Надежда Нейнски става посланик в Турция

Правителството предложи Надежда Нейнски да бъде назначена за посланик на България в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Надежда Нейнски става посланик в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЛАСУВАЛ СЪМ ГЕРБ,НО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГО ИЗДУХАТЕ ,В ТОВА ДА СТЕ СИГУРНИ.

вапросната не е за посланик а за затвора! излага надесчдите на хората, расзепи сдс и бе и е фиксирана варху лизния си интерес! всизки представителства трябва да бадат затворени! това са само паразити като таз грозотия които смузат народна крав а цамо таз ли? колко продазнизи бяха наградени с топли местенза по света *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Преди 25 години Михайлова-Неински (защо не Неинска?) поне беше хубава, за разлика от сега. После съсипа СДС заедно с няколко подставени лица и национални предатели от рода на Бисеров и Ментата. След това извърши няколко поредни предателства точно преди избори, а сега се представя за чиста изворна водица и безсрамно инкасира ползата от извършеното.

Нагла памакиня...Тъпотия е жена посланик в турция

Тази дърта кучка, не чете ли какво пишат хората за нея, пък да се засрами и от бог да има страх

България тихо и кротко умира в ръцете на политическия си елит Националната предателка Надежда Михайлова -Нейнски, която трябва да бъде съдена на народен съд и завърши живота си зад решетките, понеже като министър на външните работи в правителството на Костов нито един ден не е работила за България, а единственото, което направи бе да предаде външната политика на България в ръцете на САЩ и така отвори вратите на България за САЩ да владее външна и вътрешна политика на България и да се разпорежда като генерал губернатора у нас, днес е щедро наградена от САЩ като посланик в най-големия му и вечен приятел на Балканите - Турция . А ГЕРБ, който пази парите на първия си олигарх в американски банки и за това се кланя и целува нозете на чичо Сам, за награда сега даде челни места на СДС в управлението на страната ни. За нула време всички стари седесарски муцуни се наредиха на сладки служби. -ген .Атанасов -коментатор по всички телевизии по всички въпроси. -Костов първи икономически експерт и най-вещ финансист. -Методи Андреев -вещ по всички въпроси и главен идеолог на петорната коалиция -Иван Иванов -ДКЕВР -Йордан Бакалов -ВР -Мирослав Боршош _НДК -Красимир Ангарски-Главен Управител на 9 болници -Надка -Пиратка - посланик Бе тия да не са спечелили 40% от изборите - се пита шашнат народът ни? ГЕРБ не желае да види факта, че СДС влезе в парламента с 202 000 купени гласове от общо 7 милиона български избиратели, или сега управлява с 2,8 % от всички гласове. Такова нещо няма да видите в никоя друга европейска страна, където има и работи демокрацията. Но това и доказва, че у нас не е имало нито един ден демокрация, от 25 години ни управлява една мафиоска олигархична шайка състояща се от олигарси , мултимилионери и техните партийни слуги- всички добили богатствата си с пладнешки грабеж над другите от общество, с комунистически корени без грам демократично поведение и мислене и със старите комунистически прийоми на управление. Затова и правовата държава остава мираж у нас, народът не е имал думата за нищо, никой не го е питал за нищо. България тихо и кротко умира в ръцете на продажния си корумпиран до зъби политически елит. Коментар на Идея за България

Браво .Много точно и изчерпателно.

Предателите като Надежда Михайлова рано ил късно ще бъдат наказани бог забавя нофне забравя колко и платиха за първи и втори блок на АЕЦ

Надка е много нагла, но както се казва с наглост към прогрес

Тука вече тиквата прекали.То не беше даун за президент,то не бяха фусти за министри,то не беше продажен адвокат за мин.на отбраната,а сега и тази мадамм в турция.

Позор

"Успех в живота!"

да вземе да реставрира поне цурквата свети стефан -че е срамота - кои знае от кога е затворена и колко пути са взели парите за ремонта ????? в истанбул е пулно с туристи които биха посетили желязната цурква *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

скоро не е била по света на държавни разноски..

Ех устенца , устенца от вас що съм сдобила паренца.

Nacha sofiiska evreika. Bespardonnost i nahalstvo, i mnogo bla-bla.

Гиди мишоци седесарски.Нали сте десни бе, защо се натискате само за държавна работа ,а не правите бизнес. За нула време всички стари седесарски муцуни на сладки служби. -ген .Атанасов -коментатор по всички телевизии по всички въпроси. -Методи Андреев -вещ по всички въпроси и главен идеолог на петорната коалиция -Иван Иванов -ДКЕВР -Йордан Бакалов -ВР -Мирослав Боршош _НДК -Красимир Ангарски-Главен Управител на 9 болници -Надка -Пиратка - посланик Бе тия да не са спечелили 40% от изборите .

Tasi gospoja e istakana ot samovlubenost i nahalstvo. Vladee niakolko repliki, koito povtaria ot godini, kato gramofon, i se umiliava do salsi, samo ot samata sebe si, rasbira se. Sled tolkova godini v Bruxelles, vednaga nova rabota s visoka zaplata. Za neia "politikata" ot koiato se rasmectava ,sa dve nechta: da i se vashichtavat glupacite, i da polucava visoki dohodi. A propos, zavarchila e bulgarska filologia, i ispanska paralelka v gimnasiata. Goliamo sricane e padalo.

тая пача ще е посланник.

Не му е мястото и е много долнопробно да цитирам изказването на Гусин Савов за устните на тази госпожа.....

Разбира се, че ГЕРБ ще я назначи за посланник, нали тя е основен разбивач на синьото СДС.Благодарност, елементарна!

Надето е кариерист от класа. В биографията и се въртят като на въртележка само термини като преседател, съпредседател, депутат, евродепутат, министър, а сега вече и посланик. Жена с такава биография означава само едно: гази всичко пред нея и под нея като луда крава, удря с лакти, драпа и дращи.

РБ му извиват ръчичките на Борисов за назначения от всякакъв вид, че чак пращи и пука. горката тиква, подкрепиха я за втори мандат, в замяна на което ще го побъркат искания и постове.

Изобщо,напоследък върви опит за някаква реанимация на изпаднали от каруцата политици-Соломон Паси,Гергана Паси,Сакскобурготски, сега и Михайлова... Интересно,от къде идва тази тенденция?!

Костов, скоро ще чуеш, че и той става посланник някъде. Танто за кукуриго, това е Борисов 2 сега. Те с това се занимават, да не мислиш че някой е тръгнал да оправя Държавата.

Дипломацията не е нито плод зеленчук, нито бакалия. Използват се всички кадри,които са имали международни контакти и са заемали постове в международни организации и МВнР. Както Паси, Нейнски или Гергана Паси, така и Негово величество имат постоянно международни мисии. Царят много пъти е бил пратеник на Испания в отношенията с Мароко. Дипломатическите отношения изискват изпращане а човек,който ще извърши нещо конкретно, а една жена във фундаменталистка Турция може да е послание на ЕС за промяна, но интересното е, че тя е била поканена от самите турци. Това може да означава и послание към ЕС. Ние каним една дама от бившата поробена България, с което искаме да ви покажем, че желаем разбирателство и сближаване на позициите ни. Ние, трябва да бъдем много внимателни, защото турците са много умни, а премиерът им е от много висока класа. Насреща му винаги трябва да излиза много подготвен човек от наша страна.

Тромав изказ и никаква мисъл.

Аз мисля, че изпращането на Надежда Нейнски е един много важен ход на нашата дипломация като част от европейската дипломатическа мисия в Турция и съм уверен, че Нейнски ще се справи добре, но трябва да е много осторожна във всеки един момент. Това не е точно предложение на нашето правителство , а на турците, които са поискали Нейнски за посланик там. В такива случаи не се троши хатъра на комшиите и се изпраща. Все пак тя беше министър на външните работи и няма нищо лошо да е там начело на дипломатическата мисия. Остава само едно наум защо комшиите искат жена посланик от България, а ние не се замисляме какво може да подготвят? Режимът на Ердоган е фундаменталистки, а неговият премиер е отличен дипломат, което трябва нашето МВнР да знае и на сън. Такъв отличен дипломат, изтънчен човек с отлична култура е голяма опасност и в същото време може да е от голяма полза за нашите отношения. Повече от всякога трябва да сме много внимателни с нашите комшии от Турция. Защото съм убеден, че нещо готвят.

Наивно е да се смята, че новата посткомунистичска олигархия, съставена от комунисти и псевдодемократи, доброволно ще се откаже от кокала, който така лакомо е захапала, докато не й се прекърши врата. А това става само и единствено със народно единство и решителсност.

груба грешка на Боко тиквата.

Защо на Боко, той е от същия клан с Надка. Те си получават назначенията в американското посолство. После само трябва да подписват, каквото им се предлага. Господарите им не им искат мнението. Те са обучени да нямат мнения, а да са безусловно послушни.

то хубаво за българския ма освен за юдовия интерес за друго брига ли я

Поредната подигравка с българския народ!Хайде "реформатори".... видяхме ви колко струвате!

Нов бардак със стари курви не се прави.

Още една доказана мутреса на държавната софра. Юнаци нали щяхте да налагате нов морал в политиката.

Кой в Турция разговаря с пикаещи клекнали същества като теб ма. Кой уважаващ себе си турчин ще седне с тебе на една маса за да води разговор? Такива като теб в Турция носят кафето и лъскат бастуните. Като те гледам колко си се сбръчковила не ставаш нито за едното нито за другото. Изперкала тъпа еврейка!

Тези със сигурност ще разговарят с нея: Ахмет Давутоглу - премиер Мевлют Чавушоглу - външен министър Волкан Бозкър - министър за ЕС Нуреттин Джаникли - министър за търговията и митниците Нихат Зейбекчи - икономика Танер Йълдъз - енергетика

жена ( ако е жена все още ) в исламска держава за дипломат е провокация от първият ден. Министерството ни май прави странни работи, ще имаме скандал много скоро.

Турция не е ислямска държава, а светска парламентарна република. Тези неща, дето те притесняват, от Кемал Ататюрк насам са премахнати. Време е да се премахнат и от пропагандата на Държавна сигурност и КГБ.

За там става.

Тук ,на думи всички сте големи специалисти. Пийнете по една ракия довечера и се чувствайте значими. Нещастници........

Колко жени - посланици има назначени в Турция в частност и изобщо в ислямски страни? Това нашето момченце от СИК знае ли или не?

Турция е имала за министър-председател жена. Нарича се Тансу Чилер, но ти едва ли различаваш мъжко от женско турско име. После пиши за прости и умни.

казва се ,,тансут...,,!!! една ,,евреика,, за дипломат в турция??? е добре!!!

ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НИ СЕ УПРАВЛЯВА САМО ОТ ЕВРЕИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ НЕБЪЛГАРСКИ КРЕТЕНИ?

Ти ариец ли си? Всички в родата арийци ли са?

Каквото и да се говори старите кадри се уреждат, децата им също. Провален политик, чийто имидж яко беше лъскан от В.Велева сега пак е на хубаво местенце. Докато я назначат посланик какво работеше, как се издържаше? Никой не пита. Подобно на другарката Поптодорова в САЩ и на тази и намериха блага работа. Къде сте разследващи журналисти или работите само по поръчка? Къде е най-способната (тази при Бареков), която разкриваше Любо пъпката и Донев?Всички дружно мълчат и се черпят по коктейли.

беше без работа хубавото еврейче Наде. Ясно е и на най-големите оптимисти, че България се управлява от братята американци, чрез лоялните им български евреи. И през соца и следващите 25 години външни министри са само евреи- и при червени и сини и Герб и т.н./справка чичо Гугъл/ А САЩ се интересува само от българските територии. На народа ГЕНОЦИД!

Дано през следващите 25 години поне външно да не се управлява от евреи!

Тая мислех,че е вече в архива,а тя ,"гаражната" Надка още не мисли да пусне кокъла.Нещо започва да ми се повръща от тези натрапени "решения" на правителството.Сега кой ли я пробутва?

Тая мислех,че е вече в архива,а тя ,"гаражната" Надка още не мисли да пусне кокъла.Нещо започва да ми се повръща от тези натрапени "решения" на правителството.Сега кой ли я пробутва?

слаба Държава.

Надето си е много подоходяща. няма вече пари , а трябва да поддържа външно някакво ниво. МВнР си е хранилка на послушните продажници. Това е бастион на червената продажна номенклатура. Руски у турски корени има всеки втори служител. А от българите 30% са евреи. Отделно цялостно нивото на във всякакъв план е много ниско. Само за ослушване накъде ще задуха новият вятър та да се покланят горе долу ги бива. По- надолу имаше един коментар , който по- в детайли критикуваше МВнР , но го баннаха. Странно МВнР служителите не са изчезнали , за да си защитят ведомството. Само за умрелите важи принципа ''Или добро или нищо''.

от стари муцуни и децата го знаят, само Борисов не.

Тая не се наяде!Толкова ли няма способни млади хора, че все стари лекета назначават?!

Явно ! И няма начин да не забърка някой скандал като в Либия ! Обикновените граждани страдат заради тази кукла на конци !

Ако не беше част от българската външна политика РБ щеше да е много по-добре.

Много ми е интересно ,докъде ще стигне търпението на българския народ !?!?!?

До изборите!

си прав.

Борисов 2.

цялото ЦК на БКП се е юрнало да управлява света, то не беше Бокова, стрина Сталина американска, Поптодорова, Плугчиева лесовъдкова, Кунева - Пръмова, а сега и убавото Надето. Толкова са много верните дъщери на партията, че ще почнат да си пречат и да се кълцата като бесни кокошки, за още по възвишени постове, където ще са още по-полезни на родината. Както е тръгнало ще трябва още световни организации да се основават, че сегашните им отесняха да българските другарки от ЦК на БКП.

Някои комунистически тролове се правят на радикални антикомунисти. Лустрация и по сватовство ли се очаква! "Пръмова" е снаха на Пръмов! Децата не носят отговорност за делата на родителите си, а тук се търси отговорност за свекър и свекърва!