Тя е Зайкова, Мика Зайкова... и синеокият войник

Бунтарка съм и затова при комунизма не можех да мръдна професионално нагоре, споделя дългогодишната синдикалистка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някакъв се вижда, На пикоч ли замирисва? Баба Мика ,Цола ли копира Или пак чалгарите усира?

Тоз кандилник дементен що не се е озовал в психодиспансер вече, Трифонов да я хване за ръка и двамата заедно право там.

Единодушно всеобщо НЕОДОБРЕНИЕ!! ЗАЩО ЛИ????????????????????????????

Каквато орисница беше, точно такъв излезе и избрания парламент - дементен.

Нищо старо не е забравила и нищо ново не е научила. Въобще Не ме интересува! Няма тази бабка да определя бъдещето на моето дете!!! АМАН ОТ СКЛЕРОЗИ!!!

ГЕРОИНЯ ОТ ОТМИНАЛИ ВРЕМЕНА! МОЗЪКЪТ ЗАКЪРНЯВА С ВРЕМЕТО. ФАКТ. СПРАВКА - МИКА ЗАЙКОВА!

,,...има надежда за България и тя е в усилията на тези умни млади хора, които са тук, и тези, които ще се върнат, за да съградим всичко наново....." Мечтите са БЕЗПЛАТНИ ,ама много редко се сбъдват . А ,,умните " и ,,Красивите "-- БОГ да пази България оот тях. Който е близал ЗАХАР , едва ли ще иска да ближе СОЛ , ако и да е от горнатаа група .

Новата Цола Драгойчева. Стига сте я рекламирали като ,,финансов експерт,,. ...и тя е експерт колкото преподавателя по политикономия на социализма и бивш министър председател Иван Костов.

Мазна и лицемерна по еврейски. Нека синаэи да е в чужбина, но да не ми се прави на морален стожер.

Лично избрах Мика Зайковя защото е от моя район..но ИТН сгафихте жестоко с цинизма кайто прокарвате и с обидите към Борисов .а той далеч не най-лошото за БГ, съжалявам но Зайкова у подела вашия тон и простащина не и прави чест а Тошко Африщански мислех че знае къде кяк дя говори но даказа че дребните мъже са и злобни..само това

Абе, драги мисирки, защо продължавате играта с годините, както при Лиляна Иванова, която е родена1935 г,, но се прави на 4 години по-млада..., та и сега с тази изкуфяла баба Мика... Тя е на 86 години и всички нейни познати и роднини се чудят как така и кой реши да й намаляват възрастта!!! А и какъв е проблемът да си обявиш точните години??? Айде, стига с дитирамби за жена, която отдавна е приключила с обществените си изяви, а сега насила я пъхат там, където не й е мястото...

Баба Мика е дърта популистка, безбожница, която хвърля лъжи в края на житейския си път. Блестящ икономически експерт, синдикалист, докато в едно интервю не направи неумел опит да излъже, че нямаме почти 9милиарда дефицит. Опита да опровергае друг дърт икономист Ананиев с твърдения, че "мои познати от НСИ" ми казаха. И те така!

Каквото искате правете, само ме оставете пожизнен министър на младежта и спорта

Много тъпа биография. Типична комунистическа снобка.

Че твоята е като на Левски троле ПИКлив. На нана ти Мика можеш да и ближеш задните части платен идиоте.

Само дето не каза кога стана член на партията. На Партията де, вие знаете коя ;)

Красиво лице на клошарите!Баба Цола без пистолет! СМРАД!

Може да е възрастна,но е умна,колоритна и много важно: не е крадлива като наглите и необразовани мутряги.

За последното недей да бъдеш толкова, категоричен.

Жената изглежда интелигентна, но за съжаление е подвластна на тоталната, безскрупулната и морално изтощената простащина на ИТН. Видяхме й словоизлиянията от парламента. Извинявам се, но с ръка на сърцето казвам, че тази жена няма място там, нито да е част от управлението. Показа нечовешка пристрастност към глупостите, които говореха от ДБ и ИТН.. Отделно, както и останалите "нови"..., правеше внушения, които на пръв поглед изглеждат логични, но в действителност нямат общо с реалността и не могат да бъдат прилагани не само тук, но и в която и да е икономика. Чак и статия сте написали за нея...

Какво казват хората когато някой говори несвързано,това е човек с много лошо излъчване на знаещ и можещ.Лика и прилика с дългия изплезен език.Колкото единия е чалгисан толкова и тя е зависима от този мутренски дългуч.Тя е поредния "парц....." използван от африканската горска джунгла. Да се чудиш пред изк........ ли има или не,толкова жалка не сме виждали около нас.Колкото по остаряваш толкова по-оглупяваш казва народа. Срам за твоите приятели и роднини.

Зайкова е ПИЧ :) ... 1)."-от 5-то място по качество на образованието през 1990 г. сега сме на 88-мо място от 143 страни в света;" 2)."- България е държавата, в която държавността и спазването на законите са празен звук, след като парламентът не може да накара премиера и неговите министри да се явят на парламентарен контрол. Е КАК БИХТЕ НАРЕКЛИ ТАЗИ ДЪРЖАВА???" От 1) следва 2). Превърнахме си в държава на ИЛИТЕРАТИТЕ. СЛЕПИТЕ водят ОКАТИТЕ. :(

Гледай си старините и бягай далеч от политиката, видя се че не си за тази роля която Славчо ти даде т.с. му казаха да ти даде

Скрийте това деформирано чудовище и не го показвате до хелоуин!

"Неуспешна валидация на recaptcha!" ХА-ХА-ХА-ХА....

Платена реклама. Зайкова да каже що Митева игра заедно с ДПС срещу индексирането на пенсиите от предния парламент. Или се надяват да се забрави. Отвратителна Митева последните заседания.

Странни фантазии. Първо ако има еврейска жилка е живяла в Ючбунар а не в Коньовица. Второ комунизъм в България не е имало , имаше комунисти на власт, които се опитваха да строят социализъм , който всъщност се оказа само облагодетстване на ограничен кръг хора. Другари джурналисти подбирайте си хората, от които вземате интервюта.

Това нещо на снимката човек ли е, що ли?

куха кратуна

Тя е човек, за теб можем да поспорим.

На тая бабичка не и е чиста работата.Някаква връзката е или се е одупила на ДС.Била е по министерства и синдикати.Там са най- големите измамници особено при Тренчо.

"Голямата“ лява коалиция имала претенциите да ни разказва лявата приказка за България. Поне така анонсира Георги Кадиев, който вече се чувства толкова значим с неговата "Нормална държава“, пришита към "БСП за България“, че иска да си разказваме приказки. Но той да ни я разказва, а ние да кимаме в знак на съгласие. Ами нали с тази приказка ни приспаха за 50 години, после я рефрешнаха и ни я бутат под носа, колкото да ни напомнят, че още мърдат някъде в политическото небитие. Добре, стига с левите приказки, втръснали са ни, яли сме ви попарата след такива приказки. Кажете нещо за истината. Кога ще кажете истината? А тя е проста, може и на Бузлуджа да се открие. А на Бузлужда, където другарите се събират, ще се изпотрепят от кеф, ако имат оръжие в ръцете. Там се екзалтират, че отново се виждат на любимата си поляна, но не празнуват рожден ден на партията, а сякаш се събират да обявяват въстание. Едно от техните многобройни въстания, които ги водят към поредния провал. А и какво правят на Бузлуджа, да ги попита човек. БСП е наследник на БКП, която е създадена през 1919 година. Вярно е, че комунистическата партия възниква от тесните социалисти на Благоев, но каква общо имат червените терористи със западноевропейската социалдемократическа идеология, която изповядват Благоев, Сакъзов и Габровски при създаването на БСДП през 1891 година на Бузлуджа. Какво общо има днешната болшевизирана БСП с идеите на Благоев. На Бузлуджа БСП краде история. На Бузлуджа БСП подменя самоличност. Червените обаче нямат нито чест, нито достойнство да признаят, че са наследници на комунистическа партия , занимавала се с тероризъм и с изтребване на народа си. И този народ, лидерите без никакъв срам, размахвайки червени карамфили от трибуната, призовават: "Народе, изправете се и те ще паднат". Ами нали той се изправи и за пореден път – на 4 април, ви каза: "Не ви искаме!“ Ще ви го каже и на 11 юли. Ще ви го казва винаги, когато му навирате социалдемокрацията на Благоев, с която нямате нищо общо. Ще ви го казва, когато се качвате на Бузлуджа и вдигате въстания срещу народа си. За каква лява приказка става дума, истината кажете! Едно и също всяка година на Бузлуджа - група измамници лъжат и поругават народа си, като се броят за наследници на Дядото. Стрелят с халосни патрони и си мислят, че са вдигнали Октомврийската революция. А целта на Великата българска революция е да пазим властта от наследниците на червените терористи. Това е приказката на България. А Кадиев може да си разказва неговата само по партийните сбирки.

Съжалявам, че не мога да ти дам хиляди лайка!!

СТРАННО наистина!!! Вместо да си гледа старините, баба Мика ще сменя безплатно системата!!! Интересно, КОЯ система.

Млада и красива еврейка ни е Мика! Иначе да е жива и здрава, пак по-добре от Тошко!

Тази жена само като чета думите ѝ и като си представям как ги изказва ме облива вълна от патриотизъм и ми настръхва кожата. Как не можаха такива хора като нея да влязат във властта след падането на комунизма и те да проведат прехода?!

И мене!

теб май по друга линия! :)

Има само една линия за мичето- Априлската, естествено!

БАБА МИКА Е ЕДНО КЬМ ЕДНО С ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА ТРЕБАТ ПАМПЕРСИ В ПАРЛАМЕНТА УЧИЛА Е ИКОНОМИКА НА БКП

Еми тя икономиката ни по време на БКП беше по-силна отколкото сега! Така че не знам какво лошо намираш. Може би и сегашното поколение трябва да учи същата икономика и да повярва повече в държавата и държавните предприятия.

Сигурно затова държавата фалира два пъти и беше на път да фалира трети път. справка документите на БКП и държавна сигурност.

Доволен съм, най сетне млади и красиви хора политиката. И икономисти от времето на СИВ, какво повече да иска човек.

Жената изглежда интелигентна, но за съжаление е подвластна на тоталната, безскрупулната и морално изтощената простащина на ИТН. Видяхме й словоизлиянията от парламента. Извинявам се, но с ръка на сърцето казвам, че тази жена няма място там, нито да е част от управлението. Показа нечовешка пристрастност към глупостите, които говореха от ДБ и ИТН.. Отделно, както и останалите "нови"..., правеше внушения, които на пръв поглед изглеждат логични, но в действителност нямат общо с реалността и не могат да бъдат прилагани не само тук, но и в която и да е икономика. Чак и статия сте написали за нея...

За интелигентността й може да не се спори много. Тя не е човек, който и необразован показва така наречената природна интелигентност!!

Дай боже повече такива хора като Мика Зайкова в следващия парламент...

От къде толкова столетници?

КРЪГЛА НУЛА

Всъщност Баба Зайка е опърпана Овца.

ОТВРАТИТЕЛНА

тя е куку по призвание!

PEYTSCH

Да си чалгар е призвание.

Поклон пред г-жа Зайкова! На такава достойна възраст, а все още е толкова интелигентна и борбена! Пожелавам й още много години да е здрава и да помага на младите, за да изведем България от дъното на всички класации!!!

Сега, баба Мика ли ще чакаме, дЪ нЪ упрай!?!?!? Не е истина какви идиоти сте.

По-добре хора като нея да помагат, отколкото да слушаме квиченето на такива като теб (безмозъчни, безперспективни, незачитащи другите, герберастки тролове)!!!

Това с многото години прозвуча гадно и ехидно!

Този бабок е проблем на славчовите чалгари.

PEYTSCH

От НИЩО несвършеното на ИТН пак ли е доволна да работи за това НИЩО, вече НИЩО И ПОЛОВИНА ? Нито мажоритарния вот, нито партиините субсидии по 1 лев, нито НС със 120 депутата, нито актуализацията на пенсиите...НИЩО, НИЩО, НИЩО...Напускай ги, та дано се стреснат. 46-то НС трябва в първия ден да започне с доходите, бюджета и обещанията. Инъче кучетат да го ядат...

Гласуваш за Славчо, получаваш Тошко (Африкански).

.......Синчето е издържано от така любимата на всички ни богобоязлива организация "Цион", да знаете те са много, ама много добри, в америка се жени за жена от много, ама много доброто племе еврей ционисти.....иначе бабето си е отявлена еврейка комунист, баща и освен Народната пенсия получаваше пенсия и в долари доброто плащана от Германия, ами и той ционист,...та така много, ама много добри хора, са това ционистите е нас българите ни третират като боклук но нищо, важното е ние българите да сме полит коректни!

Приятно четиво, но ме подразни историята на сина и, който е отгледан и изучен в България, а явно не изпитва особени сантименти към родината си. Изглежда така е възпитан в семейството си и в гимназията за древни езици и култури. Повечето от възпитаниците и се изнесоха мълниеносно след 1989 като при природно бедствие. Може и да е за добро!

Университетът в Ню Йорк, с основния си кампус в Манхатън, Гринуич Вилидж, не е изключение. Обучението за 2018-19 е огромни 51 828 долара годишно, цифра, която е малко по-висока или по-ниска в зависимост от посещавания от колежа. Добавете такси за стая, борд и други такси от 18 155 долара, а годишната цена е 69 984 долара за учебната 2018 до 2019 година, без книги, транспорт и лични разходи. Ето за това говорим дами и господа фенове на ИТН-прости балъци

Простите сте вие, неуважаеми лапачи на държавна пара от ОПГ герб!!! Много хора в Сащ могат да учат, дори да идват от бедно семейство! Достатъчно е да покажат знания и капацитет (нещо, което липсва при герберастите), за да им отпуснат стипендия!!!!! Дори и частична стипендия, съчетана с работа, пак е достатъчна за борбените да завършат престижен утиверситет!!! Така, че герберунгели долни, марш в затвора!!!!!!!

Докато си мислим, че депотатството е майтап, до никаде няма да стигнем.

"" Не искам да употребя думата "цирк" за Народното събрание, защото в цирка хората се трудят, работят, това е изкуство и ние му се радваме. Докато в парламента е лудница, там хората не работят." САМАТА ИСТИНА

Бабче, а шестмесечна та виза за синчето и билета как ги уреди? Чрез ДС или ЦК. Щото само така ставаше. Тия глупости ги говориш на малките чалгар чета. Само те може да ти повЕрват.

Тя е бабичка, изкуфяла бабичка.. защо изобщо се обръща внимание на горката жена - не знам. Нямаше място в парламента, дано не я набутат пак там. Да си гледа старините и да не става за посмешище на хората. Това ли е най-големият капацитет на оня чалгар? И той тръгнал да ни управлява..смях

Не ни пробутвайте тази сенилна бабичка. Вижте й "ясния" поглед. Вижте и речта. Тя няма никаква преценка за собственото си състояние. Както и нейният "лидер" Слави Трифонов. Един сакат, озлобен, самовлюбен и нисш духом чалгаджия.