Нов запис за корупция удари кабинета на Ердоган

Нов запис за корупция с непотвърдена автентичност постави под въпрос авторитета на правителството на Реджеп Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Нов запис за корупция удари кабинета на Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Записи доказващи корупция-от такива неща не падат правителства в бизкия Ориент нито у нас .Щом богатите има какво да смучат а бедните да не остават без трохи в паничката си само журналистите ще вдигат пушилка както и опозицията която винаги е готова за власт но нищо сериозно не заплашва власта.Все пак Ердоган е обречен защото влезе в конфликт с евреите и дори с щатите посягайки към иракския петрол.Знайно е че още от султанските времена Турция се управлява задкулисно от евреите та и до ден днешен.Само въпрос на време е те отново да постават свой удобен човек на власт.

За съжаление, този ВЕЧЕ отявлен ислямист ще нанесе тежки щети на Търция, докато си отиде... ако си отиде, защото имам вече сериозни съмнения, че върви към диктатура и тоталитарно, еднолично управлвние...

Неговото приятелче буда тиквата, и той известен от записи, го изгонихме, сега турците да си изгонят техния фес, ако искат да имат европейско бомбе. Кемал им го каза навремето, Еврен им го припомни, ама комшиите все забравят.

Понеже под "тиквата" едно стадо простаци разбират Бойко Борисов, трябва да добавя: записът за Мишо Бирата беше покрит с шум от такъв вид, който ползват за замазване на снаждани парчета при монтаж. Така че само полуидиот може да го брои. Другият със съдебните процедури на земеделския минитър направо си го рриемам за нормалне, защото комунизтите направиха нормални такив аразговори. Доган прибра 2 милиона без да е вършил работа, но и парите са от министерство на ДПС и там наричат Доган Шефа. Станишевата (държнката на лидери на БСП) получи многократно повече, отколкото Найденов бил дал за ПР през Фейсбук... Изобщо когато не виждаш гредата в едното око, а да търсиш сламката в друго - е меко казано просташко. А да е рационално... дума да не става! Просто е една лудост.

Няма как да се съглася за сравнението между Моника и ПР-ките на Найденов, защото не смяташ и офиса в който се помещава фирмата на въпросните ПР-ки. Става въпрос за мезонет, купен от фирма "Градус" и после продаден на ПР-ките за смешна сума. Далаверата с имотите се оказва типична за управлението на ГЕРБ. Другата основна разлика е, че Моника като я хванаха - върна парите, а двете ПР-ки се ослушаха. След записа на разговора с бившия Градски прокурор (Кокинов) става ясно защо и срещу тях няма разследване. Та това което казваш е истината, но сервирана по ГЕРБерастки.

Този, все повече ми заприличва на Путин...

Защото нашето корумпирано и нагло ДПС е образ и подобие на Ердоган!Дебелашки ориенталски феодализъм! Гадост

Май нещо много номера взеха да му "скрояват" на Доган. В Русия на Путин защо не могат да му скроят нищо?

Щото Путин е пич, а тоя е резан бастун...те зе това.

Това 100% червените са го извабрикували нали? и то в деня за размисъл ...

Оставете КОРУПЦИЯТА в Турция гледайте в България какво е - ЦЯЛАТА МАРА ВТАСАЛА САМО ПУТ - ТА НЕ СИ ОБЪРСАЛА за 25години.

На Буда приятеля. Кроят му шапка.

Приятелите от САЩ продължават да подкопават власта в Турция, защото турците пуснаха руски ВМС да влязат през Босфора.

Ердоган-доган-местан и българина с турско самосъзнание заради далаверата Бисеров все в кюпа. Ама ЕС продължава преговорите с турция! ако беше янукович щяха да отворят уста като ламя-крокодил.

Турците ще поддържат Ердоган, докато турската икономика работи. Ако дойде кризата и при тях, ще му обърнат гръб. В момента благодарение на очевидно адекватната политика на правителството Турция е икономически хегемон на Балканите, да не кажа и в Югоизточна Европа въобще, а ние сме на дъното на мизерията. Не знам защо все гледаме в чуждите копанки и като няма с какво да се похвалим го удряме на злорадство, обиди, ирония и избиване на стари комплекси.

Защото нашето корумпирано и нагло ДПС е образ и подобие на Ердоган!Дебелашки ориенталски феодализъм! Гадост

и видео от кoнтра-протест от минимум 1 млн поддръжници на Ердоган в Истанбул .казват,че се гордеят с премиера,безспорно признат от света и от Турция за най-успешният политик на Турция през демократичната й история -икономоческо развитие,стабилност,овладяване първо на престъпността ,тарикатите и инфлацията ,и след това успешни директни инвестиции ,които извеждат турция сред големите икономики

Тоя калъф май ще последва съдбата на Садам и Кадафито накрая...

Ердоган явно не е достатъчно радикален и се готвят да го сменят с по-подходящ. Разузнаването го следи изкъсо и му търси слабите места, за да го компроментира. Забраната в интернет , която наложи беше голяма грешка от негова страна. Защо искат по-радикален ислямист в Турция може да помислите самостоятелно.

хаха.. този го подпукаха със записи за корупция. Не знам дали ще успеят така да го свалят от власт, но се кефя как го ритат през седмица отзад. Само не е много ясно кой му е дигнал мерника? САЩ или друг?

Време му е на Ердоган да се маха от властта!!! В началото беше много полезен за държавата и обществото си, но властта развращава - вече ВРЕДИ МНОГО! Само идеята за забрана на Фейсбук и Ютубе трябва да му коства властта!!!

ДПС и Ердоган се състезават кой повече пари ще открадне, За сега ДПС води чрез Доган, Бисеров ,Батко и братко,строителите на междуселски пътища от активикти та ДПС от,,,,,,,

Според записа азерският предприемач Реза Зараб недоумява как обещаният рушвет от 10 милиона евро не е стигнал до бившия министър на икономиката Зафер Чаглаян, предаде БНР. ,,азерският,, газ за европа минава през турция!!! руският през украина!!! кои иска да държи ,,кранчетата,, в тези страни??? затова не ,,очакваите,, в близките години поевтиняване на ,,зелената,, енергия!!! има още много пари в газта и петрола!!!

естествено интересите с цру ни се препокриват ка си плащаме постоянно данука, 3'000'000 човешки ресурс, 5 милярда на година. те така и индянците имаха общи интерси навремето докато не ги изтребиха. разберете че ние интерес с цру нямаме!!!!! това е договор между теле и касапин дали ще го изядат на коледа или напролет судбата ще му буде една и суща!!!!!!

Далавера и рушвет са турски думи. няма нищо за чудене. Човекът се придържа към традициите.

Мда, Ердоган вече не е удобен на ЦРУ, повярва си много, дори се опитва, и повярвайте успява да направи Турция посредник между арабите и останалият свят...но, хубавото в случая е че нашите интереси и тези на ЦРУ се припокриват.

Защото нашето корумпирано и нагло ДПС е образ и подобие на Ердоган!Дебелашки ориенталски феодализъм! Гадост

не влезе с воиска в сирия да довърши западната авантура. запда му беше обещал османска империя в замяна, но като знаем как си изпълниваха обещанията в ирак и либия на езлеза балалаика да им пвярва, затова друж тая револуция :)))))

Хубаво и правилно мислиш, но се научи да пишеш правилно.

За правописа те подкрепям... за другото, има за какво да се спори... :)

БРЕЙ ТЕЗ КАТО НАШИТЕ БЕ

ислямско-консервативно правителство - друг път. Всички са мошенници, гледат да си вземат парите и не им пука за никой и от нищо. И тоя популист се прави на много религиозен, а ги върши същите мизерии като другите.

нямало да минат корабите на американците през Босфора ли ??? Я поеми още една флашка ... Не си поплюват новите братя ... или с мен или ПРОТИВ мен ...

Ще поеме и цял хард диск

А БЕ ТИЯ МЕЧКИ ЗАЩО ВСЕ ИГРАЯТ У СЪСЕДИТЕ

Защото нас ни продадоха преди 25 години.

Тебе може и да са те продали. Партията ти е обещала, че ще бъдеш на ръководна длъжност без отговорности, пък то какво стана? На мен ми е достатъчно, че може да се пътува без визи... Преди трябваше партия да ти разреши да напуснеш рая и да отидеш на лошото... :)

Ей голям пич излезе Ердоган! Сложи всичките стари партии в джоба си и наред с тях прибра каквото можа. А той наистина може! Най- странно ми беше , че с Бат' Бойко се харесаха. Направо разкъртваща среща, но като имаме предвид, че с комшиите сме съюзници още от битката при Галиполи и Чаннак кале, малко се успокоявам.. Всичко си е наред в държавата на комшиите даже върви още по- на добре, само дето идеите на ЕС се провалиха напълно, защото иначе трябваше да са си махнали всички производства от Турция още преди две години, когато корупционните скандали се появиха. Иначе казано ЕС е безпринципна организация, както Русия, САЩ и няма нищо против известна доза обогатяване "под масата" на верните си приятели. И пак добре, че сме в ЕС, а не при Рашаните, защото там корупцията не смазва всички слоеве на обществото и народът вие в мизерия, а управниците гледат като пребозали.

Предполагам си имал предвид, че корупцията смазва всички слоеве :))

Ерата на Ердоган и Давутуглу, ще се разбере след 3 седмици дали ще продължи по същият начин, както сега. Нещата с всеки един ден се "объркват", но ако се погледне от една друга гледна точка, всичко случващо се има една ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА. Според нейните закони, нещата се делят на две направления. Едното направление е днешното, другото ... там няма да има СКРИТО ПОКРИТО. В такова едно общество няма да има социален морал, а космическа етика.

Че това се казва "Партия на справедливостта и благоденствието" да не ви е "Партия за демокрация, законност и борба с корупцията "?

Рушвети от десетки милиони, мине месец и нов скандал. . . Хм, Коранът не го ли забранява, вкл. и на едно "ислямско-консервативно" правителство ?! Дали някоя пачка не прелита през Босфора до тея, дето "раздават порциите" и "управляват управляващите" у нашия санджак ?!

Тъй-тъй. Аллаха-Билляха, ама всеки тича голо дупе и кьор-пара да барне. Иначе - "Ислям", "Партия на справедливостта".... бошлаф :)

Е може ли да записвате така Султан Джиджи Ердоганов. Той е чист като сълзича, а вие го плюете. Много ми е интересно като кого ще свърши, като Кадафи ли като Янукович.