Самолетът на Ердоган бил прехванат, но пощаден

В разгара на опита за преврат в Турция изтребители Ф-16 на метежниците са прехванали във въздуха самолета на президента Ердоган, но не са стреляли по него.

Обратно в новината

Коментари - Самолетът на Ердоган бил прехванат, но пощаден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКО ТУРСКИ ПИЛОТ С Ф -16 ТЕ ПРИХВАНЕ И ПОЛУЧИ ЗАПОВЕД ДА ТЕ УНИЩОЖИ И БОГ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ !!! ИЗВОД ТЕЗИ Ф 16 НЕ СА БИЛИ НА МЕТЕЖНИЦИТЕ ИЛИ ТЕ НЕ СА ИСКАЛИ ДА ВЛЯЗАТ В БИТКА С ЕСКОРТА НА ТУРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ !!! САМОЛЕТЪТ НА ТУРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ИМА ЕДНИ ДЖАДЖИ НА ТУРСКАТА КОМПАНИЯ ASELSAN ЗА ЕЛЕКТРОННO ЗАГЛУШАВАНЕ !!!СИСТЕМАТА ЗА ЕЛЕКТРОННА БОРБА НА АSELSAN KORAL НАПЪЛНО ЗАГЛУШИ РУСКИТЕ С 400 В СИРИЯ !!!ТОЛКОВА ГИ ОБЪРКА,ЧЕ РУСНАЦИТЕ БОМБАРДИРАХА НА СЛЯПО И УДРЯХА СЪЮЗНИЦИТЕ СИ КЮРДИ И АСАДИСТИ И МНОГО МИРНИ ЖИТЕЛИ !!!

...Eрдоганови приказки за наивници...

Жалко!

ми да беха....

Когато Ердоган напуснал хотела в Мармарис,тогава метежниците нападнали хотела.После прихванали самолета му,но не го свалили.Сега нека си страдат невините и живите метежници от инквизициите по турските зандани.Ще си признаят след мъченията даже това за което и не са помислили.

Първо се опитали да го заловят с хеликоптери в хотела му, но не успяли а после се изплъзнал на ВВС след като го прихванали с изтребители. Ай сиктир бе! Докато не се разбере какво е станало затворете границата с Турция.

Като са го пощадили сега ще му сърбат попарата(на Ердоган). Диктаторите не са за пощада.

Хайде пак гледайте турски сериали! Жалко за интелигентните хора там.

ШАШАРМА

или шашма... нещо нагласено има в целата тая работа

ТАМ ИМ Е ГРЕШКАТА НА ВВС - ТИКВЕНИЦИ

сценария като на нашия доган един тръгва с газов пистолет и то в този момен не гърми защо

Циркаджиите научиха някои от моите номера

Тези всички чудеса на съдбата дали вече убедиха турския и народите по света, че Ердоган е пратеникът на Алах?

След като сте го пощадили този малоумник сега той ще ви отреже главите за "благодарност"... Ердоган си е говедо, но лошото е че има още много такива говеда като него, които го следват и затова- сбогом цивилизация, сбогом просперитет на Турция.....

Бай ти Ганю, разбира много от политика

Много просто: и 4 изтребителя са били охраняващи. Иначе това са басни за създаване на героичен образ.

Разбира се, че е ала бала....за какво да блокират парламента в почивните дни, когато няма никой в него?

"Самолетът на Ердоган бил прехванат, но пощаден". А иначе народът го спасил....

Що за въпрос. Как ще стрелят по организатора на заговора. Народа ще прогледне, когато види резултата от мнимия преврат.

там им е грешката,те са го пощадили,но той няма да ги пощади. Като си сложил главата в торбата такъв шанс не се изпуска.

.." самият Ердоган каза, че те се опитали да го атакуват в Мармарис и бомбардирали хотела, където бил отседнал малко, след като той го напуснал." Да бе - повЕрвах ти! И къде е логиката да ти бомбардират хотела, но да не ти свалят самолета?! Диктаторчето с мустачките, поздравявам те с една песен - "Фалшив герой"!

вярваме на рдоган колкото на нашето пожарникарче с нежна душа на магнолия,и двамата днес лъжат повече от вчера.

явно са го прихванали с тренажора :-D, пък и що не казаха и ние да си включим компютрите и да го гръмнем

булшитс и мазни лъжи. първо този преврат е пъна постановка. второ ердоган се беше скрил, защото се знае, че във всяка постановка някои от актьорите могат да се вживеят в ролите си и да обърнат финала на спектакала. трето ердоган не излезе от дупката където се беше скрил чак до другият ден вечерта, когато спектакълът беше вече минал, та не знам кой го е прихванал - тези лъжи противоречащи на елемантарна фактология ви дават да се говори колко елементарно е обществото на турция.

...ако ГО бяха свалили, сега нещата щяха да са други, но не са... Явно планът е бил точно ТОЗИ, който се случи и реализира... Печелившият е САМО един - Ердоган.

Могат да кандидатстват за "Оскар" догодина с театрото "Преврат"по турски. Големият американски брат ще ги оцени- те американците обичат такива екшъни с "щастлив" край

Щом са го взели на мушка с радарите си, работата ще да е била бая сериозна. Сигурно са били и прикладвали здраво и поставили предпазителя я на единична, я на автоматична. Може да са "турили" и ножа. Само не разбрах мерникът постоянен ли е бил или с корекция.

Абсолютна измама

Между другото какво са правили двата ОХРАНЯВАЩИ самолета? За какво са горе, да плашат хвърчилата ли?

и за това не са се счепкали. Просто такива са били сценария, замисъла, плана и реализацията на "преврата"! Няма как да се постави ореол на героизъм на Ердоган ако животът му не е бил в опасност и няма да има това доверие и подкрепа от привържениците си! Друго си е когато и Ердоган е бил на прицела на метежниците, но видиш ли съдбата и бога са му закрилници! Другояче звучи нали!

Кой в собствената си страна лети с изтребители за охрана?

Същия който върви по улиците с охрана. Само където ако аз река да извадя пистолет срещу Ердоган или кой да е от неговия ранг, ще ме застрелят още преди да го "прихвана". Самолет може да излети от съседна държава и да навлезе във въздушното пространство. Пък хвърчат бързо, да им се не види. Може превъртял пилот (не задължително военен) или метежник от нашите да излети ненадейно и да направи някоя поразия. А има и ракети. Ако не успее да я свали ПВО ... някой трябва да й препречи пътя. И да бъде погребан с почести. Поне за тези причини се сещам.

Дори всичко да е било инсценировка на Ердоган, някой се е опитвал да му каже нещо. Да му демонстрира, че театъра си е театър, но трябва да си има едно наум. Кой е този някой само Ердоган си знае. Може някога да се учи по история.

да не се окаже че Путин е помилвал Ердогана.

Вече не е смешно, стига с този ЦИРК. Ей, от три дни слушам опашати лъжи. Те това въобще не е нужно да се пита кой и защо го направи. Да бяха казали че съдиите са го спретнали, те са най-много вкарани в панделата.

Само да кажа, че на 14 юли, преди полунощ, над небето на България лично ги чух първо и после видях две двойки военни самолети. Едната в посока запад-изток, другата юг-изток. Настигнаха се сякаш някъде над Сливен. к=ви ли бяха, кой да каже. Летяха ниско със все включени светлини.

в едната двойка бяха зелени а в другата сини човечета... и вдин зелен се показа от джама и показа среден пръст на сините... голям метеж ги чака ей!

Снимката има вид на нормален, интелигентен и достоен военен, и не учудва, че тъкмо той е бил в дъното на пуча с/у ислямистчето.

Историята,лека-полека взе да заприличва на онези,които са съшити с..."бели конци":)))!!! Взели го на мушка,ама забравили да стрелят,нападнали му хотела,ама той не бил вече там,търсили го в кръчмата,а той бил в кебапчийницата:)))?!? Тези са по-зле и от..."холивудските специални части",пълни аматьори ще да са били:)))!!!

прИхванат, а не прЕхванат. Редакторът да си оправи заглавието и думата в първото изречение!

Ако бяха свалили самолета на Ердоган сега Турция щеше да поема малко трудно, но уверено към Европа, а сега върви към Азия!!! Така че явно всичко явно е било режисирано от Ердоган/ Доган/...

власт имащите в този свят смятат простите хора за много прости явно щом искат да повярваме в този фарс

Ами простите хора излязоха посред нощ срещу танковете да го защитават. 200 от тях загинали, ами от глупостта си са загинали, а той се изтъпанил на погребенията им реч да чете.

Напълно нагласен преврат!

"Прихванали, но незнайно защо не стреляли", ами вие ако не знаете, то вече целият свят знае за режисираният преврат.

"ПрЕхванат?!" Вие сте неграмотни! Поне проверявайте в Гугъл!

Бих казал само едно.....Един от най-странните, или нагласените преврати в историята....

Прихванат..., но не стреляли....наистина за големи балъци ни имат...сам си го организира г-н Ердоган как да се ....

"Защо обаче те не стреляха, остава мистерия", казал офицерът. " Егаси мистерията...

Прихванали го, но явно сред превратаджиите са се намирали и контрапревратаджии.

Вижда се, че на са за ЕС- това вече е ясно, но по- големия проблем е, че ще им се скапе добрата икономика и като руснаците ще дадат назад, ама много.

Абе незнам..Но мисля, че така точно не се прави преврат....Оставяйки жив, главния враг на превратаджиите...Обикновенно, точно държавната глава се елиминира по времето на държавен преврат.. За да се вземе власта!!!А те Пердоган, направо го галеха с перце...Нито стреляха по конвоя му от правителствени коли..Нито по самолета с който летеше..Направо ебаси измисления преврат!

Метежа е истински,но Ердоган е знаел за него от самото начало и го е контролирал. Остави го да започне,а не го потуши още в зародиш,за да има повод да се саморазправи с привържениците на Гюлен. Тези съдии,които арестува са учили в училищата на Гюлен и са негови привърженици,списъците ги има отдавна.

Dimi

По скоро организиран от негови хора... те войничетата със сигурност са си мислили, че извършват истински преврат... но всичко е било дирижирано от горе... просто толкова големи грешки при извършването на този преврат, при положение, че армията в близкото минало е извършила не един военни преврати... някак не се връзват нещата освен ако не са дирижирани от Ердоган...

Грешки? В началото си върви като по учебник преврата и щеше да успее ако той не оказа съпротива защото е бил информиран. Бяга от уж хотела,а дали изобщо е бил там? Било е въпрос на време да се саморазправи с тези съдии,и други привърженици на Гюлен. И те са действали. Той от известно време извършва чистки и брутални преследвания на неудобни хора. Та той убива кюрди,и всички мълчат. Не се свени много,че да му трябва да си измисля поводи,но ако сами му дадат повод той ще се възползва-.

Скоро ще кажат ,че метежниците имали и 10 атомни бомби ,но решили да не ги използват. Голям цирк, до вчера говориха че са имали само хеликоптери, сега вече и за самолети говорят.

Истината е, кой има интерес и забележете с кого ще има среща и с кого е разговарял - Путин , уголемиият му враг, двамата са двете страни на една монета, и двамата искат да са Цар и Султан в страните си. Диктатурата е в пълен ход, всъщност не от вчера, но със сигурност сега ще я облекат и в закони. Докато народите не се осъзнаят и застанат на страната на демокрацията.

Престанете с тези ''метежници'' дето непрекъснато излизат сведения че нито са нападали хората и не са убивали като фанатизираните ердоганови подръжниьи, Сега се вижда че и ерфоган не са искали да го убиват а само да му кажат че е време да си ходи защото вреди на светското демократично развитие на турция, Тия дето излезнаха да го защитават извъм фанатизираните дават ли си сметка кого са защититли след всички последващи действия?

Dimi

Е излезлите да защитават Ердоган са пеели алах акбар... всеки сам да си прави изводите, кои са поддръжниците му...

И аз се изумих като почнаха да блеят тази култова фраза, която не е така типична за Турция. Не отиват на добре нещата

Р-доган си го организира сам тоя преврат. Дано поне това да резултира в това да не приемат Турцуя в ЕС.

никой не вярва на опорните ви токи червени боклуци и да не забравите, че сте такива