беден народ. Защо полицията не беше пред къщата на убитото дете, след като е имало жалба за заплаха за убийство?! Това са ИДИОТИ, не са хора. Правилно са му викали на стадиона че Бойко е Курва!

Не искам да съм пророк,но Самоков може да е следващата Катуница защото там проблемите с циганите не са от вчера и не са рядко.

Някой, замисля ли се, че тези дето го охраняват получават заплатите си с пари от НАШИТЕ ДАНЪЦИ!!! На всичко отгоре не плащат осигуровки- т.е. всеки един от нас им плаща за пенсията и здравеопазването?! Що за парадокс - народът на цяла България протестира и с пълно право, а хрантутниците на държавата охраняват ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

От първата до последната буква си прав!

Така е за наше най-голямо огорчение.........

Досега трябваше да му се повдигне обвинение - ясно и на децата е, че този не е плащал данъци, което е инкриминирано, но ги е страх управляващите, че той ще си отвори устата.

"Бастилията" -не в материален смисъл! Бастилията в душите ни! Не е нормално полицията да охранява и покрива престъпниците! Къде остана законът? Кой го скри ?

Защо полицията трябва да охранява тези мангали? Направо нямам думи! Наредени един до друг полицаи охраняват къщите на Цар Киро, други полицаи го охраняват него и родата му - е това нещо е възможно само в Цигания, извинявам се България.

Херцогиня Костадинка мисля ,че почина,ако не се лъжа..

Боико Борисов да каже кои ще плати разходите на полицията да охранява мангалите денонощно -българите които си плащат данъците пак Борисов видя се че си отиваш не Семов ще те уволни а смърта не едно българско дете

Борисов се насра тотално, видя се каква страхлива мижитурка е !

Абе до кога ще наричат шестващите - екстремисти и ще арестуват български момчета, а гнусните мангали са наизлезли с колове, брадви и ножове??? ЗАЩО НЕ АРЕСТУВАТ ВЪОРАЖЕНИТЕ ЦИГАНИ??? БЪЛГАРСКИТЕ МОМЧЕТА ГИ АРЕСТУВАТ ЧЕ ПРОТЕСТИРАТ, А ВЪОРАЖЕНИТЕ ЦИГАНИ ГИ ПРАЩАТ НА БОРОВЕЦ!!!

Защото циганите сега зареваха как те били добри и нямали нищо общо с "цар" Киро и колко ги било страх и те как за нищо не били виновни, а от друга страна хванали брадвите срещу нашите момчета, които не са въоржени.

Това е корпоративната политика на уволнения от мен Борисов !

Представете си че протестиращите българи бяха въоръжени както циганите.Арестуват ги че протестират срещу заплануваното убийство на младо момче.Защо не разоръжат циганите и не ги арестуват.Бойко,Първанов,Доган и циганите са от едно котило.Но идват избори-там няма жандармерия,Бойко.Жалко че се провали в очите на българите.

Българи, ако знаехме по рано че Той и котилото му е било на Боровец, до сега всичко да е приключило. Самоков е Български град още по Турско и сме опазили нашия език и религия. Тук тепаме яко кога трябва. Жалко че го изпуснахме поганеца мръсен. Нека дойде пак ще го почетем подобава Това е!

Леле! Докато две деца от Катуница гният в земята, това прасе от снимката разпуска в хотел, и то в курорт! И полицията вместо да го арестува, го пази! Протестите трябва да се насочват там, дето Бойко реже лентички. Иначе премиерът няма да чуе гласа на хората! Я да го освиркат дорде реже лентичката. Щото иначе Бойко е глух.

Незнам, но тая мърша рашков не от Катуница, а от България трябва да се изнесе ако иска да остане жива.

Да, прав си Димитре. Не мога да си представя село или град, където хората ще искат този за съсед. Но всъщност тази фамилия май трябва да влезе в затвора, а не да им се търси място където да живеят.

Незнам, но тая мърша рашков не от Катуница, а от България трябва да се изнесе ако иска да остане жива.

НЕКА МАРТИН ДИМИТРОВ И ИВАН КОСТОВ ОБЕЩАЯТ,ЧЕ АКО ИЗБЕРЕМ ТЯХНАТА КОАЛИЦИЯ ЩЕ ИЗСЕЛЯТ ЦИГАНИТЕ В ИНДИЯ ИЛИ НА МАЙНАТА ИМ. И В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ ЕДИН ЧЕРЕН МАНГАЛ!

Те могат всичко да обещаят - обещавали са вече, наобещаваха ни цветя и рози, все демократични - а след това - след като се докопаха до властта, само крадяха и лъжеха още повече! Не искай обещания и не им вярвай - гледай кой какво прави! И откъде идва резултат някакъв!

Ами Костов?

Народе,трябва Бастилията да падне!

Коя Бастилия ве, Партийния дом ли? Друг път ша падне, той и Партията са като Хеопсовата пирамида!

ами че то е ясно - прокуратурата го закриля, полицята го закриля - живеете в циганска дрвава бажновци!!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, тия в Самоков македонци ли се водят или какви?! Що не са му видели сметката тихо и бързо, както и на родата му - я, колко нещастия се случват постоянно, туристи се тровиха, кой ли не катастрофира, всякакви драми и трагедии се случват всеки ден - защо на него не му случиха нещо качествено и бързо, като им е отишъл на крака?! ... Той седял там от три дни, а те го гледали като писано яйце и си разнасяли клюката из махалите ... Та накрая циганите са го прогонили, както и ония идиоти от фамилията Зрънкови, дето нито едни цигани не ги искаха да живеят при тях?! Има ли войводи още някъде, или си останаха само от мраморите и по старите снимки?!

Неа обиждаш на войводи, щото ние сме цял файтон от ВМРО, начело с пъргавия левент и дебелобуз юнак Каракачанов! Ми ша го пазят - оня е цар все пак. Я Цецо Кънчев го даваха по Нова ТВ като звезда в кулинарията и се движеше сред елита!

Ама, експерт-шматката - в Самоков има най-организираните цигани в България. Бог да го прости - Галев като мине някъде и му плеснат един зад врата - седеше мирно и викаше: "Нидей тъй бе, батье!" Що пък те хвана и логореята за роми? То не беше отвлечени пилоти, то не беше Мубарак... Бе ти си баси и компетенцията бе, магданоз! Пу, да ти и... Цункай портрета Му и бягай да си сънуваш реститутските дриймове.

Още се чудя защо, когато жена е редактор на съответната новина, винаги се пускат и особено се пазят именно заяжданията и плювните срещу моя ник в този задръстен сайт?! Завист ли ви мъчи към моя стил и бързината, с която пиша, или просто характерния за някои самотни персони от всяка възраст мазохизъм става водещ при тези забележителни решения да се оставят "коментари", които не коментират новината, нито имат нещо общо с някакъв смисъл, но са предназначени специално за заяждане и оплюване на един участник в дискусията?! Е, желая ви много силни емоции, които да ви нивелират хормоналния баланс и да ви зарадват шушумигските душички, за да почнете да оценявате и постовете по достойнство! /ако знаете изобщо за кво иде реч!/

браво мога да кая на боико и неговата свита значи престапниците в 4 звезден хотел охрана от 50 яндармеристи това лие бг. престапниците в 4 звездни хотели боико какво ще кажеш вевропеиския парламент .европа вижда ,ето ти шенгена тапаци гербери ето ви почти бг.косово това е бг.да покажем и ние че боико не е човека които на инат ще кара скапи бг.гонете докраи този престапник кадето и да е ние не трябва да сме продажници както бтв *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Истинско падение! Тия същите поставиха един български министър на колене! С белезници!! Сега крият и охраняват този циганин! И му дават инструкции!?! По-долни са от циганите!

Ти си от онези- "тройните", от трите змея- Доган, Станишката и Царя-горският! Затуй те боли за оня министър, а те са все чада на Партията-майка! Или нещо не схващаш?!

герберасти да не пърдят

Мене ме боли за БЪЛГАРСКИ министър, не там за някоя тройна кокошка!

Със сигурност няма да гласувам .Не виждам за кого.Пълен провал на управпяващите.Господа политици тези момчета ли трябваше да ви разбудят та да си размърдате задниците и да видите какво се случва в дълбоката провинция.А този дето ме гледа от снимката мястото му е в един друг хотел без звезди.

Маре, за бога, ходи да грасуваш ! Ама против !!! Ти знаеш как !!!

Спаси България ,скрий на баба си пашапорта ,преди изборите ! ДПС във Анадола, Янето на кола, БСП в Сибир и ще има мир ! Само Герб и никой друг !

всички забравяте как преди избори Доган опрощаваше ВИК и електро задълженията на столипиново за гласовете им - той създаде тази цигания

Цяла варна се дигна

Хеи ДИР каква е тази цензура защо не пишете нищо за Пловдив.

Това е гавра с българите от страна на Борисов - нашата полиция охранява един престъпник и вероятен убиец, настанен в четиризвезден хотел! Вижте му мазната физиономия на този

Тези не ги иска света.

АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО НА ТОЯ ДОЛЕН МУ ВИКАТ ЦАР. ТА ТОЙ СИ Е ЕДИН ЦИГАНИН.

Така си е. Какво го царосват по всички телевизии. А даже и царица Костадинка - смееееех!

Някой знае ли защо в било поръчано убийството на първото момче, липсва ми информация по тази тема. Колкото и да са се самозабравили тези цигани все без никакъв повод не са поръчали убийство .... някой знае ли какъв е ?

Чети назад!

В което един млад мъж каза, че самият него са заплашвали с убийство малко преди това (дошли около 10 коли въоръжени цигани от Пл.) и той го е защитил, станало скандал, след което него са набелязали и т.н.