Коментари - Анкара: Македония, Босна и Херцеговина и Грузия в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно е ясно на цял свят - Ердоган е нестабилен.Като Тръмп.

Като прибереш териториите под свое крило, после остава само знаме да забиеш, а инак могат да се окажат със силни приятели.

Почвиха се двама-трима дежурни на амбразурата... но като цяло съм разочарован. Ще предам разочарованието си на ТРЗ - Тролфабрик.

Браво на Ердоган !!! До скоро русоРобите говерах че Турция излиза от НАТО, ама пак се пообъркаха. Най ще е кеф, когато Украйна влезе в НАТО, та да видим тогава кво ще стане с руските зелени човечета а и Крим дали няма да се върне където му е мястото

Няма как Украйна да влезе в НАТО. Не се приемат държави, които имат конфликт със съседите. Македония заради името само 20 г. я мотат. А какво остава за Украйна - пълномащабен конфликт на изток, и то не с кой да е, а с Русия. Кой е луд да я приеме ? На следващия ден украинците ще обявят, че са нападнати, чл.5-ти и западът ще влезе в приключение. Руснаците го знаят и ще поддържат конфликта в Новорусия докато има НАТО.

споко аркадаш много си се разпенявил после като цирка дончо и сие и пред фалит !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

този фалит от 1917 го говорите. Ама фалира СССРто. Като гледам как сте подкарали пропагандата... нищо чудно и Русия да фалира скоро.

Ами косово къде го забравихте бе??нали нато и сащ си го създадохте та и го охранявате да не му навредят изконните му собственици..

Изконните собственици на Косово в момента са си точно там.

Лош ердо, лош лош лош... ще те съдя за домашно насилие. Вечно твоя и вярна Шаломова.

звучен турски шамар по руската зурла.

Ами то нали за това е ердоган да ви пуска уловки за такива шарани като вас.. НЕ зависи от Турция кой ще влиза в нато дето май май върви и то към разпадане че тръмпчо иска още пари от балъците дето са в него,,,

Новите граници на Отоманската империя - заглавието + България, Гърция и вкусно парче от Украйна.

Сега ли намерихте да се скриете, мурзилки?

Спокойно, бе нпо шерповете! Тоя говори за душевните граници на нато.

Хо, хо! Очаквам Русия да се зарадва много за апела на приятелска Турция, поне по отношени на Грузия. И да "продаде" много C-400 и на този нов член на НАТО и нейн съсед, както продава на Турция.

Русия отдавна знае какви ще ги говори ердоган както и какви в действитрелно ще ги върше защото и той завалията си има вътрешни проблеми и трябва по примера на тръмп макарон и меркел да ги решава с приказване...

Въшлявски/Варшавски/Договор !Смях!

Армиите на държавите в НАТО трябва да са пропорционални. Ето: България 7,1 милиона - 30 хиляди армия Турция 79 милиона - 700 хиляди армия. Излиза че Турция има несъразмерна спрямо другите държави армия и трябда да я съкрати поне ДВА пъти. Иначе другите държави се разоражават, а Турция придобива регионален контрол на всички съседни дръжави. Толкова ли са СЛЕПИ всички властващи в момента???

Почему така? Нали бяхме тавариши? Нали си делихме Сирия? Нали забравихме за самолета и посланника?

Под тази новина искам яко плюнки! Реджеб не ни е тавариш. само като плаща тръби и ракети или като се дърви на ФАЩ!

кого е спасил от преврата ,който му спретнаха от НАТО

Цялата треперя радостно-екзалтирано от тази прекрасна новина!!! Поклон пред добротата и добронамереността, пред масивно-мащабната подкрепа на Турция!!! Тези четири мюсюлманско-ислямски държави, засукали мощно от дащната гръд на майка Турция, ще допринесат за едно още по-силно, по-мъдро, по-набожно, по-трансцедентално-медитативно НАТО!По този начин, в името на Аллаха, НАТО ще стане още по-всебхватна, милитаризирано-духовна организация, бранеща със зъби и нокти Световния Мир!!! С помощта на тези четири мюсюлмански държави НАТО ще ни защити достойно от кремълския диктатор, сирийското му гадже, севернокорейското гадже и всичките им други тоталитарно-авторитарни гаджета по света, свещенодействащи в групова, лъстиво-аморална, политическа оргия-вакханалия, насочена срещу Мира, Демокрацията и Толерантността о и Свободата!!! Поклон!

Че кой ги пита?! Нали нато не им харесва?

и свързвате всичко с руснаците. Защо? Истината е че Турция се опитва да вкара в НАТО всички мослемс! Това е неприятното и нахалното, въпреки че всички хора са равни.

комунягите уж защитаваха турчилята....а сега каква стана тя....и те ви отсвириха...хахахахаххаххха

много ми харесва новия термин на ДИР : банване!

ще се превърне във военно формирование на ислямистите,

Току виж на тоя му подръпнали ушето, защото такова нещо няма да се хареса на Москва... Да си гледа той стратегическата дълбочина, най-вече в задния си двор, те там са силни...

Никой не може да спре порива на един народ към свобода. Ватнишката кочина най-малко.

Неистовите мъки на агресивните ватенки да спрат процеса на тези държави към НАТО и Европейският Съюз се оказаха безполезни. Путьо винаги е бил лузър-губещ на международната арена.

Купува от Север,стреля на Изток,ама гледа все на запад/когато не се моли/ . Шо е то?

Терористите търсят съмишленици...

Турция да си събира червата т.е. турците и циганите, и да си заминава с тях за Анадола. Тя нямат рабата тук в България.

В американското НАТО , или в европейското НАТО ? Защото досегашното НАТО , е САЩ !

Не се знае, ама със сигурност няма да е в сАвецкото НАТО!

Те в НАТО,а вие никога,ама никога в ЕВРОПА!!!

Който не е в НАТО е враг ... и си носи последствията ... както с мафията ако не си с нас и не плащаш страдаш ...

Сега вече ,дано е разбрал с кого е станал авер,никой не познава каква стока са комшийте ни , по добре от нас за,500 години сме изучили всичките им мурафети

голям избор, опитва се да избегне война с Турция на всяка цена. Защото това е заветна мечта на САЩ да гледат отстрани как Русия и Турция се унищожават. И никакъв чл. 5 няма да задействат.

Немой да го жалиш,щото утре пак ще се гушнат двамката.Те са си лика прилика.

Sangre sica

прав си : някоя друга ядрена централа по евтино и ГОТОВО! Пък за нас -Беленe!:)))