Захариева: Турският посланик да мери думите си

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева призова посланика на Турция "да мери думите си".

Обратно в новината

Коментари - Захариева: Турският посланик да мери думите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква глупост, каква наглост, каква липса на дипломация! И това недоразумение ни е министър на външните работи - леле мале!

Супер гърл-ата Захариева е като универсален боец. Тъкмо спрях да сънувам другата Супер гърл-а Кунева и изведнъж изскочи още една като нея. Както Кунева не може да се похвали с нещо добро от престоя си в политиката, така е и тая.

Е как като Кунева? Тази много си става даже (за забава), за разлика от оня продажен депресант г-жа Пръмова.

"Мария Габриел е най-силната кандидатура, която България може да излъчи. " Грешка! Не България, а мутрите (ГЕРБ), я излъчват.А те, по призумция, са партия на "калинките".

Друго мнение имах , за тази ''ГНИЛА ЯБЪЛКА''.

Двама министри в Бългрия се назначават директно от Американското посолство: на външните работи и на образованието....

Така не се говори на един посланик, защото , когато се обръщаме към един посланик ние се обръщаме към нацията, която той представлява. Ако е негоден, вреден, опасен- по добре да бъде обявен за персона нон грата и да се спре до тук. Може да се поиска от изпращащата държава да изпрати друг посланик, тъй като този вреди на добрите отношения, но не може да му се говори лично. Очевидно госпожата ще трябва малко да се научи на дипломатически етикет. Но ако си спомним и за Плевнелиев, определено ще видим, че и той беше неадекватен за поста си на моменти. Време е да бъдем по- взискателни понякога към дипломатите ни, защото те представляват държавата и нас пред света. С такива прикази и то заканителни не се постига нищо добро, а само бури.

Нормални отношения с турция може да имаме, когато те се извинят за всичко зло, сторено от тях, на всички народи, и си променят азиатския манталитет, т.е. никога няма да имаме нормални отношения с турчолята!!!

Ти да си чувал за национална идентичност икултура? Не може всички по света да са с американски манталитет и култура Е ние българите вече сме по американци от американците -свободия до шия---но има и друго мислене по света

Коя е тая мария кой е тоя Габриел. В БГ не е известен нито единият нито другият. Двама еврокомисари ли ще има? Защо са двама, нали беше един? Махнете мария и да остане само Габриел.

Голяма работа, че тая квачка си показва зъбките, щом Баце ѝ си е подвил опашката.

габриел-гювендя - в брюксел захариева гювендя - ваншен министар. отбрани селянки от сои - нито едната нито другата имат необходимото образование... транслитериран текст !

Хайде сега !!! Всички на твоето равнище?!!! -Овчарю гледай си овцете и остави политиката на политиците?

Браво, една жена е по-смела от мъжете мухлювци! Ежи се правилно! А стола е удобен-Вижте кои са министри и замове и на комисии!

Моля, тази госпожа, заела поста външен министър по стечение на обстоятелствата, да внимава и тя в изказа си. За ГЕРБ съм , но г-н. Ради Найденов, от служебното правителство, е дипломат от кариерата и беше много по-подходящ, за тази позиция. Някога е имало специалност външна търговия, учи се и дипломация. Много е важно това. А тази госпожа какво е учила не знам. Как за една средна длъжност на специалист, където и да е, се иска подходящо образование и квалифициран опит. А за министър не. Чудя се. Пак казвам подкрепям ГЕРБ, но се чудя на подобни назначения.

Има много добра коментарна статия на Кеворк Кеворкян за тази плевнелиевка в БЛИЦ.

това е да ни хвърлят малко пясък в очите ,уж че сме независима държава !

Важното е , че г-жа Нейнски / бившето Хубавото Наде / работи за Турция като БГ посланик в Турция, назначена от САЩ.

е световно неизвестна, достатъчно грозна и има зъл израз на лицето си.

много турци коментират тука... жената е права. турция се месе във вътрешните ни работи и турция лаже безочливо, че не го прави...

момко, много си неграмотен бе аркадаш:) Кога ще научиш българския език?

А България не се ли меси във вътрешните работи на Турция--Президентската република било диктатура --много лошо нещо-котцлагери---Що българите некажат подобно нещо за Френската Президентска рупублика например--която е по централизирана от Турската --или Руската Президентска--или Кралицата на великобритания--Не -но в Турция трябва да ---хаос --така ви се иска

Беше време кога Боци трябваше да прави политики , он , по общоизвестни причини , праи магистрали. Сега е вече късно.Остава на Захариева , т.е. на нас Ердоган да не приведе в знак на признателност едни 10-тина хиляди мигранти.

Нашият си избира антоража според неговите виждания.А те трябва да са грозни и тъпи.

като се видят другия път Бойко и Ердоган -или емира на Катар --разговорът ще бъде долу горе следния- Аркадаш -не забелязвай на тая овца Захариева думата --тя не е добре с главата Ама Ердоган ага -лесно ти е на тебе тука --думата ти е Закон--народа обича--Питаш ли ме мене кво дапрая като си имам работа все с будали -патриоти --гювендиии Надуха ми главата тия хърсъзи да назначавам ту тая -ту оная гювендия я в Брюксел --я в Стамбул Ердоган ага --прати някой от знатните си бейове да я дарят в харема с сладък шербет завалията--пък нии през това време дасе разберем по мъжки както винаги тука

Целта на този обстрел е не турския посланик , а народонаселението , което е обръгнало от ГЕРБ и трябва да го захаресва.Евтин номер и директен отговор от мен -ядец , не върви.

А немския посланик не трябва ли да се мери думите ?! Човека каза , че в края на 2018 ще има избори и ББ3 ще е поредният провал на ББ и ГЕРБ !

Айде пак "Прехода.." Какъв е тоя вечен преход, към какво? 30 години вече...

Турският посланик: "Турция е приятел на България". Българският министър на ВнР: "Турският посланик да си мери думите" :)))))) дипломация по байганювски

Много искам да я праскам тая, но от тиквата не мога да се вредя! Поне един кавал да ми завърти и да и свърша на очилата!

Много простотия, много... Как българинът все го избива на секс, по каквато и тема да е статията, винаги има десетина юнака, готови да се произнесат off topic ... Жалка картинка.

да го извика на дуел

Представяте ли си вместо Лавров,Русия да направи външен министър,някоя метреса.Представяте ли си.За външен министър се назначава опитен,ерудиран,подготвен,високо интелигентен,силен,неподкупен...мъж.Не някаква си канцеларистка,каквито са ни всички министърки.

за 2016 захариева е декларирала доход от 600 000 лева към нап, писа го дир-а. Пита се откъде министър с 3000 заплата има доходи и имоти за 600 000лв????

за построяването на една Нова България! Аз на тебе, ти на мене !

С пост в сураттефтера или с туит?

Съмнявам се вече че тоя очилат боклук ще бъде приет някъде по света в мусюлманска държава дасвърши някаква работа ---Там еприето жената да уважава мъжа -ане да заплашва ---До тук бе българската дипломация

Първо се научи да пишеш и после изказвай мнение! В цивилизования "БЕЛИЯ" свят уважаваме жените си и те са равни с нас, а не са домашни любимци!

не е ли по-добре човек завършил дипломация да оглавява ВнМ. В тази връзка дали има по-дипломатични изрази от "Да си мери прказките", с които да разрешават подообни проблеми без да се разгарят допълнителни войни ??? Това може да го каже само човек учил дипломация, а не некви странни особи без съответното образование

И какво зависи Велика Турция с огромна мозерна армия воюваща и печелеща територии в района --че някаква си ще я заплашва? От къде на къде ще заплашва?-ебати дипломатката--сигурно щото вечеряла с Симеончо депутатчето Къде са ти самолетите? Къде сати ракетите? къде сати танковете? къде ти е младежта готова далее кръв зада получава Габриел 20 000 евра в Брюксел? Страх обхвана Ердоган веднага ! Ебати българската проста дипломация--- избраха жена да заплашва мусюлманин-- това е недопостимо в другата култура--всички се съобразяват с това --само Бай Гавьо --не и ще яде големия

С тези 2 главни букви ми намирисва на разделение на ръцете - с лявата се подмиваш, а с дясната ядеш - познах ли?

Една от многото калинки на тиквоча.

Тук поне се е изказала що годе добре. Иначе тази сигурно е от спуснатите на Бойко. Както преди обясняваше за първият кабинет, че 5-6 човека са от предложени от Прокопиев - единият със сигурност е Плевнелиев. Тази е НПО-пейка. Която даже прокарвала НПО-та да получат 5 милиона лв по европрограма от държавата, за контрол на съдебната реформа. Само за това прокуратурата трябваше да я погне. От къде на къде НПО-та ще получават пари от държавата? Дори от къде накъде ще им помага?

Спрете сквернословията на тази самозабравила се очилата женица! Тя на две магарета слама не може да раздели, а е тръгнала да критикува много по-интелигентни личности от нея! Кой я тикна за министър на външните работи? Как може да се появява в телевизията пред изпиващите погледи на толкова много незадоволени мъже без кърпа за глава, без бурка и шалвари? Това на Ердоган никак не би му харесало! Жалко за нея и за България, защото той по принцип харесва засукани светли славянки. А тя проигра картите си! Ами давайте тогава да се явяваме пред хората голи, по бански или по монокини и после да се чудим, защо не ни вярват! Бойко, откъде довлече това недоразумение, което си позволява да обижда представител на нашата по-голяма сестрица, извисила мощна снага на два континена? На кръстовище ли го намери, от околовръстното ли го набара или довлачи от някои от твоите магристрали, осеяни с огромни дупки и неравности? Ти имаш навика да си събираш антуража и менажерията от кол и въже, спомняме си предишната ти здравната министърка, която само при отваряне на устата си ни давеше в малоумно-смехотворните си "радини вълнения"! Виж, Корнелия е друга бира! Тя привлича като магнит низвергнатите от ГЕРБ слоеве на населението - бедни пенсионери, ученолюбиви студенти, лекари, учители, артисти - изобщо каймака на българската интелигенция. Тя трябваше да ни е президент! С помощта на Мая и БСП щеше така да ни оправи, че нямаше и да си помисляме да изливаме по форуми гнусна помия срещу турската аристокрация! А Захариева плямпа за някаква "консервативна" политика на България! Акивна трябва да е тя, обсипваща с любов и обич нашите мили братя и сестри от югоизток, които ни запазиха пет века като нация и вид. А ти, момиче мое, защо не си седя на село да отглеждаш без загуби кокетно подскачащи бройлерчета или да садиш брюкселско зеле, ами си дошла в София да ставаш министър и да ни разваляш ДОСТлука с Дост и с интелигентни и скромни посланици, на които не можеш дори да им дишаш и прахта?

на Захариева, показва че е кръгла нула в дипломацията. Хем "партньор и съюзник в НАТО", хем "наш съсед", хем "да си мери думите" ... Не ми се вярва някой ден да седне срещу Лавров ...

Кат' не знайш да говориш, не знайш ли да мълчиш, казваше прабаба ми. Загариева ми беше симпатична ,когато не говореше, но след като разбрах, че е участвала в Чехльовите изцепки я отписах от списъка на интелигентните хора. Добре, че поне и е удобно на стола... "Тя беше категорична, че ще покаже с работата си какво може и уточни, че 4 години от работата ѝ са били свързани с външната политика като част от екипа на президента Росен Плевнелиев. В никакъв случай не бих приела пост, за който не се чувствам подготвена. Чувствам се доста удобно в този стол, добави тя.

Впрос: Какъв опит има Захариева в дипломация? Никакъв.Оттук нататък няма да има нужен за БГ резултат.Тя се появи отнякъде и не се знае за какви заслуги.

Егати външният министър !

То е добре да се пънеш и да размахваш пръст, но кой седи зад теб? Със сигурност не е българския народ! А турчина иначе много го стресна!

Захаринке ! И тази Шекерлиева била отличничка от някакво килийно училище ? Интересно КОЙ им прави кастинга на такива персони ?