Борисов: Турция отказва да приема обратно мигранти

Възможно е Турция да е спряла едностранно споразумението с България за реадмисия на бежанци. Засега премиерът потвърди, че Анкара отказва да приеме мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Турция отказва да приема обратно мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турците винаги са били такива! Ние знаехме, че са такива! И Тодор Живков много точно беше преценил и предвиждаше ходовете им. Давше им бонуси, но и ги държеше изкъсо! А когато най-гнусния педераст-предател, говедото Желю Желю се появи на сцената си надупи голия гъз на турци и на всякаква чужда сган, обявявайки ги за приятели, а те ни го зачукаха двойно! Същото стана и с Бойко Борисов натягаше им се, кокетничеше с тях, подмазваше им се, а те разбраха, че е глупак и му намериха слабите места в управлението. Същия е оня олигофрен Роско Плевнята! И той им се подмазва, надупва им се и сега те ни надупиха...

В днешна Европа, в която националното гражданство системно се подценява, като се обявява за отживелица от нелибералното минало, а наднационалното гражданство засега се е появило само в дисертациите, писани от евробюрокрацията, но не и в реалността именно затова днес в ЕС героят на победилият европеизъм, сиреч идеалният европеец, това е всъщност лумпенизираният алжирец, който вече е успял да скъса връзките си със своята етнорелигиозна умма, но не е създал никакви граждански връзки с никого, тъй като нищо такова не се е изисквало от него. Днешните европейски експерименти с гражданството илюстрират класически исторически формули: демос минус етнос наистина е равен на охлос. Идеалният гражданин на Европа в действителност е човекът без гражданство този, който се опитва да замени гражданството си (а то безспорно е някаква съвкупност от права и задължения), със своите човешки права, защото е повярвал в Американската конституция за това, че човек се е родил с правата си. Именно за това няма нищо странно в историческата тенденция Европа да бъде системно заселвана с хора без гражданство, но с богат комплект от човешки права. И именно това е днешният главен герой на европейския живот бежанецът. От Сирия, от Либия, от Афганистан, от Еритрея без гражданство, но въоръжен с непоклатимата вяра в правата си.

Бах ти самолета.

Като отказва не ги пускайте, ами ги връщайте още на границата.

до 2126 : не можем да спрем турските тирове защото ще умрем от глад, да са живи и здрави турските тираджии !!!

Борисов в характерния си стил избягва огромната отговорност за престъпните си действия и бездействие и неграмотните си изказвания и търси други виновни. Турция отказвала да приема мигранти обратно. Номера от селски вечеринки. Защо бързаш да се изказваш по въпроси, които не са за тиква? Ти защо ги пусна, бе дебел тарикат? Защо се съгласяваш и на квоти за нашественици?

те не са пуснати - хванати са. и по някакви споразумения след като искаме да ги върнем Туркинстан трябва да ги приеме. да , ама не. и щом не иска да ги приеме ние насила не може да им ги пробутаме. там е проблемът. те ги пускат, ние ги хващаме , но те не искат да си ги вземат обратно.

Този път Б.Борисов заслужава адмирации!!!!

Не приема емигрантите най-вероятно защото отказахме общия флот? Турчина си е турчин, той винаги ще иска да се наложи отгоре или.....отзад!

Борисов оплачи се Путин и няма проблем онези от Европа няма да помогнат.

ХАК ДА ВИ Е ! ЗАТОВА ЛИ В ГЕРМАНИЯ ПИШЕ, ЧЕ РУСНАЦИ СЕ БИЯТ ЗА БОЙКО пригответе си хотелите за мигрантите .... , А КАТО ДОЙДАТ РУСНАЦИТЕ ЖАЛНА ВИ МАЙКА....

БОРИСОВ ,КАК ТАКА ТЕЗИ 200 ЧОВЕКА МИНАХА ПРЕЗ ...ОГРАДАТА , А ????????????

Не се знае за туристите ,но бъчварова ще запълни Сл.Бряг с престъпници,опа грешка с полицаи.Безсилни политици,силни само в престъпленията които те самите вършат.Закона бил равен за всички.СМЯХ.Ние в техните очи сме будали и наистина сме такива като ги траем.Всеки ден има причини да бъдат изметени,но по скоро те Държавата ще отвеят ,отколкото ние тях.

Не вярвам написаното да е истина! Ние знаем, че Турция е наш брат, наш съюзник в борбата с Империята на злото, верен евроантантически партньор, уважаващ и изповядващ Европейските ценности и винаги изпълняващ своите задължения и договорености!

България няма как да бъде нападната от страна на Русия.

Пускайте, динко да си върши работата, постройте масивна ограда по цялата дължина на границата и стреляйте по всеко опитал да влезе не от там откъдето трябва! Все пак няма война в съседна на България страна , което да оправдава "паническо" прескачане на държавни граници , което по дефиниция си е престъпление!

Бокооооооооооооооо хехехе Бокооооооооооооо костана ве БРАТОЧКАТА ТИ ВРЪТНА НОМЕР ! Цункай се се и викай МАРА БА АСКЕР! Хехе гивиндия!

Един свален самолет и какъв обрат в политиките на много държави. Важното ние да спечелим от цялата работа, като си върнем туристите . . .

Чрез тази политика може да си подобрим отношението с руснаците. А от там повече руски туристи, да се възстанови газопровода, да се построят още ядрени реактори . . . .

Буахахахахахаха Аре бегай да се правиш на футболеро и недей да плюваш по Ердо!

Достойно! Само тази позиция е достатъчна, за да се запомни Бойко с добро в историята. Дано да продължи в същия дух

Ако не е предизборна маневра - евалла, особено, че ми напомня младостта на Боко, когато му симпатизирах за свежестта която внесе в политическото говорене. Трябва да се приема всичко това с "едно наум".

Баце и ко прайм сега...сакън да не се отказваш, сега цел народ тебе гледа и в теб се кръсти, защото ти наистина показа за два дена , че водиш балансирана политика, а не като Прзидента, министъра на "войната" и външния министър...политика за чужди интереси! Цял един народ иска мир, а не война!

Премиерът играе положителна роля. Опитите да бъде въвлечена България във война срещу Русия ще доведе до безредици, а и възможно до гражданско противопоставяне с ужасяващи последици. Мушмороци като Ненчев и Плевнелиев със сигурност продават България зад гърба ни, но да внимават много в картинката да не им излезе солено това предателство. Искаме мир, не война!!!

Тези,които заграбиха Крим и окупираха Донбас много ли са миролюбиви?Ако руските агресори са убедени че воюват за справедлива кауза,защо премахват отличителните знаци от униформите си и ги заличават по бойната техника?Ти Калайджиев чел ли си друго освен учебниците на комунистическите историци и пропагандата на рубладжийските медии?

Турция вади органи от мигрантите и хвърля труповете в морето. Това е голямата международна новина днес.

Турция отказва да приема обратно мигранти, а какво ще стане ако ние откажем на турските тирове да преминават през наша територия.

Запек става - после хроничен, накрая - хемороиди.

Батко, тая въшлива потуркия има само един протрит коз и това са бежанците. За много дребна ръка го използва и ще яде неокастреният. Ние им бяхме едни от малкото останали "приятели" и реджепа показа що за миризливо мустакато гов*о е. ТУРКИЯ КЕ ПАДНЕ БРАТЯ!!!

МУТРАТА И ПЛЕВИЛА НИ РАЗИГРАВАТ ЦИРК ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ ,ПЛЕВИЛА НЕ ПРАВИ НИЩО КОЕТО НЕ МУ Е ЗАПОВЯДАЛ МУТРАТА.ЧРЕЗ ТОЯ ЦИРК МУТРАТА СЕ ИЗКАРВА ДОБРИЯ И СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО НА НАРОДА ОТ СПРЯНИТЕ ПАРИ ЗА ЕВРОПРОЕКТИ,ЗА ОГРОМНИТЕ ЗАЕМИ ,ЗА КОРУПЦИЯТА КОЯТО Е ЗАВЗЕЛА СТРАНАТА НИ,ЗА МАФИЯТА КОЯТО СЕ Е СЛЯЛА С УПРАВЛЕНИЕТО,ЗА ВСЕКИДНЕВНИТЕ СКОЦИ ОТ БАЛКОНИТЕ

на кого хленчиш, как ще приема, като всяка нощ ти ги праща през границата нелегално....

ясно, никой не го бръсне за слива

Днес става ясно ,че писмото на Нинова съществува и ще се спират пари,г-н Дончев по НОВА ТВ заяви ,че има спряни до тук 400 мил.но колко още ще се спират не е ясно. Парите по програмите са изплатени но от държавния бюджет и ако Европа не се разплати ще се наложи да се теглят нови заеми.

Приветствам другаря Борисов за позицията която е различна от турската и американската.Какво обаче ще даде в жертва на по-късен етап или вече е договорено?

Ами ти ги обиди, сега да не ходиш да се молиш на Ердоганчо?

Напускайте прасета по границата.

Турците са балами, ще ги приемат!

Не разбрахте ли най-после, че нашият враг е Русия, а Турция е страна с евроатлантическа ориентация, наш надежден партньор в НАТО!

Е спряла да приема обратно муслим нашественици в Европа-та, т.е. доказва каква е нейната роля в тази инсценирана "бежанска криза"! изводът се налага от само себе си: затваряне на границаат с яка телена ограда, за да не може никой да мине оттам, а заловените трафиканти на хора да бъдат съдени по бързата процедура с ефективна присъда от 3 до 5 год. в зависимост от броя на нелегалните. Мотивът на присъдата да бъде само един: Нарушаване на суверенитета на държавата и застрашаване на нац. й сигурност! Който външен фактор протестира с/у присъдата, да бъде обвинен в недопустимо вмешателство във вътрешните работи на суверенната държава България.

И като я затвори тая граница с какво ще я пазиш границата ? С тея 10 човечета където са ти дали + ?? Щото тая граница освен със тел, са и нужни хора да я охраняват. Аз съм я пазил границата само преди едни 20 години, тогава все още имаше държава наречена България. А сега има някаква разградена територия на която и казват България. Но е доста далеч от държава. В поделенията на Бълг. Армия, мързелуват около 40 000 шапки на които последната им грижа е да пазят суверенитета на т.н. ни държава.

Харесва ми това изказване на премиера Борисов. За разлика от Смешньо Плевнелиев.

ако нито една държавна институция до сега не се е сетила и предвидила ,че турците може да не приемат обратно мигранти значи напразно са ни изхарчили парите ни като данъкоплатци. вместо бодлива тел по границата ни да пуснат охранени миризливи нерези (свине), билбордове с голи мадами. току виж оня се стреснали и се върнат обратно откъдето са дошли.

Ха-ха, ми хвърляйте ги в морето тогава! Или ги настанявайте по хотелите в Слънчев бряг - и без това ще стоят празни това лято, заради няколко главанака начело на държавата...

Какъв ви е проблемът? Ще настаним бежанците в изоставените жилища на другите бежанци.

е един от малкото разумни ходове на Боко!А че онова недоносче-външното министърче и мънкащият военен министър са се натискали да дрънкаме оръжие срещу Русия-за това не може да има и съмнение-командата е дадена отвъд океана!

го много пъти! Тъпотия е, ние да ги ловим и спираме тук, в България!Да се правим , че не ги забелязваме и да си ходят към Кьолн, да опипват германките!Очевидно там им харесва това, защото не се чу някой да е наказан за това! На един му намериха телефон на "опипана" но се оказа, че тя не може да го разпознае....опипвача, де, не телефона...

Турция се намира в много трудно положение и това което стига до публичното пространство е само горната част на айзбергът . Ердоган е изолиран и наблюдаван от всички разумни хора. Само страданието ще ни държи винаги готови , не се унасяйте в измамно спокойствие.

ТУРЦИЯ СЕ ОПИТВА ДА НИ ИЗВИВА РЪЦЕТЕ НЕПРЕКЪСНАТО,БИЛО С ОТКАЗ НА ПРИЕМ НА МИГРАНТИ.БИЛО СЪС СТРОЕЖ НА ТУРСКИ ПОТОК.....И МНОГО ДРУГИ ТАРИКАТЛЪЦИ.БОЙКО БОРИСОВ ИМА ПРАВО КАТО ОТКАЗВА СЪДАВАНЕТО НА ОБЩА ФЛОТИЛИЯ И МИСЛИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИЯ ПРОСПЕРИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ.БРАВО НА БОЙКО.

Мюсюлманинът поискал от Аллах да е без едно око, но съседът му - без две. Завистливият турчуляга ще ни ги натресе, за да узурпира туристическия сезон. Помним Бургас!

Къде са сега боклуците, дето казваха, че Турция ни е приятел и Партньор и че НАТО ни пази...?

Избори идат а и не се знае от къде ще задуха вятъра та банкенския хитрец се чуди какво да прави. Може да бъдете сигурни че и 50% няма истина в това което говори и го е доказвал не веднъж ама балами шарани явно има дето се ловят на приказките му

Eвалах на Eрдоган , той е супер политик ,подкрепяме го.

Ти да не обърна резбата?

ЕРДОГАН Е ВЕЛИК