Високо напрежение по турско-сирийската граница

Напрежението по турско-сирийската граница е високо – има и слухове, че турската армия вече е в Идлиб.

Обратно в новината

Коментари - Високо напрежение по турско-сирийската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Констатирам пълна дезориентация на участващите във форума! Моментната ситуация в Близкия изток е толкова сложна, че не подлежи на какъвто и да е смислен анализ... Всичко това, благодарение на световния жандарм САЩ и неговите сервилни лакеи, между които е и днешна капиталистическа България. Ех, къде е Съветския съюз? Къде е доктрината на Ленин за МИРНО СЪВМЕСТНО СЪЖИТЕЛСТВО МЕЖДУ НАРОДИТЕ!......

Всичко е поради Руската путинска политика, приятелю. Недей забравяй кой е в Сирия и има военна база там. Стига сте говорили само срещу щатите. Русия си е била и си еимпериалистическа държава с политика на завладяване чужди територии. Последния пример е Украйна - Крим, източна Украйна!

аа, тя доктрината на ленин загина с първите пристигнали в сибир с безплатният транспорт осигурен от гулаг!

С какво право Турция е навлязла в територията на Сирия? Има ли резолюция на ООН относно този агресивен акт? България трябва да реагира на подобни действия извършени от съседни държави.

ами с по голямо право от това, с което россия нахлу в молдова, грузия, крим и украина! и в сирия тоже!!

А Флорида де я забрави?

СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ СТЕ НА ФРОНТА, ЗА ДА ВИ УБИЯТ ТАМ. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО БУДАЛИ.

Вероятно Русия е разрешила на Турция се настани стабилно в буферната зона в Сирия , за да се подсигури Турция срещу вероятна Кюрдска държава ! Така хем Турция е дълбоко в Крдски зеки да пречи на обединяването им, ....хем Русия не допуска Турция да заеме големи територии в Сирсииски Кюрдистан за да не се дразнят Сирия и Кюрдите ! Путин голем шахматист .

Щом казваш.

бе путин нямали най накрая да каже кого подкрепяме? дали брата ердоган, дали брата асад,дали братята от кюрдистан? утре пак ще трябва лупинги да правим!

Глупчо ?

не!

израелските пилоти да минат до Ирак и да анексират Сирия. За нула време няма да остане ни терорист, ни руснак ни американец. КаПутин с основание се страхува от тях.

Ще те разочаровам, Израел досега подкрепяше главорезите.

ей, как ги подкрепя, като трепе хизбулла където и да ги намери?

От Хизбула не режат глави и не ядат човешки органи пред камера!

СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ СТЕ НА ФРОНТА, ЗА ДА ВИ УБИЯТ ТАМ. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО БУДАЛИ.

кого ще защитава каПутин??? Агресора Ердо които се готви да напада съседна държава или диктатора Асад. То се знае... този който му дава повече пари като го клатят на задна... разбира се Ердо.

браво вова за 65 години си направил така че телетата сами си отиват в обора !!!!!!!!!!!!!!!

200000волта удариха по кравите та се ошашавиха какво да пишат !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашингтон ще бъде лишен от инструмента си за натиск върху страните от региона - главорезите/човекоядци!

Мммм, даммммм...Еродганчо сериозно се готви за война с кюрдите.....Глупост направи оня глупак в Ирак! Ако обяви независим Кюрдистан, ще пламне още по сериозна война! Да видим дали Краварника, ще помогне на свойте протежета кюрдите срещу Турция И както винаги, ще мрат обикновените хора!

Русия,Турция и Иран просто си поделят Сирия в зони на влияние.

А Щатите стоят и гледат. :)

тъй си е! ще оставят да се наиграят дечицата, щото знаят че пясъчникът си е техен!

Когато се дава подобна информация, пресата е длъжна да каже срещу кого е насочена тази военна сила.

Ерсдухан окупира чужда територия.Анадолците винаги са били наглеци.Само кюрдите ще ги оправят тях.

виновна е мътната вода

кюрдите вече ги оправят турците от има-няма 100 години и они още искат... В интерес на истината този път може и да ги огрее, щото ако стане война заради Иран със сигурност ще има разпределение на територии.

само русские имат изконното право да окупира чужди територии! никой друг!

чужди?? до 1925г сирия си е в империята!

След година две, ще гледаме обратния филм, как кюрдската свободна армия с подкрепата на хамериканско - руския съюз освобождават Турция от диктатора на снимката и оформянето на Кюрдска държава! Въпроса е дали ще стигне Средиземно море или не!!!

в цялата тролска действителност Ръша винаги само е освобождавала, а Америка винаги само е окупирала. А в действителност е точно обратното.

Абе Мъдуро! Нещо не разбирам! Да не би Русия да е правила нещо някога на границата на САЩ? припомни ми, че ни си спомням?

Много ме кефят аскера ! Голям почитател съм на турската армия. Много са мощни !

Всички ги харесваме.

харесвате ги дори когато са мана.фи и са зад вас

Лошо, лошо ... Ердоган ще подпали 3та световна... Няма ли да получи инфаркт най-накрая та да мирне региоона?

Всичко това е съгласувано с Русия и Иран,и няма нищо страшно.....

От високото напрежение по турско-сирийската граница да не гръмне някой компютър в редакцията, че като дойдат пожарникарите пак ще намерят наргилетата ви!!!

То ердоганя е в сирия да им защитава териториалната цялост. Там ще си и останат. Вече си поделиха районите с путин. Навремето така влязоха и в кипър. Имат мераци и за ирак, а най вече на балканите. Въпрос на пазарлък с путин.

А нас кой че ни пази? Натото ли? Лелей...

мунчо, вас ви пази охраната на карлуково, въпреки че никой не иска да нахлува там.

"...Сред персонала се видяха и старши офицери..." Като се нальоче Насю Ментата сред персонала в хоремага започват да му се мяркат и старши офицери, ама вИШи -не! Може и да е имало, ама Насю ще да е бил под масата!!!

ми сега?? путин победи, краварите, идил, ал незнам си кой, и ал друг някой си са унищожени, сирийските правителствени войски , съвместно с военнокосмическите сили на негово височество путин контролират сирия, подкрепени от православните войни от хизбулрла, и изведнъж -----бам! напрежение на турскасирийската граница!?!!! с кого ще воюва ердоган, таиб реджепов??

Те ще се разберат, ти не бери гайле... Ами земи виж да ти останат кренвирши за вечеря!

ти за мене не се кахъри! каша от елда имам, и варенная ряпа също, ще хапна доволно като руснак! ти ми кажи, като как ще се разберат, като явно не са, та турската армия нахлува в освободена либия!

Хм...Чудя се-ние дали ще сберем из цялата държава 20 танка...Годни да запалят разбира се, не да ги бутаме до позициите... А имахме него време няколко хиляди,ако не се лъжа...

Ще вземем от Македония на заем.

ще искаме от динко на заем

..... окупираха му държавицата на Асад, така и ще бъде запомнен, но затова пък гордо все още носи титлата президент, смешник. Да воюваш срещу своя народ в полза на външни държави окупатори......

"Да воюваш срещу своя народ"... След тая заучена комбинация ми стана ясен. Той все още воюва,срещу интернационална гмеж, купена с долари...И ги би с помощта на руснаците,та и у врата им сложи! И пак с тяхна помощ ще си оправи и държавата. Ти не реви на чужди гробища!

... запомни си писаните глупости, наемниците днес ги има утре ги няма, за убитите сирийци и изгонените от домовете иде реч, на тях никой не им е плащал и най-много те си пострадаха, бе бастун.... рашите няма да се изтеглят от Сирия, същото е и за Турците, Иран няма да остане по назад, те толкова за държавата Сирия..... Американците ги няма вече, ще гледаме срамотиите на великите ватенки, съюзниците им манафите, дето са наши кръвни врагове и терористите от хизбула.... доста добре се получава.... двама деспоти, международно призната терористична групировка, за твое съжаление, САЩ вече не са там, били загубили влияние, както пишеш в другите си постове, за всичко ще плюем путя.... Сега той щял да налага демокрацията там.... хахаха

Ха ха в Анталия танкове,каква глупост.Всеедно на златните туристите да посрещат танкове

ЕРДОГАН е велик световен лидер

нима? нещо като комуниста Ким, но иначе мрази комунистите защото те са кюрди ..

боико е 1000 пъти по велик световен лидер и генерал-дипломат на световно ниво,ако трябва ще ни спретне и той един преврат тук в областа.

Нашето ръковоство спазва стартегията на мълчанието , все едно нищо не е станало, но държи ръцете си на колана ха панталона с готовност за движение надолу. Преди дни Руският лидер беше в Анкара с Началника на ГЩ и се чу, че е дал разрешение Турската армия да влезе в Сирия. Което се потвърждава //.Преди 20-тина год при ТР-военен парад Началото на марша бе даден по следния начин: Офицер от бриг Командос сложи една кутия на масата специално поставена пред трибуната с Президента на ТР. Отвори кутията, отвътре изпълзя змия гюрза- 5 пъти по-отровна от пепелянката, хвана я близо зад главата и я прегриза с уста на две части. Хвърли ги пред масата и това беше сигнал за започване на Парада. Всеки да си направи сметката.

ле-леееее, звучи страховито....но сигурно е истина, по онези географски ширини се случват и по - опасни неща....имам чувството че от кап андреево надолу хората живеят като същества между човека и животното...побиват ме тръпки само като го мисля....

То затова навремето имахме насочени натам страховити тактически ракети, които ни осигуряваха известно спокойствие. Ама американското посланиче бял ден не видя,докато не ги нарежем! Те сега сме на гол гъз демократи!