Тялото на Навални е предадено на майка му

Измина повече от седмица от смъртта в затворническа колония на опозиционния лидер, която провокира възмущение по света

Обратно в новината

Коментари - Тялото на Навални е предадено на майка му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир на праха му! Но вече с нищо не можем да му помогнем. Затова демократичната общественост, бореща се за свободата на словото, трябва веднага безапелационно да се насочи там, където още може да помогне! Свобода за мъченика Асанж! веднага! И още. Вчера имаше много сърцераздиретелни филми за войната в Украйна по бг канали. С нетърпение очаквам подобни за Газа. Гледах един много красив Киев и на фона му бг репортери. Очаквам да ги видя на фона на Газа. Човек не може да бъде малко демократ и избирателно отзивчив, нали?

не им дреме. Той е враг на батюшка американец и за него ни дума. Вечният двоен стандарт който ще потопи поредната империя. За съжаление ние сме набутани в нея без да ни питат.

По важното е,че Путин е здрав,честит,проспериращ и щастливм!!Другото и другите не са важни за светът !

Stanko

Да го погребат човека и най накрая да намери покой.Колко помия се изля в този сайт по него.Отделно пишещите,че бил агент :мислите ли че ако наистина е бил агент нямаше да го осъдят точно за това а ще се мъчат да го осъдят за финансови предполагаеми престъпления?Освен това престъпленията му не са били насочени срещу руски субекти-ощетените са били ИВ Роше.Очевидно е осъден за осветляването на корупцията по високите етажи на властта включително у на Путин.Както и да е-убиха го.Няма го вече.Можеше да даде на много на Русия а сега се разлага в ковчег.Бог да го прости.

Стига ни заимавайте с този краварски лакей !!!!! Напишете КАКВО става с Джулио Асанж , който САЩ опандизи защото казва истината !?!?

Ами той поне е жив и никой не се опитва да го убие. Освен това, Навални бе осъден по измислени обвинения, докато Джулиан /а не Джулио както пишеш ти/ е осъден за реални престъпления. Факта че не знаеш и името му показва че си трол.

Комунистите палеха църкви горяха икони убиваха попове. След като се сринаха започнаха да ходят на църква и палят големи свещи. Двуличници. Сега наистина се вижда путин какъв християнин е.

Нормално е тялото на починалия да бъде задържано поне 2 седмици, защото се води следствие и се чакат експертизи. Майка му не е ли също заинтересована да получи някои отговори? Нещо повече можело да продължи този процес според законите им и до месец и повече. По принцип затворници, починали в колонията били погребвани там само под съответния номер. Не с имена. Какъв е този напън да бърза? Дали самите роднини не са в играта и бързат да скрият нещо. Самата майка казва, че само преди няколко дни е била на посещение при него. След него се случва това. Дали тя самата не му е предала нещичко за хапване и без да знае сама е причинила смъртта му. Нещо, което действа бавно, но сигурно.

Май ти нещичко си изтрещял. Каква, според теб, е тая майка дето ще даде на родния си син- затворник "да хапне нещичко" та да се отрови!? А и когато не вярваш на властите, значи няма да приемеш и експертизите им. И най-логично е да се прибере тялото и да се извършат независими (според семейството) експертизи.

Тъкмо навреме почина Навални. Вече абсолютно никой зне говори за свалянето на самолета с пленниците ИЛ-76 Никой не помни че има разследване и не дава резултатите от него , все едно че не е било

Stanko

Украйна го свали,признаха си.Само,че половината е бил пълен с оръжие.

Ватник казава се мнозинство, а не болшинство. Стол не е маса... Гора не е планина... майка със сигутност не е тениска и т.н... Изобщо дадохме ви и език, ама и него не научихте като хората...

Прелъстен и изоставен да гние от "демократичните партньори".. Нищо сега вдовицата ще кеш аутне, нали тя го съпроводи обратно в Русия.. след кратък инструктаж с посолства и агенции.. На никого не беше нужен вече жив завалията..

Провал на МИ6. Като тоя със Скрипалите. Пак преди изборите. Не се научиха. Той британският танкер си потъна. Кой ли даде на хусите тия дронове се чудя аз:)

Един родинопрестъпник по-малко. Мнго им дреме на тия дето го вербуваха.... ....Какво да ни дреме за тоз сопол? Колко хора не бяха погребани от близките си, колко хора утрепахте легално с таз корона. Ей мърщи трябва да се скриете някъде. Реват нащите политици всичката скрап и обуридване да се дава на украйнците, държавата е разпаданта без война, без война измират повече хора от когато и да е било, събираме капачки. Луда работа

Могъщата и силна руска империя се оказа слаба и уязвима пред един човек който си вършеше рабоата единствено с говорене, но това не е края. За педесет долара дарение за Украйна - арестуват, за поднсяне на цветя за спомен за Навални - арестуват, за поетическо писане срещу войната дават пет години затвор. Русия губи цялото си уважение днес. Политолозите бяха прави - диктатурата на измамата предмина в диктатура на страха за да стане дикататура на терора.

Да а търсиш тази пущина и пак няма да я намериш.Защото и пред очите ти да е няма да я познаеш.

Много ми интересно как Навални почина точно в навечерието на Мюнхеската конференция,и на другият ден жена му беше там???Тя е чакала някъде наблизко ли???И като се появи на трибуната защо се усмихваше,да не кажа че се радваше???Ако не ми вярвате изгледайте появяването и речта и!

Сигурно убиецът е планирал времето на убийството? Ти как мислиш Койчо?

ФБК ( Фонда за Борба с Корупцията ) е сред официалните гости на конференцията . Жена му и другите от фонда са присъствали

Страх го е от християнския гняв. И правилно. Изби милиони православни и Навални също. Идва възмездието.

Междувременно, майката на Алексей Навални се обърна към Юлия Навалная: "Не сте посещавала сина ми цели 2 години. Имахте възможност да го направите, но не сте го правили от 2022. Появявате се на публични места с чужди мъже. Вие го изманипулирахте да се върне в Русия след като излезе от кома и не беше способен сам да оцени ситуацията. Вие го накарахте да ви припише цялото си имущество и лишихте от наследство собствения си син. Беше ми странно да ви гледам как с усмивка на лице говорихте от негово име на конференцията в Мюнхен, присвоявахте си гласа му. Веднага започнахте ДА ТЪРГУВАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ ОТ СМЪРТТА МУ. Нямахте ЕЛЕМЕНТАРНО БЛАГОПРИЛИЧИЕ ДА ЗАПАЗИТЕ ТРАУР. Вие сте ЗЪЛ И ПОДЪЛ ЧОВЕК, и аз ви презирам."

Фейкнюз

Да , добре, щом лгбт хемороида от козяк го казва, значи е така :))))

Навални почина точно когато помощта за Украйна беше зациклила в Сащ. Путин се оказа много глупав, че да го храни месеци наред в затвора и да реши го убие точно когато се гласува допълнителна помощ та да имат коз в ръцете подкрепящите за даване на повече пари. Путин явно е глупав като първокласник.

Митрофания до шия

Пенсионера (нерегистриран) " До до до...айде сега... Чак пък нормалната. Прекаляваш. "Не ти харесва НОРМАЛНА! Провери си опорките. РУСИЯ Е НОРМАЛНА И НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА , ЗА РАЗЛИКА ОТ САЩ,ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ЗАВИСИМА ОТ ЮДЕИТЕ. *набий си го в в простата украинска (македонска) кратуна.

Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахайахйаахахахахахахаха

Да го предадат на Г-7

до Мнение (нерегистриран) "Внимание! Тази статия е атакувана от организирана група руски поддръжници! " ТОВА СМЕ БЪЛГАРИТЕ! За разлика от вас американски мизерници ние сме болшинство. И сме по-добри от вас нищожества. Ако не ви харесва, чемодан вокзал Ню Йорк. АМА И ТАМ НЕ ВИ ИСКАТ ЗАЩОТО СТЕ БАЛКАНСКИ БОКЛУЦИ.

Ами шат дъ фък ап.

Загубеняк.

ИДТ (нерегистриран) А кочината ги праща на панаир нали? Какво имаш в пресдвид кочината? Сигурно визирайки опорните точки на Козяк, имаш в предвид Русия. Ама там не е кочина. А съвсем нормална държава , противно на американските предразсъдъци. И ако ти имаш проблем с това, обърни се към твоите ментори. Но те няма да ти кажат ИСТИНАТА, защото това противоречи на техните ценности. А ТЕ СА, ЧЕ РУСИЯ Е АГРЕСОР А УКРАЙНА СЕ НЕЗАВИСИМА. Да бе да! Независима но не от сащ-империята на злото и войните, без които няма да съществува.

До до до...айде сега... Чак пък нормалната. Прекаляваш.

А мнението на майката на Навални за снаха й, съпругата на самия Навални, в едно много подробно писание на тази нейна разюздана снаха, защо не пускате? Има го във всички онлайн сводки от вчера и днес. Опечалената майка е дълбоко възмутена от поведението на снаха си, и от изявите й, особено сега,ч след смъртта на Навални. Пуснете това нейно изявление, по-скоро това е обръщение към снаха й, с горчивина, с ярост и с много истина...

Не е демократично, това да се види от всички.

На уя!

Словореда словореда.. "уя ми дреме! На!"

Внимание! Тази статия е атакувана от организирана група руски поддръжници!

Такива сме всички българи! Проблем?

Ми..чак пък всички... Айде да не прекаляваме.

Трябва да го изгорят за назидание.

Иван Кулеков: "Един човек имал крава. Кравата умряла и той й построил паметник. И...продължил да я дои!" Плахо да попитам: Ще ли му построят и на него паметник с тази цел? А за една майка това е неизмерима трагедия. Няма измислени полезни думи на съболезнование, съпричастност, съчувствие, състрадание и утеха. Затова хората са измислили мълчанието. То е като бялата светлина. Носи целия спектър на това, за което няма думи, а е в душата на чоовека.

Да видим т.н. му жена още колко интервюта ще даде!

Кикимората да го мета на рамо и да си го носи дома :)

То бива да си идиот ама чак толкова е вече повече.Не знам дали в този човек е останало нешо нормално.

Виждам си се разстроил, че ще го копат без заря и духова музика, а :)

Убиецът Путин ще бъде публично обесен!

Ще дойдат птици на ята! Гарваните черни ще се заситят с укротелеса!

Той не е убил никого. И е невинна жертва. Най-важното е, че ходовете на украинските агресори и западните им покровители са предвидени и са взети мерки да се парират. Предугаждане на поведение на противник е в основата на всяка успешна защита.

Путин не е убиец. Зеленски изпраща на смърт хиляди украинци! ТОЙ Е УБИЕЦЪТ. И за какво?! За шепа пикливи долари. ТА ТЕ ДАЖЕ НЯМАТ НИКАКВА СТОЙНОСТ! ЕВРОТО Е БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА. Колкото и да искате да го премахнете , американски нищожества.

А кочината ги праща на панаир нали?

Ами така е. Путин не убива. Той ги поръчва. Да ги сготвят. Както се изразяват. Нашите политици.

Много сте ми смешни всичките, цървули - мислите ли, че вашите он лайн мнения имат някаква тежест... Само правите посещения на дир-а и тея печелят пари...

Руснаците са се изгаврили със тялото и тогава са го предали на роднините. Това ли е политически коректното задание за днес? ТАКА ЛИ Е БЕ ФАШИСТКА МЪРШО И АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГО! Обори ме ако греша.

Е закъсняла със заключението си Навалная. Путин не е християнин, дори и мюсулманин. Свиня ,атеист садист човекомразец.

Е, и?

Е родила урод!

Чета коментарите Ви тук, и не се изненадвам защо сме последни във всяка европейска класация. Отчайващи сте, скъсани ватенки! Пожелавам на всеки един от Вас- любители Путина, да имате рядкото щастие да изпитате на свой гръб демокрацията по путински. Тогава много неща ще Ви се изяснят. А до тогава- можете да си лаете по форумите, колкото искате. Споко, никой нормален няма да Ви вземе насериозно.

направихте огромна грешка! Тези към които се обърнахте са отпадъци, утайката на човешкия вид. Не им обръщайте внимание! НИКАКВО. Тези подчовеци държат снимки на сталин по чекмеджетата, гледат карбовски, слушат волгин и интернационала, в главите им тракат калашници. Стигнал съм до извода, че ние като народ сме почти толкова пропаднали, колкото рушняците. Не се допирайте до нечисто. Толкова от мен.

Улавата "адвокатка"!

"руския опозиционен лидер Алексей Навални..." С това започва лъжата. Опозиционер означава да се ни много съгласен с текущата власт, но да си обичаш родината и да се грижиш за нейните интереси. И да не смяташ да ги продаваш в чужбина за пари. Да си инсталирана кукла в Русия от Демократическата партия в Щатите не е точно опозиция, а предателство. Любопитното е, че на Щатите действайки изцяло от позиция на силата изобщо не им пукаше дали тази им лъжа е съшита с бели конци или не. Дали в Русия веднага ще загреят какъв е точно Навални или пък не веднага. Все едно вие да преджобвате беззащитна жена в тъмното, да прибирате по ценните и вещи и да споменете, че сте от полицията и извършвате обиск. Изобщо няма да ви е грижа дали тя ще ви повярва или не - това не е важно. Странното е и как така нашите соросоиди страстно заобичаха Навални - някакъв си руснак в опозиция на властта. Изобщо не е странно, ако са били напълно наясно че той им се пада колега и работят за един и същи господар. Затова сега се канят да преименуват улици, булеварди, села и градове с името на загиналият си колега. Още по странно е поведението на Навалная. Мъжът и е в затвора, а тя тръгва с някакъв бизнесмен да обикаля по средиземноморските курорти. След като и омръзва - тръгва почти официално с нашенския "Щирлиц" - онзи, дето е издирван от Русия, работи за Белингкат и за МИ-6 и това вече над една година. И Навални отлично знаел за това палаво шаване на благоверната си. А защо точно с работещ в британското разузнаване? И накрая - какво търси вдовицата на руски опозиционер в Белия дом?

Написал си една голяма тъпня! Странни словоизлияния грешного путиноида. Само толкова ли можеш? :-)

тоя глупак гние, а "жена" му си вее сливата насам-натам!

Работата че не гние а обработват трупа да премахнат следите от отровата и физическите белези от задушаване и физическо насилие.

Отровен и за всеки случай душен. Браво на теб.

И как точно се заличава синини по тяло? С фон дю тен ли? А метаболитите от отровата как се премахват от кръвта урината и плазмата?

Не само тя... Жените и дъщерите. На руските олигарси. И държавни номенклатури. Също ги веят. Също на запад. Крайно време е да ги ехтрадират в матушката. На мурзилките. Ама пусто. Джендърска. Демокрация.

Не разбрах какво общо има Путин с действията и смъртта на Навални, но явно тази теза днес е модерна на Запад ! Пълна шизофрения !

Е как да разбереш нещо, което ти е трудно да осмислиш? То не е за всеки.

Руския комплексар -джудже в страха народа на РФ да подкрепи г-н Навални го уби . .. не в дуел а подло като му отива и името Путкин. Апостола на руската свобода- Навални е жив в сърцата на всички в Русия и в България. Навални е руския Левски. Ще бъде отмъстен...

Или не си Щерев, или си Щерев и се изложи. Враг на Путин уби Навални, за да усложни изборите до предел.

Приемете реалността, че затворът си е затвор на всякъде по света. Още повече на -20 градуса. Колко е продължителността на живот в затворите на Щатите или БГ? Но, не беше подходящ момента да умира наистина точно сега.

Пий си хапчетата, макар за теб да е късно... Тролската болест ще те довърши. Не намесвай Левски -той е от друго ниво. За протокола - не съм фен на Путин или копейкаджия...

Може ли КГБ офицер да бъде религизионем и християнин

С помоща на боговете Приам успявяа да прибере мъртвото тяло на сина си и след това Парис прострелва Ахил , но краят на Троянската война не е положителен за троянците. Украйна трябва да търси своя Парис, който да простреля смъртоносно неуязвимия бункерен обитател , но после следва троянският кон и всички знаят развръзката

заминавай на фронта! бъди техния Парис!

Да не забравите за 40-то пак да драскате новина

Тресе джуджето даже и от мъртвия Навални!

Ти току що пръдна на макарите на Путин.

Путин е извратеняк.

че путкин лично награди с орден началника на затвора, в който беше навални, няколко дена след като навални беше убит !

Чак сега го върнаха на майка му ,след като Путин се изгаври лично с тялото му ,както бях предвидила преди. Даже съм шокирана че изобщо върнаха някакви останки от него.

Байдън не позна името на Навалная! Президентът на САЩ Джо Байдън, разказвайки за срещата си с вдовицата на Алексей Навални – Юлия, я нарече Йоланда. Сгрешеното име се чува във видео, заснето на 23 февруари, докато Байдън се обръща към репортери. Любопитното е, че същото е публикувано от Белия дом, където явно не са хванали грешката. „И едно нещо, което ми стана ясно, е, че Йоланда (Юлия Навалная ) ще продължи да се бори докрай и няма да се откаже“, каза Байдън.

Възрастен човек ,нормално е да забравя често и да се движи и говори несигурно. Важното е че управлява света и САЩ със желязна ръка. А и Йоланда звучи приятно.

Желязна ръка?!! Не беше ли демократ, да го е..?! И теб да те е.., фашистко л…о!

А това не е ли външна намеса във вътрешна политика на една страна? От над 4 милиона емигранти руснаци в Германия и над 12 милиона емигранти руснаци в Щатите точно фамилия навални работи за Ив Роше и точно нея я посреща г-нбайдун (а както и Зеленски) и точно те са опозиция на законно избраното правителство на Русия. Аз не случайно сложих в един списък: Пригожин, Навални, и Зеленски.

следи от новичока или верно ще се окаже, че се е наблъскал с антидепресанти за да предизвика събитието пратило го в германия..и установиха ли кой какво му е дал няколко дена преди да умре агентът на цру осъден за корупция, с 3 процента одобрение, навални ?

Троловете, поне си сверявайте информациите. Един пише едно, друг - друго. Излагате се, ще Ви дърпат ушите.

сигурно лично се е гаврил с трупа, преди да го преде

Язък, тамън се бях приготвил да протестирам срещу нарушаване на човешки права.

Ба, там си имат доста безпризорни кучета. Да го хапнат този, че да има и нещо добро от този,,ривалюционер,,.

Да се прочете информация отговаряща на реалната истина в ДИР.бг е по-рядко от това да срещнеш честен политик!

На копейките им е спуснато да говорят лъжи по адрес на сем. Навални. 20 години са заедно и не са се разделяли-освен сега когато Путьо взе живота на Навални. Пък вие си говорете. Дано да има господ и да вижда всичко!!!

Навремето англосаксонците и германците върнаха Владимир Улянов в Русия, тропнаха го на главата на руския цар в Питер и ...се получи НЕЩО!? ... Сега пък върнаха Валния от Германия, амаа-ефект НУЛА!

...ха..ха..ха.. Направо мъ уби.