ЦИК отрече да погазва закона с изборните секции в Турция

Валери Симеонов от Патриотичния фронт обвини ЦИК, че нарушава закона и дава привилегия на ДПС, разкривайки нови изборни секции в Турция. От комисията отрекоха.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК отрече да погазва закона с изборните секции в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееех аман от Иванчо хаджи Пенчовци! (Неговия глас натежава"законно" да обесят Левски)

Кой? Кой? Кой нарежда на ЦИК да открива нови секции в турция?

веске моме тъпа защо в германия може а в тр не може я ми обесни

на анадолски чокундур .... щото у германия не лъжат ...както у тюркей .... не може в една секция да гласуват по 10 души в минута просто физически е невъзможно ....това довежда до извода че у турция подправят вота за да има повече ТУРСКИ депутати е Българският парламент ....анадъму

не народ а мърша........казал го славеиков, това е точното определение за българина ,кои ви е виновен че в тр има толкова секции ,ами българите в другите страни да подадат молби и на тях да им се доставят секции на места където живеят в противен случаи само в консулствата ,толкова е просто а оня валери педараса да престане да се занимава с турците ,аз също съм български гражданин и ще гласувам където и за които си искам а вие смотаните( не всичките разбира се ) българи гласуваите за идиотите като симионов и болния ,да ви е честито още от сега коалицията с дпс --------- а тая на снимката да го духа от близо

много се разпени нещо.....по кротко го давай-това че след 1878г. сме те приели като равен независимо че дядо ти е колил наред 500г. не означава че ще ти търпим АНАДОЛСКАТА НАГЛОСТ до безкрай

кои кого е приел като равен само не разбрах ,равни са били хората по османското време да те просветна малко ,явно чел си историята написана от комунистите ако си чел въобще де ,ако бяха клали тебе нямаше да те има приятел това са 500 год на ден по пет - шес да бяха клали смятаи колко прави като се има напредвид че българите по това време са били около милион - османците са въдворявали ред понеже българите един друг сте се колили,имало е правосъдие което в момента го няма в бг ясно ли ти е ,чети чети и пак чети а недеи да слушаш само волен сидеров и педараса симионов

за дядо ми не знам дали е колил ама прадядо ми е ограбен и убит от вашите така наречените хаидути

БСП и нейния електорат завеща една перфектна звисимост на България от Турция и Русия !!!! Честита овчици , идва рамазан и заколението започва , а турците точат ножовете за празника , агнешкото е свято ...!!!!

Османско присъствие..? ,минало, история...ЕРЧО -НЯМА ГРЕБЕН!!! Неосъществим блян в 21век!Справедливост за кюрдите-волен и свободен човек,честен,благороден народ!!! Българи ще решават бъдището на БЪЛГАРИЯ!!!

от 1878г до 1989г ма изселени български граждани близо два милиона.Даже секциите в Турция са малко.

Който живее извън границите на държавата, да гласува на изборите на държавата, в която живее. Който не плаща данъци в България да не гласува , нас, както и хора, които не могат да четат и пишат на български език.

Нека гласуват, ама не да лъжат с несъществуващи гласове. Не може един човек да гласува за 1,3мин. И това без прекъсване през целия изборен ден + 100 души дописани под чертата. И така е във всички турски секции.

даже направо няма смисъл да има българия направо всичко да е турция

ЩО ЗА ДЪРЖАВА Е ТОВА ,В КОЯТО РЕШЕНИЕТО НА СЪДЪТ НЯМА СТОЙНОСТ И НИКОЙ НЕ ГО "бръсне за слива" ???? Някои хора много искат това мутренско положение ...!

спокоъноооо бре ти лично заъевление попалниллиси за дасе отвори сексия в лондон.. нали има закони една сексия как дасе открие... и друго не забрави за лондон че от тези 200 повечето са турци и те ще гласуват за дпс стото няма да му им марзи да чакат на опашка а ти пред компа пак ще пишеш аккво може и неможе... коъ забранява на балгарите изван бг да гласуват никоъ или дето са тук в бг, ами деъстваъте бе.. турците отиват и си гласуват *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докато не се направи електронно гласуване по Интернет, ДПС винаги ще получават предимство с изборните секции в Турция, докато българите в другите страни ще бъдат дискриминирани.

От кога изборите са само за християни?Хайде по-добре да се забранят партии в които има агенти на ДСКГБ!Това трябва да е по-актуално.Защо агентите на КГБ диктуват и дебелеят 25 г демокрация.Защо не са в затвора а се канят да бъдат на държавна ясла.

Ако бъдат партиите, в които има агенти на ДС, тогава ДПС ще бъде първата закрита партия, защото там са най-много воглаве с почетния председател меди доганов и местьо, агент павел. Да не говорим, че повечето члнове на тази партия са терористи.

Не са само за християни и това каква ти е вярата няма нищо общо. Проблемът е в това, че вие гласувате и тук и в Турция, разбираш ли? Така в някои секции в Турция на ден са гласували по 2000 души, което е невъзможно! Аман от дяволии, хайде спрете се!

Като видиш броя на гласувалите в една избирателна комисия в Турция става ясно, че един човек гласува за 15 секунди. И това е нон стоп през целия изборен ден и във всички секции там. Да не говорим, че има секции със 100-200 души дописани на ръка "под чертата". Това отнема още повече време. Това е невъзможно и е ясно, че просто се пишат тези хора за гласували

ти биллиси там... аз сам бил лично и сам гласувал 2 пати... всички си чакат реда и никоъ не мранка кат вас те си имат кауза и си гласуват и ти гласуваъ.. оставете коъ гласува вие вижтесе защо не гласувате в бг а лежите в кащи и само барборите... направете активност 4 мильона и ето дпс ще има 10 процента а не 15 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Къде да съм бил бе, резак ?! Отвори сайта на ЦИК има си сканирани протоколи от всички избирателни секции-. Всичко се чете и вижда много ясно. Аз съм ги виждал с очите си. Даже ако има как бих качил и тук един-два файла да видят дори и неграмотници като теб.

А кафенцето в Кърджали?

кой и плаща на тая бе ????Кой я е сложил на тзои пост ? ДСП ли ?

Протестирай пред Позитано ,всичко дължим на продажните червени келемета ,които продадоха всички институции на турците , а сега на тези избори пак подкрепяйте БСП!

не защитавай държанката, дори да си турчин. Ако си българин не измисляй от злоба оправдание на турците.

НИКОЙ НЕ ГИ ОПРАВДАВА , НО АКО СИ ЛУД ЩЕ ТИ ПРОСТЯ , НО ЖАЛКО Е АКО СИ ГЛУПАВ И НЕ ПОГЛЕДНЕШ ИСТИНАТА И ВТОРИ ПЪД ДА НЕ ПОСЯГАШ КЪМ ЧЕРВЕНАТА БЮЛЕТИНА , защото този път тази бюлетина ще те прати направо в Анадола ....!

САЩ 600 000 Българи-44 секции Турция 250 000 Българи-135 секции САЩ подпира Турция в тази СВРЪХНЕСПРАВЕДЛИВОСТ

опссссссс обърка нещо 60 000 са алооооооо

само тука сме 250 000

втората българска държава предадохме, левски предадохме, ботевата чета предадохме, русия предадохме, себе си ПРОДАДОХМЕ за да предадем отново БЪЛГАРИЯ-правилно "не народ а мърша".

тъпа държава мангали и фесове ще ми определят живота изродски управници изродски закони аз колко пъти съм гласувал за турски парламент

Хора, които не живеят постоянно и не плащат данъци в БГ нямат моралното право да гласуват. Останалото са приказки за пазара.

80% ОТ ТИА ХОРА ДЕТО СЕГА СА В ТУРЦИЯ СА ИЗГОНЕНИ ПРЕЗ 1989Г ОТ БЪЛГАРИЯ НО ТЕ ПАК СА НЕПРЕКЛОНИ И СА СЕ ВЪРНАЛИ ДА СИ ИЗКАРАТ ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ПОМИСЛЕТЕ АКО ВАС ВИ ИЗГОНЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ ДАЛИ И ВИЕ БИХТЕ СЕ ВЪРНАЛИ

А КОГА БЪЛГАРИТЕ ОТ БЕЛАМОРСКА ТРАКИЯ ЩЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТУРСКИ ПАРЛАМЕНТ - ТЕ НЕ САМО СА БИЛИ ИЗГОНЕНИ А ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ ДИРЕКТНО ИЗБИТИ

не ние ги изгонихме, техните имами по заповед от Турция им организираха дълга екскурзия за да дестабилизират България и положат основите за бъдещо анексиране.

Ако толкова милеят за България, да се върнат тук и да помогнат да я оправим отвътре. Иначе, щом са толкова "огорчени и обидени", значи не им се полага право на глас. Но фактът е, че на тях изобщо не им дреме за България, просто ги организират да ходят да гласуват веднъж на няколко години и с това се изчерпва цялата им връзка с тази страна.

Абсолютно вярно, агенция 'Га-га'! Като човек с български произход, но с небългарска култура, ви подкрепям. Ако се даде глас САМО на трайно пребиваващи и плащащи подоходния си данък в България страната има шанс да тръгне към по-добро.

АКО ИЗБОРИТЕ МОЖЕХА ДА ПРОМЕНЯТ ЖИВОТО НИ , ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ!! ИЗБОРИТЕ Е СЪЗДАВАНЕ НА ИЛЮЗИЯТА, ЧЕ ИЗБИРАШ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ПРЕДИ ТЕБ ДРУГИ СА ИЗБРАЛИ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ СА ПЕЧЕЛИВШИТЕ В ИЗБОРНИТЕ ЛИСТИ !! КОЙ СА ТЕЗИ "ДРУГИ", КОИТО ИЗБИРАТ И РЕДЯТ ЛИСТИТЕ С ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧИСЛА?? ТЕ СА В ЗАДКУЛИСИЕТО И ЗА ТЯХ ПАРТИИТЕ СА САМО СРЕДСТВО ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ИЛЮЗИЯТА ЗА ИЗБОР!! ТОВА СА ОЛИГАРСИТЕ, ТОВА Е ТЕХНИЯ ДОКАРАН ОТ МАДРИТ ЦАР!!! ТЕ ИЗБИРАТ!!!!!!!!!!!! А НИЕ?? НИЕ СМЕ БЛЕЯЩИТЕ ОВЦЕ, КОИТО ИЗБИРАТ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ИМ РАЗНАТ ГЛАВИТЕ!!!! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИКОГО!! ВЯРВАЙТЕ САМО НА СЕБЕ СИ!! В ЕДНА ВЪЛЧА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СИ ОВЦА ЗА ДА ОТИДЕШ ДО УРНАТА И ДАДЕШ ГЛАСА СИ !!

Тази дама има лице на жена с много любовници , каква законност очаквате от нея ?

ТАЗИ КАМЕЛИЯ НЕ Е ЛИ СЪПРУГАТА НА ЧЕНГЕ И ИМИТО НА НЕЙНИЯ БРАТ ЛИХВАР НЕ Е ЛИ ЗАМЕСЕНО В СКАНДАЛ ЗА ПОБОЙ В КОЙТО НА СТРАНАТА НА БРАТА ЗАСТАВАТ ДОКАЗАНИ МУТРИ ?? Абе свършиха ли се качествените хора в тази държава, че на власт са все някакви готови да ни предадат и продадат представители от нискокачествен човешки материал, който се кланя само и единствено на Мамона!!!!!!!

И ДПС като етническа е законна, и БСП /БКП/ като терористична е законна, и секциите в Турция са законни, и да ви е*а законите !

Тези от патриотичен фронт какви патриоти са като само гледат как да създават интриги с малцинствата в България?Кое му е патриотичното,точно обратното е-вредни са.

За мен нещата са ясни. Трябва да се свика ВНС за промяна в конституционният модел на Р. България и да се разгледа въвеждането на пряка демокрация. Никакви президентски републики, монархии и т.н.- само пряката демокрация ще постави всяко нещо на точното му място.Така ролята на политическите партии ще бъде второстепенна и ще има някакъв ред в държавата.

Нали знаеш кога ще стане това : на куково лято !

Аз като гледам малоумниците които представляват огромен процент от населението на България не съм съгласен с Вас. Погледнете ръгащите се да се прередят по светофарите, паркиралите на тротоарите и пешеходните пътеки, тези които никога не са плащали данъци, тези които все нямат пари да си платят, а ходят по ресторанти. Тези ли да решават? Ако съберем 10 търтея и един работещ да гласуват е сигурно, че търтеите, които са мнозинство ще решат работещия да работи повече, за да ги издържа - май не се получава, нали? Обществото трябва да е на съвсем друго ниво, за да проработи тази идея. В настоящото общество доминирано от хора с ориенталски разбирания и социалистически мързел няма да стане. Идеята е хубава, но е химера с наличния "матрял".

Не тая булка от снимката е виновна , а скапаняците от бсп, дпс и герб , гласували и непроменили закона. Моето мнение : гласуват само българи , които са в ЕС !!!! Другите по света - нямат отношение към България !

Не, само това! Защо няма пробно електронно гласуване в ргионите на Разград, Шумен, Кърджали, Смолян....... Какво мислите?

до кога пробно?

Коалиция БОСТАН настъпва. Боко чрез плEVNалиев нареди служебното правителство (тук си припомнете думите на Борисов "И магаре да предложа за президент, ще го изберат). Местан отиде в Турция да уговори с Ердоган как да стане измамата с избирателните секции в Турция. Накрая дебелия от Банкя ще излезе и тъжно ще ви обясни как в името на България и спасението й, е необходима коалиция с ДПС ако изобщо Асфалт паша реши да дава някакво обяснение на лошия мат'рял.

айде пак ГЕРБ ти виновни. Това ли ти е "новата" стара опорна точка? ГЕРБ и ДПС НИКОГА не ще се сношат, както направихте ВИЕ, мамицата ви социалистическа...

Вместо да се пените ИЗЛЕЗТЕ И ГАСУВАЙТЕ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НАШИ ГЛАСОВЕ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОСТАВАТ КУПЕНИТЕ И ТЕЗИ ОТ ТУРЦИЯ. ЗОМБИ!

И аз казвам същото, ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ. Иначе ... "лютива" зима, "лютив" ток, "лютив" БОСТАН.

и жалкото в момента е, че голяма част от тези избиратели са родени в Турция, не са и стъпвали в България, въобще не им пука кой и как управлява, но се подчиняват на командата да гласуват, защото слушат старите какво казват!

Защо само Турция споменавате ами Англия,Сащ,Канада,Австралия,м?

да приемем, че онези от Англия, САЩ и т.н. не гласуват по команда все пак...освен ако посолствата не им повлияват, но не вярвам...

електронното гласуване. Хората милиони пари превеждат електронно, та камо ли едно гласуване да не може да се направи сигурно. Проблема е, че с електроното гласуване ще се даде възможност на около СЕДЕМ милиона българи жевеещи в чужбина и далеч от предизборния тюрлюгювеч да си дадат гласа и тогава никви Совоподобни няма да помогнат на бандитите.

И те ще се втурнат да гласуват?Хайде бе ,стига тъпи пинизи!Ще гласуват няколко хиляди ,а от цялата работа ще спечелят турците!Никакво двойно гражданство-гласуват само живеещи в България!

427 секции в чужбина, абе вие от ЦИК нормални ли сте бе????????????

Електронното гласуване и предварителната регистрация биха обезмислили всякакви секции в чужбина. Който иска да гласува на избори да трябва да се регистрира не по-късно от 31.12 на предходната година в съответната община по местоживеене и само тогава да има право да гласува. Толкова е просто и добре работещо в други държави!

"..."Само че тук непълнотата се съдържа в това, че може би съдът не е погледнал, че това наше решение на 18 август е изменено поради допуснати технически неточности..." А ако е налице антидатиране на това"ваше решение"? Абе ЦИК, вие за идиоти ли ни мислите? НЯМА ДА ГЛАСУВАМ - ДА ГЛАСУВАТ ОНЕЗИ, ЗАРАДИ КОИТО ЦИК ГРУБО ПОГАЗВА ЗАКОНА И НЕ ИЗПЪЛНЯВА РЕШЕНИЕ НА ВАС!!!

че дори няма нужда от каквито и да са изборни секции в Турция! Просто трябва да вземат да прибавят 300 000 гласа за ДПС към тези, гласували в България и готово! Защо изобщо се харчат?

Нейчева- вие нормални ли сте? На какво правно основание еднолично ревизирате решение на ВАС, влязло в законна сила?! На какво правно основание отказвате да изпълните решение на ВАС, влязло в законна сила?! ЦИК съдебна институция ли е? Какво става в ЦИК?!

Преди няколко дни референдума в шотландия даде да се разбере че интервюраните у нас шотландци не могат да гласуват заштото от пет години живеят . в бьлгария, но при нас явно пак тьрсим топлата вода хора които не живеят .бг. от незнаино колко години ще имат право да гласуват това е то бьлгария

Тая пикла да я изпратят в Турция да наблюдава какво става по секциите, пък тогава да приказва! Баси подкупните лицемери в ЦИК, цяла България знае как се манипулират резултатите в Турция, само те не разбрали!

деер

4-та съдебна инстанция - ЦИК!!! Институциите са независими- на никого не му пука за нищо! Утре да не се оплаквате, че не живеете в свободна обстановка?!