Реджеп Ердоган официално е кандидат за президент

Турската управляваща партия издигна кандидатурата на настоящия премиер Реджеп Тайип Ердоган за президент на страната. Вотът ще е през август.

Обратно в новината

Коментари - Реджеп Ердоган официално е кандидат за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато един ден Турция влезе в ЕС ''свещените граници'' изчезват и остава само територията и населението живеещо на нея. НАЛИ ТАКАAAA?!

Хайде другарки и другари, гласувайте за мен. Обещавам, че: 1. Ще ви увелича пенсиите с 65%; 2. Ще платя на всеки по 3 сметки за ток или по 2 за парно; 3. Ще ви оправя всичките (за мъжете ще ми помагат колегите от ДC-cт); 4. Безплатни кебапчета и бира за всички протестиращи и т.н., и т.н. Айде другарки и другари, насам матрияле проЗд. Другарят Другаринов всичките ще ви оправи. Ураааааааааааа BKP KPSS

Спрете с омраза и почвайте с работа??????

). Писна ми от зависливи млади хора, които не могат нищо друго да направят освен да са хейтъри по форумите и в мизерния им живот!!! Тъжна история... когато ситуацията в България стане толкова безпомощна, че всеки българин ще търси начини да избяга извън страната"

Приятел/ка си много ама много прост/а!!! Турция е впъти подобре от нас!!! Живейте още с миналото си!!! Тапаци!!! Вместо да гледаш напред... Турция никога не се натискала за ЕС. Да не са балъци като нас!!!

Турците ще поддържат Ердоган, докато турската икономика работи. Ако дойде кризата и при тях, ще му обърнат гръб. В момента благодарение на очевидно адекватната политика на правителството Турция е икономически хегемон на Балканите, да не кажа и в Югоизточна Европа въобще, а ние сме на дъното на мизерията. Не знам защо все гледаме в чуждите копанки и като няма с какво да се похвалим го удряме на злорадство, обиди, ирония и избиване на стари комплекси.

ЧУК

Бащицата на европейската турска нация - Мустафа Кемал Ататюрк,ако беше жив сега ,и гледаше как Турция отново желае връщането си към отоманизма,щеше да обеси тоя на първият клон!

абе дираджии защо ми изтривате коментара ,ми тоя реджеб не е ли идиот мръсен и долен ислямист ,пъха си носа там дет не му е работа ,ми не е ли тоя дет придизвика всичко това в близкия изток ,тоя с окървавени ръце сега остава да е и президент на тр

Комшиите ще си направят избора ... въпросът е че ние не можем да си го направим ...

И ако и ние си изберем ББ двамата приятели...........ще управляват заедно.

добре, добре.тук разни ходжи и имами кореспондират помежду си на бг.език.чудесно.асимилираме ги неусетно.ще станат хора.ашколсун кюпеци.

ало ганю кюпек си ти кирлив

Турция има същия проблем като в България, че прекалено много са лумпените и си избират неправилните хора като ББ и чехльо и фъндъка

Да имахме такъв отговорен човек като г-н Ердоган да ръководи и в България.....

Абе, пезевент, ти да не казва, че Доган е безотговорен?

Така си е..дано Алах му дава здраве и успехи че откак дойдохме в анадола само бозата и вазелина измислихме (дори най голямата ни джамия е гръцка църква). Белким той да ни отсрами...

Джамията, всъщност, е светски музей.

Да наистина.Цяла България ни завижда че 2000 джамии сме построили за 25г.А християните все плачат и се молят на арменския поп да им даде пари и най важното ......работливи мюсюлмани да си варосат църквите и да им оберат капките.ЧЕ!ще се разруши и това което е правено по времето на османската империя.

Хамче то ние си имахме бре! Бойко Борисов какъв беше, нъл' същия като Ердоган? Освен да се кандидатира и той за президент на България? Как се бореше със джихадистите терористи? Нали с арабски дюнери? Че искаше и ислямско училище в София да отваря, а Веждито Рашидов беше във възторг!!!

Тоя е решил да копира модела Путин/Медведев - Медведев/Путин ама сам :)