Кирил Рашков - заплахи за убийство, укриване на данъци

Окръжната прокуратура в Пловдив е образувала досъдебно производство срещу Кирил Рашков за неплащане на данъци в особено големи размери. От Районната прокуратура в Асеновград пък са повдигнали срещу него 2 обвинения за отправени заплахи за убийство.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Рашков - заплахи за убийство, укриване на данъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния платен цирк хора....не се палете. Как никой , нищо не знаеше до сега и изведнъж данъци, заплахи за убийство.... Трябва ни материал за пред света че нещо става в тази държава, ама само се обслужват интересите на някой. Мир на праха на невинните жертви!

Една люта чушка в задника и веднага ще скокне на крака болното копеле.

Драги НАП-служители, направете публично изявление колко пъти през последните 5 г. е проверяван този човек;колко подкупени служители има /най-вече началници/.Къде бяхте досега,защо не си вършите работата както трябва,нали закона е еднакъв за всички?Аз лично искам оставка на началника на НАП-Пловдив!

сладури, колко ви плаща циганина рашков за да не го проверявате??? май ще го отнесат редовите инспектори а не шефовете които са им нареждали устно да не проверяват циганина..... вината е и в политиците които го закриляха заради главове -нима сега разбрахте че се произвежда нелегален алкохол???? преди 3-4 дни случайно го разбрахте...

точна статия обяснява много неща. връзка: dnes.dir.bg/news/protesti-katunitza-bezreditzi-catunitza-957 3393?nt=13 Просто закона трябва да се прилага еднакво за всички! Българин като не си плати тока му го спират. А паразитите не плащат и пак ползват и за ток, и за градски транспорт, и за вода, и за такса смет и за ....... Трябва да плащат, а ако не искат - принудителен труд докато не изработят парите за данъци и такси! Ако някой има квалификация за адвокат - да работи като адвокат. Ако някой е без никаква квалификация - да чука камъни в рудниците.

Имаше и един Доган, който беше забравил да си плати данъка за хонорарчето от 1.5 милиона лева народни пари и му се размина, а накрая май и държавата му плати нещо за неудобството, че си е поскила парите. Само ни замазват очите с тези данъчни проверки и актове. Трябва да съдят целият клан за организирана престъпна дейност, заговори за убийство и т.н.

Трябва да се приемат в редовете на МВР много цигани или ако предпочитат роми. В САЩ патрулите са задължително с полицаи от различен етнос , но всички са американци и се осъществява ред . Тук някой като чели умишлено не го прави ! Ако това се започне от утре след една година такива проблеми като в Катуница и Столипиново ще са само лош спомен .

как да ги назначат в полицията като нямат основно образование а и там трябва да се учи за полицай,всеки циганин който се е изучил се е интегрирал в обществото.ти какво искаш да ги назначат само защото са цигани ли,това не е ли дискриминация към българското население?

Ще приключиш жизнения си път като Мишо Бирата. И той като теб много знаеше но го удари инфаркта. Щом машинката ти е започнала да хлопа значи вече са те пуснали по пистата на безсмъртието. Предполагам вече си усетил смъртта. Много знаеш браточка и за Боко и за Менда и за Калинчо и за разни там прокурорчета Ще те ликвидират

Едва ли ще изкара до Коледа...

Киро досега е връщан десетки пъти в 1 клас.Пак ще се изправи защото е тарикат.100%от тези който пишат измислици са водини от зависта.НЕБИВА ДА ДОПУСКАМЕ ЗЛОБАТА И УМРАЗАТА ДА ВЛАСТВАТ.БРАВО НА МВР ЧЕ ЗАПАЗИХА МИРА.ТАКА ТРЯБВА.

Жалко за момчето.Дано го помнят в Катуница дълго време. Разгеле слепецът прогледна.То се случило вчера...Дрън дрън.Ще изчезне,че ако заприказва..и Мвнда Стоянова и прокурори и много хора ще плеснат.Ама благодарение на това една хранилка отпадна.

Задържан само за 72 часа. А ние искаме разследване, съд, затвор за Киро! И то сега! Не точене с години! Забелязва се неохотата на властта да съди и прати в затвора Киро. Първо го пазят с жандармерия. После го крият в Боровец. След това го арестуват само за заплаха, след като престъпленията му са от години и са публична тайна. И през цялото време всички управници с пяна на уста търсят етнически проблем, когато е достатъчно да приберат на топло Рашков, внуците му, двамата шофьори-убийци и всички свързани с престъпната дейност на Рашков. Обаче властите и полицията хич не искат да направят това, така изглежда от мудните им действия. Всичко правят зорлан, под натиска на протестите. Ако хората си бяха траяли, Киро още щеше да убива. Защо властта е с тоя престъпник?

МУХАХАХА!!! Главния секретар на МВР Калин Георгиев е бил шеф на Регионалната дирекция за борба с организираната престъпност в Пловдив. Менда Стоянова (герб) е била шеф на НАП - Пловдив, в периода 2000 2006, опаааа, ами сега, герберасти, кво праим, лъсна истината за протекциите на Кирчо...

Смърт за герберастите !!!!!!!!!!!!

Значи и Менда Стоянова има вина.

То окръжния прокурор на Пловдив си е жива порнография. Той до сега е спал, сега ще съди. Жалка държавна машина. Бездействаща полиция - заплатаджии доказани, безсмислен съд - 20 години не посегнаха на циганските кражби по селата. Само ми се иска Киро сваления цар да пусне 5-6 имена на приятелчетата си дето са папали от неговите престъпни доходи. Мисля ще стигнат 5-6 имена от всички партии любими за да се събори мутроциганския тандем дето мори България. Ама то на Киро дните му са броени вече не само от господ, а и от довчерашните му ортаци вече. Дано не го затрият, че има какво да разказва.

Чакам всеки момент Кирчо да се спомине я от инфаркт, я от инсулт. Представяте ли си да свидетелства срещу... той си знае срещу кого! И не е поискал да му правят коронарография именно поради тази причина- да не му се случи "нещо" по време на инвазивното изследване. Колко време му давате?

или от инфаркт или друго, но няма да го оставят да се разприказва. Този сценарий вече сме го виждали. Мутрите и полицаите сами ще се отърват от него, както и с други престъпници направиха.. Пък после "куче влачи - диря няма."...

точно така............ кой знае чии пари пере и ще му запушат устата завинаги......

Не се притеснявайте. Кирил Рашков ще бъде съден , но не днес и утре , а някога когато имаме време. Сега участваме в предизборната кампания на ГЕРБ на шефката ни г-жа Маргарита Попова. Като спечелим ще ви обърнем внимание. А до тогава чао. И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА НАС. Нека Бог ви пази , защото сега ние не можем. Сега сме възприпятствани. с по сериозни дела касаещи нашето , а не вашето бъдеще. БЕЗ ВАС МОЖЕ , НО БЕЗ НАС НЕ.

Защо не напишеш истинското име на партията си,а се криеш зад ГЕРБ? Или твоята е още по-зле и се срамуваш от нея?!!

Аз съм от политическата класа, а ти навярно си някоя сбъркана мома, която още си мисли, че има партии. Ха - Ха - Ха

Първанов, защо не наградиш този лумпен, дето разграва държавата, с някои голям медал? Толкова идиоти награди, дай му сега на този убиец и мръсен циганин още един, няма да е зле. Така ще стимулираш и останалите изроди, дето ги пази есесовската ни полиция, да продължават да унищожават България.

КОЙ ЩЕ СЪДИ РАШКОВ , ПЛОВДИВСКИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ С КОИТО ГОВОРИ НА МАЛКИ ИМЕНА , ИЛИ ТОЗИ КОЙТО Е ТАМ ГОРЕ В НЕБЕСАТА ??

вкараите го в затвора тоя обиеч и измамник краино времее даси получи заслуженото .стига вече с тази корупчия и всеки даси прави каквото иска .колко още да тарпим този абсурд обиичи на свобода непрекаснато подкупват някого и до там сас ялбите колко хора трябва да умрат още а други само знаят даси палнят джоба смрасни пари негодничи такива итеса за затворите хаиде вземете се в раче управничи такива и поработете вече малко стига сте спали и несе правете че несте знае ли за тезинеща . даже и малките деча неви вярват вече хиени такива *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ХАХАХА - ДОБРЕ ЧЕ Е МАНГАЛА, ДА МУ ПРИПИШЕМ ВСИЧКАТА ВИНА!!!!! ИСТИНАТА ОБАЧЕ Е ДРУГА И ВСИЧКИ Я ЗНАЯТ - БУНТ СРЕЩУ СИСТЕМАТА!!!!!

Оттук нататък за всяко престъпление пред съда, общината и парламента на протест-иначе пак всичко ще се потули. Тези са си плащали,за да не ги закачат и няколко оставки и евентуални уволнения няма да са достатъчни. Нека онези, които са осигурили политическия чадър да бъдат съдени заедно с него за помагачество, склоняване за извършване на престъпление, корупция, злоупотреба с власт и служебно полжение. Това няма да ни върне убитите и да възмезди жертвите на насилие, но ще респектира останалите мижитурки и анонимници да внимават в картинката.

Искам да споделя две думи и за журналистката Бенатова. Само факта, че отиде в шоуто на Слави я дискредитира в моите и мисля си в очите на много българи. Тя непрестанно охкаше, вайкаше се и наблягаше на "разрушенията" в имотите на мангала причинени от хората писнало им от многогодишната несправедливост към тях и НЕНАКАЗУЕМОСТТА и наглото чувство за БЕЗНАКАЗАНОСТ на гнусния мангал. В същото време се виждаше (не смея да се закълна дали по БТВ или по НОВА), как цяла кухня с оборудването и си стоеше незасегната. Къде беше ма Миролюбо, когато (доколкото ми се струва все още незаловения убиц и подпалвач от Ябланица) извърши масово убийство и подпали къща с риск да се подпалят и други наоколо?? Защо те нямаше там да се вайкаш за стореното?? Ами защото нямаше хора, които да наричаш ултраси, варвари, сган, паплач и пр., а и имота не беше цигански!!

БОЖЕ , МИЛИТЕ ТЕ СЕ СЪБУДИХА И РАЗБРАХА ЗА РАШКОВ !!!!!!!!!! КОЛКО СА ЖАЛКИ И КОРУМПИРАНИ , А 20Г. СИ ОБРЪЩАХА ГЛАВАТА НА ДРУГАТА СТРАНА ! САМО ДИСЦИПЛИНАРНИ УВОЛНЕНИЯ ПО ВЪРХОВЕТЕ И НА СРЕДНО НИВО ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ !

Искаме по негов адрес да валят присъди и то тежки. Сценария с обвиненията го знаем: плаща си и се отървава.

защо го наричате цар постоянно той се е самообявил и всички продължават да са съгласни с него - така излиза

Киро Мангала толкова се е насрал от страх, че го е шубе даже да го хоспитализират.

Когато е злоупотребявал не го е боляло сърцето, а сега е болен ... Какво ще се направи по въпроса с намерените в жилището му жалби, които са без входящи номера и как са попаднали у него? Тук са замесени доста чиновници, които по-всяка вероятност са се облагодетелствали с някоя и друга сума за да не завеждат жалбите на хората?

ама тия мангали ние ги храним а те ни дърпат държавицата назад.еееййй управници как не видяхте че се продават нелегално фактури пред илиенци.....или несте минавали от там,ама някои висш взема пари и ги закриля.ама ще дойде и вашето време.

Гледайте репортажа по румънската телевизия: link

Тия наши демократи посегнаха даже и на линковете ! Напиши моля те някоя ключова дума , да я копнем на Гугъла и да гледаме ! Плийс .

Време е румънците и де се вземат в ръце, че те даже по са я закършили и от нас с циганите си.

нищо не върши държавата, поръчали са всички тези статии за медиите за да ни гъбаркат и да се е...ват с нас предизборно, после пак по старому.Но не! Този път няма да ви мине номерът.

Защо го лекувате като не е плащал здравни вноски?

Не знам ама,някой е прмахнал групата " В подкрепа на арестуваните българи в Катуница" а имаше повече от 70 хиляди човека. Това пак е направено от някой умен политик :( Нямам думи за положението в страната ни !!!!!!!!!!!!!

Ей ама в тези прокуратури "стават" чудеса???- намерили най-накрая жалбите та и обвинение повдигнали...подир дъж качулка..Стига манипулации. На всички е ясно каксе напъвате предизборно, за да защитите властта си.След това всичко по старому до следващите избори за надлъгване. Дано на сегашните българина не позволи още сега да не бъде лъган а да не чака от "умрял писмо" в техните обещания..

Браво Катуница, карайте докато довършите изедника напълно. Изключително съм горд с младжите на България и особено от Пловдив които пъви отидоха в Катуница и раздадоха правосъдие. Да, много ще ме оборят че това не е истинско правосъдие но аз мисля че за момента в БГ е единственото което истински действа. Феновете на Ботев и Локо са истински герои в тази случка.

работата е там че неса се разбрали коя предизборна кампания да спонсорира.ама да осъдят и хората които трябваше да осъдят Рашков преди 20 год,а и те са взели пари.

който търси истината може да види в сайта на ТВ7 линка в коментара на ivan

Такъв стар и болен човек не може да е правил сам всичките золуми. А и престъпления в група по добре се котират. ОЩЕ, ОЩЕ подсъдими . Този киро като знам как се точат делата възмездие я види , я не. Само ще плащаме на същата система , която го чуваше.

За пореден път прокуратурата и НАП започнаха да си вършат работата след трагичен инцидент. 10 години не знаеха какво става, сега се разтичаха, защото идват избори.... жалки сме...

Е, кой ли е този мърляв журналист - как така нарича този Кирил Рашков "ЦАР "??? Безобразие, а по-вероятно - невежество, простотия...

Ама престанете с този псевдо цар. Непрекъснато слушаме елементарните журналисти да ни пробутват името на един прост циганин с някакво незаслужено звание, омръзнахте на хората.

Питах, защо сега започна проверка на имотите и доходите на Киро?(уж 10 дни преди събитията). Прави са всички, които подчертават, че гнева не е (или не трябва да е) срещу циганите изобщо, а срещу всички необяснимо забогатели и самозабравили се и тези, които им го позволиха (не безплатно разбира се). Сутринта чух, че Менда Стоянова и калин Георгиев са заемали отговорни постове в НАП и Полицията в Пловдив. Да излязат всички, затваряли си очите досега, да бъдат разследвани, да си кажат под чия диктовка или натиск "не забелязваха" такива като Кирил Рашков. Иначе ни е ясно, че сега ще уволнят някого за да ни хвърлят прах в очите.

Точно така,г-н Георгиев е бил шеф на пловдивската полиция,а госпожата от НАП -клон Пловдив. Явно и двамата са били твърде заети със себе си и своята кариера,за да се вълнуват от някой си Рашков.Менда си има грижи,в коя поредна партия да се зачисли,че белкем я огрее някой важен пост!

Дали хората се отказват да сведетелстват не само защото са заплашвани от фамилията на Кирил Рашков, но има упражнен много по-голям натиск от страна на полицията? Много неща се премълчават по медиите. Толкова ли е велик и недосегам този Кирил Рашков, че цял един народ да бъде третиран като роби или ще се остави да се срине цяла държава, но няма да му се скърши хатъра. Или наистина той е цар и господар на тази държава?

Валели жалби и бил задържан циганина!!! Много работят тия държавни хрантутници, бе!! Жалби от хора и погазване на закона от тоя има от 20 год!! А от 23 до 28 сеп. какво правихте!?! Протежирахте цигането, криехте го, охранявахте си царя! Като народа подгони и вас с него, почнахте и да ни заплашвате, да викате, че сме расисти, арестувате, съдите, Гоце чак си свика и Съвета за Вашата Сигурност... Айде сега всички ояли се държавни безделници, докарали страната наистина до етнически сблъсъци да си понесат отговорността! Да се почне от онези, дето си избърсали за...ка с жалбата, която можеше да ПРЕДОТВРАТИ УБИЙСТВОТО! И се кара нататък за всички виновни полицаи, магистрати, общинари, съвети, правителства, президенти и пр. оставили да безчинстват самозабравилите първобитни български, турски и цигански феодали, които сами създадохте за да държите народа в страх и подчинение!!!

Присъединявм се към всички с коментари за това, че: - трябва да се търсят и санкционират покровителите от всички институци, допуснали некоректното поведение на мангала Рашков към данъчно, община (за заграбени общински земи) и пр. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - да се приведат в изпълнение всички произнесени и НЕИЗПЪЛНЕНИ присъди към него - да се разследва ЗА ВСИЧКО цялата му мръсна роднинска паплач и да бъдат санкционирани съгласно законите в страната - да си заплати всички разходи по медицински изследвания, за охрана на него и семейството му - от престъпника убил момчето да се търси и присъди подобаваща кръвнина за близките на момчето (то какво ли ще помогне!!) ТОВА ЧАКА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ, МАГИСТРАТИ И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ ...., призвана да НИ охранява и защитава от всички БАНДИТИ (не само ТЕЗИ от Катуница, а от цялата страна и от всички етноси!!)

Имало едно време един Цар, един Главен секретар и едно семейство. Семейството се казвало Зрънкови. Днес имаме бивш Главен секретар, един друг Цар и ... ще видим дали този филм не е кавър на онзи.

Окръжната прокуратура в Пловдив е образувала досъдебно производство срещу Кирил Рашков за неплащане на данъци в особено големи размери. От Районната прокуратура в Асеновград пък са повдигнали срещу него 2 обвинения за отправени заплахи за убийство. Е, казвам аз, оттук насетне идва ред на "честния и справедлив" български съд. Ако не, целия изтерзан БГ народ да пратим БГсъда на съд - в Брюксел!

Не е страшен Киро, а Кировщината, не е страшен циганина, а циганията. И двете явления се поддържат пряко и косвено от политиците, от НПО-тата и медиите. Защото от тях се хранят. За наша сметка.

Предлагам да му се даде статут на защитен свидетел и да издаде всичките си закрилници. И без това не мисля, че той е наредил убийството. По скоро е изкупителната жертва вместо някой по-млад представител на родата.