Журналистът Т. Томов: Лошото е неизбежно и идва

Журналистът вижда в поредицата трагични събития във Франция и на други места в Европа "реванш" на бившите колонии.

Обратно в новината

Коментари - Журналистът Т. Томов: Лошото е неизбежно и идва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя е откачил съвсем

ТОЯ КУХАВЕЛ ТОМАТА, ЕДВАМ ОЖИВЯ ПРЕДИ 89 г., ОТ ДС, СЕГА ЛЪЖЕ ТА СЕ КЪСА, КУБИНСКАТА КРИЗА Е УГОВОРКАТА МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ ДА НЯМА АТОМНИ ОРЪЖИЯ В ТУРЦИЯ, ЧЕТИ КНИГИ БЕ КУХАВЕЛЛЛЛ

Пълен идиот. И като Турция има ядрено оръжие срещу кого ще го използва...срещу превратаджиите в собствената си страна?????

равенство мезду муза и зената срещу радикални нервенства... дори и испания няма сувсем пулно равенство,мозе би защото не е република...

интересно ми беше да прочета за любовния живот на Бокова. А то в нейната биография пише - женена, развела се и сега живее с някои си. А то живият живот верно - по интересен от филм. Съпругът и Л.Коларов, пиян като талпа - нали е руски възпитаник се мъчи от 11 ет да скочи на 10 и хване на калъп Иринчето. Ама що - може да е приемущество да си вюбвеобилен за ООН.

питам се, ако не бяха бащите им ръководители, не говоря за престъпници, та ако не бяха такива щяха ли да имат високи постове насам-натам и сега да им служат като трамплин. И аз искам ама - няма.

точно така щастливецо. Снощи по една телевизия гледах Любомир Колбаров как - мило, драго, тихо, мазно говори нищи политиката. Водещия няма как - цял свят знае бракът му с Бокова, екшънат същи филм разигран от него да скача от 11 ет. да хване съпругата си на калъп, та го попита под сурдинка за Бокова, но разбира се той млъкна като комунист на разпит. Абе хора - имате интернет - четете бе - напишете Любомир Коларов и вижте.

ТОМА ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА.....А ББ СЕ НАСИРА ОТ СТРАХ,ТАКА СИ Е С ЦРУ ШЕГА НЕ БИВА...

че навреме си тръгнах от България. Започнаха да излизат на припек стари, напудрени, сбръчкати деца на комунистическите престъпници. Ама защо да ги съдим за бащите им. Ама са си живяли живота и сега пак. А искат ние да им изкарваме заплатите, да гласуваме за тяхАбе я стига толкщова, кротнете се - ама не можете - навъкът е втора природа, а при вас - първа.

УМЕН МЪЖ - СПОР НЯМА ! И ЛЕЛЯ ВАНГА , БОГ ДА Я ПРОСТИ Е КАЗАЛА "СЕГА Е ТУРЦИЯ , ПОСЛЕ ИДВА РЕД НА АМЕРИКА ...." " ДРЪЖТЕ СЕ ЗА РУСИЯ"........МАЙ МАЙ ПЪЗЕЛА СЕ НАРЕЖДА.

Интересен коментар, но да видим колко от прогнозите ще се сбъднат? Спомням си анализа на Томов по повод събитията в Сирия при Бойко Василев - нищо подобно не се случи.

в интерес на истината това, което се случва в Сирия не винаги достига до нашите медии. А Тома Томов по служебни причини има достъп до информационни канали недостъпни за обикновените журналисти. Все пак работи по линия на пропагандата ;)

Хайде сега, баща му бил такъв-онакъв. Остана ли неокаляна личност в България. Има ли перфектни? Човекът е интересен с разсъжденията си за повечето българи и точно подобен тип анализатори липсват днес. Не споделям всичко, което говори, но и научавам неща които не знам, а той определено има какво да каже, а не само да дрънка, както правят мнозина.

"За лагерния "обреден дом" в лагера Белене отговарял полковник Томов, баща на известния журналист Тома Томов." Питам, защото ако е вярно, обяснява защо Томов се е развихрил в услуга на Кремълската пропаганда и манипулира наивниците които го четат.

"Бях ужасен, когато в началото на демокрацията, като ръководител на Бюрото за разследване злодеянията на комунистическия режим, четях потресаващите разкази на бившите концлагеристи за извършваните зверства в лагерите на смъртта от Мирчо Спасовци, Газдовци, Гоговци, Горановци, Томовци и други подобни. В паметта ми е останал разказът на един лагерник, видял какво е станало с бащата на Богдана. След като бил убит, трупът му трябвало да бъде напъхан в брезентов чувал и откаран в лагера Белене. Там на остров Магарец карали всичките убити затворници от различните лагери, пръснати из страната, и ги заравяли плитко. Така прасетата, които свободно били отглеждани в района, по-лесно ги изравяли, за да се хранят с тях. За лагерния "обреден дом" отговарял полковник Томов, баща на известния журналист Тома Томов. Тъй като бащата на Карадочева бил двуметров българин и не се побирал в чувала, го насекли с брадва на парчета!" Насичането с брадва ли е "обреда" на полковник Томов?

Томов коментира реални неща,а тролът веднага вади простотии за баща му. Троле,тук става дума за мен ,за теб ,за нас,за децата ни днес и утре.Това ме интересува,а не тъпи бръщолевения.

Това е само част от картината. А колко повече има да страдат тези които дърпат конците на световните събития и причиняват страдания на милиони невинни хора. И си мислят че Божият гняв ще ги избегне... И за журналистите тези "сили" са табу.

журналист който да не се е продал на някой. Всичк публикации са платени публикации! ВЕрвайте ,и !!!

Как Простичко и Образно е "нарисувал с думи" Сегашното Напечено Дередже. Колко Истини, с малко приказки. Тома Томов Винаги е бил и ще е Класа в журналистиката.

Удоволствие е да се четат коментари на интелигентни хора . Може би защото се срещат рядко в публичното пространство , лансира се неграмотноста и простотията . Съгласен съм с анализа на Томов . Бумерангът се връща със страшна сила ! По отношение на България , прекрасната ни Родина , съм оптимист . Ние ще сме от малкото оцелели . Древният ген не може да се затрие , въпреки неистовите напъни в тая посока . И от външни и от вътрешни врагове / тия последните са маскирани като политици , магистрати и експерти от шломски произход /. Бог обича и пази България :) И има защо ! Със здраве :)))

симо

На крив капитализъм ДС и комунизма му пречат....Всееее някой му ПРЕЧИ.

Истината казва комунягата томов - лошото е неизбежно и идва. Тактично предупреждава за руската агресия !

честен човек е Тома Томов! Не си е продал задника на американците, нито на руснаците, за разлика от стотиците журналисти плужеци, които лъжат, нагло мажат, само и само да изкарат мазни парици за жалкото си съществуване. Добре е, че все още има хора като Томов!

Да, бе да! Не на нас тия! Не се бил продал! Голям виц!

милиони празнуваха и за падането на цецецер, после пак толкова за 11.09.2011, наскоро рипаха някои и за брекзит, колко му е да скачат и стотици хиляди за това в ница, дотук нищо ново. Обаче това за казармата напоследък стана странно, някои решиха че ще лапат милиарди от тия неща. Да кажа служил съм 2г. и 2 месеца, най-хубавите ми години, 30 години помня всичко. Но сега да ми хвърлят тоя прах в очите, за да наредят обръчите от фирми "снабдители" с това и онова и разни такива фокуси ... то ще да едни патриоти едни смешки, нали единият ми син служи накрая, видях за какво иде реч. А в Турция най-малкото никакъв преврат нямаше, а "отвличане от сарая" и "марш ала турка" . Имаме 260 км граница там, от които половината речна, все за толко танкове, бтр, калашници, пушки, прашки и камънье има. Останалото да му мисли Гърция и НАТО. Много се дразня като типично по български изскача някой мнооооого мъдър и забравен нафталин и почва да сее паника ... и колко съм важен, ама недооценен, обиден и забравен.

симо

Нали ,,,нафталина,, пази от молци.....А и никой от сегашните НЕ може да се сравнява с ТОМОВ.

как да се сравнява след като вече няма специална подготовка по пропаганда към КДС???

Въпросният специалист бе поел по пътя на ВЛ. КОСТОВ и Г. МАРКОВ но ДС го гепа на летището преди да дезертира ...оттогава мръдна и застана на здрави ком. позиции !

Много умен мъж! Дано по-често да чуваме неговото мнение и това на проф. Константинов!

Относно атомните бомби Томито не прав , мисля че , част от тях са и в Албански ръце . 1-2 Може и Македонците да имат......

Каква задължителна военна служба, каква нация оставена на себе си, каква родина. Абе, Томов! Нацията отдавна е оставена на себе си да се спасява кой как може. Родината прогони децата ни далече, защото тук тя е мащеха.Унищожихме си добре организираната и въоръжена армия за кефа на този или онзи голям брат, а сега ще връщаме наборната служба пак за кефа на този или онзи. В името на коя родина и на чия кауза ще пращам синовете си да стават пушечно месо? Не,благодаря! На северния полюс ще ги пратя, но да бранят интересите на сульо и пульо,докато техните деца са по Швейцария- никога. Впрочем как ще накараме вече уредилите си живота деца в чужбина да се върнат? Що не спрете да се правите на умници и само да ни предсказвате апокалипсиса- той в България вече отдавна е настъпил.

даже не е и мащеха,мащехата ще даде коричка сух хляб на доведените си деца а мащехата "родина"български модел остави децата си гладни и ги натири по света да се скитат немили недраги,но бумеранга се завръща,както "бимеранга наркотици " които българия продаваше да трови младото поколение на гнилият запад

Заради такива като теб sz и тези с плюсчетата - България няма да я има. Прост не е за вярване колко сте примитивни и нищожни.

ПЛУЖЯК БЕЗПОДОБЕН. ТИ РОДИНА НИКОГА НЯМА ДА ИМАШ. ВИНАТА Е В ТЕБЕ. Пет века родината на българина я няма а той под най-тежкото в света робство И ПАК НЕ Я Е НАПУСКАЛ. А ако я е напускал е било или да организира чети за освобождението или да учи в най-престижни университети и ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ДА СЕ ВЪРНЕ И РАБОТИ ОПРЕДЕЛЕНО за по-дребни пари в българските градове и села. И НИКОЙ ОТ ТЕЗИ ХОРА - ДАЛИ ДЕЛО И ЖИВОТ - В името на България НЕ се е сетил да мисли, че те българите неговит събратя не го заслужават. КОЛКОТО ДО ТЕБЕ МЪРШО, описан си произведенията на класиците има ви, живеете като търтеи и живота добър или лош в България ВЪРВИ БЕЗ ВАС вие сте консуматорите и плюещите. ЗАД ГРАНИЦА там също има войници има и обич към родината. А такива боклуци като теб ще обичат новата си родина ДОКАТО там има папане.

ха-ха и аз имам родина, но тя е пълна с лош човешки материал. Науката твърди, че с раковите образования се действа безкомпромисно с химиотерапия и лъчелечение. Същият тоя лош човешки материал за едната бройка да прати пра-дядо ми от фронта директно в лагер. Така, че имам едно наум по кого да стрелям първо ако ми връчат пушката.

Спокойно! Предсказанията на Тома никога не се сбъдват. Той е един лансиран в миналото глупак.

лошо, Седларов, лошо . идва зима, а с нея и последиците от пуча. колко майки плачат сега в Турция ? стотици хиляди ? Те дали някога ще простят и забравят децата си ?

ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ Е И ВАША!

Томето громеше навремето САЩ илошите империалисти, после ловко смени курса по вятъра - САЩ добрите империалисти/демокради и Ес велики до небесата, Турция световна сила и процъфтяваща икономика, сега отнотово се мъчи да налучка вятъра с лошавите САЩ/империалистически демокради и загниващия ЕС. Все пак два пъти е бил прав - що се касае до загниващия капитализъм, едва ли има някой да се съмнява в това днес.

симо

Томов ВИНАГИ е бил човек с ,,особенно ,,мнение--НЕГОВОТО.

Непоправима комунистическа прокоба е другарят Томов. Само на изток е светло, на запад е мрак - тази черно-бяла недиференцирана логика е типична за представителите на "старата школа" в електронните медии. Оня титан, русофилът-панславист Енчев е на същата вълна.

сега не може толкова елементарно Томов ние сме били поне в Гърция и в Турция вярвай ми по-добре е от посткомунистическата кочина бг и 2,5 млн. бг са в САЩ и Европа не в трудов лагер в Сибир дали има възмездие за лъжливи комунисти в ада

Ква е разликата,живееш като скот,плащат да не умреш от глад,експлоатират те като роб и отношението не е по различно....просто сме2016година....Сибииир е като детска градина

журналист който лъже умишлено , а живееше и пътуваше на запад по време на комунизъма, мръсен агент на ДА без срам и ум

НАТО е остров на стабилността, а Туркия е здрава канара на този остров. Нали така ни учеха платената шайка жур.н.аля от рода на Томето последните 25 години? Великата империя Турция, свръхикономика, и пр. бълвочи - а сега кой ще ни пази небето и ко става с флота и турско-българските гемии?

Та нали ЕС и франсетата бяха велики демокради, що тъй бе Миме, пардон Томе? Нали в тях се кълняхме чоджум.

прав си е томов!лошото идва, и е неизбежно! мъжете живеят средно 66 г., а томата ги е надхвърлил отдавна! за него лошото идва, а иначе живота си продължава!

и ЕС и нашите не виждат по-далеч от НОСА си...

доста пошло човеченце е тоя томислав пък и журналя бил мале леле даваш му пачка и говори квот си искаш на томов девизът му е "който плаща той поръчва музиката" ;)

Любим поради достъпността си спорт стана да ни правят на балъци. Значи, когато се граби ще сме колония, а когато се плаща грабежа- метрополия.

увна поза, не е важно ко е казал и дали е верно

то томов през годините ни обясняваше как вървим от хубаво към по хубаво, пък сега кво сдтана?

Браво другарю Томов! Да ви припомним ли,че сега е друго време и ние милионите българи имаме възможност да, ,ходим на Запад''! И виждаме как седят нещата там.Помня как едно време като политически анализатор преди години постоянно предричахте края на Западната цивилизация и на САЩ!Е явно сте лъгал и сте изпълнявал повелята на Партията както лъжете и сега!

Точно така! Той е 100% -ов комунист.

где по-точно ще те отвее запРъдния ветър, бе г-н мухълсън? къде точно видя свестно място за живот на запад? явно по далече от искъро не си бил никогда!!! и никуда не будеш :)))) ти е все таа брат ми къде щ'и се белнат барабонетата - дали у францата от некой камион или у САЩисаната държаБичка опукан от некой не-гарсон, който има жажда за бела кроф... къде точно си се целеустремлясал бе ... каза муканина и изплю през зъби два зъба.... боже колко monkeys има - допълни жена му!!!

Живеа и работа у загниващия капитълизъм бе!Зимам 140 евро на ден и се осигурявам на толкоз!На Томов ли да вярвам или на путлерастията или на моите очи с които виждам стотици и хиляди успели българи в загниващата Западна Европа!Мухълсъни са Нинова,Доган и другата комуносволоч!

Ами да си жив и здрав. Много добре си направил, че си се изнесъл и още по-добре ще направиш да не се връщаш.

симо

А бе ,мухъл....Човекът КАЗВА неща,които ЯВНО човек със 140 евра НЕ МОЖЕ да разбере...То трябва и акъл.

Много Ванги бе. Увеличение на армията-да. Наборна-не. Наборна армия значи да съсипем професионалната армия- това значи да ангажираме професионалистите вместо с военно дело с разписване на отпуски, подкупи за лека служба, връзкарски интриги, използване за частни интереси , прехвърляне на всички недъзи и пороци върху професионалната армия, превръщането на войните в пазванти и подкупни лекета администратори и пълното и разлагане по соц образец.

Във Франция има няколко милиона мюсюлмани, аз съм убеден, че стотици хиляди са празнували, когато е станало това нещо, посочи той по отношение на атентата в Ница, отнел живота на 84 души. Аз съм убеден , че милиони са празнували.Интересно е . че простаците от Брюксел,Берлин и Вашингтон , не разбират, че това вече е война на марака срещу цивилизацията.

България беше вкарана в лоша компания от разни предатели ! Трябва час по-скоро да се избавим от НАТО и ЕС и да се присъединим към братския Евразииски съюз на свободните народи ! Иначе "кучетата", ще ни ядат и няма да остане и помен от нашия народ и държава !!!

Не си наред с понятията. В Евразия точно народ и държава никогдърне е имало- там структурата е тиран, клакьори и безправна маса. Без промяна от столетия. Сатрапът не е държава, робите му не са народ, клакьорите и прислугата му не са държавни органи. Москалите най-вероятно ще изчезнат без да са имали държава и народ, тези понятия са несъвместими с местните примати.

Е, как да не е второ качество човек, който се е радвал на смъртта на невинни хора и деца ?! Томов как мисли ? Ако 130 години тези поколения помнят лошото и сега отмъщават, какво да каже българският народ ? Дали помни, другарю Томов ?

someone

европа ще стане мюсюлманска - защото европа не живее по божия закон от библията - там е описано какво е нормален живот - молитва, семеиство, деца и работа. в европа се присмиват и подиграват на хора, които живеят така, затова - заслуженото. като не искат нормално - ятаган на дръвника.

Ами то идва това време. Ще си платят и гробокопачите на Източна Европа. Следващата бежанска вълна ще бъде от Западна към Източна Европа и към Русия. Да дойдат тук да работят и да поправят това, което съсипаха.

Къде живеят по божия закон не разбрах?

someone

не одобрявам терористи, но искам да кажа, че в самата европеиска култура има нещо изгнило/умиращо/ялово/безплодно/криво. знам, че малко хора ще ме разберат. това е култура, която е в залеза си. европа изгуби ориентира си за добро и зло, нормално и ненормално.

someone

ще доиде ден - в самия европеиски парламент в брюксел/белгия - джихадисти ще го превземат и ще режат главите на евродепутатите, а рим ще е столица на новата ислямска империя - ще бъде като последните дни на римската империя.

личи си веднага, че освен преразкази на ленин и овощарска литетатура всичко друго ти е непознато. Тва гниене само оттам си го взел, ако знаеш в Европа какак приятно ухае , колко здраво и смислено се живее, само източният отпадък си личи отдалече и мирише на упадъка и гнилочта , от която е забягнал в Европа.

someone

тогава защо има демографска криза и измират в едни от наи-богатите западни страни като германия?

Неясно обаче защо към опасностите за ЕС той е преплел Русия и Китай. Те никак не заплашват Европа, която никак не може да осъзнае,че най страшната опасност идва от Самия Запад, който със собствените си ръце създаде тероризъм и после го приема на собствената си територия с потоци имигранти. Това е цената. Идват пришълците с ненавист защото са изгонени от домовете си. Запад унищожи и разкъса процъфтяващи се арабски държави, а сега се чуди откъде идва прокобата. Между другото само в Ница,например, живеят 20 хил. чеченци, а в Брюксел 80 хил.престъпления (тежки) вършат чеченци,които са били спасени от лошата Русия. Марсел, например, сега е чисто арабския град. Европа дори не може да осъзнае,че трябва да защити от разгрома собствената си цивилизация.Тя се отдаде в ръцете на варвари, но продължава шизофренично да провъзгласява за главната угроза Русия, на която и на ум не я идва да напада който и да било.

Такива опорни точки са им подадени от тяхните началници от другия бряг на Атлантика.Няма само Б.Б. да има началници зер

За ОГРОМНО съжаление Томов е БЕЗКРАЙНО прав!!!

Да злото иде , лятото лошо , зимата също, пропуснал е да гледа за въздуха , водата , реколтата , слънцето и добитъка , врачките са поне с едно ниво по кокретни и определени.

С наборната служба проблемът е как да гарантираш лоялността на уволнилите се срочнослужещи. Най-евтиният е да накараш обучените във военно дело и вече уволнили се да обичат Родината си и да не й вредят с придобитите умения. Съвременната политкласа е абсолютно неспособна да възпита такава обич. По-скъпият начин е да е изгодно да защитаваш Родината си и вече уволнен. Политиците и тук са напълно импотентни. Изводът е - наборната служба в настоящия момента е опасна за държавата.

А да обобщим. Томов е изквичал това, което са му казали да изквичи от руското посолство. Другото е пълнеж.

А, ти си просто, говедо! Не просто говедо, а просто, говедо! Оцени запетаята! При това безмозъчно, тъпо и мучащо! Ако кажеш, че Томата е руски апологет, значи си толкова тъп и ограничен, все едно за първи път го виждаш и слушаш...

АБСОЛЮТНО СИ НАЦЕЛИЛ 10 !!!

Аве аланкоолу то лошото доди на 9 септември 1944 г . ве.И не мой народа да ва прогони сичкити руски кавали и продажна пасмина

Срам те е да си пишеш даже и ника. След това словоблудство си ми напълно ясен..