Шок и гняв след кървавите атентати в Анкара

Двойният самоубийствен атентат в Анкара, най-смъртоносният, извършван някога на територията на Турция, е отнел живота на 97 души.

Обратно в новината

Коментари - Шок и гняв след кървавите атентати в Анкара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е кво няма да са нервни турчалята, всеки в Турция знае, че ИДИЛ продават петрол и семейството на Ердоган е замесено в далаверат. И после БУУУУМ. До сега си затваряха очите, ама сега осите са извън кошера. Ердоган го чака тежка зима. Повярвайте ми!

Работнически, комунистически, марксистки и леви партий, както и ислямски са закърмени с тероризъм и садизъм, затова трябва да бъдат унищожавани навсякъде по света.

Турците сами организират атентатите с цел да се справят с ПКК, които са 1/3 от населението на турция.

"Обровена", пък инэото пак старо - вече съобщават за 126 жертви - над 30 души са умрели от раните си през нощта в болниците ... Голяма трагедия! Дано да намерят някои организатори на тези безумни атентати! И да ги накажат по заслугите им, без всякакви "хуманни отношения" и "правата на задържаните" ....

Извинявам се, грешки от бързане - "Обновена" новина и ... "инфото" - разбира се! )))

Ама Авроро, как така "без всякакви "хуманни отношения" и "правата на задържаните"? Това е НЕДЕМОКРАТИЧНО! Може пък хората да са си взели взривове за да копаят дупки и да взривяват къртиците в градините си. В Опицвет знаеш как искаха да набедят хората с 1 тон кока, която се оказа за собствена употреба в последствие, след демократично следствие и съд. Така че недей така крайно. Та ние сме част от ДЕМОКРАТИЧНА Европа и САЩ.

Лошото е че това е едва началото на което ще се случи там.

И не само там.

Браво на Света! Това Света е голяма работа значи... Абе някой знае ли къде се намира Света?

Светът остро осъди атентата в Турция?????!!!!! Баси дебилското заглавие,е какво,да го одобри ли?!Малоумни драскачи!

за невинните жертви. Но... "Да би мирно седяло, не би чудо видяло". Ако се забъркаш в лай..та, не очаквай , че ще излезеш чист от там. Ердоган уж умен човек, пък що уйдиса на акъла на "палещите войни"

и пати обикновения човек както винаги

нека си говорим истината, а тя е, че и хляба и ножа е у него. Въпроса е как ще си изиграе картите. Има заприщени около 3 млн. мигранти. Не си мислете, че те не ядът и не серът в Турция и това се плаща. Ако ги отприщи, стой , та гледай как реве Европа. Тук държи фронта с Европа. Следват потоците и централите, тук може и да подържи фронта с руснаците. В същото време става дружка с американците, да не би кюрдите да направят държава, пък не е и за пренебрегване ИД, която е срещу кюрдите и има евтин нефт. Та, каквото и да избере, все е печеливш. Въпроса е да избере по-малкото зло.

Атентатите са дело на радикалното крило на ПКК - така ми се струва. Подготвят още атентати в близките седмици - целта е да покажат, че държавата, управлявана от партията на Ердоган, е неспособна да защити когото й да било в Турция. В по-далечен план - целта е създаване на регион с широка автономия, а по-късно и на република Кюрдистан, тъй като Сирия с подкрепата на Русия и Иран няма да позволят това да се случи в Източна и Северна Сирия. Кюрдите се изтеглят от Сирия, с оръжието си, което им беше дадено от Запада - България им даде пистолети, с които да трепят войниците на Башар ал Асад, но сега ще трепят силите за сигурност, подчинени на Ердоган...

Само да кажа, че болшинството от убитите при атентатите досага не са активисти на ПКК, а протестъри, на които се плаща да протестират, уви все млади хора, които за хляба чер са се озовали на неподходящото място в неподходящото време - при всичките атентати досега не са убити висши членове на ПКК, нито роднини на висши членове на ПКК, както си мислят някои хора. Убити са млади хора, които са изкупителна жертва!

Aферим много точен анализ , даже се говори че и ишид е съгласувал бомбеният атентат в Aнкара. Cъщо така има и международна връзка , целящо дестабилизация на Pепублика Tурция ,като на първо място да попречат мирното провеждане на предстоящите парламентарни избори . Bсичко това говори за международна намеса и дестабилизация и създаване на междуетнически конфликт в Tурция .

Ще ти се да е ПКК, но не е. Атентатът е организиран от най-високо ниво в Турция, така ми се струва, в комбинация с ИДИЛ. Кюрдите няма да убиват свои сънародници, докато турчолята следвайки старите си османски навици го правят с кеф.

България и Турция трябва да подкрепят Русия в борбата и срещу тероризма на т.н. Ислямска държава. Дела,дела и пак дела .

Американците взеха да губят позиции и се започна с атентатите.

Ердоган и Путин са двете злини за света. Те са и нашите най-върли врагове.

Какво се лигавите с осъждания...? Турците отново АТАКУВА кюрдите с авиацията, а не ИДИЛ !!! Ердоган обича приятелчетата си и дори ги лекува в турските болници...

и ние лекувахме безплатно нацисти от Украйна.

началниците са прости. или нарочно се правят че не виждат злото в исляма. но уви началниците които пуснаха мюсюлманите в европа са уволнени. както и другите в бъдеще които вършат глупости.

изявлението на турскя премиер е двулично, първо, кюрдите не правят атентати със самоубици. второ, не биха го направили на митинг на кюрдската партия. така че следите сочат към любимите на ердоган радикални ислямисти от няколко чешита, възможно, манипулирани от някого, възможно сами взели такова решение.

"светът" обаче не осъжда престъпленията на идилските психопати в Сирия, подкрепяни от краварите и хазарските психопати, що така?!

не е нужно да подчертаваш, личи отдалеко. Знаеш ли какво е изтъркани лафове и защо ги използваш? Нямам нищо против теб, но с простотията ти не бих се съгласил.

Жетвите са над 130.Атентата е дело на турските служби и ИД,свидната рожба на ЦРУ.Отрепки,

това "веееее"?, синоним на какво е? Време е да използваме българския език без да го преиначаваме, ако не в автентичния, поне в правилния му вид. Протестъри(бих ви нарекъл по друг начин, изберете си от п........, п......, к....., н..........) сега е момента да се изявите.

деер

Сериозно ли? Ами в България си имаме паметници на турски терористи! Кой се е възмутил?

Който бърка в кошера с пчелите, после пчелите го жилят! Мутрю това трябва да го знае, нали е расъл на село? Или май, само лъже?

Не в кошера а в задния двор, и не на пчелите, а на комуноидите.

Хахаха , кръгла нула си таварищ ... А особеннои ясен ми стана с мисълта : "...ако сте 'терорист'(а такива реално НЯМА)..." А и доказателство , че колкото си прост , толкова и нахален , та да се опитваш да ни втълпяваш някакви абсурдизми... Наистина , за теб няма и да има никога "терористи"... докато си седиш мирно и кротко пред екрана на PC-то си , и се правиш на отворен . Срам ме е само от това , че се считаш за българин ... , имало е и тъпи елементи като твоя милост , дето се титуловат "ПРОСВЕТЕН" с големи букви !

Организатори на 98% от терористичните атентати по света са ЦРУ, Израел и Саудитска Арабия.

с това, че си написал пъпчивко, аз съм на 52 години.

САЩ, какво ще правим с режима на Ердоган? Става прекалено кървав и не може да се понесе. Кюрдите имат право да живеят нормално и човешки дори в Турция. Спечелиха си хората изборите напълно честно,а диктатора няма мнозинство. Това е положението.

май искрено си вярваш в конспиративните теории, които се въртят само в твоята глава.

този възмутителен по мащаб и острота взрив в истанбул,не е работа на кюрдите-не е и предизборна работа...вижте кои са убитите,жертвите-хора от леви организации-кюрдите с леви организации,критици на ердоган не воюват..това е работа на идил..мотивът е ясен...ердоган разреши на запада да бомби от базата инджирлик идилите...досега ги подкрепяше-сега се извъртя,дава път за бомбене на идил...няма как да не му отмъстят за предателството-и ако турското правителство си дава ясно сметка,че зад взрива в истанбул не стоят кюрди,а идил,бъдете сигурни,че няма да го каже,няма да посочи истината пред света-защото давутоглу воюва с кюрди,те са враг номер 1 на Турция-тях ще трябва да трепя,не Идил-за Турция Идил са бита карта-турците знаят,че с тях ще се разправят други-има кой...затова ще излъжат и ще кажат,че зад взрива стоят кюрди

Най-вероятно зад атентата стоят сили и цели аналогични на онези от 11.09.2001г. Остава да видим какво ще последва, за да разберем.

Никой от терористите не си е признал и кой остава? Рекетьора на Европа!

нямат никаква полза а рискуват страшно много още повече руснаците побеждават кюрдите не са глупави няма как да е еднозначно

лично мнение атентата с голяма вероятност е причинен от ид /появиха са данни за сходство за друг извършен от тях в сируч ако това е така - каква е целта и мотивите днес предстои посвещение на принца на саудитите в сочи и среща с путин определено се носи в пространстото че саудитите ,катар и турция подкрепяха финансово някои от фракциите в сирия е май парите свършиха и ако днес има пресконференция това ще означава че повече няма да има -сплашване- от страна на тези които се чувстват предадени насочено към бивши спонсори и много невинни жертви е май е време доктрините да паднат и да се мисли какво става днес - не вчера, не утре това е положението

Когато правиш съюз с мамона винаги те прецаква, ще ти направи война вътре и ти съсипва страната. Ердоган какво мислеше ще вземе територия от Сирия, обаче след намесата на Русия ционистите може и да променят плана и настанят ИД в Турция. Който и да играе с Израел в строежа на Новия Световен Ред, даже и временно да спечели нещо, всичко е срещу себе си, накрая след мултикултуризъма ще се укаже роб в този строй.

Атентатори самоубийци = 110% ислямисти.... ПКК не са ислямисти....остават 2 заподозряни - ислямистите на Ердоган и/или ислямистите финансирани от ЦРУ и Саудитска Арабия.

точно така,по времето на ссср,българия беше наи-големия саратник на тероризма,произвеждаики оръжие и наркотици( наи вече каптагон) и щедро даряваики ги на терористичните организации,всичко това бе вършено под надзора на свинята живков и неговята свинска фамилия и свитата около него,така че смело можем да заявим,че днес във всички терористични актове в близкия изток българия има пръст

големия печеливш от атентата е Путин, след започването на бежанската вълна Ердоган спечели голям респект като единствения спасител на Европа а мръсника убиец Путин не прощава той е минал през много трупове

ами вземи, че си изпий хапчетата, пишеш глупости. Така ще е щом е на власт Ердоган, който не признава светска Турция. И ако не си наясно между светска и съветска има голяма разлика.

"Ислямът е разлагащ се труп, който трови нашия живот както вонящата мърша" Думите са на най-големия реформатор в историята на Турция, а и на целия ислямски свят - Кемал Ататюрк. Бащата на турците е виждал в религията на пророка Мохамед една от основните причини за пълния упадък на Османската империя.

Демонстрация, срещу конфликта, Турция -кюрди!?КОЙ, има сметка той да бъде окървавен ? Ислямска държава, или, ТОЗИ, които започна конфликта.ИМАЛИ, възможност И.Д. заета с война в три държави да го направи?

"Марксистко-ленинистката комунистическа партия"

+ и нека по-младите разсъждават в/у това, щото тази пъклена идея ще опитва отново и отново да се добере до властта- по света и у нас !

Моите най-искренни съболезнования !

взима властта.

Може би си прав. В Турция армията е гарант за цивилизованото развитие на страната. Но най важното е да се спрат навлеците, които преминават и нашите граници. Макар, че продажния предател Борисов се съгласи да приема допълнително африканци и други чужди гнусни елементи.

Много лошо!Човешкият живот вече за нищо го нямат.

Ердоган ,отстрани и натика по затворите видни генерали от армията -привърженици и гаранти на светският режим във Турция! И сега настъпи часът на анархията предизвикана от османският режим на неговата партия!

бомбите използвани при този атентат са произведени в буферната зона на мафията,наречена българия,подкрепата на тероризма и терористични организации,производство на оръжие и наркотици откраи време е политика на тази буферна яма българия,това е вече традиция,започнала от свинската живкова фамилия,продължаваща и до ден днешен

Я си оправи чалмата че ти се е развила и не подклаждай етническа омраза, че от такива като теб умират хора в Сирия и Украйна, серсем!

Ей, муратчо! Пак ли се изхождаш там, където после ближеш?

Нима турското правителство няма потенциал, а и интерес да извърши този атентат? Диктаторите са способни на крути мерки, когато интересите им се засягат. Вижте Путин, Асад и преди Садам!

LIFENEWS съобщава за вече 126 жертви. За взрив на открито сред тълпа, която екранира ударната вълна и поразяващите елементи, ограничавайки по този начин радиуса на поражение, взривяването на две устройства, закачени на телата на камикадзета взе твърде много жертви. Ако беше взрив в закрито помещение или далеч по-мощен заряд щеше да буди по-малко удивление. Но в конкретния случай най-вероятното обяснение за необичайно многото убити и ранени (за Турция това е най-големия терористичен акт по брой жертви - а Турция е преживяла много такива) - е да се касае за профессионално изпълнение. Много професионално. Освен това, на входа полицията е проверявала всички пристигащи за митинга - и как при това положение са успели да преминат камикадзетата? Зад атентата, стоят или спецслужби, или много добре обучени специалисти террористи с голям практически опит. Да видим кого ще посочи за виновен следствието.

ТРИЕТЕ РЕПЛИКИТЕ МИ КЪМ ТОВА ЛАЙНО, НАРЕКЛО СЕ МЕХМЕД БЕ ИДИОТИ А НЕГОВИТЕ ПРОСТОТИИ ОСТАВАТЕ МАМКАВИ ВИ ПРЕДАТЕЛСКА ИЗРОДИ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ

Заради политиката на османлийския хазарец!

да, ердоган къде е роден? и от какво "царско" семейство, за да ни го прехваляват обитаващите елисейския дворец, селяндури... хахахахааа