Коментари - Тяло на дете от Кърджалийско е намерено под отломките в турската област Хатай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай стига само КуРрция и Усрайна в карловско кучетата ги яли.

Прегледах коментарите - бе хора вие вече и към смъртта и нещастието нямате никакво уважение. Трагедията е голяма, но големите въпроси са към турските управници които въпреки многото приказки не упражняват реален контрол върху строителните фирми. Има корупционни традиции от времето на Османската империя. Знае се, че това е земетръсен район, но какво от това - някой си прави парите и не му дреме. Не ми се мисли, като дойде ред на Истанбул. А за България какво да ви кажа - мислите ли, че нашите строители са по-добри от турските, особено след 90-те години, та до днес. А Балканите са като цяло земетръсен район.

И кво е правило там туй европейче.

Какви детски... Вие тотално изтрещяхте хора. Да видиш бащата жив, а детето му на 13г. под бетона починало и той не може да я спаси защото е между две плочи премазна... ССРАМ НЯМАТЕ

И процепа,откъдето се подава ръката на детето,запълнен с дюшек.Не мога да повярвам,че при толкова спасители,не се е намерил някой,който да разшири отвора с къртич.Освен, ако не е постановка.Не е изключено,за повече драматизъм и съпричастност.

малките деца. Господи, пази ги, те не са направили нищо лошо!

Ако са се молили по пет пъти на аллах както трябва, добре надупени, са щели да останат живи, аллах се грижи за своите.

Държавата няма пари да увеличи минималната заплата на 420 евро , защото бюджета бил на червено. Обаче това не пречи на управляващия елит да раздава помощи на Украйна и Турция. Тези страни НИКОГА не са ни помагали в бедствие. Ама НИКОГА.

За парите си прав, абсолютно! НО, колко пъти недай боже в България е имало бедствие, като това там. Да вадиш тела на деца живи или мъртви изпод тонове развалини. Отделно, държавата прати 2 самолета и то с хора на които така или иначе се плаща заплата + доброволци. И не забравяй, добри или лоши до тях живеем.

Кои от служителите на държавен бюджет (издръжка) са на минимални заплати . И не е вярно, че съседни държави вкл.Турция на са ни помагали.

в Турция, в неплатен отпуск ще бъдат. Мислете, преди да пишете.

Нищо не ти се разбира. Научи се да се изразяваш правилно! Кой, къде и защо ще ходи неплатен отпуск?!

Спомням си същите писания се пишеха и за украинците. Същата схема, същата манипулация. България е бедна страна, но не знам защо за това се обвиняват укринци, Турция, ЕС, САЩ и ...абе всеки, който не е Русия. Всъщност, предстои т.нар. народ отново да си избере мутрата ББ да го управлява, същата тази мутра, която над 10 години ръководеше България и то в доста мирни времена, без войни, без пандемии, без сериозни катаклизми и какво направи - нищо /само не ми сочете няколкото мизерни км. магистрала, които вече са за ремонт/. България продължи да е най-бедната и най-корумпираната страна. А ако беше човек, който милее за страната си можеше много напред да дръпнем и сега да не сме така дребнаво злобни, но ... И въпреки това пак ще си го изберат, защото било спокойно при него ...даже не си дават сметка, че не е от него, а от цялостното международно положение около нас по негово време, което не е негова заслуга, но ... ходи го обяснявай. Та: "Беден човек, жив дявол", "Бедността не е порок, но води до пороци" - това са факти - бедни, злобни, стиснати, без капка морални ценности - ето така звучат подобни писания.

jingiby

Жалко за невинните хора...

Няма невинни.

Тъпак

Абе 5 пъти се молят дневно. Значи или алманаха не е Господ, или не ги чува по някакви причини. Но в кора няма молитва за спасение на душата.

"Никой, който се отрича от Сина, няма нито Отца, а който изповядва Сина, има и Отца".Исляма не признава Исус(Иса) за Божи Син, за тях това е багохулство.

Семейството живеело в новопостроена луксозна сграда. В село Бели пласт не е луксозно, но пък жителите му са живи.

Търсят там? В Кърджали няма заметресение

Ами каквото търсят останалите избиратели на ДПС. Те са си там отдавна и са си турски граждани. Кърджалийското село е на живите свекър и свекърва.

като минимум какво е сигурното: 1/ прокуратурата няма да разгледа градосутросйвените планове на територията, няма да намери стотиците нарушения на безопасността при природни бертвия и аварии и няма да обвини виновните з нарушевниуята 2/ прокуратурата няма да изясни дали пострадалите от природните бедствия и аварии на територяиа са полуаили справедлива компенсация от държавата и от виновните 3/ държавата няма да направи никакви полезни изводи от тази катастрофа и никакви мерки за подобряване на сигурността на туземците няма да бъдат взети 4/ западните строитеклни компании и техните агенти и зомбита ще продължават да вилнеят на територяиаътта българия. щото туземците нямат държава, която да ги защитава от нашествениците

Бог е един!!! Независимо как го наричат /Господ Бог, Аллах, Буда, Вишну .../ За пет века Турската /Османска/ империя завладява северна Африка, Арабския полуостров, и в Европа стига до Албания, Унгария и Молдова. Тази негативна енергия и зверства, дължащи се на алчност и безочие се е натрупала. Е, преди два дни се освободи по волята Господна. Той забавя, но не забравя!!!

Господ ги наказа тия мисюлмани жестоко! Ай стига сте ги оплаквали. 5 века убиваха и крадяха като полудели. Това им се полага сега!

България е Турска теритоеия населена с християни

Трол провокатор-българин.

Турция е държава на 200 години. Други са населявали тази територия.

Това и родителите му са от тия дето живеят в Турция обаче източват Българската държава с детски и помощи

Как точно се източва държавата с детски помощи?

Бачкаш на черно в чужбина, а в България се водиш социално слаб многодетен родител.

Циганчето по каква работа е било там?

Докато европейците си крадяха маските и екипите (самолет за Франция го занулиха във Германия) и се стигна до скандал, Турция изпрати безвъзмездно Тирове с екипировка и маски за България. Тогава една маска струваше 5 лева. Турция охраняваше бг границата от бежанския натиск. Турция е приятел и съюзник на България. И днес България изпрати както спасителни екипи така и тирове с храни и облекла за пострадалите от земетресението.

Има факти разбира се. Говорим за стратегическа политика. Не става въпрос за маски

Объркана е тази информация, хем от Кърджалийско, хем живеели в Турция от 3 години. Сигурно се прибират от време на време в България, за да приберат пенсиите, детските и таксата "гласувал на изборите от двете страни на границата". Иначе трагедията е голяма, дано се намерят цялото семейство невредими.

Строителството в Кърджали е колкото в София. Десетки живеещи в Турция, купуват апартаменти в Кърджали без да ги ползват. Може би просто да не губят връзка с Родината.

Какви детски... Вие тотално изтрещяхте хора. Да видиш бащата жив, а детето му на 13г. под бетона починало и той не може да я спаси защото е между две плочи премазна... ССРАМ НЯМАТЕ

Траагедия е, но порочните практики също са факт. Има много хора, които бачкат на черно в чужбина, а в България са социално слаби на помощи. Виждам, че за платеното гласуване нямаш опровержение?

Е кво е правило там?

Единственият съюзник на Балканите винаги е бил Турция, нагледахме се на Балканска обич от СРМ, Сърбия да не посочваме множеството забити ножове в гърба на византийците! Бог да ги прости всички жертви!

Не му е сега времето да бистрим историята.

и щалварите.

и то голяма. Обаче се очертават няколко въпроса: 1. турската посланничка в България има директна връзка с президента Радев, откъдето минават исканията за помощ. Това се промъкна , не знам как в новините. Изпуснаха го. Въпроса е дали Надето Пачата дали има директна връзка с Ердоган? 2. Колко полети на Спартаните се осъществиха до момента за 3 дни и колко тона оборудване замина? И после нашата държава да каже какви помощи отпусна на собственото си население в Карловско. Щото доколкото се сещам и едни дърва, които довлече водата трябваше да плащат.

какво стана? Забравихме подигравките на третия ден. Ония се изгавриха с нас.

Строителството в България е престъпно, затова се молете тук да няма такова природно бедствие. Продадоха ви некачествени жилища на умопомрачителни цени, на които предстои сриване на цените поне с 50% в следващште години и това ще се случи в цял свят, заради кризите и войните, които ще продължат десетилетия. За да оцелее САЩ, тряба останалите икономики по света да бъдат сринати.

Сандо, живей си в квартирката, плащай си наемчето, усмихвай се на хазяйката и не се притеснявай за другите. Аман от селски лузери.

прав е Сандо, продадохте всичко в прованса, за да купиш коптор в столицата. Дано с времето ви дойде акъла, иначе, всички знаем, че въднъж живеете..

Оня дето снима сградата, като че ли знае, че точно тя ще падне. Отделно че пада като при контролирано събаряне..

Кво точно гледаш? А не подозираш ли, че това е камера за видеонаблюдение, която снима 7х24?

некачествено строителство, затова прилича на имплозия на сграда, контролирано

Кърджалийско ??? Няма ли постоянен адрес?

Интересува ли те точно?

Е ако беше от Люлин